GracanicaAA je napisao/la:@Mokroguz nemoj samo polupati 1x2 moras dati razlog zasto si stavio 1 ili 2 nismo mi ko PL da samo bubas...
HNK BRANITELJ - NK METALLEGHE B.S.I. x2 (Branitelj se nije bog zna sta pokazao u Ljubuskom, dakle Metalleghe je kvalitetnije i opet im dajem prednost ovdje da mogu do bodova, a Branitelju da igra kako zna odbranu)
NK ZVIJEZDA - NK NOVI TRAVNIK 1 (Komsije su malo zalutale u Gorazdu mislim da ce sad kod kuce to sve ispravit i pokazati da znaju igrati i da Novom Travniku posalje 2-3 komada sretno komsije) (Pogodio 3 komada
)
FK RADNIČKI - HNK ČAPLJINA 1 (Nakon "LUDE" utakmice u Gabeli Radnicki docekuje Capljinu za koju sam bio uvjeren da su mogli izuci pozitivan rezultat kod kuce, ali prevario sam se mogli bi hse oni boriti za opstanak.Dok za Radnicki samo mogu reci Svaka cast)
BOSNA VISOKO - FK GORAŽDE 1 (Gorazde srecom dobilo Zvijezdu koja ce iz kola u kolo biti bolja kao i moje Bratstvo tako da Bosni ostaje tri boda i da ovjere pobjedu u gostima. )
FK RUDAR K. - NK GOŠK 1x (Teska tekma za Gosk tako i za Rudar...Gosk mozda ce cupati bodove u Kaknju, ali ipak Rudar je Rudar kada igra kod kuce.)
NK JEDINSTVO - FK BUDUĆNOST x2 (Po ovome sto su pokazali kod nas u Gracanici tesko da ovo Jedinstvo moze biti negdje u sredini tabele jer jednostavno nemaju igre pa zato dajem prednost Buducnosti jer eto komsije su.)
SLOGA LJ. - HNK ORAŠJE 1x2 (Hmm... Za ovu tekmu mogu reci da ocekujem puno golova bar 4 )
NK PODGRMEČ - NK BRATSTVO 2 (Ma sta reci za ovu utakmicu...Omic ce biti spreman tu su papiri i nadam se nekoj super igri sa nase strane i pobjedu makar 0-1 tamam.Za Podgrmec mogu reci da su kasno poceli pripreme kako ja znam dakle mozemo iskoristit to u nasu korist)
Kad me ponese Bratstvo znaci Boze