E, ljudi nećemo pretjerivati . Imam i ja neke svoje ljubavi i principe koje branim . Ja ću biti iskrena i reći, Emirates je za Bridge - Allianz Arena (Ouu mG . Fazona !LOL ! ) Ne možeš Emirates mjeriti s Bridgem - nemaju iste osnove !
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo

. Znam što ti je ljepši sad . Sigurno što ispred Allianz Arene nema ovog auta kao ispred Emiratesa ?! LOL .silenT. je napisao/la:OVO MI JE LJEPŠE
OD OVOG
jednostavno mi je ljepši... takav mi je ukus za ljepotu šta ja mogu...

. Pogledaj kako je lijepo to nebo iza Allianz Arene ! LOL . E, al' zaista morali bismo otići .silenT. je napisao/la:neznam ja ko je nedokazan..rekao sam da mi je ljepši Emirates od Allianz Arene... iiii whaat now ?
sad ako je tebi ljepša Allianz Arena i meni bi trebala ??? ne shvatam te ??? Allianz Arena mi je također među ljepšim stadionima u Europi, al su mi od Emiratesa samo San Siro i Luz ljepši..... umori me bona više
pa to je prvi silenT uradio. samo obrnuto.silenT. je napisao/la:još je Photoshopirala maloGunnerS je napisao/la:Ona uzela najljepšu sliku AA i najružniju Emirata![]()
. Znaš kako je Istočni London tmuran, kišovit - dok Zapadni nije .silenT. je napisao/la:hahahaha.. a bjaaaaaži tamoPogledaj kako je lijepo to nebo iza Allianz Arene ! LOL . E, al' zaista morali bismo otići .
. De hajde, oprosti ![/b]
čuj nebo
![]()
. Aaa pa što odmah ne kažeš da je to u pitanju !silenT. je napisao/la:ma bit će i vama kišno kad vas izbacimo iz lige prvaka
. I ti si duboko ubjeđen ? :rniccolo je napisao/la:ma AA izgleda kao aerodrom.
. Uredu lijepi aerodrom . A iskreno, realno, objektivno na šta te s ove slike podsjeća Emirates ?! Mene na veliku, debelu i lijepu (ako će šta pomoći ) hrpu zidina . LOL !niccolo je napisao/la:pa pogledaj fino ovu zadnju sliku sto si postavila, bas podsjeca na neki aerodrom. pardon, lijepi aerodrom
. Ja neki dan nauči da se prvo skoči pa kaže hop . Nisam ni ja znala i strašno je to kad ne znaš - pa mi se kao bumerang vratilo . A ne bi mi toliko teško palo, ipak je on i dalje naš . Ali, nešto mi smiješno da pomišljam na to . Iako bi voljela vidjeti Mourinha u onom dugom, crnom kaputu, izgleda kao staložena ličnost - a toliko je suprotan od toga . Da ne bi došlo do kakve veće diskusije (žao mi vremena) ti si valjda svjestan kome pripada ta blaga prednost . Al' neću ništa da govorim , obit će mi se o glavu !silenT. je napisao/la:WindOfChange je napisao/la:. Aaa pa što odmah ne kažeš da je to u pitanju !silenT. je napisao/la:ma bit će i vama kišno kad vas izbacimo iz lige prvaka
. Ja baš razmišljam, čemu sve to suprotstavljanje .. ? Mrzim Italiju, ali volim Mourinha .. do bola .
. Ja već jesam stvorila jasnu i blistavu iluziju sebi u podsvjesti, ali ne želim ulaziti u diskusije niti koristiti svoj mozak za te sigurno, već i tvoje "mozgalice" LOL . Sve ostalo je vrlo poznato .![]()
iluzijeee..stvorio sam i ja milion i jednu,ima ih svakakvih... nadam se da će se od ovih pozitvnih jedna ostvarit
joj već vidim Josea kako trči po Stamfordu i ono ušutkuje publiku![]()
. Eh, sad ću zvučati kao egoista - a i nisam više kako sam znala biti .bavarian_bk je napisao/la:@WoC sto uvijek pises boldiranim slovima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.