Copa América Centenario
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Copa América Centenario
Ma imaju oni igrace, ali vec dugi niz godina pogresni i igraju ove turnire. Imali su dosta povreda, ali bez obzira su trebali neki igraci ovde da se nadju pre nekih drugih, nazovi "menadzerskih" igraca.
Mada na sve to kada se doda da im je trener Dunga, onda je prakticno nebitno, jer su i sa ovom skupinom morali da prodju.
Mada na sve to kada se doda da im je trener Dunga, onda je prakticno nebitno, jer su i sa ovom skupinom morali da prodju.
Koja vreca govana od ekipe. I mene bi licno bilo stid zaliti se na sudije, jer ono u prvom kolu ponistise cist gol Ekvadorcima, a skinu im skalp yebeni Peru kojem je samo igrala pobjeda. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Neymar je 300% ovog Brazila,zalosno ali istinito.
Pa druga tekma a i Ekvadoru to ne napravi razliku. Ovi ispadose zbog ovog gola, koji je bio cista ruka. Neam se sta zalit, libo me za Brazil, ali nije uredu, i pregledi svakog gola moze samo pomoc sportu i fer igri. Vec postoje replay centri, gdje se prati sve, samo uspostavi komunikaciju sa sudijom nakon gola i vozdramessilla je napisao/la:Koja vreca govana od ekipe. I mene bi licno bilo stid zaliti se na sudije, jer ono u prvom kolu ponistise cist gol Ekvadorcima, a skinu im skalp yebeni Peru kojem je samo igrala pobjeda.
Pa ne napravi Ekvadoru, ali bi napravilo Peruu, jer bi im i bod odgovarao protiv Brazila.alemsa je napisao/la:Pa druga tekma a i Ekvadoru to ne napravi razliku. Ovi ispadose zbog tog gola, koji je bio cista ruka. Neam se sta zalit, libo me za Brazil, ali nije uredu, i pregledi svakog gola moze samo pomoc sportu i fer igri. Vec postoje replay centri, gdje se prati sve, samo uspostavi komunikaciju sa sudijom nakon gola i vozdra
Brazil sve u svemu nije ni zasluzio vise od ova 4 boda
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ljudi ispali iz grupe sa gol razlikom 7:2.
Ono, bas me briga za Brazil, nisam za njih navijao nikad u zivotu, ali jadno je vidjeti ovako jadan Brazil bez obzira na sve. 

Pa posteno, i tad sam napiso da je Ekvador ostecen. Sinoc se odma javise iz glavnog replay centra, gdje prate koliko puta ograc prne na terenu, rekose ruka (experti,sudije koje su sudile po 20 godina itd), sa tadasnjom tehnologijom, ne znam sta je problem uspostavot komunikaciju. Uefa je makar dodala sudiju iz gola,etp da je i on bio napravilo bi razliku u 2 tekmemessilla je napisao/la:Pa ne napravi Ekvadoru, ali bi napravilo Peruu, jer bi im i bod odgovarao protiv Brazila.alemsa je napisao/la:Pa druga tekma a i Ekvadoru to ne napravi razliku. Ovi ispadose zbog tog gola, koji je bio cista ruka. Neam se sta zalit, libo me za Brazil, ali nije uredu, i pregledi svakog gola moze samo pomoc sportu i fer igri. Vec postoje replay centri, gdje se prati sve, samo uspostavi komunikaciju sa sudijom nakon gola i vozdra
Brazil sve u svemu nije ni zasluzio vise od ova 4 boda
Ma slazem se, greska je greska i svakako da bi trebali nesto raditi po tom pitanju. Da li to bila tehnologija ili vise sudija...
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- DragonReborn
- Kontakt:
Bolje što su ispali. Sad će Kolumbija i otac i majka da ide na Ekvador.
Nijedan Meksiko nije konačan. Svaki Meksiko u sebi krije Novi Meksiko.
-
- Kontakt:
Kako su Brazilci losi to je strašno Gabriel Barbosa ne bi imao mjesta kod nas u Pl BiH, Lucas Lima užas nisam dugo gledao goreg igrača. Mi bi lagano dobili ovaj Brazil.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Njemacka je jos prije 2 godine sa onih 7:1 najavila pocetak kraja Brazila!
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
- majestic24
- Kontakt:
Effenberg je napisao/la:Njemacka je jos prije 2 godine sa onih 7:1 najavila pocetak kraja Brazila!
U odnosu na prije 10 ak godina,ovo jest losa generacija,ali glavni problem je los izbor selektora. Pa ovaj idiot Dunga je koristio Hulka i Mouru po 28 minuta ukupno u 3 utakmice.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- badblueboylivno
- Kontakt:
Njihov sustav je problem. Ne proizvode majstore kao prije, omladinski pogoni su zakazali dibidus. Tuga je ako je ovo najjači brazilski roster u ovom trenutku, baš tuga. Može bit, ali ne vjerujem, da je razlog i talentom siromašna generacija.
Zahvalan sam Bogu da sam imao priliku gledati Rivalda, Ronalda i Ronaldinha, teško da ću doživjeti takvu brazilsku generaciju.
Inače, zadovoljan sam turnirom, jedva čekam završnicu. Tipujem na Meksiko.
Zahvalan sam Bogu da sam imao priliku gledati Rivalda, Ronalda i Ronaldinha, teško da ću doživjeti takvu brazilsku generaciju.
Inače, zadovoljan sam turnirom, jedva čekam završnicu. Tipujem na Meksiko.
Hayley <3
nije ovo najjaci brazilski roster, nego Dunga preferise igrace koji igraju u Brasileirau
izuzetno glup trener, zato ce vjerovatno ponovo dobit' otkaz, a onda kroz par godina opet biti selektor
izuzetno glup trener, zato ce vjerovatno ponovo dobit' otkaz, a onda kroz par godina opet biti selektor

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Dobar takticar ovaj trener Venecuele
A golcine Corone
dobar gol, svaka mu cast :salut:
Ipak nista od Meksiko - Argentina do eventualnog finala. 
Mnogo lijepih golova i na Copi
Uzet će Porto i za Coronu fine pare. Klasika.

Mnogo lijepih golova i na Copi

Uzet će Porto i za Coronu fine pare. Klasika.

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.