Tennis tipping - Opšta tema

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Mig_Mig
Kontakt:

Re: Tennis tipping - Opšta tema

Post Postao/la Mig_Mig » 19 jan 2017, 16:50

Bolje da sam prespavao prva dva kola :)
Max Allegri

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 19 jan 2017, 18:32

To je bezveze, bolje da se igra sezona po sezonu i da se pravi all time lista ili sl., ovako je tesko stic ove sto su ranije poceli.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 19 jan 2017, 18:50

Može se krenuti sve ponovo ali tu tabelu ne možemo stalno resetovati, ipak to je ATP lista, bit' će kao prava, branit' će se bodovi. :D
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 19 jan 2017, 19:10

To onda podrzavam, ne branim nista do kraja godine :mrgreen:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

RafaGarros9
Kontakt:

Post Postao/la RafaGarros9 » 19 jan 2017, 19:36

Msm da je najbolje da se krene ponovo i da ce se ako ne svi vecina sloziti jer od ove sezone ima i novih igraca a i oni od prosle sezone koji su se kasnije ukljucili tesko imaju sta traziti u vrhu :D Evo ja sam tek pred kraj prosle krenuo igrati jer nisam vidio prije pa tako sigurno i dosta njih i na kraju krajeva dobro sam tipovao i "uzeo" GS ali opet kasnim nekih 50ak poena sto je ogromno...msm ne predlazem zbog sebe :cool: nego msm da bi tako bilo i realnije i zanimljivije jer novih je igraca dosta i sad ko je upao upao.. :D

eedo
Kontakt:

Post Postao/la eedo » 19 jan 2017, 20:40

RafaGarros9 je napisao/la:Msm da je najbolje da se krene ponovo i da ce se ako ne svi vecina sloziti jer od ove sezone ima i novih igraca a i oni od prosle sezone koji su se kasnije ukljucili tesko imaju sta traziti u vrhu :D Evo ja sam tek pred kraj prosle krenuo igrati jer nisam vidio prije pa tako sigurno i dosta njih i na kraju krajeva dobro sam tipovao i "uzeo" GS ali opet kasnim nekih 50ak poena sto je ogromno...msm ne predlazem zbog sebe :cool: nego msm da bi tako bilo i realnije i zanimljivije jer novih je igraca dosta i sad ko je upao upao.. :D
Pomalo skupljaš bodove i probijaš se ko Džumhur :cool:. Naše vrijeme tek dolazi, ti budi Zverev, ja ću biti Kyrgios :lol:
100% sportski i krajnje opušten potpis.

RafaGarros9
Kontakt:

Post Postao/la RafaGarros9 » 19 jan 2017, 21:05

eedo je napisao/la:
RafaGarros9 je napisao/la:Msm da je najbolje da se krene ponovo i da ce se ako ne svi vecina sloziti jer od ove sezone ima i novih igraca a i oni od prosle sezone koji su se kasnije ukljucili tesko imaju sta traziti u vrhu :D Evo ja sam tek pred kraj prosle krenuo igrati jer nisam vidio prije pa tako sigurno i dosta njih i na kraju krajeva dobro sam tipovao i "uzeo" GS ali opet kasnim nekih 50ak poena sto je ogromno...msm ne predlazem zbog sebe :cool: nego msm da bi tako bilo i realnije i zanimljivije jer novih je igraca dosta i sad ko je upao upao.. :D
Pomalo skupljaš bodove i probijaš se ko Džumhur :cool:. Naše vrijeme tek dolazi, ti budi Zverev, ja ću biti Kyrgios :lol:
Ma Damir to bas pomalo probija izgleda obustavljeni radovi :D Cek bicu Zverev al poslije ovog turnira jer uskoro ide kuci :lol:

A ne ozb.. evo slazu se i dr. da je bolje ponovo jer dosta igraca tek pocela igrati a i vecina ih se prosle godine pred kraj pocela takmiciti...A Vjerujem da bi i tebi bilo draze da se krece od nule?? Msm ovo nikome nista ne znaci al radi vece zanimljivosti bilo bi bolje ispocetka al... :salut:

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 19 jan 2017, 21:07

Što se mene tiče može. Ako i ostali se slažu bit' će tako. :D

Damir Dzumhur!!!!

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 19 jan 2017, 21:08

RafaGarros9 je napisao/la:
eedo je napisao/la:
Ma Damir to bas pomalo probija izgleda obustavljeni radovi :D Cek bicu Zverev al poslije ovog turnira jer uskoro ide kuci :lol:

A ne ozb.. evo slazu se i dr. da je bolje ponovo jer dosta igraca tek pocela igrati a i vecina ih se prosle godine pred kraj pocela takmiciti...A Vjerujem da bi i tebi bilo draze da se krece od nule?? Msm ovo nikome nista ne znaci al radi vece zanimljivosti bilo bi bolje ispocetka al... :salut:

Koliko god na touru branjenje bodova ima smisla toliko ovdje nema :lol:

RafaGarros9
Kontakt:

Post Postao/la RafaGarros9 » 19 jan 2017, 21:16

bvb je napisao/la: Koliko god na touru branjenje bodova ima smisla toliko ovdje nema :lol:
Slazem se u potpunosti :thumbup:

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 20 jan 2017, 15:22

Urađena tabela nakon 2. kola, 5 ih propustilo tipovati.

Damir Dzumhur!!!!

hm59
Kontakt:

Post Postao/la hm59 » 20 jan 2017, 19:52

E, Uno, jesi me "pogurao"! Dao si mi 17 b. u drugom kolu, a imam samo 8... Provjeri jos jednom, nesto si mi dekoncentrisan :D

UltraSA
Kontakt:

Post Postao/la UltraSA » 21 jan 2017, 11:59

Za mene veću draž nosi ovako sa branjenjem bodova, svakako na kraju godine će se doći na isto bilo to od nule ili sa nastavkom tj.branjenjem bodova.. jedino ako neko hoće da vodi race-listu.
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 21 jan 2017, 14:45

Unofficialpage je napisao/la:Urađena tabela nakon 2. kola, 5 ih propustilo tipovati.
Opet me nešto zakidaš, fali bod od Carrena Buste iz drugog kola :tralala:
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 21 jan 2017, 14:46

Bit' će prepravljeno u tabeli kad uradim za sljedeće kolo. :D

Poslije meča Dimitrov - Gasquet idu parovi. :D

Damir Dzumhur!!!!

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 21 jan 2017, 15:52

I ja se slažem da je bolje ići na odbranu poena, i da se otvori posebna tema gdje će na kraju svake sezone se postavljati trenutna atp lista, nekako mi veću draž tako ima
Sabrine mi moje!

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 21 jan 2017, 16:33

RafaGarros9 je napisao/la:
bvb je napisao/la: Koliko god na touru branjenje bodova ima smisla toliko ovdje nema :lol:
Slazem se u potpunosti :thumbup:
Zapravo nije ni bitno da li se brane poeni ili ne. Ako ce se igrati isti turniri kao i prosle godine onda je apsolutno svejedno, na kraju ce svako imati onoliko poena koliko je skupio ove godine. :D Dakle, na kraju se svodi na isto, samo se do konacnog broja poena dolazi na dva razlicita nacina. Jedan je krenuvsi od nule i dodavajuci, a drugi je krenuvsi od trenutnog broja i oduzimajuci/dodavajuci, meni izgleda prirodnije da pratimo ovaj prvi, barem kao race listu.

Fazon je sto ne postoji nikakva slicnost izmedju tipovanja i igranja tenisa - nema umora od turnira pa da se nesto kalkulise i propustaju turniri, nema dodatnih turnira na koje mozemo tipovati, nema forme, nije bitno da li tek pocinjes igrat ili si igrao 5 godina i mozes osvojiti Grand Slam odmah... :D

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 21 jan 2017, 17:08

Parovi 1/8 finala postavljeni.
Maestro^^ je napisao/la:Prijava
Mig_Mig je napisao/la:Prijava
alex1991 je napisao/la:Prijava
arelinho je napisao/la:Prijava
Edin TM87 je napisao/la:Prijava
badel62 je napisao/la:Prijava.
BeyKopites je napisao/la:Prijava
johnnyyK je napisao/la:Prijava
AnkleBreaker je napisao/la:Prijava
Effenberg je napisao/la:Prijava
S-Y-L-A-R je napisao/la:Prijava
UltraSA je napisao/la:Prijava
bodi123 je napisao/la:Prijava
jopaa7 je napisao/la:Prijava
eedo je napisao/la:Prijava
SantiCazorla08 je napisao/la:Prijava
96BadBoy je napisao/la:Prijava
Captain4 je napisao/la:Prijava! :thumbup:
Dantes je napisao/la:Prijava

Damir Dzumhur!!!!

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 21 jan 2017, 23:29

Unofficialpage je napisao/la:...
Uno meni nisi bodovao, tj stavio si propust a ja sam tipovao na vrijeme i skupio sam ako sam dobro zbrojio 17 bodova. Uračunaj to da ne budem zadnji :mrgreen:

RafaGarros9
Kontakt:

Post Postao/la RafaGarros9 » 22 jan 2017, 00:35

Moram da kazem bilo branjenje poena ili ne jeste svejedno i dodje na isto...Ali nema nikakve logike jer ne postoje ovdje nikakvi favoriti za odredjene turnire,ne postoje favoriti zavisno od brzine i same podloge kao u stvarnom tenisu bila sljaka,trava ili tvrda podloga svejedno je i ako znas tipovati znas kao sto rece momak u jednom od postova...samo ce biti smaranje oko bodovanja a i onom ko pravio tabellu bilo bi puno teze za praviti iste...A i puno je lakse zbrajati poene a ne i odu./dod..I ne bi ja previse oko bodovanja samo sam predlozio da bude ponovno bodovanje i da se napravi nova tabela jer ima novih igraca i radi vece zanimljivosti...A da li ce se braniti poeni je suludo sad pricati o tome jer bi to trebalo doci iduce godine u ovo vrijeme...

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.