zeljo je bolji od zrinjskog, gledaju se sve 4 utakmicePanajotPano je napisao/la:Kakvi su međusobni odnosi u slučaju istog broja bodova?
Jel se to prvo gleda?

zeljo je bolji od zrinjskog, gledaju se sve 4 utakmicePanajotPano je napisao/la:Kakvi su međusobni odnosi u slučaju istog broja bodova?
Jel se to prvo gleda?
Hvala!grbavicka je napisao/la:zeljo je bolji od zrinjskog, gledaju se sve 4 utakmicePanajotPano je napisao/la:Kakvi su međusobni odnosi u slučaju istog broja bodova?
Jel se to prvo gleda?
Željo je najjakiji!grbavicka je napisao/la: zeljo je bolji od zrinjskog, gledaju se sve 4 utakmice
Odakle ti to da se gledaju 4 utakmice?grbavicka je napisao/la:zeljo je bolji od zrinjskog, gledaju se sve 4 utakmicePanajotPano je napisao/la:Kakvi su međusobni odnosi u slučaju istog broja bodova?
Jel se to prvo gleda?
Pitaj KerluRokoko87 je napisao/la:Ne uzbuđujte se, Sarajevo još uvijek ima sve u svojim rukama!
Saveze, stidi se, gdje je još koji penal?
Ne spominji mi drvonogca!MortemHz je napisao/la:Pitaj KerluRokoko87 je napisao/la:Ne uzbuđujte se, Sarajevo još uvijek ima sve u svojim rukama!
Rokoko87 je napisao/la:Ne spominji mi drvonogca!MortemHz je napisao/la:Pitaj KerluRokoko87 je napisao/la:Ne uzbuđujte se, Sarajevo još uvijek ima sve u svojim rukama!
Hoce li Kostic dobiti medalju. Zamolio bih nekog upucenijeg navijaca Zeljeznicara da nam otkloni tu dilemu.NjonjoVam je napisao/la:bit će Zeljo qratz šampion![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mislim da treba imati 3 i vise nastupa u sezoniSarajlijica1946 je napisao/la:Hoce li Kostic dobiti medalju. Zamolio bih nekog upucenijeg navijaca Zeljeznicara da nam otkloni tu dilemu.NjonjoVam je napisao/la:bit će Zeljo qratz šampion![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Znaci nista od medalje za Kostica, ovi Zeljovci svi na skupstini. Malo cemo pricekati.hskzmostar je napisao/la:Mislim da treba imati 3 i vise nastupa u sezoniSarajlijica1946 je napisao/la:Hoce li Kostic dobiti medalju. Zamolio bih nekog upucenijeg navijaca Zeljeznicara da nam otkloni tu dilemu.NjonjoVam je napisao/la:bit će Zeljo qratz šampion![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Idemo sad za kaznu jos jedan gif na zeljin racun.wobly92 je napisao/la:Priznajem, glasao sam za Želja
Jel ti ih zao ili?wobly92 je napisao/la:Priznajem, glasao sam za Želja
Treba ih trolovat u Mostaru napravit iz 2 u 1Rigoletto je napisao/la:Jel ti ih zao ili?wobly92 je napisao/la:Priznajem, glasao sam za Želja
Trenutno korisnika/ca: AVNOJ, b00t, MostarReds22 i 26 gostiju.