06.09.2016. / BiH - Estonija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Medikament
- Kontakt:
Re: 06.09.2016. / BiH - Estonija
Mirise mi na to da ce Coca opet u vezni, ili cemo igrat bez zadnjeg veznog. I jedno i drugo kardinalne greske.
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Tarik91 je napisao/la:http://startingeleven.co.uk/user-formation/134311

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Kakav dodatni? Gdje sam to propustio? 

Vranješ je već jednom igrao def. veznog u repki.. i nije se baš proslavio.Tarik91 je napisao/la:http://startingeleven.co.uk/user-formation/134311
..Ili je to bio neki defanzivac koji je pokrivao tu poziciju, možda griješim.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- Medikament
- Kontakt:
Na klixu pise:SlevinKelevra je napisao/la:Kakav dodatni? Gdje sam to propustio?
Za ovaj susret selektor Baždarević je pozvao sljedeće igrače:
Asmir Begović, Ibrahim Šehić, Jasmin Burić, Ognjen Vranješ, Ermin Bičakčić, Senad Lulić, Emir Spahić, Toni Šunjić, Ervin Zukanović, Marin Aničić, Edin Cocalić, Haris Medunjanin, Mario Vrančić, Danijel Miličević, Haris Duljević, Armin Hodžić, Milan Đurić, Sead Kolašinac, Miralem Pjanić, Edin Višća, Edin Džeko i Vedad Ibišević.
Dodatno su pozvani: Mateo Sušić, Gojko Cimirot, Srđan Grahovac i Tomislav Tomić.
sloboda72 je napisao/la:
Samo da nam vezni red ne bude izgledao Pjanic, Medo i Cocalic(ili Ogi ili bilo koji stoper kao pokusaj DMFa).Upari nam Pjanica i Cimirota i dodaj im Medu. 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- JavierBosnia
- Kontakt:
Mesa pola godine vec analizira i priprema pocetak kvalifikacija i ja kao navijac mogu mirno zaspati znajuci da je on covjek koji kako nasu ekipu tako u protivnika poznaje bolje nego svi mi ovdje zajedno
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- Medikament
- Kontakt:
Istina.JavierBosnia je napisao/la:Mesa pola godine vec analizira i priprema pocetak kvalifikacija i ja kao navijac mogu mirno zaspati znajuci da je on covjek koji kako nasu ekipu tako u protivnika poznaje bolje nego svi mi ovdje zajedno
sloboda72 je napisao/la:
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
To za dodatni spisak je Klix provalio, Mesa je sam rekao na pitanje novinara da Cimirot nije sa strane nego sa svima njima i da ce se svi boriti za mjesto u ekipi na treninzima.
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Dje KOdro mehin mali?
Ko da ga je Mesa najavljivo kad su se plasirali u Primeru

- Goalgetter
- Kontakt:
Treba poziv i zasluziti.hroni je napisao/la:Dje KOdro mehin mali?

U prvoj utakmici Primere je bio tanak, sto ne znaci da ga nece pozvati za sljedece utakmice ako bude igrao. Trenutno su Dzeko, Ibisevic, Djuric i Hodzic ispred njega.
Gdje ce.. u Rusiju? Poranio si, to je tek za dvije godineGoalgetter je napisao/la:Dje Dumic? Dje Krunic? Dje Memisevic? Dje Kozulj? Dje Ordagic?
Odlazi Mesa ovo ti ne mogu oprostit.

Zamijeni pozicije Zukanovića (igrao u karijeri i zadnjeg veznog i bio dobar) i Vranješa, i o.k Takođe, mislim da Đurić i Džeko ne mogu igrat zajedno trebaju biti jedan brz i jedan spor napadač. Svaka čast Đuriću al za sada je Džeko ispred Đurića. Dakle: Begović-Vranješ, Spahić, Kolašinac-Višća, Pjanić, Zukanović, Medunjanin, Lulić-Ibišević, Džeko.Tarik91 je napisao/la:http://startingeleven.co.uk/user-formation/134311
Samo što Meša sa liberom neće igrat garant.
4-4-2 će ti on protiv Estonije igrat samo što umjesto Bešića će na žalost stavit il Medunjanina ili nekog iz odbrane (po meni bi Zukanović bio najbolja opcija).
Glory Glory Man United
To mi je drago. Kad nema Bešića, po meni je Cimirot jedini logičan izbor za zadnjeg veznog.DevilsAdvocate je napisao/la:To za dodatni spisak je Klix provalio, Mesa je sam rekao na pitanje novinara da Cimirot nije sa strane nego sa svima njima i da ce se svi boriti za mjesto u ekipi na treninzima.
Glory Glory Man United
....,................Begovic............................
Vranjes, Spahic, Zukanovic, Kolasinac
...............Pjanic, Cimirot.......................
Visca..........Milicevic.....................Lulic
........................Dzeko..,..........................
Ja bi ovako. Moramo isprobati igru sa AM jer je to vaznije nego nabijati gol razliku sa 2 napadaca. Ovaj sistem igre ce se morati igrati protiv Belgije a nema se kad probati nego sad protiv Estonaca. Jos jednom cu napisati da je steta sto nema Tinkija jer je on defanzivno bas puno napredovao i u utakmici sa Belgijancima bi mogao poluvrijeme zaigrati i zamjeniti Milicevica koji vec neko vrijeme ne igra 90 minuta za Gent. Koliko sam vidio Vrancic nije defanzivno jak igrac. Medunjanin i Pjanic u paru su formula za propast i ne bih zelio slusati objasnjenja tipa Belgijanci su druga dimenzija. Priznajem da su bolji ali to ne znaci da nas moraju nadtrcati i pregaziti sto bi nam se sa parom Pjana-Medunjanin moglo dogoditi. Haris moze igrati samo umjesto Pjanica i to je to. Protiv Belgije kopirati igru Walesa i molit se bogu da Begovic ne primi koji kroz usi.
Vranjes, Spahic, Zukanovic, Kolasinac
...............Pjanic, Cimirot.......................
Visca..........Milicevic.....................Lulic
........................Dzeko..,..........................
Ja bi ovako. Moramo isprobati igru sa AM jer je to vaznije nego nabijati gol razliku sa 2 napadaca. Ovaj sistem igre ce se morati igrati protiv Belgije a nema se kad probati nego sad protiv Estonaca. Jos jednom cu napisati da je steta sto nema Tinkija jer je on defanzivno bas puno napredovao i u utakmici sa Belgijancima bi mogao poluvrijeme zaigrati i zamjeniti Milicevica koji vec neko vrijeme ne igra 90 minuta za Gent. Koliko sam vidio Vrancic nije defanzivno jak igrac. Medunjanin i Pjanic u paru su formula za propast i ne bih zelio slusati objasnjenja tipa Belgijanci su druga dimenzija. Priznajem da su bolji ali to ne znaci da nas moraju nadtrcati i pregaziti sto bi nam se sa parom Pjana-Medunjanin moglo dogoditi. Haris moze igrati samo umjesto Pjanica i to je to. Protiv Belgije kopirati igru Walesa i molit se bogu da Begovic ne primi koji kroz usi.
Begovic
Zukanovic Spahic Kolasinac
Visca Cimirot Lulic
Pjaanic Medo
Dzeko Ibisevic
Visca Cimirot Lulic
Pjaanic Medo
Dzeko Ibisevic
#15.10.2013 !!!
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
kada se ulaznice pustaju u prodaju
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
-
- Kontakt:
edoo3 je napisao/la:Begovic
Visca Cimirot Lulic
Pjaanic Medo
Dzeko Ibisevic
looks good!
Trenutno korisnika/ca: aimar21, antisisoja1919, CAGarfia, DjaniTarik, Edin TM87, edvaE2, General505, MrPink, Napapijri, nebeskasila, tale07, Venom, Zagor i 81 gost.