U 19 onda?CROtorious je napisao/la:Kad god ti mozes? Osim danas od 15-17h jer igraju Hajduk - Dinamo.NKMramor je napisao/la:Kad ćemo mi našu odigrati?CROtorious je napisao/la:Izgubise Arsenal od Evertona i sad popadale ocjene vecini igraca. Iduce kolo igraju sa City-em u gostima i tu im ne gine jos jedan poraz i jos malo padanja ocjena. Sve u svemu krasan nastavak sezone za Topnike.
FIFA 17 Liga - SS.BA
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: FIFA 17 Liga - SS.BA
- CROtorious
- Kontakt:
Utakmica Chelsea-Bayern pocinje za sat vremena. Kao sto je BigDaddy najavio, ovo bi trebao biti derbi kola
(skroz nepristrasno)
Znaci dvije utakmice ce biti u istom terminu.
U 17:15 ce se odigrati i utakmica u sjevernom Londonu, Spurs-Liverpool
edit. Ipak se utakmica prolongira za sat,dva
U 17:15 ce se odigrati i utakmica u sjevernom Londonu, Spurs-Liverpool
edit. Ipak se utakmica prolongira za sat,dva
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Zavrsena utakmice Chelsea-Bayern. Neocekivano lagana pobjeda za jednu ekipu, a uskoro izvjestaj 
Nakon uvodnog odmjeravanja snaga, Diego Costa fantastičnim udarcem dovodi ekipu Chelsea u vodstvo.
Tim rezultatom se otišlo na odmor. Ekipa Bayerna prijeti, ali svi ti pokušaji završavaju pored gola ili u rukama stamenitog Belgijanca.
Brzonogi Hazard je umakao teškim braničima minhenske momčadi i prizemnim udarcem na prvu stativu iznenadio danas indisponiranog Neuera.
Nije se dugo čekalo na novi pogodak. Ekipa Bayerna primorana da juri rezultat , zaboravlja na Baneta Ivanovića koji sam kao duh ubacuje loptu u nebranjeni dio mreže. Da ne bi reprezentativci Srbije vodili raspravu poslije meča ko je bolji egzekutor, u strijelce se upisuje i Matić.
Kasno Ribery na Kosovo dođe, tj. uspio je ublažiti težak poraz Bavaraca ali premalo je to za jednu utakmicu koja se izdvajala kao derbi 3.kola SS lige.
Hvala na pažnji

Tim rezultatom se otišlo na odmor. Ekipa Bayerna prijeti, ali svi ti pokušaji završavaju pored gola ili u rukama stamenitog Belgijanca.
Brzonogi Hazard je umakao teškim braničima minhenske momčadi i prizemnim udarcem na prvu stativu iznenadio danas indisponiranog Neuera.
Nije se dugo čekalo na novi pogodak. Ekipa Bayerna primorana da juri rezultat , zaboravlja na Baneta Ivanovića koji sam kao duh ubacuje loptu u nebranjeni dio mreže. Da ne bi reprezentativci Srbije vodili raspravu poslije meča ko je bolji egzekutor, u strijelce se upisuje i Matić.
Kasno Ribery na Kosovo dođe, tj. uspio je ublažiti težak poraz Bavaraca ali premalo je to za jednu utakmicu koja se izdvajala kao derbi 3.kola SS lige.
Hvala na pažnji

ŠVRLJ
Arsenal 4:0 p.f. Manchester United
Tottenham i Liverpool do podjele bodova(FOTO + VIDEO)

U okviru 3. kola SS.ba lige na White Hart Laneu snage su odmjerili domaci Tottenham i gostujuci Liverpool.
Od samog pocetka susreta, "redsi" iz grada Beatlesa preuzimaju kontrolu, dok se domacin orijentisao na odbranu.
Nakon uvodnih 15 minuta igre i odmjeravanja snaga, do prve sanse na utakmici dolazi Liverpool preko Origija, koji ne uspjeva matirati Llorisa sa samo dva metra.Zatim Tottenham u sansi preko Rosea kojeg blokira Can. Nekoliko minuta poslije u 41. minuti, najljepsi momenat cijelog susreta, Philipe Coutinho uzima loptu na nekih 20-ak metara, oslobadja se svog cuvara i pogadja unutrasnji dio stative. Na poluvrijeme se otislo sa rezultatom 0:1.
Nakon sto u prvom dijelu domacin nije nista pruzio od igre, vec pocetkom drugog dijela krecu u zestoke napade. Vec u 50. minuti 100% sansa za Eriksena, koji nakon perfektnog ubacaja Erika Lamele iz peterca uspjeva pogoditi stativu, u situaciji u kojoj je teze bilo promasiti.
Vec u nastavku akcije gosti se revansiraju, prvo Mane izlazi sam pred Llorisa ali mu lopta odlazi i francuski vratar je uspjeva pokupiti, zatim kapiten Liverpoola Henderson nakon duplog pasa pogadja stativu, ali ovaj put njen vanjski dio.
U nastavku susreta velika borba se vodila na sredini terena gdje ni jedni ni drugi nisu uspjeli uspostaviti kontrolu.
Odlucujuci dio susreta desava se u 86. minuti kada rezervista Sissoko nakon jedne odbijene lopte sa 20-ak metara sutira i zatim lopta prolazi kroz "sumu" nogu igraca i jednog i drugog tima i zavrsava pored nemocnog Kariusa, za veliko slavlje Pijetlova.
Do kraja susreta nije bilo promjene.
Tottenham nakon 3 odigrana kola ima 5 bodova , dok Liverpool na svom kontu ima 4.
SS.ba liga 3. kolo :
Tottenham - Liverpool 1:1

U okviru 3. kola SS.ba lige na White Hart Laneu snage su odmjerili domaci Tottenham i gostujuci Liverpool.
Od samog pocetka susreta, "redsi" iz grada Beatlesa preuzimaju kontrolu, dok se domacin orijentisao na odbranu.
Nakon uvodnih 15 minuta igre i odmjeravanja snaga, do prve sanse na utakmici dolazi Liverpool preko Origija, koji ne uspjeva matirati Llorisa sa samo dva metra.Zatim Tottenham u sansi preko Rosea kojeg blokira Can. Nekoliko minuta poslije u 41. minuti, najljepsi momenat cijelog susreta, Philipe Coutinho uzima loptu na nekih 20-ak metara, oslobadja se svog cuvara i pogadja unutrasnji dio stative. Na poluvrijeme se otislo sa rezultatom 0:1.
Nakon sto u prvom dijelu domacin nije nista pruzio od igre, vec pocetkom drugog dijela krecu u zestoke napade. Vec u 50. minuti 100% sansa za Eriksena, koji nakon perfektnog ubacaja Erika Lamele iz peterca uspjeva pogoditi stativu, u situaciji u kojoj je teze bilo promasiti.
Vec u nastavku akcije gosti se revansiraju, prvo Mane izlazi sam pred Llorisa ali mu lopta odlazi i francuski vratar je uspjeva pokupiti, zatim kapiten Liverpoola Henderson nakon duplog pasa pogadja stativu, ali ovaj put njen vanjski dio.
U nastavku susreta velika borba se vodila na sredini terena gdje ni jedni ni drugi nisu uspjeli uspostaviti kontrolu.
Odlucujuci dio susreta desava se u 86. minuti kada rezervista Sissoko nakon jedne odbijene lopte sa 20-ak metara sutira i zatim lopta prolazi kroz "sumu" nogu igraca i jednog i drugog tima i zavrsava pored nemocnog Kariusa, za veliko slavlje Pijetlova.
Do kraja susreta nije bilo promjene.
Tottenham nakon 3 odigrana kola ima 5 bodova , dok Liverpool na svom kontu ima 4.
SS.ba liga 3. kolo :
Tottenham - Liverpool 1:1
Zadnja izmjena: irfo, dana/u 17 dec 2016, 19:30, ukupno mijenjano 1 put.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Sta je to bilo na emiratesu?NKMramor
- CROtorious
- Kontakt:
Pukla konekcija u 43. min pri rezultatu 4-0.BigDaddy je napisao/la:Sta je to bilo na emiratesu?NKMramor
Zadnja Klupa
Everyday it seems we're wasting away
Jel se ponavlja mec?CROtorious je napisao/la:Pukla konekcija u 43. min pri rezultatu 4-0.BigDaddy je napisao/la:Sta je to bilo na emiratesu?NKMramor
- CROtorious
- Kontakt:
Mislim da ne.BigDaddy je napisao/la:Jel se ponavlja mec?CROtorious je napisao/la:Pukla konekcija u 43. min pri rezultatu 4-0.BigDaddy je napisao/la: Sta je to bilo na emiratesu?
Zadnja Klupa
I kakva je odluka na kraju? Ne ponavlja se ?NKMramor je napisao/la:
Ko su bili strijelci golova?
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
- CROtorious
- Kontakt:
Giroud x2, Ozil i Xhaka.mirgerr je napisao/la:I kakva je odluka na kraju? Ne ponavlja se ?NKMramor je napisao/la:
Ne znam koja je procedura kod pucanja konekcije, to nigdje ne pise u pravilima.
Zadnja Klupa
Evo vidim na tabeli on je tebi vec upisao nova 3 boda, samo je jos malo treba srediti. Fale bodovi meni i Irfi.CROtorious je napisao/la:Giroud x2, Ozil i Xhaka.mirgerr je napisao/la:I kakva je odluka na kraju? Ne ponavlja se ?NKMramor je napisao/la:
Ne znam koja je procedura kod pucanja konekcije, to nigdje ne pise u pravilima.
Dakle kompletirano i ovo kolo.
Spamm
Spamm
- CROtorious
- Kontakt:
Meni je svejedno ionako. 3 boda su tu jedino sto bi bila veca gol razlika, al valjda nece falit na kraju.
Zadnja Klupa
Brojne nepravilnosti u dosadasnjem toku sezone 
Evo i liste strijelaca nakon 3. kola
Primjetite da je kraca od prethodne. Naime, cak 5 igraca je postiglo po 2 gola(Vidal,Ibra,Costa,Ozil,Xhaka) pa sam odlucio da njih ne stavljam jer bi bila bas duga.
Ako ste vi ipak da i njih stavim na listu, ja cu to i uraditi al fakat mislim da nema potrebe
Ako ste vi ipak da i njih stavim na listu, ja cu to i uraditi al fakat mislim da nema potrebe
Spamm
Spamm
u dosta utakmica ili nam fali screenshot statistike, il je prekinut mec. nema smisla voditi druge statistike osim rezultata i strijelaca / kartona.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.