iNFY je napisao/la:Znaci sad da samo ponovo postujem ako hocu jos tipova da ubacim da ne bi morao cekat odobrenje za edit?

Moderatori/ce: insider,Monolog,KK_Bosna,CashMan,Puma,bodi123,Devil,gaston
iNFY je napisao/la:Znaci sad da samo ponovo postujem ako hocu jos tipova da ubacim da ne bi morao cekat odobrenje za edit?
Imam ja samo ispravku malu, kod mene su bonus tipovi 1-1 jer sam sinoc imao: Bonus tip: Curry (26.5) MANJE 1,85 sto je proslobodi123 je napisao/la:http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 2#p5512132
Ubacen dnevni i ukupni raking, tipovi i failovi dana, te sva ostala statistika je updateovana.
Bit ce popravljeno u sutrasnjim tablicama.Viper je napisao/la:Imam ja samo ispravku malu, kod mene su bonus tipovi 1-1 jer sam sinoc imao: Bonus tip: Curry (26.5) MANJE 1,85 sto je proslobodi123 je napisao/la:http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 2#p5512132
Ubacen dnevni i ukupni raking, tipovi i failovi dana, te sva ostala statistika je updateovana.
imam 10/12 i 1/2 bonus parovi, jel ja ne kontam il nije tako uneseno u tablici ? zbune me ovi eksponentibodi123 je napisao/la:http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 2#p5512132
9/11 si u tablici a bonus je 1/2, vjerovatno ti Holiday nije ubrojan, bit ce u sutrasnjim popravljeno.mirzatele je napisao/la:imam 10/12 i 1/2 bonus parovi, jel ja ne kontam il nije tako uneseno u tablici ? zbune me ovi eksponentibodi123 je napisao/la:http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 2#p5512132
Prvi i zadnji par ne vrijede zbog kvote, izmjeni tojajce123 je napisao/la:Boston - Charlotte
Hendikep koševa (Boston -4.5), uključujući produžetke
Tip:1 1,57
Kembu nema tko zamijeniti ,Batum je solidan igrač ali koliko god šuteva uzeo neće biti na nivou Kembe.Kod Bostona upitan Thomas(velika je mogućnost da će igrati jer sam je izjavio da je spreman za igru i da će pomoći timu da se vrati pobjedama) ali i bez njega su kvalitetniji od Charlotta.Od zadnjih 9 međusobnih utakmica Boston je u 8 pobijedio tako da je i to jedan od razloga ovog tipa jer očito im leže.Još jedan od razloga je da Boston dopušta najmanje šuteva u ligi s pozicije SG,i tu poziciju odlično brane a večeras se "očekuje" nešto od Batuma da učini i donese pobjedu gostima što se mene čini nemogućim.Horford kod Bostona ulazi u formu nakon ozljede a Charlotte je među najslabijim u ligi u branjenju centra tako da će biti od njega 20+ koševa.
Broj koševa Boston/Al Horford (15.5), uključujući produžetke
Tip:Više 1,85
Na prosjeku od 15,4 poena,svakom utakmicom je u boljoj formi,počeo je trice šutirati i za centra mu to odlično ide jer je na prosjeku od 36% . + bolje igra na domaćem parketu. Charlote loše brani poziciju centra,tako da od njega večeras očekujem nekih 20 koševa jer zadnju utakmicu je podbacio a nakon dana odmora on najbolje igra i tad ga šut najbolje služi pa će večeras 2-3 trice od njega biti
Broj koševa Atlanta/D.Howard (14.5), uključujući produžetke
Toronto najmanje koševa prima s bekovskih pozicija pa će večeras puno lopti ići na Howarda koji će iskoristiti loše branjenje centra od Valanciunasa(koji zna biti često preagresivan pa lako uđe u probleme s osobnima a to Howard zna iskoristiti).U zadnjoj utakmici Howard je zabio 20 koševa tako da bi i večeras trebao nastaviti tako.
Broj koševa Detroit (99.5), uključujući produžetke
Tip:Više 1,58
Detroit malo koševa prima ali malo i postiže.Na prosjeku je od 98,9 postignuti dok Washington prima 106 koševa u prosjeku.Zadnje dvije utakmice Detroit je ispod ove granice bio ,ali oni puno brže i efikasnije igraju u gostima tako da i večeras tako očekujem i bez problema će zabiti više od 100 koševa.od zadnjih 6 gostujućih 4 puta su prešli ovu granicu.Washington je od zadnjih 10 utakmicu na domaćem parketu 8 primio više od 100 koševa.
OMJER: 6/9
BONUS: 1/3
Hvala,sad ce biti ispravljenojopaa7 je napisao/la:Prvi i zadnji par ne vrijede zbog kvote, izmjeni tojajce123 je napisao/la:Boston - Charlotte
Hendikep koševa (Boston -4.5), uključujući produžetke
Tip:1 1,57
Kembu nema tko zamijeniti ,Batum je solidan igrač ali koliko god šuteva uzeo neće biti na nivou Kembe.Kod Bostona upitan Thomas(velika je mogućnost da će igrati jer sam je izjavio da je spreman za igru i da će pomoći timu da se vrati pobjedama) ali i bez njega su kvalitetniji od Charlotta.Od zadnjih 9 međusobnih utakmica Boston je u 8 pobijedio tako da je i to jedan od razloga ovog tipa jer očito im leže.Još jedan od razloga je da Boston dopušta najmanje šuteva u ligi s pozicije SG,i tu poziciju odlično brane a večeras se "očekuje" nešto od Batuma da učini i donese pobjedu gostima što se mene čini nemogućim.Horford kod Bostona ulazi u formu nakon ozljede a Charlotte je među najslabijim u ligi u branjenju centra tako da će biti od njega 20+ koševa.
Broj koševa Boston/Al Horford (15.5), uključujući produžetke
Na prosjeku od 15,4 poena,svakom utakmicom je u boljoj formi,počeo je trice šutirati i za centra mu to odlično ide jer je na prosjeku od 36% . + bolje igra na domaćem parketu. Charlote loše brani poziciju centra,tako da od njega večeras očekujem nekih 20 koševa jer zadnju utakmicu je podbacio a nakon dana odmora on najbolje igra i tad ga šut najbolje služi pa će večeras 2-3 trice od njega biti
Broj koševa Atlanta/D.Howard (14.5), uključujući produžetke
Toronto najmanje koševa prima s bekovskih pozicija pa će večeras puno lopti ići na Howarda koji će iskoristiti loše branjenje centra od Valanciunasa(koji zna biti često preagresivan pa lako uđe u probleme s osobnima a to Howard zna iskoristiti).U zadnjoj utakmici Howard je zabio 20 koševa tako da bi i večeras trebao nastaviti tako.
Broj koševa Detroit (99.5), uključujući produžetke
Tip:Više 1,58
Detroit malo koševa prima ali malo i postiže.Na prosjeku je od 98,9 postignuti dok Washington prima 106 koševa u prosjeku.Zadnje dvije utakmice Detroit je ispod ove granice bio ,ali oni puno brže i efikasnije igraju u gostima tako da i večeras tako očekujem i bez problema će zabiti više od 100 koševa.od zadnjih 6 gostujućih 4 puta su prešli ovu granicu.Washington je od zadnjih 10 utakmicu na domaćem parketu 8 primio više od 100 koševa.
OMJER: 6/9
Torres_9 je napisao/la:e ja sam zavrsio takmicenje 9/15, sretno do kraja ostalima
Sent from my iPhone using Tapatalk
Moja greška..MirsoNi je napisao/la:15 parova je maximum, ne može više od toga.. Uz 3 bonus tipa..
Brate koliko to bonusa?PaskalHens je napisao/la: Bonus: WALKER PREKO 22,5; C.J.MCCOLLUM ISPOD 22,5
OMJER: 7/10
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.