SP2018 / Kipar - BiH / Gibraltar - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

soko
Kontakt:

Re: SP2018 / Kipar - BiH / Gibraltar - BiH

Post Postao/la soko » 30 avg 2017, 15:00

Ovdje sve zavisi od Mese, on ako stavi Ibisevica u prvih 11 pisi propalo. Pogotovo da igra na sredini.
Mi moramo igrati sa jednim napadacem. Protiv Belgije ce valjda Besic uci u solidnu formu. I za nadati se da ce Hajrovic odigrati koju minutu.
Stoperi su nam problem. Zuka, Ermin, Dumic, Sunjic slabo igraju. Mozda Jozu i Cocalica.
A prvih 11 moraju igrati Beg, Seo, Vranjes, Lulic, Besic Pjanic, Visca i Dzeko. Dva najbolja stopera i Hajrovic, Milosevic ili Milicevic na of veznom.
I ovdje za Kipar, posto nema Besica, staviti Cimija I uigravati tim za Belgiju i baraz. Naravno ne sa dva napadaca.

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 30 avg 2017, 15:02

Hajmo biti realni, sanse da "uzmemo" bod Belgiji kod kuce su minimalne. Ovdje vec vlada neka pola-euforija da cemo ih srusit na Grbavici, a cim padne prvi gol Hazarda u 5oj minuti ce krenuti poznata prica!

Jedino se mozemo nadati da ce Grcka sutra kiksati protiv Estonije. Svakako im fale Sokratis, Mitroglou, Tachtsidis i jos nekoliko startera

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 30 avg 2017, 15:22

Vucevich je napisao/la:Hajmo biti realni, sanse da "uzmemo" bod Belgiji kod kuce su minimalne. Ovdje vec vlada neka pola-euforija da cemo ih srusit na Grbavici, a cim padne prvi gol Hazarda u 5oj minuti ce krenuti poznata prica!

Jedino se mozemo nadati da ce Grcka sutra kiksati protiv Estonije. Svakako im fale Sokratis, Mitroglou, Tachtsidis i jos nekoliko startera
Davno sam ovo napisao na forumu.
Belgijanci jos nisu dovoljno zreli da bi bili neka nogometna supersila. Muče se protiv bunkeraških ekipa i često se znaju okliznuti, ali reprezentacije poput naše koja ne igra discipliniranu odbranu i tvrdo na sredini terena jedu za dorucak. Tako da su sanse da im uzmemo bod(ove) minimalne.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

High

Post Postao/la High » 30 avg 2017, 16:49

Vucevich je napisao/la:Hajmo biti realni, sanse da "uzmemo" bod Belgiji kod kuce su minimalne. Ovdje vec vlada neka pola-euforija da cemo ih srusit na Grbavici, a cim padne prvi gol Hazarda u 5oj minuti ce krenuti poznata prica!

Bolje da na Tušnju igramo. :D
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 30 avg 2017, 16:50

Falilo im je i protiv nas pola ekipe pa uzeše bod. Mada, ako Estonci ne budu igrali sa 2 igrača u veznom redu i 4 naprijed, sve je moguće. :mrgreen:
Nemamo se mi šta uzdati u druge ekipe. Nikad nas Bog zna nije pratila sreća u tom pogledu. Ako mislimo na SP, onda fino dobiti sve. Jbg, niko Meši nije kriv što se doveo u ovakvu situaciju nego on sam.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

Enigma
Kontakt:

Post Postao/la Enigma » 30 avg 2017, 16:59

- -----------Beg-------------
Ogi(Bico)------Šunjić-----Jozo------Seo
----------- Pjanic----- Cimi---------
- ---- Višca ------Miličević(Milošević) ------Lulić- ----
----- Dzeko'-----
Nadam se da će Mesa izaći sa ovom postavom Koliko pratim repku najbolje partije smo pružali sa 451 formacijom mislim na one prijateljske u USA pred svjetsko prvenstveno
MUSVDG

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 30 avg 2017, 17:23

Sve je to ok, ali posto Mesa ide na pobjedu i misli da se do iste ne moze doci formacijom 451 onda ocekuj Vedu u "starting eleven"...pa protiv Belgije i Grcke smo krenuli sa dva spica, pardon Mesa krenuo, zar mislite da protiv slabijeg Kipra nece?
Moja jedina zelja je da Jozo pocne kakav god da je, da makar nesto novo imam gledati 90minuta...ostalo mi je sve svejedno, prepustam magu da nas ne iznenadi.

A za Belgiju oktobru bi nam od krucijalnog znacaja bile minute Besica i Hajrovica u njihovim klubovima, mada sumnjam da ce ovaj drugi ih imati, tek se najavljuje na klupi u narednim kolima, vidjet cemo...i naravno zdravlje ostalih igraca kao sto je to sada slucaj.

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 30 avg 2017, 17:55

Razvaliti cemo Gibraltar 3-4:0, pazite sta vam kazem.

DaVinci
Kontakt:

Post Postao/la DaVinci » 30 avg 2017, 18:10

hurem je napisao/la:Moja jedina zelja je da Jozo pocne kakav god da je, da makar nesto novo imam gledati 90minuta...ostalo mi je sve svejedno, prepustam magu da nas ne iznenadi.
+1 :kafa:
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 30 avg 2017, 18:45

Ucvrstit ce Mesa obranu i pojacat napad sa 4 centarfora. Nema zime, strateg ce nam osigurati 6 bodova iz sljedece 2 utakmice.
Najavio je iskusne igrace tako da ocekujem protiv Cipra sljedeci sastav.
Begovic
Vranjes, Sunjic, Zukanovic,Kolasinac
Visca,Pjanic,Hadzic,Lulic
Ibisevic
Dzeko
Formula za propast nase reprezentacije prepisana iz Susicevog magistarskog rada.
Najgore sto nam se moze desiti ja da lagano pobjedimo Cipar jer ce nas Sokolic opet rasiriti krila do sljedeceg pada u ponor.
Da budem iskren imam jaku fobiju od sutrasnje utakmice iako se na sve strane pise o svadji unutar njihovog tabora.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 30 avg 2017, 18:47

Kako se utakmica blizi nesto kontam da nema teorije da Mesa pusti Jozu od prve minute. Ici ce na siguricu na kraju zavrse Sunjic i Bico
Pa kad je jajalo mogao u vatru protiv belgije, moze i jozo protiv kipra
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 30 avg 2017, 20:31

Ma igra i Vedo sutra sigurno, navikli smo već da Meša forsira igru sa dva napadača, odnosno Ibišević tu nažalost igra sve osim napadača.

Jedina nada je da će protiv Belgije izvesti 4-5-1 jer postoji mogućnost da nam tu bude odgovarao i bod, tako da je to sreća u nesreći.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 30 avg 2017, 21:33

Cemu se nadam: Begovic - Vranjes, Simunovic, Sunjic, Kolasinac - Cimirot, Pjanic, Milicevic, Lulic, Visca - Dzeko

A izvest ce: Begovic - Vranjes, Bicakcic, Sunjic, Kolasinac - Jajalo, Pjanic, Lulic, Visca - Ibisevic, Dzeko

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 30 avg 2017, 21:36

Goalgetter je napisao/la:Cemu se nadam: Begovic - Vranjes, Simunovic, Sunjic, Kolasinac - Cimirot, Pjanic, Milicevic, Lulic, Visca - Dzeko

A izvest ce: Begovic - Vranjes, Bicakcic, Sunjic, Kolasinac - Jajalo, Pjanic, Lulic, Visca - Ibisevic, Dzeko
100%.

Izmjene:

Visca -> Hadzic

Sunjic -> Djumic

Dzeko -> Hodzic

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 30 avg 2017, 22:04

Goalgetter je napisao/la:Cemu se nadam: Begovic - Vranjes, Simunovic, Sunjic, Kolasinac - Cimirot, Pjanic, Milicevic, Lulic, Visca - Dzeko

Slazem se apsolutno i sa jednim i sa drugim sastavom. :D Ja bih jedino mozda Bicakcica umjesto Sunjica u ovom sastavu kojem se i sam nadam, mada je to manje bitno. Vrijeme je brate dragi da nesto promijeni i da nesto novo pokusa. Cimirot i Milicevic su se davno trebali isprobati.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 30 avg 2017, 23:33

Mi uzimamo rutinski, Grci nerijeseno sa Estonijom... Živi bili pa vidjeli :kafa:

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 30 avg 2017, 23:56

SlevinKelevra je napisao/la:Mi uzimamo rutinski, Grci nerijeseno sa Estonijom... Živi bili pa vidjeli :kafa:
Estonci su teski ma domacem terenu. Belgija samo 2 gola zabila, imali igraca vise pola utakmice. Grci isto "jedva" dva utrpali.
Ali kad estonci igraju u gostima onda gube da valja, 13 golova primili u dvije utakmice (protiv nas i belgije)

Tesko se tu necemu nadati
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 31 avg 2017, 00:13

Je li Vršajević na okupljanju?
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

sekretar
Kontakt:

Post Postao/la sekretar » 31 avg 2017, 00:19

Pregaziti Cipar kao plitak potok.

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 31 avg 2017, 00:32

Kakva mrtva atmosfera :cry:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Coolpanda24, denza, Goalgetter, HZbec, L-Train, Sheyi i 60 gostiju.