Benjamin Hochman @nuggetsnews 21m
Now this would be something RT @Joe_Solomon: @nuggetsnews or this pic.twitter.com/Pf8WOqlB6F

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Benjamin Hochman @nuggetsnews 21m
Now this would be something RT @Joe_Solomon: @nuggetsnews or this pic.twitter.com/Pf8WOqlB6F
Nigdje se Doc ne spominje i dovodi u vezu sa Den, samo HollinsLionel Hollins to meet with Nuggets on Saturday, according to report
Pa ne spominje zato sto vas jos nije napustio, ali i Kiszla i Hochman kazu da bi bilo dobro njega dovesti ako napusti Celticse.rio_Ferdy88 je napisao/la:Nigdje se Doc ne spominje i dovodi u vezu sa Den, samo HollinsLionel Hollins to meet with Nuggets on Saturday, according to report
E jest neka pamet rec i da bi Doc dobro dosao takvoj ekipi, to misle i oni u Clippersima te svakom drugom timu bez trenera, al` ocito da je Hollins sad prvi izbor kod vasJHam je napisao/la:Pa ne spominje zato sto vas jos nije napustio, ali i Kiszla i Hochman kazu da bi bilo dobro njega dovesti ako napusti Celticse.rio_Ferdy88 je napisao/la:Nigdje se Doc ne spominje i dovodi u vezu sa Den, samo HollinsLionel Hollins to meet with Nuggets on Saturday, according to report
Hollins, Shaw ili Hunt... vidicemo sve, a ja sam ovo boldirano i reko pa me ti napaderio_Ferdy88 je napisao/la:E jest neka pamet rec i da bi Doc dobro dosao takvoj ekipi, to misle i oni u Clippersima te svakom drugom timu bez trenera, al` ocito da je Hollins sad prvi izbor kod vasJHam je napisao/la:Pa ne spominje zato sto vas jos nije napustio, ali i Kiszla i Hochman kazu da bi bilo dobro njega dovesti ako napusti Celticse.rio_Ferdy88 je napisao/la:
Nigdje se Doc ne spominje i dovodi u vezu sa Den, samo Hollins
Sto ga svi toliko mrzite?? Nisam pratio MEM, ali kako je on na klupi samo napredujete iz godine u godinu :S Cuo sam samo da se nije slagao sa tradeom Gay-a i da nije htjeo igrati tog Davidsa il kako se vec zove, ali se meni cini da covjek zna sta radi, samo nezz kako bi se uklopila nasa ekipa u njegov sistem, jer nama igraci pod kosem i nisu bas napadacki potkovani ko Zach i Marc...Greivis je napisao/la:Nadam se da Hollins nece u Denver. Ne bih zelio da jedna simpaticna ekipa propadne.
Ma naravno da zna,od podruma lige ih je skoro doveo u finale...Pusti se nebuloza i navijaj da on dodje.Stara je garda,misleci na mentalitet koji kreira kod svojih ekipa,ima sampionsko iskustvo i izuzetan je covjek.JHam je napisao/la:Sto ga svi toliko mrzite?? Nisam pratio MEM, ali kako je on na klupi samo napredujete iz godine u godinu :S Cuo sam samo da se nije slagao sa tradeom Gay-a i da nije htjeo igrati tog Davidsa il kako se vec zove, ali se meni cini da covjek zna sta radi, samo nezz kako bi se uklopila nasa ekipa u njegov sistem, jer nama igraci pod kosem i nisu bas napadacki potkovani ko Zach i Marc...Greivis je napisao/la:Nadam se da Hollins nece u Denver. Ne bih zelio da jedna simpaticna ekipa propadne.
Zbog boldiranog mi i nije jasno zasto gaa ne vole, a i svaki sistem je bolji od ovog sistema koji smo do sad igrali, a i izgleda da je ovaj sistem smetao McGee-u zbog astme i nije mogao igrati vise od 5-6 minuta u kontinuitetu...al opet me brine kako ce se uklopiti neki igraci jer on je do sad zavisio od Zach-a i Marc-a a Faried i McGee nemaju njihove napadacke kvalitete, jedino znam da bi se Iggy uklopio 100%NEZALAGANJE je napisao/la:Ma naravno da zna,od podruma lige ih je skoro doveo u finale...Pusti se nebuloza i navijaj da on dodje.Stara je garda,misleci na mentalitet koji kreira kod svojih ekipa,ima sampionsko iskustvo i izuzetan je covjek.JHam je napisao/la:Sto ga svi toliko mrzite?? Nisam pratio MEM, ali kako je on na klupi samo napredujete iz godine u godinu :S Cuo sam samo da se nije slagao sa tradeom Gay-a i da nije htjeo igrati tog Davidsa il kako se vec zove, ali se meni cini da covjek zna sta radi, samo nezz kako bi se uklopila nasa ekipa u njegov sistem, jer nama igraci pod kosem i nisu bas napadacki potkovani ko Zach i Marc...Greivis je napisao/la:Nadam se da Hollins nece u Denver. Ne bih zelio da jedna simpaticna ekipa propadne.
Prosle godine ispao od CLippersa u prvoj rundi. Ove godine mu se posrecilo zbog povreda Griffina i Westbrooka, inace bi opet isti rezultat bio. Veoma limitiran za postavljanje napadackih akcija, i osoba koju vecina ljudi u i oko organizacije nije voljela, tezak karakter.JHam je napisao/la:Sto ga svi toliko mrzite?? Nisam pratio MEM, ali kako je on na klupi samo napredujete iz godine u godinu :S Cuo sam samo da se nije slagao sa tradeom Gay-a i da nije htjeo igrati tog Davidsa il kako se vec zove, ali se meni cini da covjek zna sta radi, samo nezz kako bi se uklopila nasa ekipa u njegov sistem, jer nama igraci pod kosem i nisu bas napadacki potkovani ko Zach i Marc...Greivis je napisao/la:Nadam se da Hollins nece u Denver. Ne bih zelio da jedna simpaticna ekipa propadne.
Ovo i ja kontam, pa koji ce to trener gledati kako mu glavnog igraca otimasNEZALAGANJE je napisao/la:@JHam Imao bi bolje igrace na perimetru u smislu suta,a i bolju klupu...Naravno,bez dovodjenja jos nekog igraca bi proces potrajao,jer niko ne stvara nesto znacajno za godinu dana,ali PO ne bi smio biti upitan kao i prolazak u drugu rundu,ako bi se uzelo jedno od prva 4 mjesta za prednost domaceg terena .Kazu tezak,zato sto lik ne zeli da mu se mijesa neko u ekipu kao sto su mu to radili u MEM,gdje su mu trejdovali 3 igraca zbog salary capa,a da ga fakticki niko nista nije ni pitao...Ja ne da bi bio tezak,vec bi im dao ostavku odmah,da su mi to uradili.Itekakve bi sanse oni imali protiv nas da su barem imali Ellingtona i Speightsa,Gaya necu ni da pomnjem...
Kod nas su sve mladi igraci, tako da ne moze izmisljati hoce li ih igrati ili nece(mlade), samo je fazon ko ce vise ko manje igratiGreivis je napisao/la:Da dodam, veoma los za rad sa mladim igracima (Conley izuzetak), a mislim da je to upravo jedan od razloga za odlazak Karla bio.
Upravo tako,a spocitavali su mu sto i dovoljno paznje ne posvecuje novim metricim statistikama(nije ni cudo,jer im je Hollinger sada GM,a lik je sav u broju),pa im Hollins jutros fino na ESPN-ovom first take-u kaze kako gleda i to,ali da se ne moze sve izraziti brojevima i da voli vidjeti naciju odlucnost,jak karakter i volju,a to je tacno ono sto je napravio od ekipe.Usput,ovo za mladje,etablirao je Gasola i Conleya,dao Vasquezu sansu(kojeg su mu opet trejdali)dao Arthuru ogromnu sansu i decko je imao zavidan napredak sve do trganja ahilove tetive koja ga je usporila, ove godine je konacno dao pravu i konstantnu sansu Baylessu,te je decko imao zavidnu preodukciju tokom RS,a i PO...Prema tome,sve ti se samo kaze...JHam je napisao/la:Ovo i ja kontam, pa koji ce to trener gledati kako mu glavnog igraca otimasNEZALAGANJE je napisao/la:@JHam Imao bi bolje igrace na perimetru u smislu suta,a i bolju klupu...Naravno,bez dovodjenja jos nekog igraca bi proces potrajao,jer niko ne stvara nesto znacajno za godinu dana,ali PO ne bi smio biti upitan kao i prolazak u drugu rundu,ako bi se uzelo jedno od prva 4 mjesta za prednost domaceg terena .Kazu tezak,zato sto lik ne zeli da mu se mijesa neko u ekipu kao sto su mu to radili u MEM,gdje su mu trejdovali 3 igraca zbog salary capa,a da ga fakticki niko nista nije ni pitao...Ja ne da bi bio tezak,vec bi im dao ostavku odmah,da su mi to uradili.Itekakve bi sanse oni imali protiv nas da su barem imali Ellingtona i Speightsa,Gaya necu ni da pomnjem...
![]()
I onda mu dovedes nekoliko veoma ogranicenih igraca i ocekujes da udje u finale
![]()
A mi svakako nemamo Gallinarija do februara bar, tako da ne ocekujem nesta previse ove sezone, ako ne dodje do kakvog trade-a ili FA potpisivanja korisnih igraca...ili ako Hamiltonu da sansu da vidimo vrijedi li sta
To je bio jos jedan trejd zbog salary capa,kad je organizacija vec bila u krizi i cekao se novi vlasnik.Davisa za 2mjeseca da upropasti?Sta si ti ocekivao da on izbaci iz rotacije Arthura i da igra ovog u PO,a nema nikakvo znanje sistema?Greivis je napisao/la:Nisu mu oni tradeovali Vasqueza, nego je on sam trazio da ovaj ode. Vidljiv je i veliki napredak u igri Greivisa od kako je dosao kod odlicnog trenera u New Orleans.
A bio je Hollins krenuo da upropasti i karijere Davisa i Wrotena, srecom ga zaustavise.
ne vjerujem da oni imaju para za njega trenutno, jedino da puste pekovica i da kirilenko odustane od ugovora za sljedecu godinu, ili S&T..MickoSAS je napisao/la:Spominje se odlazak Igoudale u Minesotu