Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

TMovac
Kontakt:

Re: Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post Postao/la TMovac » 05 jan 2018, 16:27

wobly92 je napisao/la:
TMovac je napisao/la: Nerviraju me ovakvi likovi koji samo trabunjaju i optuzuju nekoga samo da mu nanesu stetu bez adekvatnih dokaza. U Engleskoj imas Hayd park. Gdje mozes trabunjati sve sto zelis, protiv bilo koga zelis. Ali cim se maknes sa te 1 stepenice, ili ce taj koga optuzujes sutra osvanuti u corki, ili ti ( ako si iznosio lazne optuzbe ). Namjestanje utakmica je ozbiljno krivicno djelo. I ako je bilo ko uradio nesto nezakonito treba za to i odgovarati, pa makar bio i moj babo rodjeni.
Nažalost, Ivica je odslužio svoje i to je već dokazano, ponovo mu se suditi ne može, jel trebaju dokazi crno na bijelo da je namještao i bio kažnjavan?
Šta te tu nervira? Istina?
Kod vas je bolan javna tajna kako ste dolazili do titula, ako sam ja "hejter i pričam u prazno", posjeti lobotmiju ako već nisi tamo i pročačkaj malo i vidi šta su MODERATORI foruma (a prilično sam uvjeren da su neki trenutno i u upravi kluba) pisali na tu temu. ;)
Da je naše tužilaštvo kako treba, da nam je država kako treba, ova liga bi bila totalno drugačija, a tu ste i vi umiješani i to su fakti, pa ti trabunjaj do sutra nekome ko nije upućeniji.
opet ti kazem, ako imas dokaze pravac tuzilastvo. Ako se bila sta dokaze Amar ce zavrsiti u zatvoru, Zelji ce se oduzeti titule i zdravo. U suprotnom mojne suplje majke ti.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 05 jan 2018, 16:35

TMovac je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:
TMovac je napisao/la: Nerviraju me ovakvi likovi koji samo trabunjaju i optuzuju nekoga samo da mu nanesu stetu bez adekvatnih dokaza. U Engleskoj imas Hayd park. Gdje mozes trabunjati sve sto zelis, protiv bilo koga zelis. Ali cim se maknes sa te 1 stepenice, ili ce taj koga optuzujes sutra osvanuti u corki, ili ti ( ako si iznosio lazne optuzbe ). Namjestanje utakmica je ozbiljno krivicno djelo. I ako je bilo ko uradio nesto nezakonito treba za to i odgovarati, pa makar bio i moj babo rodjeni.
Nažalost, Ivica je odslužio svoje i to je već dokazano, ponovo mu se suditi ne može, jel trebaju dokazi crno na bijelo da je namještao i bio kažnjavan?
Šta te tu nervira? Istina?
Kod vas je bolan javna tajna kako ste dolazili do titula, ako sam ja "hejter i pričam u prazno", posjeti lobotmiju ako već nisi tamo i pročačkaj malo i vidi šta su MODERATORI foruma (a prilično sam uvjeren da su neki trenutno i u upravi kluba) pisali na tu temu. ;)
Da je naše tužilaštvo kako treba, da nam je država kako treba, ova liga bi bila totalno drugačija, a tu ste i vi umiješani i to su fakti, pa ti trabunjaj do sutra nekome ko nije upućeniji.
opet ti kazem, ako imas dokaze pravac tuzilastvo. Ako se bila sta dokaze Amar ce zavrsiti u zatvoru, Zelji ce se oduzeti titule i zdravo. U suprotnom mojne suplje majke ti.
ma kakav otac takav sin, ko laže taj i krade , ko krade hoće i ubit...što dalje od fudbala Osimi :nene: :stop:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 05 jan 2018, 16:40

Tema je Robert Prosinecki. Diskusije vezane za Osim familiju molim vas prenesite na temu novi izbornik.

A

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 05 jan 2018, 16:43

Tema je zaista Robert Prosinecki, molim vas da ne idete u oftopic bez nekog velikog razloga.

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 05 jan 2018, 16:43

Krenem uzvratiti @wobly istom mjerom te napisati da je i Sloboda kupovala titule, ali se sjetih jedne interesantne cinjenice.
Životni saputnik! 1921

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 05 jan 2018, 16:45

Eisenbahner1921 je napisao/la:Krenem uzvratiti @wobly istom mjerom te napisati da je i Sloboda kupovala titule, ali se sjetih jedne interesantne cinjenice.
Ovo je interesantna cinjenica:
Tema je zaista Robert Prosinecki, molim vas da ne idete u oftopic bez nekog velikog razloga.

BoixosNois1899
Kontakt:

Re: RE: Re: Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post Postao/la BoixosNois1899 » 05 jan 2018, 16:46

admin je napisao/la:
Eisenbahner1921 je napisao/la:Krenem uzvratiti @wobly istom mjerom te napisati da je i Sloboda kupovala titule, ali se sjetih jedne interesantne cinjenice.
Ovo je interesantna cinjenica:
:rol: :rol:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 05 jan 2018, 17:11

Ne znam za vas al ja sam ponosan sto smo jednu takvu fudbalersku i ljudsku velicinu dobili za selektora. Ambiciozan, elokventan , inteligentan , iskren. Bio u strucnom stabu Hrvatske na SP 2006 i EP 2008 kada su u tragicnoj utakmici protiv Turaka propustili polufinale EP-a.
Ma kad vidim samo s kojim ushicenjem je docekao ovaj izbor njega za selektora to mi dovoljno govori koliko je covjek ambiciozan.
Na kraju ono sto je najbitnije , nije mu novac presudan, a u danasnjem vremenu kad se sve vrti oko novca to ipak dosta govori o njemu i njegovoj licnosti.

Ubjedjen sam da ce reprezentaciji donijeti nesto novo pozitivno sto niti jedan njegov prethodnik nije.

SRETNO ROBI

:bih:
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 05 jan 2018, 17:24

Ovaj nas ADMIN je veci nego Prosinecki..pogledaj u kakvoj dzungli taj radi..i to godinama.. :mrgreen: :thumbup:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 05 jan 2018, 17:37

UltraSA je napisao/la:http://www.mozzart.sport.com/vesti/na-d ... ideo/53623
Obrisati samo tacku izmedju mozzart i sport.

E moji novinari, Robi 5, a Sabanadzovic dize 3 prsta. :urnebes: :urnebes:
Cime se sve nisu sluzili. Zato su zbog prljave kampanje vise i nastetili Amaru, nego pomogli.

Ali kako god i Robert mora odvesti reprezentaciju na EP, sve drugo znaci i njemu doviđenja.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 05 jan 2018, 17:52

Stvarno, moze li jadnije!?
Montirali su fotografiju da izgleda kao da je podigao tri prsta, da bi mu sapleli noge :puke: :puke: :puke: :puke:
Nitkovski potez !!!! sada mi je drago sto im kandidat nije prosao! Moju podrsku vise nece imati ni u cemu, fuj!

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 05 jan 2018, 18:02

DrFilgud je napisao/la:Stvarno, moze li jadnije!?
Montirali su fotografiju da izgleda kao da je podigao tri prsta, da bi mu sapleli noge :puke: :puke: :puke: :puke:
Nitkovski potez !!!! sada mi je drago sto im kandidat nije prosao! Moju podrsku vise nece imati ni u cemu, fuj!
:damn:

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 05 jan 2018, 18:03

DrFilgud je napisao/la:Stvarno, moze li jadnije!?
Tugo moja ...tek sam sad to vidio... :facepalm:
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 05 jan 2018, 18:12

Kakvi bolesnici.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 05 jan 2018, 18:50

Krivca za ovu fotomontazu ne treba sugerirati jer je on poznat. U pitanju je svaki novinar na BiH portalima koji je sliku prenio bez da je provjerio autenticnost. Najdegutantnije u svemu ovome je sto su se na bazi pomenute slike krojilile razne konstrukcije I podvaljivanja. Gledajuci onu drugu sliku u kojoj Robi ljubi jednog od bivsih predsjednika regionalnih drzava vjerujem da je u pitanju neka pobjeda ili uspjeh na velikom takmicenju. Taj predsjednik je bio na svakoj vecoj utakmici reprezentacije u svecanoj lozi a mnogi su pricali da je nerijetko I Ciru naredjivao da pojedini igraci trebaju igrati. Ciro mu je bio privatni intimus I za svoju vjernu sluzbu te plasman na 3. mjesto na SP je nagradjen cinom Pukovnika Hrvatske vojske I nekoliko ordena(tko zna za sto). Tko se ne sjeca toga vremena I uloge bivseg predsjednika Hrvatske u nogometnom zivotu te drzave niti ne zna o cemu pricamo ovdje. E sada ga je Robi trebao odgurnuti kada mu je dosao cestitati. Vidi molim te.
BBB su premlacivani na dnevnoj bazi radi borbe za povratag imena svog kluba koje im je oteo bas taj politicar o kojem pricamo. Navijaci Dinama su zivjeli pod policijskom paskom a ime su vratili tek u onom momentu kada je Mamic preuzeo klub I kupio ih na taj nacin. To su naravno kasnije Mamicu platili sa kamatama. Onako prostacenje radi okolnosti u kojima je Robi gradio svoju karijeru a u kojoj nije bilo nacionalisticke mrlje je ogromna sramota prije svega za ovaj portal I odredjene novinare na njemu. Trebali bi biti makar toliko posteni I javno se ispricati nasem novom selektoru. Ili ako nista u buducnosti paziti da svoje citaoce medju kojima se I ja nalazim ne uvaljuju u stereotipe da smo svi isti(sovinisti I nacionalisti). Jer logikom stvari dolaskom na ovaj portal to svi postajemo. Ovakvim ponasanjem ste I nas vase citaoce svrstali u red sa onim najgorim od kojih se vjerujem tako mnogo razlikujemo. Makar vecina nas ovdje.
Redakcijo budite pametniji u buducnosti jer sport je plemenita stvar.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 05 jan 2018, 18:58

Grlili bi mi svi Tuđmana da nam je davao pare kakve je njima davao. Pa Šaba koji je u tom periodu igrao za Croatiu je zaradio tolike pare da dan danas još gusla na njima...
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 05 jan 2018, 18:59

Pa ima i bezbroj drugih fotografija gdje dize tri prsta.
Uostalom šta je tu loše? Ja ne vidim problem u tome uopšte. Veći je problem ono što je za Tuđmana izjavio.
Životni saputnik! 1921

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 05 jan 2018, 19:03

dubrovnik je napisao/la: Redakcijo budite pametniji u buducnosti jer sport je plemenita stvar.
Ne znam zašto to vežeš za nas kad mi tu sliku nismo objavili uopšte?

Ko da nam neko nešto pokušava podvaliti?

Izvinjavamo se, krivi smo što smatramo da je za ovu državu bolje da malo više cijeni svoje ljude, proizvode, usluge, nego da budu glupa kolonija potrošača. Ako treba i da malo uloži u svoje, pa da kasnije imamo pravo očekivati i neki povrat. Al eto, ima očigledno i različitih stavova. Vidim ljudi masovno kao šuknuli portalu SportSport.ba i otišli platit račun Telemachu. Bravo.

Za nas je već sad uspjeh da smo jednim tekstom napravili veću priču nego 20 godina kampanja "kupuj domaće", a i da ti se selektor po prvi put u zadnjih 10-15 godina preseli u Sarajevo da bi gledao domaće prvenstvo i dolazio redovno na posao. Nešto sumnjam da bi se to spominjalo da neko nije pritiskao. Za nas sasvim dosta. Ili je bolje kad Pape zakasni na avion jer je gužva u Parizu?

Što se tiče dizanja tri prsta, viđao sam hrpu slika, ali ne vidim neki problem. Čovjeku majka iz Čačka, ne vidim problem da se on s tim identifikuje. A i da se ne identifikuje. Ima pravo da radi šta hoće i šta misli da je za njega najbolje. Isto kao i svi mi.

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 05 jan 2018, 19:14

kad je gosp.Blazevic imenovan za selektora tad je Mesa Bazdarevic bio taj koji je govorio daje Ciro ovakav onakav i onda izade u javnost daje Ciro svog predsjednika zvao tata pa dode u javnost kad je predjednik imao grip Ciro mu dosao u posjetu i rekao da vas zagrlim da meni prede grip a da vi ozdravite i tako ostala sranja sad Robi za selektora Amar Osim skratio mu od 5 prstiju na 3 prsta Amar platio ovoga i onoga i na kraju ode Ciro dode Mesa e sad dase neponovi Ciro i Mesa Vi fino od saveza trazite da Robi Prosinecki ostane 10 godina selektor BiH i super svima.

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 05 jan 2018, 19:15

citam ovaj odgovor administracije i tek sad mi nije jasno...
ko god pise ovaj odgovor malo prije....vi ponosni na onaj tekst??? vi ucinili dobro tim tekstom???
pa covjece, zbog onog i slicnih tekstova ste nanijeli najvecu stetu amaru i napravili nevidjeni kontra efekat...izmedju ostalog, onom tekstu i slicnim, moze zahvaliti zasto nije postao selektor.
ja bih vas predlozio da vodite kampanju i ovim vodecim strankama 'domacim' na narednim izborima, vjerujem da bi ih se napokon rijesili:-)

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Zglavkar i 10 gostiju.