Reci nam onda sta mislis o Ivici Osimu i o tome sta je uradio za nas, cjenis li njega?Bob_Rock je napisao/la:Safet je uradio dosta toga za staru Jugoslaviju a veoma malo ili nista toga za BIH..Ja ga ne cjenim ni sekunde...Semir_Sa je napisao/la:Zna se: NE SAM SAFETE NE SAM MAJSTORE
SAFET SUŠIĆ
Najbolji igrac Bosne & Hercegovine ikada?
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Najbolji igrac Bosne & Hercegovine ikada?
- Centre forward
- Kontakt:
Cuj ne cijenim Safeta, pa nije čo'ek mog'o birat kad ce se rodit.Moj djed kojem iznimno vjerujem iako je podavno zagazio godine starosne penzije kaze da je Safet najbolji ikada na ovom prostoru sto je sut'o loptu.Odmah do njega Dejan Savicevic pa onda Ivica Osim.Bio je vatreni Zvezdaš(sto mu se ne moze zamjerit'),tako da je izbor i vise nego realan 

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
HEHE,pa nije se Yuga raspala 80-tih,ah kometara...
Nasi ocevi su Bosanci,rodjeni prije nas,logicno..
Nema smila pricat o gluposti.
Safet je fudbalska faca,to je jasno...
Uspjesi su nesto drugo,Hasan je po tom pitanju haman jos ispred,Dzeko je takodje u u rangu ..
A meni licno ,od svih najvise svidjao stil Elvira Baljica,ali to je nesto drugo ...
Nasi ocevi su Bosanci,rodjeni prije nas,logicno..
Nema smila pricat o gluposti.
Safet je fudbalska faca,to je jasno...
Uspjesi su nesto drugo,Hasan je po tom pitanju haman jos ispred,Dzeko je takodje u u rangu ..
A meni licno ,od svih najvise svidjao stil Elvira Baljica,ali to je nesto drugo ...
Meni su svi pričali straiji BMV trio najači tada bio (Vaha,Marić,Bajević)
Od nove generacije Barbarez i Spaha ono igrački i patriotski
Od nove generacije Barbarez i Spaha ono igrački i patriotski

- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Ma cijela Veležova generacija 80-ih,osim Ismeta Šišića 

Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
- raul-zakon
- Kontakt:
Koja si ti legenda, odgovaraš čovjeku 2 godine kasnije !Centre forward je napisao/la:Cuj ne cijenim Safeta, pa nije čo'ek mog'o birat kad ce se rodit.Moj djed kojem iznimno vjerujem iako je podavno zagazio godine starosne penzije kaze da je Safet najbolji ikada na ovom prostoru sto je sut'o loptu.Odmah do njega Dejan Savicevic pa onda Ivica Osim.Bio je vatreni Zvezdaš(sto mu se ne moze zamjerit'),tako da je izbor i vise nego realan

Nisi puno zakasnio...

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Nemoj mi Sileta dirattepsija je napisao/la:Ma cijela Veležova generacija 80-ih,osim Ismeta Šišića

JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!
BarbarezZagor je napisao/la:Ja bih nabrojao par njih iz samostalne BiH: Barbarez, Spahić, Bolić, Misimović (on je kralj), Salihamidžić, pa čak i Papac...

.
Hasan !! Jedno vrijeme bio medju top 10 bekova/krila svijeta , igro u Bayernu po minutazi odmah iza Kahna i osvojio LS.
Thomas Müller - Fußballgott
Iako je nastupao za Hrvatsku, najbolji bh nogometaš svih vremena je Davor Šuker. Niti jedan naš igrač nije ostvario takve uspjehe. Iza njega odmah Zlatan Ibrahimović i Hasan Salihamidžić. Ako ćemo uzeti u obzir samo one koji su nastupali za BiH Hasan Salihamidžić, Edin Džeko, Sergej Barbarez, Zvjezdan Misimović, Elvir Bolić. Evo i obrazloženja. Zašto Šuker? Čovjek koji je u klupskom nogometu ostvario sve, bio je zvjezda Reala, nastupao je i za Arsenal, a sa reprezentaciom je bio treći na svijetu, peti u Europi i najbolji strijelac SP. Zašto Salihamidžić? Zato što je sa Bayernom godinama harao Europom, osvojio sve u Njemačkoj i kao kruna svega Liga Prvaka. Nije bio prolaznik u svojoj ekipi, nego jedan od najvažnijih igrača. Džeko jer osvojio prvenstvo sa Wolfsburgom, najbolji strijelac u povijesti bundes lige, osvojio prvenstvo engleske.Barbarez je bio najbolji strijelac bundes lige, vođa u hamburgu i leverkusenu, duša reprezentacije. Misimović zato što je najbolji asistent u povijesti bundes lige, osvojio prvenstvo sa wolfsburgom, najbolji igrač bh reprezentacije trenutno. Bolić je živa legenda. Njegovi nastupi u dresu Fenera... Čak je i u dresu slabašnog Rayo Vallecana harao španjolskim terenima.
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
sve se mogu složit al kako živim u Hrv. i znam Davor nema nikakve veze s Bosnom niti staža niti poveznice, u Bih ligi ,a kamoli nešto drugo njegova karijera , Osiječanin-Slavonac! (sorry morala sam
)
NK Osijek
NK Dinamo Zagreb
Sevilla
Real Madrid
Arsenal
West Ham United
TSV 1860 München

NK Osijek
NK Dinamo Zagreb
Sevilla
Real Madrid
Arsenal
West Ham United
TSV 1860 München
Šukerovi roditelji su iz Livna,a rođen je u Osijeku isključivo zato što je njegov otac bio kuglač i potpisao je te sezone za Osijek. Dakle, Livnjak-Bosanac. Što se tiče mjesta rođenja i igranja i ligi, zaista ogroman staz u hr ligi imaju braća kovač, isto tako su rođeni i u hr. daj molim tebambina je napisao/la:sve se mogu složit al kako živim u Hrv. i znam Davor nema nikakve veze s Bosnom niti staža niti poveznice, u Bih ligi ,a kamoli nešto drugo njegova karijera , Osiječanin-Slavonac! (sorry morala sam)
NK Osijek
NK Dinamo Zagreb
Sevilla
Real Madrid
Arsenal
West Ham United
TSV 1860 München
Begović, Burić, Stanković
pa cijela hrv repka možeš onda stavit na popis, ali ovdje se kaže tko je igrao za klub,repku i dao svoj doprinos Bosni ja mislim da je to tema.Pozz!
Kakve on igracke veze ima sa drzavom BiH?Semir_Sa je napisao/la:Zna se: NE SAM SAFETE NE SAM MAJSTORE
SAFET SUŠIĆ
Onda i Ibrahimovic moze u ovu konkurenciju,ili braca Kovac...
Dzeko je "the best" sto je BiH dala,pa Hasan,Barba,Baljic itd
Zadnja izmjena: gringobih, dana/u 17 maj 2012, 13:44, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Trenutno Dzeko **** 2 titule uligi 5 golova se nadavo a tek mu 25.
Meho Kodro
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!
kad uđeš bambina u EU javi mi se da te ženim ja živim u Bosni
a sad ozbiljno po meni svi ovi igrači koji su igrali za bivšu Jugu su nekako bili svačiji i ne doživljavam ih baš svojima,a ovo posle rata što igra za BiH sigurno Meho Kodro,Sergej Barbarez(jedne godine bio najbolji strijelac Bundes lige sa Ebe Sandom po 21gol dali hehe bilo mi na kvizu ovo pitanje pa se sjećam),zatim Salihamidžić,možda je Salihamidžić bio jedan od najboljih BiH igrača posleratnih ali namjerno je pravio duple žute da ne bi dolazio na utakmice jendostavno nije igrao srcem za domovinu dok naprimjer gledam Džeku on u po Engleske trči sa našom zastavom,pa pokazuje kopačke sa zastavom BiH,pa ljubi kameru i govori volim te Bosno itd.. neke stvari ne mogu se izvagati,znam kad sam gledo Salihamidžića u Bayernu pa nisam drhto,a Džeko na klupi sjedi u men srce igra i kaže nešto ma čojk je stvarno teški insan i ovo malo duše što imamo šejtan nam je dao da nam mu bude teže..

- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
bambina je napisao/la:pa cijela hrv repka možeš onda stavit na popis, ali ovdje se kaže tko je igrao za klub,repku i dao svoj doprinos Bosni ja mislim da je to tema.Pozz!

Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
Bolic! 

"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
"poslije ratni" : Salihamidzic( sve osvojio), Dzeko (zna se) a vrijedni spomena su :Bolic( u repki najbolji golgeter), Baljic (real, jedno vrijemo najskuplji transfer u Europi) , Kodro (Barcelona, nough said), Misimovic ( najvise assits u jednoj sezoni u BL), Barbarez ( golgeter BL, vijeciti kapiten repke) , Rahimic ( osvajac Uefa cupa) 

Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 11 gostiju.