Nije tacno.Ustvari jeste graficki prikazano tako ali nije na terenu.Jakovljevic desni stoper,Barisic centralni i Magdic lijevi stoper.
Kup Bosne i Hercegovine 2021/22
Re: Kup Bosne i Hercegovine 2021/22
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Jakovljević desni bek i Tičinović lijevo. Stoperi Magdić i Barišić. Pa da je desni stoper ne bi ovoliko išao stalno naprijed.
Lijepo igra Sloboda
Neslažem se,dva stopera sa strana u ovoj formaciji izlaze vrlo cesto naprijed ,gledam Sarajevo citavu sezonu i ovoj formaciji i znam kad bocni stoperi dodju vrlo cesto do protivnickih 20 metara u prenosu lopte,Mislim i komentator ti je rekao nekad sredinom poluvremena da igraju sa 3 stopera. Pogledaš ih gdje stoje,nece ti se on kao bek uvlaciti onako u 16 kad se brani.
Uradit cu ti kasnije snimak ekrana kako stoje,da ne prekidam sad gledanje,valjda cu moci vratiti snimak.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ma sta ces slikat, ko god gleda utakmicu moze odma vidjet da je 3 5 2, a ko poznaje ekipu mogo je po spisku igraca odma znat, kakav Jakovljevic desno, i okle Masica pored toliko krila na toj poziciji.miky_hz je napisao/la: ↑27 okt 2021, 15:08
Neslažem se,dva stopera sa strana u ovoj formaciji izlaze vrlo cesto naprijed ,gledam Sarajevo citavu sezonu i ovoj formaciji i znam kad bocni stoperi dodju vrlo cesto do protivnickih 20 metara u prenosu lopte,Mislim i komentator ti je rekao nekad sredinom poluvremena da igraju sa 3 stopera. Pogledaš ih gdje stoje,nece ti se on kao bek uvlaciti onako u 16 kad se brani.
Uradit cu ti kasnije snimak ekrana kako stoje,da ne prekidam sad gledanje,valjda cu moci vratiti snimak.
Jakovljević desni bek i Tičinović lijevo. Stoperi Magdić i Barišić. Pa da je desni stoper ne bi ovoliko išao stalno naprijed.
[/quote]
[/quote]
Moguće da je onda moja greška. Jakovljević mi se činio previše ofanzivan u prvom poluvremenu.
Ispoštovao Gigovic za penal
Mislim da je ovo 4 penal u zadnjih 6 utakmica Borca.

Koliko kola PL za redom i sada kup utakmica da se Borcu svira penal ?
Nerealno jbt.
Nerealno jbt.
Mjau !
Njima ni Peljto ne valja jer protiv njih mekane penale svirabhpremijerliga12 je napisao/la: ↑27 okt 2021, 14:55Da se ovakav penal sudio protiv njih, digli bi drzavu na nebo![]()

- HasicuVratiSe
- Kontakt:
Borac igra najbolji fudbal, napadački, stalno su u protivničkih 16 metara, naravno da će da imaju i najviše penala, od toliko silnog napaljanja, neko mora da bude pogođen u ruku ili da saplete napadača..
Aj Borac
Aj Borac
Džemil Šošon: ako radite na nekom projektu i želite da propadne, samo se meni obratite da to sredim
- Tristan
- Kontakt:
2 kola, oba protiv Tuzle City i oba cista, sto su i sami
oni potvrdili. Sta je nerealno?
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
Najveći mitomani i falsifikatori svega

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zrinjski nikad nije znao/htio kup igrati. Ljudi vazda ispadaju rano i imaju samo jedan trofej. 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kriminalno izvodjenje penala igraca Zrinjskog,jedini Bilbija podigao loptu,ostali sutevi sve onako kako golmani žele,uzas.
Cestitke Slobodi.
Cestitke Slobodi.

Rjesili se unaprjed par nebitnih utakmica, sretno Ziza do trofeja, mad vjerujem da ce si to Borac sredit sigurno 

-
- Kontakt:
Šta će, bolje im je ovako, sve snage na ligu i titulu.
-
- Kontakt:
Jasta, da su prosli bilo bi dupla titula ovo ono, sad ispali pa prica sta ce nam kup bezveze se umarati

Neka nagrada 30 000 KM, puno je toConvicts1988 je napisao/la: ↑27 okt 2021, 16:05Šta će, bolje im je ovako, sve snage na ligu i titulu.

Hoces da kazes namjerno pustili? Nemoj zaj.ebavat.Ok kup ko kup vam nije potreban,ali niko neželi da ispadne bar ovu sezonu sigurno niste htijeli ,vidjelo se danas da žele da prodju,igras na 2 fronta ne na 44.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, CAZIN, ErosViverosViv i 36 gostiju.