Edin Džeko
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Edin Džeko
Kaze "nesto osvojit".
Kako mozes tako reci, kad vec sada moze okaciti kopacke o klin i mnogi igraci mu opet mogu pozavidjeti, a igrat ce jos najmanje dvije godine za Inter, ako ga zdravlje posluzi. Samo transfer za aktuelnog prvaka Italije a ne ekipu u sredini ili dnu tabele, govore o tome da treneri koji poznaju ligu smatraju da jos moze toga dati. Ja recimo jos uvijek ne mogu prezaliti sto ne prede u Juventus, a znalo se da nije bilo njegova zadnja. Volio bih da postane najbolji strijelac ove sezone, jer sretan Edin u klubu, je duplo sretniji u Reprezentaciji
Kako mozes tako reci, kad vec sada moze okaciti kopacke o klin i mnogi igraci mu opet mogu pozavidjeti, a igrat ce jos najmanje dvije godine za Inter, ako ga zdravlje posluzi. Samo transfer za aktuelnog prvaka Italije a ne ekipu u sredini ili dnu tabele, govore o tome da treneri koji poznaju ligu smatraju da jos moze toga dati. Ja recimo jos uvijek ne mogu prezaliti sto ne prede u Juventus, a znalo se da nije bilo njegova zadnja. Volio bih da postane najbolji strijelac ove sezone, jer sretan Edin u klubu, je duplo sretniji u Reprezentaciji
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje
Pa krampa samo i igra za klubove, gdje je lova.
Duze vrijeme on za reprezentaciju ko da i ne igra.
Duze vrijeme on za reprezentaciju ko da i ne igra.
Ma ne igra cijela reprezentacija.
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje

Ja ljepote ne gledati ga u učmaloj Romi. Ide trofej i u Italiji

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Nismo vise prijatelji, osim ako ne mislis na trofej Best Stepdad of the Year (2002 class).

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Đesi ba

A normalno, to je preče od calcia

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Gledam sad, Quagliarella nakon 35. godine u Serie A zabio 50 golova u tri sezone. Nadam se da Džeku gledamo još tri sezone na visokom nivou. 

I da se Suarez penzionise slj. godine, sto je za latinose vrlo moguce, pa da ga stigne na 8. mjestu naj strijelaca 21. vijeka.

Correa je tu, koliko znam igra SS-a odnosno drugog ili 'shadow' napadaca tako da tesko da on i lautaro igraju zajedno jer su slicni igraci. Vjerovatno je ovo bolje za Edina nego da je Zapata dosao.
Veceras mislim da je klupa i da ce uz zavisno od rezultata.
Pa predviđaju ga u prvoj postavi, ali vidjet' ćemo.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- TheTruth34
- Kontakt:
Lautaro i Dzeko su najavljeni u prvih 11.
Zasto tako mislis?
Marrota je rekao da nema vise pojacanja, a doveo je Correu koji i nije klasicni napadac.
Mislim da ce Dzeko jedino odmarati pred jake utakmice u LP i kad je Coppa Italia.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Ko ga smije ostavit na klupi nakon onakve partije?
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Ma fazon je taj sto oni nemaju vise niti jednog napadaca klasicnog sem Dzeke, mladi Pinamonti otisao u Empoli, a i da je ostao, nije nikakva konkurencija izgleda.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Ma nadam se da nece ali onako zbog trenera.Lotaro se vraca pa kontam da nece na klupu.
Lautaro nije spic.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 12 gostiju.