Amar Dedić
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
- MocMahale444
Re: Amar Dedić
Veliki plus za Peteva sto ga je gurnuo u vatru u ovakvoj jednoj utakmici.Bit ce nesto od njega aBd.Iskren da budem,nisam ocekivao da ce ga stavit sad u prvih 11
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Realno je smiješno bilo tvrditi i u junu da ne može dobiti ni minute, sami fizički kapaciteti su mu iznad svega što imamo na toj strani. I nisu sigurno postali takvi za tri mjeseca.
-
Imajednabrigada
- Kontakt:
Nijedan igrac u historiji fudbala nije uspio ostvarit toliki napredak za 2-3 mjeseca...od tribina do prve postave i igraca utakmice.
P.s. molio bih bracu @ASD I DULJEVINHO da ne daju svoje strrucne procjene kada je u pitanju kapacitet i domet mladjih igraca...s obzirom da su prije par dana rekli da je los u posjedu i ofanzivno i da je nadasve slabo motorican

P.s. molio bih bracu @ASD I DULJEVINHO da ne daju svoje strrucne procjene kada je u pitanju kapacitet i domet mladjih igraca...s obzirom da su prije par dana rekli da je los u posjedu i ofanzivno i da je nadasve slabo motorican
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
A ista stvar se desila sa Vladanom Kovacevicem frajer dodje na okupljanje i gleda propalog Sehica 3utakmice,a on ne dobije nijednu..Dedic u junu na tribinama bio i gledo Civica Hotica Susica al sreca momak ima srce
- ElCartel11
- Kontakt:
Ljudi momka od 20 godina usporedjuju sa Daviesom i Robertsonom kakav levat moraš biti pa to raditi 
Momak ima potencial i sigurno je, da je kapacitet za liga 5 sto je za nasu repku odlično. Nismo mi Brazil, Njemacka, Španija pa eto navikli, da nam igraci igraju u samim vrh klubovima.
Kao sto kazem momak ima potencial i sigurno ce igrati u ligi 5. Sad sve zavisi od razvoja daljneg hoce li biti stvarno WC igrač pa da zavrsi u Bayernu, Chelseau, Juvantusu ili ce biti u slabijim timovima lige 5 kao sto su Villareal, Sevilla, Roma...
Momak ima potencial i sigurno je, da je kapacitet za liga 5 sto je za nasu repku odlično. Nismo mi Brazil, Njemacka, Španija pa eto navikli, da nam igraci igraju u samim vrh klubovima.
Kao sto kazem momak ima potencial i sigurno ce igrati u ligi 5. Sad sve zavisi od razvoja daljneg hoce li biti stvarno WC igrač pa da zavrsi u Bayernu, Chelseau, Juvantusu ili ce biti u slabijim timovima lige 5 kao sto su Villareal, Sevilla, Roma...
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Rumuniji je sledeća utakmica bitna. Treba Dedića ostaviti na klupi, da ga mesari ne bi slučajno povrijedili.
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Pa neće ga porediti sa Halidom Šabanovićem. Karikiram, ali razumiješ poentu. Čovjek je ubjedljivo najveći potencijal kojeg smo imali na bekovskoj poziciji u historiji. Hajde da vidimo hoće li to do kraja ostvariti.ElCartel11 je napisao/la: ↑24 sep 2022, 11:47Ljudi momka od 20 godina usporedjuju sa Daviesom i Robertsonom kakav levat moraš biti pa to raditi
I btw, Davies ima 21 godinu, a ovaj 20.
A Robertson je vrhunski počeo igrati sa 24 godine.
imali su, a imaju los odnos s navijacima od ranije, jedan od nacina kako pokusati se pribliziti navijacim je daj sta zele, utakmica s rusijom je dodatno zakomplikovala situaciju, u kojoj mjeri su dopirale kritike za Dedica do selektora a i pitanje je sta bi se desilo na kraju da nije upisana pobjeda
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje
- baboedindzeko09
- Kontakt:
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Nakon njegove sinoćnje partije sam još uvjereniji da treba svim silama zapeti za Jašića.
- Goalgetter
- Kontakt:
Super je igrac. Ne treba sada pretjerivati sa pohvalama, ali ove zadnje partije u Salzburgu i ova u repci nagovjestavaju da ce imati itekako lijepu karijeru. Ako nastavi igrati dobro u Salzburgu svuda su mu vrata otvorena, samo da ostane zdrav.
A mi smo u njemu i Jusufu dobili dosta dobre bekove.
A mi smo u njemu i Jusufu dobili dosta dobre bekove.
- Beduin
- Kontakt:
On je meni po nacinu igre najblizi Engleskoj, nebitno Premier ili Championship.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
Pozitivanstav
- Kontakt:
Poslije utakmica i ligi sampiona druze,ja sam.ocekivao..
Besic i on 10 km udaljeni jedan od drugog,mislim roditelji im,porijeklo..
Eto nesto smo saznali
Bešić je iz Srebrenika a Dedic iz Gračanice, susjedne općine
Pa ja,al poznavajuci nas i koliko selektori vjeruju mladim igracima kod nas,naravno da je plus
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Bio je i Gazibegovic igrao utakmice ali nije se pokazao kao Dedic stvarno vidi se odma razlika u kvalitetu jos kad bi dobili onog mladog Svicarca Husica iz Lozane pooravili bi igracki kadar
Skolovan I odlicno tehnicki potkovan moderan Bek sa odlicnim I pravovremenim reakcijama I pozicioniranjem... nadmasit ce mujdzu po svim parametrima ...on je trebao da bude standardan jos pocetkom prosle sezone I svakom Jr bilo jasno da se radi o igracu kakav se rodi jednom u 15 godina osim tuti I menadzerskoj ekipi oko njega
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amidzaa, BiH26, boki86, Boltsna, Brokula, Cautinho, Faraon iz Visokog, General505, Goalgetter, greenwood, HariTz, iluzija, invincible1921, johntravolta123, Kapetan, komax, labostarmomosa, leo1946, linethreader, MiranGlasnic, Mocvara1991, moreno123, Mostarska, prijeratni mangup, Proximic, random11, Roki50, rukometubih23, soccerfan, TefalTava, torbica, Venom, Zagor, zemuntrg, zikerrz21 i 251 gost.