Vasih najboljih 11 BiH selekcije ikada?

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

harishp
Kontakt:

Re: Vasih najboljih 11 BiH selekcije ikada?

Post Postao/la harishp » 09 maj 2009, 06:44

neno#4 je napisao/la:ti king mi se ne obracaj, a vidim da vecina misli kao i ja,sta tebe boli briga za koga sam ja doktor i sta radim u zivotu,ti samo znas pisati(jao jesi vidio kinga kako dvojicu prekucava),ako imas nesto protiv mene,dodji u skenderiju 12.05 u 19.00 h,pa cemo popricati o velikom kingu,a i o najboljem svih vremena(M .J),i koga taj tvoj isti king kopira i ciji broj nosi...ja makar ne zivim da gledam samo jednog covjeka kako igra, makar pogledam sve sportove...
Idi gledaj bocanje i ne zajebavaj ljude na forumu
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 09 maj 2009, 12:05

harishp je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:ti king mi se ne obracaj, a vidim da vecina misli kao i ja,sta tebe boli briga za koga sam ja doktor i sta radim u zivotu,ti samo znas pisati(jao jesi vidio kinga kako dvojicu prekucava),ako imas nesto protiv mene,dodji u skenderiju 12.05 u 19.00 h,pa cemo popricati o velikom kingu,a i o najboljem svih vremena(M .J),i koga taj tvoj isti king kopira i ciji broj nosi...ja makar ne zivim da gledam samo jednog covjeka kako igra, makar pogledam sve sportove...
Idi gledaj bocanje i ne zajebavaj ljude na forumu
nemoj se mijesati gdje ti nije mjesto,ja sam raspravljao s njim a ne s tobom, i sta tebe boli briga sta cu ja da gledam i koga....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 09 maj 2009, 14:51

ZELJO DO GROBA je napisao/la:slazem se sa svim, al isto tako Barba je legenda, kapiten, i sve ostalo, zivio je za repku, dao je dota vaznih golova, odigro dosta dobrih utakmica, dak Vedo i Dzeko su na pravom putu da to isto urade i slazem se da su kvalitetniji igraci od njega (bice, ako vec nisu) al treba tu dosta raditi, boriti se, ginuti i sve ostalo....

a sto se Kodre tice i tu se slazem, fantastican igrac, mozda nije toliko doprinio kao neki drugi, al nije ni Dzeko (sad za sad), al covjek je dolazio na okupljanja reprezentacije dok ona nije bila ni priznata u UEFI i FIFI, jos pri tome iz jedne Barce, on je rizikovo da dobije suspenziju, stavljanje na transfer lisstu i ostalo, al ipak on je doso...e to je majstor...

mislim razumijes sta ti zelim reci...
ono mozda ce Pjanic biti nas najbolji igrac svih vremena al sad trenutno ne moze uci u top 11 reprezentacije,

i jos nesto, ja mislim da bi Bola moro da ima zagarantovano mjestu u najboljih 11 svih vremena iz razloga sto je nabolji strijelac reprezentacije sdvih vremena (trenutno)
Bola jest najbolji strijelac naše reprezentacija svih vremena,ali naša repka ne postoji 50-60 godina već 15-tak godina...zna dati gol,ali ne može doprinijeti igri kao što to može Džeko,Ibišević,Barbarez,Kodro i slični...kad ne daje golove,samo se valja po terenu...to za mene nije igrač ! Treba znati i asistirati,proigrati,vratiti se u odbranu,uklizati što se za Bolu ne može reći...

Pogledaj Džeku i Ibiševića,vrhunski strijelci a imaju i solidan broj asistencija...jači fizički i spremniji od Bole...

Što se tiče Kodre,Kodro je veliki čovjek i sigurno da je i vrhunski igrač i zaslužuje u ovu repku ali ja sam išao logikom da jedan napadač treba biti visok,snažan i da je dobar u igri glavom a drugi da je brz,vreba uvijek,ubitačan...
Za prvog napadača sam izabrao Džeku,jer momak pruža partije kakve je rijetko ko pružao u svijetu a ne samo kod nas,a za drugog napadača sam izabrao Ibiševića !
I Veležovac sam,dragi su mi i ponosan sam i na Kodru i na Barbareza ali treba biti realan...

neno,ignoriši samo...nađe se čovjek sa avatarom nekog košarkaša i s nickom imena tog košarkaša da komentariše fudbal i još da pametuje,nema logike !
King druže,neno je upravu...Baljić može igrati u turskoj,rumunskoj,bugarskoj,austrijskoj i sličnim ligama ali u ligama petice nikako ne može što je i sam pokazao...dao je jedan gol i to više autogol bio ne njegov gol ali eto njemu je pripisan ! To stoji da je izvrsno plaćen bio ali treba da stoji i da je jedan od najvećih promašaja u Evropi...
Čovjek koliko je imao prilika u repki,mogao nas je odvesti na EP ili SP ali šta ćeš kad ne može lopta kroz golmana...imam osjećaj da nikad nije znao,barem u repki je takav bio,da može i u ugao gađati,u rašlje,tj.u stranu a ne uvijek u golmana ili preko gola ! Toliko je puta izašao pred golmana sam da je mogao odvesti nas na EP i SP komotno...

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 09 maj 2009, 16:56

@Stone Island

slazem se sa dosta stvari u ovom prvom dijelu posta, al isto tako mislim da u dream team reprezntacije ne moze biti igrac koji ima 22 godine, iz razloga sto covjek da je i najbolji igrac svijeta nije mogo bas toliko pomoci reprezntaciji kolio neki prosjecni igrac koji stalno igra za reprezntaciju, i mislim da je malo nepravedno izostaviti jednog Bolu (da se razumijemo, igraci tipa njega, npr. Inzagi, Ruud i ne moze mi sad psti neko na pamet, mislim da to nisu igrac, za njih nije fudbal) il Kodru il nekog treceg nebitno jel igra napadaca, golmana, stopera il vezistu...
sigurno za Edina ce biti mjesto u ovom timu 100% dok on jos koje kvalifikacije odigra...

a sad od aktivnih igraca tu bi trebali biti Miske, Spaha, Keno, Hasagic, Bajramovic i Hasan...
a sto se tice Sase Papca ja mislim da mi na tom jjestu nismo imali i jednog priblizno dobrog igraca....neznam...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 10 maj 2009, 01:43

-------------------Hasagic
Spahic--------Hibic-------Konjic----Music
---------------------Rahimic
Salihamidzic---------------------------Baljic
---------------------Misimovic
-------------Barbarez-------Dzeko

KAd vidim da neki stavljaju Hrgovica povraca mi se odma,
Tracy McGrady!!!

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 10 maj 2009, 03:05

Edo_Majka je napisao/la:-------------------Hasagic

Hrgovic je dobar igrac medutim nema BIH u srcu! :|

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 10 maj 2009, 12:34

ZELJO DO GROBA je napisao/la:@Stone Island

slazem se sa dosta stvari u ovom prvom dijelu posta, al isto tako mislim da u dream team reprezntacije ne moze biti igrac koji ima 22 godine, iz razloga sto covjek da je i najbolji igrac svijeta nije mogo bas toliko pomoci reprezntaciji kolio neki prosjecni igrac koji stalno igra za reprezntaciju, i mislim da je malo nepravedno izostaviti jednog Bolu (da se razumijemo, igraci tipa njega, npr. Inzagi, Ruud i ne moze mi sad psti neko na pamet, mislim da to nisu igrac, za njih nije fudbal) il Kodru il nekog treceg nebitno jel igra napadaca, golmana, stopera il vezistu...
sigurno za Edina ce biti mjesto u ovom timu 100% dok on jos koje kvalifikacije odigra...

a sad od aktivnih igraca tu bi trebali biti Miske, Spaha, Keno, Hasagic, Bajramovic i Hasan...
a sto se tice Sase Papca ja mislim da mi na tom jjestu nismo imali i jednog priblizno dobrog igraca....neznam...
Naša repka ne postoji 100 godina već 15-tak tako da,moje je mišljenje,momak od 22 godine može biti u uvršten u tu repku...a i za Džeku se ne može više reći ni da je mlad,mada jest,jer momak je prošao sve i svašta...od Želje gdje mu je nadimak bio kloc do Teplica gdje dosta napredovao pa do Wolfsburga gdje je usvaršio svoje znanje !

A Bolić,ma može on biti legenda ovo,ono ali ne zaslužuje da bude u dream teamu naše države !
Ono što je on igrao ono je antifudbal,baš kao i Inzaghi...i nije dao 100 golova za repku nego do 40-tak maksimalno a igrao je 10-tak godina !
Dok Džeko već ima 10-tak golova mada ne igra ni godinu dana...

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 10 maj 2009, 13:19

Stone Island je napisao/la:
ZELJO DO GROBA je napisao/la:@Stone Island

Naša repka ne postoji 100 godina već 15-tak tako da,moje je mišljenje,momak od 22 godine može biti u uvršten u tu repku...a i za Džeku se ne može više reći ni da je mlad,mada jest,jer momak je prošao sve i svašta...od Želje gdje mu je nadimak bio kloc do Teplica gdje dosta napredovao pa do Wolfsburga gdje je usvaršio svoje znanje !

A Bolić,ma može on biti legenda ovo,ono ali ne zaslužuje da bude u dream teamu naše države !
Ono što je on igrao ono je antifudbal,baš kao i Inzaghi...i nije dao 100 golova za repku nego do 40-tak maksimalno a igrao je 10-tak godina !
Dok Džeko već ima 10-tak golova mada ne igra ni godinu dana...
slazem se, al upravo to smeta, Dzeko je igro samo godinu dana.....

a inace mi imamo dosta napadaca koji konkurisu da budu u timu (Dzeko, Kodro, Barba, pa i Bola i Ibisevic)

a kad bi se biralo ono bas pravo, onda tu treba uzeti dosta faktora,
broj odigranih utakmica, broj golova, zalaganje na terenu, zalaganje vam terena i jos svasta nesta...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 10 maj 2009, 13:56

Tesko je se odlucit za napadace,slazem se ...Ne moguce i ako bi svi bili u onoj ful formi onda radije ne bih bio selektor . . .Ibisevica moras stavit jer je decko nadavao se golova za polusezono,Dzeko je hit igrac ove godine,Kodro igracina,Baljic jedan od nasih naj boljih igraca ikada,pa sad biraj . . Ako bi Baljic bio u onoj formi kada je iz Tur otisao u Real onda bi on definitivno igrao . . .

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 10 maj 2009, 14:01

Stone Island je napisao/la:----------------------------Hasagić--------------------------
---------------------------------------------------------------
Jahić-----------Spahić--------------Konjić-----------Papac
----------------------------------------------------------------
----------------------------Rahimić---------------------------
----------------------------------------------------------------
Salihamdižić---------------------------------------Salihović
---------------------------Misimović--------------------------
-----------------------------------------------------------------
-------------------Džeko--------------Ibišević----------------

Klupa:
M.Dedić
S.Nadarević
M.Hibić
Baždarević
Baljić
Barbarez
Kodro

Mlađe poput Pjanića,Štilića nisam htio ubaciti jer dosad nisu ništa puno pokazali za repku mada nisu imali ni puno prilika !
Nije lose ovo :-)

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 10 maj 2009, 14:09

Del Boy je napisao/la:
badboy je napisao/la:Drug I ja gotivim Balju i gledao sam ga od kad je poceo. Njegovi transferi (ne samo onaj u Real) su bili ogromani al ne mogu se nikako otet utisku da je on uvijek bio mnogo, mnogo precijenjen igrac. Neki kazu da nije bilo povrede bilo bi drugacije, a ja opet da je Balja bio malo veci profesionalac i volio loptu vise od kafane tek bi tad bilo drugacije. Komotno bi onaj transfer u Real mogao uci u spisak Realovih top 10 pogresnih transfera svih vremena. U svakom slucaju nije Balja za BiH All Time ekipu.
Cuj druze, te godine su doveli Balju i Anelku za oko 70 miliona zajedno ako se ne varam i obojica se opustili, dali se raskalasenom zivotu, ostatak znamo

Balju pratim jos dok je igrao u Bursasporu, u Turskoj je bio ne legenda nego kao mali Tito, u Feneru dok je igrao je bio za 6 klasa bolji od ostalih, kad je Sainz, predsjednik Reala dosao da ga gleda u proljece 1999. godine, na toj utakmici je dao 2 gola, jedan iz mrtvog ugla i tu noc su sve rijesili, ja mislim.

Sto se tice tehnike, po meni daleko najjaci iza Misimovica, sut iz igre jaci od Salihovica ali slabiji iz slobodnog, a ostali mu nisu ni do koljena

Uvijek se odazivao, nikad nije bacao dres, sutio je i trpio sve, Tursku je odbio a 1996. godine je mogao ici na EP u Englesku, a da je zaigrao bio bi im ko Hakan Sükür.

On definitivno po ljudskim i fudbalerskim osobinama zasluzuje mjesto cak i u top 3 najbolja igraca koje smo imali

Njegovi transferi su 1998 iz Burse u Fener za 12 miliona i 1999. godine iz Fenera u Real za ja mislim 34-35 miliona

Velemajstor, a ljudina, steta samo sto svi oni koji su ljudine i nisu supci vole kafanu i opusten zivot a ne da vrte krugove po stadionu...
Ko zna i poznaje golmane i igrace koji su igrali u zadnjoj liniji oci u oci s Baljicem trebalo bi njih pitat...Slazem se da je Balja igracina i Balja je relativno dosta i pokazao...Sjecam se kako Balja iz kornera skoro zabija,u Realu slobonjake pucao kada je bio u igri...,Moramo shvatit da je u toj generaciji u Realu bila samo klasa ,svjeska klasa ..Malo se prisjetite i sve ci biti jasno..Bayern nikada ne bi izdvojio toliko para za njega a tamo bi Balja sigurno igrao. . . Baljica zaista cijenim kao klasu a drugo je ako je imao neke lijeve poroke...A mi smo opet samo posmatraci i ne znamo sta se uistinu desavalo i zasto nije vise igrao u Realu...

BHF Zenica
Kontakt:

Post Postao/la BHF Zenica » 15 jun 2009, 22:43

koliko ja znam Subotic ne igra za nas
I KAD TI BUDU SVI LEĐA OKRENULI I TAD ĆE BHF ZA TEBE GINUTI ALE ALE ALE BOSNO VOLIM TE

#Fisho#
Kontakt:

Post Postao/la #Fisho# » 15 jun 2009, 22:59

OVO JE IDEALAN SASTAV,MAJSTOR SI,EVO KLUPA

TOLJA
JAHIC
SALIHOVIC
VARESANOVIC
IBISEVIC
PJANIC
MUSLIMOVIC

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 15 jun 2009, 23:18

#Fisho# je napisao/la:

OVO JE IDEALAN SASTAV,MAJSTOR SI,EVO KLUPA

TOLJA
JAHIC
SALIHOVIC
VARESANOVIC
IBISEVIC
PJANIC
MUSLIMOVIC
Radije bi vidio nenu Fatu Orlovic na terenu nego onog smrada Hrgovica :D
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!

noah
Kontakt:

Post Postao/la noah » 16 jun 2009, 00:17

Hebo vas Hibic neznam sto njega furate kad je bolji spahic.. a hibic nas napustio kad nam je najvise trebalo dok spaha pod inekcijama igra..

atko
Kontakt:

Post Postao/la atko » 16 jun 2009, 08:34

.........................................Hasagić/Piplica............................................

Musić/Berberović..............Spahić/Hibić.................Konjić/Katana............Papac/Jahić

Salihamidžić/Bešlija...........Bajramović/Rahimić...........Misimović/Barbarez......Baljić/Salihović

.............................Džeko/Ibišević...................Kodro/Bola..............................

Prvi tim/Alternativa

Slažem se za ovog što napisa za Hrgovića, kakav on i repka.

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 16 jun 2009, 08:46

................................Hasagic...................................................
jahic............spahic...................nadarevic..............................papac
................................rahimic.................................................
salihamidzic...................................................................salihovic
...................................misimovic...........................................
.....................dzeko..............................ibisevic.........................

mozemo mi u napad stavljat bolu ,berbareza to jesu nase ikone ,nasi majstori,al mislim da cemo se svi slozit da nikat do sada nismo imali ovakav napad.....dzeko i ibisevic....sila
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 16 jun 2009, 09:00

miralem444 je napisao/la:................................Hasagic...................................................
jahic............spahic...................nadarevic..............................papac
................................rahimic.................................................
salihamidzic...................................................................salihovic
...................................misimovic...........................................
.....................dzeko..............................ibisevic.........................

mozemo mi u napad stavljat bolu ,berbareza to jesu nase ikone ,nasi majstori,al mislim da cemo se svi slozit da nikat do sada nismo imali ovakav napad.....dzeko i ibisevic....sila
Odlicna!

Barbarez nikada ne moze igrati prije Misimovica niti Baljic prije Salihovica.
U historiji nase reprezentacije nikada nismo imali igrace koji su nosioci igre u svojim ekipama.
Danas su Misimovic, Salihovic, Dzeko gotovo pa nezamjenjivi i nosioci igre u svojim timovima.
Baljic je u ono vrijeme bio ekstra igrac ali je za klasu slabiji od danasnjeg Salihovica.
Kakav se fudbal danas igra i kojim tempom za razliku od prijasnjeg.
Vjerujem da bi Wolfsburg ili Hofenhajm iz prve polusezone razbili tadasnji Real bas kao sto je Wolfsburg razbio Bremena na kraju ove sezone.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 16 jun 2009, 09:40

e ja ne mogu da svatim da neko stavi u najboljih 11 ikad nase reprezntacije Jahica, Salihovica, Hrgovica, Supica i ostele koji su odigrali po 3-4 utakmic za reprezntaciju...
pa bilo je onih koji su cini mi se stavljali Subotica dok jos covjek nije ni odlucio za koga ce igrati, odnosno dok je postojala nada da igra zanas....pajbt...mislim svaka cast i Dzeki i Ibisevicu al kad sve saberes oba igraca su odigrali 15 utakmica...malo glupo...
Meho Kodro
Mes Que Un Club

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 16 jun 2009, 10:48

ma ti si care tako pametan ,tebe treba za selektora ti sve znas,hajd molim te ne glupiraj se vise pa sam ti je dzeko odigro 16 utakmica ,pojma ti nemas o bih reprezentaciji...
ZELJO DO GROBA je napisao/la:e ja ne mogu da svatim da neko stavi u najboljih 11 ikad nase reprezntacije Jahica, Salihovica, Hrgovica, Supica i ostele koji su odigrali po 3-4 utakmic za reprezntaciju...
pa bilo je onih koji su cini mi se stavljali Subotica dok jos covjek nije ni odlucio za koga ce igrati, odnosno dok je postojala nada da igra zanas....pajbt...mislim svaka cast i Dzeki i Ibisevicu al kad sve saberes oba igraca su odigrali 15 utakmica...malo glupo...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.