RK Borac
- Бањалучанин
- Kontakt:
Re: RK Borac
' ¥ % " & &...
& су " & " ' ?, " " &...
А преноса ' јер " & " $ пренос!
& су " & " ' ?, " " &...
Let's go, Fighter!
"!
"!
posteno...? je napisao/la:' ¥ % " & &...
& су " & " ' ?, " " &...
imperator, prodavac magle
- Бањалучанин
- Kontakt:
" $, $ је & 4 500 & " 100 " "...
А ? - & $ " & &...
" $ '...
" % $, " на &!
А ? - & $ " & &...
" $ '...
" % $, " на &!
Let's go, Fighter!
"!
"!
-
- Kontakt:
Odakle dolazi informacija da “bosna nije dala prenos “? Bosna godinama traži da se sve utakmice prenose, jer je onda suđenje na utakmicama javna stvar pa je rizik od namještaja mnogo manji nego u ovim ”zatvorenim dvoranama”. Svi koji žele dobro rukometu treba da navijaju za TV prenose. A na terenu neka pobjeđuju bolji!
- Бањалучанин
- Kontakt:
Наравно $ ја " за ТВ пренос...
? преноса " СА " ?, па га " " ? - "...
? преноса " СА " ?, па га " " ? - "...
Let's go, Fighter!
"!
"!
-
- Kontakt:
Prenosa iz Sarajeva nie bilo zato što nijedna TV nije htjela da kupi utakmicu (za simbolični iznos). Sa FTV su bili nezainteresovani, a BHT-u utakmici Bosna Borac ”nije ulazila” u programsku šemu. RTRS nije ni pitao za prenos.
simbolicni iznos...
jednom je moj misko vozio 2 kilometra vezanih ociju...

jednom je moj misko vozio 2 kilometra vezanih ociju...
-
- Kontakt:
@imeime
pa zdravorazumski se da zaključiti da utakmica u sarajevu nije bila toliko zanimljiva kao ova današnja, barem za tv kuće. s jasnim razlogom (iako to meni nije razlog - rukomet je zanimljiv sport i uvijek bi imao svoju tv publiku). u tom trenutku cijenilo se da to nije neki važan=vrijedan TV program. današnja utakmica je nešto što bi svi rado prenosili. treba li objašnjavati zašto?... borac neće prenos, jer ga nije bilo iz sarajeva. opravdanje - smiješno, za svakoga ko razmišlja i voli rukomet.... i, ima li šta novo u visočkoj čaršiji jutros?
pa zdravorazumski se da zaključiti da utakmica u sarajevu nije bila toliko zanimljiva kao ova današnja, barem za tv kuće. s jasnim razlogom (iako to meni nije razlog - rukomet je zanimljiv sport i uvijek bi imao svoju tv publiku). u tom trenutku cijenilo se da to nije neki važan=vrijedan TV program. današnja utakmica je nešto što bi svi rado prenosili. treba li objašnjavati zašto?... borac neće prenos, jer ga nije bilo iz sarajeva. opravdanje - smiješno, za svakoga ko razmišlja i voli rukomet.... i, ima li šta novo u visočkoj čaršiji jutros?
- Denis Ispušlić
- Kontakt:
Mene ovi nasi u Rukometnom klubu neodoljivo podsjecaju na ove sibicare iz FK Zeljeznicar,a nas Djogo ima klosarske manire kao oni njihovi Cviko i NB. Cak su i metode slicne,posto pretpostavljam da nasi kontaju da smo slabiji i pokusace namjestiti Bosnu preko sudija i zato ne daju prenos. Vjerujem da je i RK Bosna istu stvar uradila jesenas i zato nam sport i jeste tu gdje jeste!
ŽEPČE 2005.
NIKAD ZABORAVITI,NIKAD OPROSTITI!!!
? " $ % $ " " " ? " " " попут $(" ' ?, ? ' не "). $ ? " " ? ' " $ ? " $ ", ' % $ " " свађате се са $, $ " ?!!!
$ ? $ " & ?, на то " " не & пажњу, јер " не ' " $ у супротно(& тога " & $ " " не "), ? $ " ? $ ?, е то стварно не '. $, ? се по " " ". & те " ' $ " $ неосноване $ " $ $ нас са " "?!
Ђого је $, с " у " ? $ " $ " & $ " ? за $ " " & ? " Сарајева, " % је најгоре " " ' " " " ?! " то је оно % " ?!!! $ ' " ? ?, ? " % % % % " за '.
Не " $ је " ? $ & " ? ", а $ $, - $ $ $, & $ $ " " у $, ? се - у " " & ? ? опет постаје $ &. На јесен " ? ? " & - $ $ $ " " " ", а & & $ - " " " у ? ".
" $, $ ову " " са &, $ се " $ ? " $ " ' у & $, " % ту $ ? " $ нас са " ", а у " ' % о " ? $ & су се $ " ове ". $ $ ", ја " не ? % $, ? $ " " ? ? ? " то & " основе, е то стварно не ' $ ".
' $ " & $ " % $ ? " ? се " у &, а % је ? " у праву. $ ", " " не " ".
$ се ¥!

$ ? $ " & ?, на то " " не & пажњу, јер " не ' " $ у супротно(& тога " & $ " " не "), ? $ " ? $ ?, е то стварно не '. $, ? се по " " ". & те " ' $ " $ неосноване $ " $ $ нас са " "?!
Ђого је $, с " у " ? $ " $ " & $ " ? за $ " " & ? " Сарајева, " % је најгоре " " ' " " " ?! " то је оно % " ?!!! $ ' " ? ?, ? " % % % % " за '.
Не " $ је " ? $ & " ? ", а $ $, - $ $ $, & $ $ " " у $, ? се - у " " & ? ? опет постаје $ &. На јесен " ? ? " & - $ $ $ " " " ", а & & $ - " " " у ? ".
" $, $ ову " " са &, $ се " $ ? " $ " ' у & $, " % ту $ ? " $ нас са " ", а у " ' % о " ? $ & су се $ " ове ". $ $ ", ја " не ? % $, ? $ " " ? ? ? " то & " основе, е то стварно не ' $ ".
' $ " & $ " % $ ? " ? се " у &, а % је ? " у праву. $ ", " " не " ".
$ се ¥!

"" ПУТ ""
Denis Ispušlić je napisao/la:Mene ovi nasi u Rukometnom klubu neodoljivo podsjecaju na ove sibicare iz FK Zeljeznicar,a nas Djogo ima klosarske manire kao oni njihovi Cviko i NB. Cak su i metode slicne,posto pretpostavljam da nasi kontaju da smo slabiji i pokusace namjestiti Bosnu preko sudija i zato ne daju prenos. Vjerujem da je i RK Bosna istu stvar uradila jesenas i zato nam sport i jeste tu gdje jeste!

Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
ja vjerujem da nisu dali iz istih razloga kao i bosan jesenas...firefighter je napisao/la:@imeime
mislim da je u visockoj carsiji tesko rasulo, sinoc opet blamaza u gradaccu... ekipa i nije toliko losa koliko ne mogu pogoditi sa trenerom...

ja vjerujem da nisu dali iz istih razloga kao i bosan jesenas...
mislim da je u visockoj carsiji tesko rasulo, sinoc opet blamaza u gradaccu... ekipa i nije toliko losa koliko ne mogu pogoditi sa trenerom...
Blamaza u Gradaccu? Gradacac ti je ekipa upravo bolja za onoliko koliko su i pobijedili Bosnu, a pobijedili su i u Banja Luci, i jesenjas izgubili 1 razlike, ono sto se desilo protiv Borca u prvoj utakmici kupa samo je bila losa forma...
- Freddy Krueger
- Kontakt:
- Denis Ispušlić
- Kontakt:
Je.baše nam znanje! Jedino mi nije jasno zašto mi nismo dozvolili prenos ove utakmice!!! Bosna,ja mislim nijedno isključenje a mi najmanje 10
Mršavi sudija pokušavao realno suditi,ali zato je debeli sigurno zaradio stan od RK Bosna za ovu utakmicu!
Ne bi me iznenadilo ni da stan dobije naš Fahrudin Melić kome je lopta bar 5 puta ispala u čistoj kontri!

Mršavi sudija pokušavao realno suditi,ali zato je debeli sigurno zaradio stan od RK Bosna za ovu utakmicu!
Ne bi me iznenadilo ni da stan dobije naš Fahrudin Melić kome je lopta bar 5 puta ispala u čistoj kontri!
ŽEPČE 2005.
- skyisthelimit
Denis Ispušlić je napisao/la:Je.baše nam znanje! Jedino mi nije jasno zašto mi nismo dozvolili prenos ove utakmice!!! Bosna,ja mislim nijedno isključenje a mi najmanje 10![]()
![]()
![]()

15.10 - 15.06 ...
SkyIsTheLimit,
Naravno da ce biti bolje iduce godine. Uzecemo kauboje iz BanjaLuke deset razlike u obje tekme. Bosna je za njih Barcelona i/ili Sila Nebeska. Dvije tekme u pet dana i opet ne mozemo izgubiti. E sada ce biti zabavno citati razloge za poraz. Izgleda opet Vatikanska zavjera na djelu.
Naravno da ce biti bolje iduce godine. Uzecemo kauboje iz BanjaLuke deset razlike u obje tekme. Bosna je za njih Barcelona i/ili Sila Nebeska. Dvije tekme u pet dana i opet ne mozemo izgubiti. E sada ce biti zabavno citati razloge za poraz. Izgleda opet Vatikanska zavjera na djelu.
- Бањалучанин
- Kontakt:
" ове $ % " " " своје &. "" & & на $"
А $ &` се $, ? то је - % $ у % не ? $ ?...
Све у ', ? ' ' ", ? " $ 50. ", а $ се " ? у "...
А то $ је & " у & за &, & је &, &` % ? ?...
" $ " " на ?...
А $ &` се $, ? то је - % $ у % не ? $ ?...
Све у ', ? ' ' ", ? " $ 50. ", а $ се " ? у "...
А то $ је & " у & за &, & је &, &` % ? ?...
" $ " " на ?...
Let's go, Fighter!
"!
"!
Ko je bolji taj i pojedjuje,kao i sto osvaja titulu.
Da se nije probalo sa onim pompama oko termina.Koji bi u svakoj ligi bio osudjen i zbog pokusaja.
Ovaj poraz bi bio i dostojanstven.
Sto se tice sudija,pa bas u rukometu uvijek pali prica o sudjenju.
Pogotovo ako je rezultat neizvjestan.Nikad u tim momentima sudija nece biti prav.Barem kod porazenih.
Zasluzeno ste osvojili drugo mjesto,sto vam i jeste plafon.
Za sve ostalo,pura rjesava problem.
Da se nije probalo sa onim pompama oko termina.Koji bi u svakoj ligi bio osudjen i zbog pokusaja.
Ovaj poraz bi bio i dostojanstven.
Sto se tice sudija,pa bas u rukometu uvijek pali prica o sudjenju.
Pogotovo ako je rezultat neizvjestan.Nikad u tim momentima sudija nece biti prav.Barem kod porazenih.
Zasluzeno ste osvojili drugo mjesto,sto vam i jeste plafon.
Za sve ostalo,pura rjesava problem.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Cestita, Bosno na tituli, "zaluzeno".
Nisu bolji, iskusni su. Sudije, samo cu reci ovaj podatak: 10 sedmeraca za Bosnu od toga 7 u prvom poluvremenu a dali si ukupno 14 golova Borac 6 iskljucenja Bosna 3 (Borac 5 u prvom poluvremenu Bosna sva tri u drugom).
Protiv, saveza, sudija i iskusne i neosporivo kvalitetne Bosne nije moglo. Cestitam.
Nisu bolji, iskusni su. Sudije, samo cu reci ovaj podatak: 10 sedmeraca za Bosnu od toga 7 u prvom poluvremenu a dali si ukupno 14 golova Borac 6 iskljucenja Bosna 3 (Borac 5 u prvom poluvremenu Bosna sva tri u drugom).
Protiv, saveza, sudija i iskusne i neosporivo kvalitetne Bosne nije moglo. Cestitam.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.