Vila uziva veliko poštovanje kswa te sad za sad ne razmišlja o fncuFuerza je napisao/la: ↑25 nov 2024, 15:38Ilić je po meni dobro počeo, dok nije krenuo u rušenje, pokazao je da je dosta brži od Mirana, ali nije bio siguran u sebe definitivno.Denno je napisao/la: ↑25 nov 2024, 02:18Ilke je napunio gace vec u svlacionici, moglo se vec vidjeti mu na licu prilikom izlaska da ne zeli biti tu. Imao bi sanse da je ostao na nogama, te da je manje koristio telefon prije borbe i odradio pripreme kako treba. Cisto sumnjam da je imao kvalitetne sparinge i studiranje protivnika. Jedini iz te ekipe koji mi je do nekad bio ok, al ako covjek ima dva crnogorca u uglu plus Djus, nah..Fuerza je napisao/la: ↑24 nov 2024, 00:48Iliću je taktika bila katastrofa, ako je bio toliko siguran da mu Miran na nogama ne može ništa zašto ide u rušenja? On pod 1 nema rvačku kondiciju, a druga stvar i da sruši Fabijana on nema sposobnost da ikoga kontroliše na podu. Pa nije Miran došao juče iz kikboksa pa da ne zna osnovne stvari u parteru i klinču.
Da je Ilke ostavio borbu na nogama možda bi nešto i napravio, ovako mu je taktika bila očajna.
Miran sa druge strane fajter mnogo veći od Ilića i pokazao je još jednom kakva je faca. Svaka čast.
Rocky mi se ne svidja pretjerano ali ima srce za borbu, steta sto nije 10god mladji...
Tomo nema gradju za ovaj sport, narocito ne da se bori u 90kg. Mislim da covjek ne moze pravilno ni blok drzati, covjek ga sa 3 metra pogadja u bradu on ne vidi. Ne znam ko bi od nasih se mogao boriti u fnc, Tomo nije za ovo. Mozda Vila, Jun, Hadzovic se vraca u ufc u februaru...
Ma nema od Tome ništa, posebno u modernom MMAu.
Ahmed Vila mi je oduvijek bio zanimljiv, ali za veći uspjeh treba imati sportske sreće, a on je baš nema. Mislim da bi bio dobro pojačanje za FNC, baš sam se pitao zašto ga još nisu potpisali.
FNC
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: FNC
Ne vjerujem da bi ga ksw pustio, previše je bitan a i njihovi matchmakeri su već ljuti na forgya jer plaća borce "previše", nisu mu halalili yotka, jokera i ostale koje im je preoteo
Fabjan je baš postao McGregor, u smislu da svi žele borbu sa njim, pa čak i momak koji bi se trebao boriti za pojas - Stefan Negucić, mislim da je smiješno spominjati ovu borbu, ali čini mi se da Stefan baš forsira i želi taj money-fight. Javio se i Joker, on navodi da se dogovara revanš
U isto vrijeme Stošić objavljuje "Marakanu" i sliku SloRocky-a. Ludilo.
Najviše bih volio vidjeti borbu Jotka i Fabjana i mislim da bi to bio jasan poraz za Mirana.

Najviše bih volio vidjeti borbu Jotka i Fabjana i mislim da bi to bio jasan poraz za Mirana.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Surreal je napisao/la: ↑07 dec 2024, 16:54Fabjan je baš postao McGregor, u smislu da svi žele borbu sa njim, pa čak i momak koji bi se trebao boriti za pojas - Stefan Negucić, mislim da je smiješno spominjati ovu borbu, ali čini mi se da Stefan baš forsira i želi taj money-fight. Javio se i Joker, on navodi da se dogovara revanšU isto vrijeme Stošić objavljuje "Marakanu" i sliku SloRocky-a. Ludilo.
Negucica udara sizofrenija, malo više, Yotko ili JDS su 10/10 mecevi, sa stosicem ne bi bio neki hajpZoze19 je napisao/la: ↑08 dec 2024, 14:51Surreal je napisao/la: ↑07 dec 2024, 16:54Fabjan je baš postao McGregor, u smislu da svi žele borbu sa njim, pa čak i momak koji bi se trebao boriti za pojas - Stefan Negucić, mislim da je smiješno spominjati ovu borbu, ali čini mi se da Stefan baš forsira i želi taj money-fight. Javio se i Joker, on navodi da se dogovara revanšU isto vrijeme Stošić objavljuje "Marakanu" i sliku SloRocky-a. Ludilo.
FNC21 15.02.2025
Zadar (dvorana Krešimira Ćosića - ŠC Višnjik)
Martin Batur - Michał Andryszak
FNC22 12.04.2025
Ljubljana (dvorana Stožice)
Miran Fabjan - Junior dos Santos
Francisco Barrio - Jordan Barton
FNC23 24.05.2025
Beograd (Beogradska Arena)
Aleksandar Ilić - Đani Barbir
Stefan Negucić - Kamil Kraska
FNC22 12.04.2025
FNC23 24.05.2025
Forgy je babo.harko35 je napisao/la: ↑27 dec 2024, 01:17FNC21 15.02.2025
FNC22 12.04.2025
FNC23 24.05.2025
Stvarno vrijedi pogledati
Fight lista za Zadar se polako puni:
-------------------------------------------------
Benjamin Šehić - Jeremy Kimball
Vaso Bakočević - Petar Ražov (bare knuckle)
Ivica Trušček - Ivan Vladimir (bare knuckle)
Ivan Sičaja - Paweł Polityło
Marko Ančić - Samir Sadikov
Luka Milidragović - Luka Ceranja
Jure Jurić - Vuk Lekić
-------------------------------------------------
Benjamin Šehić - Jeremy Kimball
Vaso Bakočević - Petar Ražov (bare knuckle)
Ivica Trušček - Ivan Vladimir (bare knuckle)
Ivan Sičaja - Paweł Polityło
Marko Ančić - Samir Sadikov
Luka Milidragović - Luka Ceranja
Jure Jurić - Vuk Lekić
Preskačem PPV za ovaj event, meni ne vrijedi 10e, iako ima dobrih borbi.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Tanak event večeras.
Inače u Ljubljani Fabjan vs Kita, okej - ali ipak mislim da se trebaju držati regionalnih borbi za ove velike nastupe.
Inače u Ljubljani Fabjan vs Kita, okej - ali ipak mislim da se trebaju držati regionalnih borbi za ove velike nastupe.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Meni sasvim okej event Batur protiv poljaka če biti dobar neizvjestan meč Vaso i Trušček uvijek zabave publiku Šehič protiv Kimbala neče biti loš meč isto.
Hala Madrid🟡🟡
-
- Kontakt:
Ovaj nas Šehić je potencijal da postane regionalna meta mma sprdnje u rangu Vase Bakočevića
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Vaso je bog igrice!19vendetta87 je napisao/la: ↑15 feb 2025, 11:10Ovaj nas Šehić je potencijal da postane regionalna meta mma sprdnje u rangu Vase Bakočevića
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Bas zato sto ljudi pisu "tanak event" (objektivno, ne mogu svi biti u rangu Beograda ili Zagreba), mislim da ce veceras biti odlicnih borbi.
Jedva cekam da vidim kako izgledaju Breese i onaj Poljak u co-main mecu.
Jedva cekam da vidim kako izgledaju Breese i onaj Poljak u co-main mecu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.