BiH - Njemačka 11.10.2024./ BiH - Mađarska 14.10.2024.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Njemačka 11.10.2024./ BiH - Mađarska 14.10.2024.
Jedini minus mogu biti Muharemovic i Hotic, jer su obojica u odlicnoj formi, pogotovo Hotic. Ostalo manje vise ocekivano.
92:48 - La Decima
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
- Riquelme1921
- Kontakt:
Ko je u boljoj formi u ovom trenutku?
Grupa iznad svakog pojedinca.
-
adrenaline323
- Kontakt:
Hadzikadunic se ne baca na glavu na treningu kao Mujakic, smijesno kakav "staff" vodi reprezentaciju. 3 iskusna reprezentativca iskljucena iz reprezentacije u 2-3 okupljanja valjda se na njima strogoca provodi.
Zadnja izmjena: adrenaline323, dana/u 30 sep 2024, 14:12, ukupno mijenjano 1 put.
+1
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kao i obično nisu baš elokventni, ali poruka je jasna da jasnija ne može biti.
Ko nije skontao, neće ni skontati. Hejteri će hejtati, dlaka u jajetu će se tražiti i to je normalno.
Maksimalna podrška selektoru i stručnom štabu.
Ko nije skontao, neće ni skontati. Hejteri će hejtati, dlaka u jajetu će se tražiti i to je normalno.
Maksimalna podrška selektoru i stručnom štabu.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
- sagitarius
- Kontakt:
A ti kao znas sta se desava na treningu, ti znas kakav je Denis na okupljanu, aj ne rise bgti! I svaki mentoli ovdje komentarisu!Nije ga pozvao i CAO!Pomiri se s tim, on je selektor nek radi kako misli da je najbolje…adrenaline323 je napisao/la: ↑30 sep 2024, 14:12Hadzikadunic se ne baca na glavu na treningu kao Mujakic, smijesno kakav "staff" vodi reprezentaciju. 3 iskusna reprezentativca iskljucena iz reprezentacije u 2-3 okupljanja valjda se na njima strogoca provodi.
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Minusi: Hadžikić i Mujakić sa trenutnog. Mogli su Hasić i Hotić bar na prošireni, u formi su, a nije baš da imamo krila na bacanje. Muharemović mislim da je kasno počeo igrati, ako se ustali, siguran sam da će na sljedećem okupljanju biti na spisku.
Plus: Zlomislić, korektna druga opcija, brani standardno, Pirić četiri godine stariji a siguran sam da nije ni puno bolji od Zlomislića.
Plus: Zlomislić, korektna druga opcija, brani standardno, Pirić četiri godine stariji a siguran sam da nije ni puno bolji od Zlomislića.
Ne igramo s krilima. Vjerovatno zbog toga ih i ne forsira, pa se okrenuo nekim drugim pozicijama na terenu.muharemovicdzelo je napisao/la: ↑30 sep 2024, 14:28Minusi: Hadžikić i Mujakić sa trenutnog. Mogli su Hasić i Hotić bar na prošireni, u formi su, a nije baš da imamo krila na bacanje. Muharemović mislim da je kasno počeo igrati, ako se ustali, siguran sam da će na sljedećem okupljanju biti na spisku.
Zlomislic je po meni zasluzio poziv, jer je poprilično dobar ove sezone u hrvatskoj ligi. Kod njih se igraci znaju nekad dobro prodati, a nije on toliko star za golmana. Ako ovako nastavi do kraja sezone, mogao bi ostvariti neki dobar transfer.
Vise me brine sto je hadzikic stavljen na drugo mjesto...a zlomislic tek treci.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
-
adrenaline323
- Kontakt:
Jedini mentol si ti jer moras vrijeđati sto se moje misljenje ne slaze sa tvojim. Krezubi navijac celika CAO!sagitarius je napisao/la: ↑30 sep 2024, 14:23A ti kao znas sta se desava na treningu, ti znas kakav je Denis na okupljanu, aj ne rise bgti! I svaki mentoli ovdje komentarisu!Nije ga pozvao i CAO!Pomiri se s tim, on je selektor nek radi kako misli da je najbolje…adrenaline323 je napisao/la: ↑30 sep 2024, 14:12Hadzikadunic se ne baca na glavu na treningu kao Mujakic, smijesno kakav "staff" vodi reprezentaciju. 3 iskusna reprezentativca iskljucena iz reprezentacije u 2-3 okupljanja valjda se na njima strogoca provodi.
Pripreme su u Sarajevu, jer Zenica ne zadovoljava smještaj, terene. Zadnji oficijalni trening će biti u Sarajevu, nećemo ići, jer ja nisam za vožnju, sat tamo, sat ovamo. To mi ne odgovara, nismo to radili niti u Italiji, poručuje selektor BiH.
Sramota za Zenicu, već godinama upozoravamo da moraju obogatiti restoransko-kafansku ponudu. Obavezno dati jedan plac kraj Bosne Seji Brajloviću i nekom bradi brudi u blizini kampa lijep poslovni prostor za jednu nargilhanu.
Uveo si disciplinu selektore
Sramota za Zenicu, već godinama upozoravamo da moraju obogatiti restoransko-kafansku ponudu. Obavezno dati jedan plac kraj Bosne Seji Brajloviću i nekom bradi brudi u blizini kampa lijep poslovni prostor za jednu nargilhanu.
Uveo si disciplinu selektore
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Utakmice bi svakako trebalo da se i igraju u glavnom gradu a ne jednom selu kakvo je Zenica. Poslao sam Pokerasu poruku da se zauzme za to. 
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Hadžikaduniću je saopšteno da neće početi u Holandiji, on je odbio da ostane na klupi i zbog toga je odlučeno da ide na tribine i to je razlog zbog kojeg je odstranjen.
- invincible1921
- Kontakt:
Zar ne rekose barba uvodi red?Raonffa je napisao/la: ↑30 sep 2024, 14:42Pripreme su u Sarajevu, jer Zenica ne zadovoljava smještaj, terene. Zadnji oficijalni trening će biti u Sarajevu, nećemo ići, jer ja nisam za vožnju, sat tamo, sat ovamo. To mi ne odgovara, nismo to radili niti u Italiji, poručuje selektor BiH.
Uveo si disciplinu selektore![]()
=\_1921_/=
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Idući kojeg će neznalica ukloniti je vjerovatno Demirović ili Dedić, plan je jasan, uništavanje reprezentacije i uklanjanje svih igrača koji su kvalitet kako bi se na njihova mjesta postavili menadžerski igrači te na taj način im se pomoglo da ostvare neki transfer u Inshallahspor ili MTK.
Svaki pravi patriota i istinski navijač reprezentacije treba bojkovati neznalicu, ako želimo da imamo ikakve nade.
Svaki pravi patriota i istinski navijač reprezentacije treba bojkovati neznalicu, ako želimo da imamo ikakve nade.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
killafrommanilla
- Kontakt:
Pojacaj postove, moze i na drugim temama slobodnobaboedindzeko09 je napisao/la: ↑30 sep 2024, 15:22Idući kojeg će neznalica ukloniti je vjerovatno Demirović ili Dedić, plan je jasan, uništavanje reprezentacije i uklanjanje svih igrača koji su kvalitet kako bi se na njihova mjesta postavili menadžerski igrači te na taj način im se pomoglo da ostvare neki transfer u Inshallahspor ili MTK.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
- Maroon1946
- Kontakt:
Demirović i Dedić su u startu pokazali da je grb reprezentacije broj 1! U svakoj utakmici su davali svoj maksimum i to se nagrađuje - oni su neizostavni u prvoj postavi. Takvi igrači nam trebaju, a oni kojima je bitniji klub ne smiju imati mjesta u reprezentaciji. Takvu poruku šalju Barba i Spaha i vratiti će se Dennis aBd ali mora znati da mu niko popuštati neće. Mora glavom na kopačku kao Nikola!baboedindzeko09 je napisao/la: ↑30 sep 2024, 15:22Idući kojeg će neznalica ukloniti je vjerovatno Demirović ili Dedić, plan je jasan, uništavanje reprezentacije i uklanjanje svih igrača koji su kvalitet kako bi se na njihova mjesta postavili menadžerski igrači te na taj način im se pomoglo da ostvare neki transfer u Inshallahspor ili MTK.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
U pitanju je fudbalska reprezentacija, a ne jedinica armije za odbranu zemlje od agresora.
Šta vrijedi Mujakiću, Radeljiću i sličnima što su borbeni kad imaju dvije lijeve noge i jedva da znaju hodati?
Reprezentaciji treba kvalitet, momci koji igraju redovno i dobro u svojim klubovima, a ne likovi koji su zalutali u sport ali eto "borbeni" su.
Šta vrijedi Mujakiću, Radeljiću i sličnima što su borbeni kad imaju dvije lijeve noge i jedva da znaju hodati?
Reprezentaciji treba kvalitet, momci koji igraju redovno i dobro u svojim klubovima, a ne likovi koji su zalutali u sport ali eto "borbeni" su.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
112. viteška brdska brigada je gola kita ako se poredi sa fudbalskom reprezentacijom BiH. Nihad Mujakić je Ebu Hamza 21. vijeka. Nagelsmanna čeka uhudska sudbina Ebu-Sufijana.
Trenutno korisnika/ca: FerdinandF, Google Adsense [Bot], MostarNeretva i 18 gostiju.