Ivan Šunjić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- zastitaIdentiteta
- Kontakt:
Re: Ivan Šunjić
Eh baš ovo je meni fazon s njim. Treba igrati protiv Rumunije i Austrije, možda i svih 90. Al protiv San Marina njemu minutu dati je samoubistvo, ne treba ti takav igrač tu.
Pošteno, pa kako bude.
Nas vezni red je nestabilan, sakat, nestabilan i tehnicki ne odskacu mnogo od Sunjica a trebali bi. Mi ni San Marinu ne mozemo sakriti loptu sa ili bez Sunjica.
Ja uopste ne mislim da i na San Marino trebamo bez njega, ne sto bi nesto izgubili nego dobijemo kakvu takvu sigurnost defanzivno.
Mada ok mi je i taj argument da ne treba na San Marino s njim, stvar je sto se on pljuje nevezano za prvih 11 protiv San Marina.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Pa normalno da ne možemo sakriti loptu kad stoperi ispucavaju loptu od prve minute jer ovaj ne može prici, primiti loptu, odigrati neki pas prema naprijed. 2 puta se ubacio naprijed, ono je bilo sramota vidjeti kako je odreagovao.Madal je napisao/la: ↑09 jun 2025, 10:29Nas vezni red je nestabilan, sakat, nestabilan i tehnicki ne odskacu mnogo od Sunjica a trebali bi. Mi ni San Marinu ne mozemo sakriti loptu sa ili bez Sunjica.
Ja uopste ne mislim da i na San Marino trebamo bez njega, ne sto bi nesto izgubili nego dobijemo kakvu takvu sigurnost defanzivno.
Mada ok mi je i taj argument da ne treba na San Marino s njim, stvar je sto se on pljuje nevezano za prvih 11 protiv San Marina.
Ne možeš istu trojku u sredinu staviti kada igras na gol vise i kada se braniš. Plan B je bio duga na Demirovica.
Taj neki koji pridje stoperima, primi loptu, odigra neki pas prema naprijed u nasem rosteru ne postoji. Nama su tu vodonose, piqe i jednostavno nekvalitetni igraci.jasmin10 je napisao/la: ↑09 jun 2025, 10:32Pa normalno da ne možemo sakriti loptu kad stoperi ispucavaju loptu od prve minute jer ovaj ne može prici, primiti loptu, odigrati neki pas prema naprijed. 2 puta se ubacio naprijed, ono je bilo sramota vidjeti kako je odreagovao.
Ne možeš istu trojku u sredinu staviti kada igras na gol vise i kada se braniš. Plan B je bio duga na Demirovica.
Ali opet pisem, ok mi je i to iako se ne slazem, samo je stvar sto ga ljudi masovno pljuju dugo prije San Marina.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Ma ne možeš ga toliko ni kritikovati, jer smo dobili 3 utakmice.
Pa u ovoj utakmici je npr Hadziahmetovic mnogoooo bolja opcija na ovoj poziciji.
Pa u ovoj utakmici je npr Hadziahmetovic mnogoooo bolja opcija na ovoj poziciji.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Tačno mi je žao što nisam iskoristio priliku da odem gledati reprezentaciju u jednoj utakmici u kojoj ove izdrkotine neće biti.
Kupiti dres, umotat se u obje zastave, obojit lice temperama i vatromet ispaljivati svaku minutu što ovaj provede na klupi ili van sastava do kraja sergejovog mandata. Što će biti kraj i ovome automatski.
Lik koji jedino što radi je trči prema lopti kada je protivnik ima, bukvalno ko šćene, gdje ide lopta tamo će i on, al pošto je uporan desit će se par puta po utakmici da protivnik pogriješi i na kraju se lopta odbije od izdrkotine nekom od naših igrača. U napadu bukvalno ništa ne radi nit pokušava, jer je svjestan da ne zna. Tako da dobiješ situaciju gdje je nemoguće da zapravo grešku napravi, i ljudi to puše pretvaraju se da je neka mirna staložena pojava u veznom redu. A u biti je samo Sergejov poslušni ker.
Kupiti dres, umotat se u obje zastave, obojit lice temperama i vatromet ispaljivati svaku minutu što ovaj provede na klupi ili van sastava do kraja sergejovog mandata. Što će biti kraj i ovome automatski.
Lik koji jedino što radi je trči prema lopti kada je protivnik ima, bukvalno ko šćene, gdje ide lopta tamo će i on, al pošto je uporan desit će se par puta po utakmici da protivnik pogriješi i na kraju se lopta odbije od izdrkotine nekom od naših igrača. U napadu bukvalno ništa ne radi nit pokušava, jer je svjestan da ne zna. Tako da dobiješ situaciju gdje je nemoguće da zapravo grešku napravi, i ljudi to puše pretvaraju se da je neka mirna staložena pojava u veznom redu. A u biti je samo Sergejov poslušni ker.
E, zadesim se ja u Zg na dan utakmice protiv SLO.
17h, sjedi s curom/zenom u kafiću, pridjemo drig i ja, slikamo se, sve OK. Pita ga jaran gleda li se tekma- naravno, veli on.
Ja kazem drugu hajmo bas sjedit ovdje do 6 da vidimo hoce li otici da gleda tekmu
Ustade nakon jedno 15 min., haman ode kući da gleda, ili je snimio da ga pratimo

17h, sjedi s curom/zenom u kafiću, pridjemo drig i ja, slikamo se, sve OK. Pita ga jaran gleda li se tekma- naravno, veli on.
Ja kazem drugu hajmo bas sjedit ovdje do 6 da vidimo hoce li otici da gleda tekmu
Ustade nakon jedno 15 min., haman ode kući da gleda, ili je snimio da ga pratimo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.