Ivan Šunjić

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

zastitaIdentiteta
Kontakt:

Re: Ivan Šunjić

Post Postao/la zastitaIdentiteta » 09 jun 2025, 10:29

Eh baš ovo je meni fazon s njim. Treba igrati protiv Rumunije i Austrije, možda i svih 90. Al protiv San Marina njemu minutu dati je samoubistvo, ne treba ti takav igrač tu.
Pošteno, pa kako bude.

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 09 jun 2025, 10:29

jasmin10 je napisao/la:
09 jun 2025, 10:26
On nije problem kada budemo igrali protiv Austrije. Ali protiv San Marina nema šta tražiti u prvih 11. Ogranicen igrac, ne može 2 pasa sastaviti protiv amatera. Tu je sva krivica na selektoru koji protiv yebenih amatera krene sa njim i Tahirovicen.
Nas vezni red je nestabilan, sakat, nestabilan i tehnicki ne odskacu mnogo od Sunjica a trebali bi. Mi ni San Marinu ne mozemo sakriti loptu sa ili bez Sunjica.
Ja uopste ne mislim da i na San Marino trebamo bez njega, ne sto bi nesto izgubili nego dobijemo kakvu takvu sigurnost defanzivno.
Mada ok mi je i taj argument da ne treba na San Marino s njim, stvar je sto se on pljuje nevezano za prvih 11 protiv San Marina.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 09 jun 2025, 10:32

Madal je napisao/la:
09 jun 2025, 10:29
jasmin10 je napisao/la:
09 jun 2025, 10:26
On nije problem kada budemo igrali protiv Austrije. Ali protiv San Marina nema šta tražiti u prvih 11. Ogranicen igrac, ne može 2 pasa sastaviti protiv amatera. Tu je sva krivica na selektoru koji protiv yebenih amatera krene sa njim i Tahirovicen.
Nas vezni red je nestabilan, sakat, nestabilan i tehnicki ne odskacu mnogo od Sunjica a trebali bi. Mi ni San Marinu ne mozemo sakriti loptu sa ili bez Sunjica.
Ja uopste ne mislim da i na San Marino trebamo bez njega, ne sto bi nesto izgubili nego dobijemo kakvu takvu sigurnost defanzivno.
Mada ok mi je i taj argument da ne treba na San Marino s njim, stvar je sto se on pljuje nevezano za prvih 11 protiv San Marina.
Pa normalno da ne možemo sakriti loptu kad stoperi ispucavaju loptu od prve minute jer ovaj ne može prici, primiti loptu, odigrati neki pas prema naprijed. 2 puta se ubacio naprijed, ono je bilo sramota vidjeti kako je odreagovao.
Ne možeš istu trojku u sredinu staviti kada igras na gol vise i kada se braniš. Plan B je bio duga na Demirovica.

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 09 jun 2025, 10:35

jasmin10 je napisao/la:
09 jun 2025, 10:32
Pa normalno da ne možemo sakriti loptu kad stoperi ispucavaju loptu od prve minute jer ovaj ne može prici, primiti loptu, odigrati neki pas prema naprijed. 2 puta se ubacio naprijed, ono je bilo sramota vidjeti kako je odreagovao.
Ne možeš istu trojku u sredinu staviti kada igras na gol vise i kada se braniš. Plan B je bio duga na Demirovica.
Taj neki koji pridje stoperima, primi loptu, odigra neki pas prema naprijed u nasem rosteru ne postoji. Nama su tu vodonose, piqe i jednostavno nekvalitetni igraci.
Ali opet pisem, ok mi je i to iako se ne slazem, samo je stvar sto ga ljudi masovno pljuju dugo prije San Marina.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 09 jun 2025, 10:37

Ma ne možeš ga toliko ni kritikovati, jer smo dobili 3 utakmice.
Pa u ovoj utakmici je npr Hadziahmetovic mnogoooo bolja opcija na ovoj poziciji.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 10 jun 2025, 18:04

Tačno mi je žao što nisam iskoristio priliku da odem gledati reprezentaciju u jednoj utakmici u kojoj ove izdrkotine neće biti.

Kupiti dres, umotat se u obje zastave, obojit lice temperama i vatromet ispaljivati svaku minutu što ovaj provede na klupi ili van sastava do kraja sergejovog mandata. Što će biti kraj i ovome automatski.

Lik koji jedino što radi je trči prema lopti kada je protivnik ima, bukvalno ko šćene, gdje ide lopta tamo će i on, al pošto je uporan desit će se par puta po utakmici da protivnik pogriješi i na kraju se lopta odbije od izdrkotine nekom od naših igrača. U napadu bukvalno ništa ne radi nit pokušava, jer je svjestan da ne zna. Tako da dobiješ situaciju gdje je nemoguće da zapravo grešku napravi, i ljudi to puše pretvaraju se da je neka mirna staložena pojava u veznom redu. A u biti je samo Sergejov poslušni ker.

231983
Kontakt:

Post Postao/la 231983 » 14 jun 2025, 17:19

E, zadesim se ja u Zg na dan utakmice protiv SLO.
17h, sjedi s curom/zenom u kafiću, pridjemo drig i ja, slikamo se, sve OK. Pita ga jaran gleda li se tekma- naravno, veli on.
Ja kazem drugu hajmo bas sjedit ovdje do 6 da vidimo hoce li otici da gleda tekmu 😅
Ustade nakon jedno 15 min., haman ode kući da gleda, ili je snimio da ga pratimo 🤣🤣🤣

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.