NBA 2026-27 Offseason
Moderatori/ce: CashMan,KK_Bosna,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2026-27 Offseason
Ne znam to,ali bice mi zanimljivo vidjeti kako će se sad snaći u NBA
- Shategabri
- Kontakt:
Samo što kad te u AmeriKi oglobe sa porezima, dođeš na isto.
Jedino što je tamo bio jedan od glavnih igrača, a u Cavsima laganica 10 minuta. Lezi hljebe da te jedem.
Jedino što je tamo bio jedan od glavnih igrača, a u Cavsima laganica 10 minuta. Lezi hljebe da te jedem.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Povratak u NBA se ne moze porediti sa nikakvim angazmanom u Evropi.To treba svima da bude jasno, pa tek onda da se prica o lovi. Takodje, ako ovdje odradi iole solidnu sezonu sa dobrim procentima suta, iduce godine ce uzeti pare kakve u Evropi moze samo sanjati.
Nego, kako Presti zamalo odradi drumsko razbojnistvo DENu.Potpisase im Spencer Jonesa za prilicno malu lovu znajuci da su ovi u debelom luxuryu bez obzira na njegov RFA status.Sreca pa DEN odluci da to mecira, iako ce sad morati platiti dodatnih 30mil luxurya.
Rekoh ja da je OKC trejdom Dorta prilicno undersized i na bekovskim i na krilnim pozicijama van Holmgrena i J Duba.Ocigledno je da to zna i Presti, jer je htio dovesti pravo 3&D krilo za sitnu lovu.
Nego, kako Presti zamalo odradi drumsko razbojnistvo DENu.Potpisase im Spencer Jonesa za prilicno malu lovu znajuci da su ovi u debelom luxuryu bez obzira na njegov RFA status.Sreca pa DEN odluci da to mecira, iako ce sad morati platiti dodatnih 30mil luxurya.
Rekoh ja da je OKC trejdom Dorta prilicno undersized i na bekovskim i na krilnim pozicijama van Holmgrena i J Duba.Ocigledno je da to zna i Presti, jer je htio dovesti pravo 3&D krilo za sitnu lovu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.