Saša Papac

Principatus
Kontakt:

Re: Saša Papac

Post Postao/la Principatus » 31 mar 2011, 20:41

scudetto je napisao/la:Ja sam citao da hoce da ide iz Glazgowa,eh sad koliko je u tome istine ne znam...
Jeli on hoce da ide, ili ga oni "idu"? :)
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 31 mar 2011, 20:43

vrebac86 je napisao/la:
spielführer_21 je napisao/la:
harishp je napisao/la:Znaci Lulu,Saliha ili medu na klupu.Prekrasno...Pape bi nekom zbog toga oko izvalio :mrgreen:
Stopera nije igrao jos iz vremena fildjan lige.
Plus govorim za one koji duze prate repku,ovaj je imao kikseva maltene vise nego Mravac i Pandza zajedno u postotku.
Ali...bujrum ,opet se stvara koliko toliko konkurencija.
Al' je bolji od Mravca i Pandže zajedno.. I ja sam za to da igraju mlađi, ali ako nemamo za ove kvalifikacije boljih od Mravca i Pandže, onda nek' Papac izgura ove kvalifikacije do kraja. Naravno, pod uslovom da budemo igrali.. :roll:
Mislim stvarno da nebi bilo ok da se sad pozove ,I mislim da to susic nece uraditi ipak se Spaha pita!!!!!
Pa ja kod nas se svi pitaju osim selektora dajte molim vas ne baljezgajte gluposti...

Papac je igracina i jedva cekam da ga ponovo vidim u reprezentaciji.

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 31 mar 2011, 20:45

znaci mogla bi nam repka u skorije vrijeme izgledat nesta ovako....

................begovic..........
Mujdza....Spahic....Mravac....Papac
..........Rahimic.....Salihovic........
Pjanic......Misimovic.......Lulic
...........Dzeko........................
???
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 31 mar 2011, 20:45

Principatus je napisao/la:
scudetto je napisao/la:Ja sam citao da hoce da ide iz Glazgowa,eh sad koliko je u tome istine ne znam...
Jeli on hoce da ide, ili ga oni "idu"? :)
Ja procitah da on hoce da ide :D

neznalica
Kontakt:

Post Postao/la neznalica » 31 mar 2011, 20:48

bolje da je tu.....zdrava konkurencija je dobra....a uvijek treba imati na umu i eventualne povrede (ne daj Boze) ili kartone, pa pozutili li rahimic ima salihovic na zadnjem veznom a papac na poziciju beka i sl.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 31 mar 2011, 20:50

harishp je napisao/la:Znaci Lulu,Saliha ili medu na klupu.Prekrasno...Pape bi nekom zbog toga oko izvalio :mrgreen:
Plus govorim za one koji duze prate repku,ovaj je imao kikseva maltene vise nego Mravac i Pandza zajedno u postotku.
Al' je bolji od Mravca i Pandže zajedno.. I ja sam za to da igraju mlađi, ali ako nemamo za ove kvalifikacije boljih od Mravca i Pandže, onda nek' Papac izgura ove kvalifikacije do kraja. Naravno, pod uslovom da budemo igrali.. :roll:
E ovo mene izbacuje iz tena.I kad neko pocne pricu o ko fol atmosferi u repci.
Jedan zaglavi u hitnoj zbog igranja u repci.Drugom kad ode na odmor kuci spominju i uzu , blizu,daljnu familiju zbog opet igranja u repci.Da bi neko treci ispao heroj i pobrao kajmak.
Od ugovora u Glazgowu nema nista.I ovaj treba da se hvata noge.Znaci da trazi drugi klub.
Referenca kao reprezentativac svakome dobro dodje zar ne. ;)
@vrebac pa po tvom da Spaha sastavlja ekipu,Prvi Pjanic nebi zaigrao zar nije onaj novinar Mujo Mujic :mrgreen: tako rekao da samara jadnog Miralema.
P.SAli u vezi Papca jacanje konkurencije u repci,sto da ne.Jaka klupa i jeste jaka ekipa.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 31 mar 2011, 20:52

harishp je napisao/la: Od ugovora u Glazgowu nema nista.I ovaj treba da se hvata noge.Znaci da trazi drugi klub.
Kao reprezentativac i kao principijelna legenda.
I to sve da prsta nije pomakao, dok su drugi crkavali. Not bad...
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 31 mar 2011, 20:55

harishp je napisao/la:
E ovo mene izbacuje iz tena.I kad neko pocne pricu o ko fol atmosferi u repci.
Jedan zaglavi u hitnoj zbog igranja u repci.Drugom kad ode na odmor kuci spominju i uzu , blizu,daljnu familiju zbog opet igranja u repci.Da bi neko treci ispao heroj i pobrao kajmak.
Ja ponavljam da je Papac duplo bolji igrač od ove dvojice, šta tu nije jasno? Jesam li rekao da njih treba objesiti, ako se vrati Papac? Neka ih, ako bolje nemamo, ali Papac je jednostavno bolji od njih.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 31 mar 2011, 20:56

Ma za Spahu je bila sala,,@harishp@,, neznam samo kakav bi bio na stoperskoj poziciji!!! ipak od viska gloova ne boli!!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 31 mar 2011, 20:58

Principatus je napisao/la:
harishp je napisao/la: Od ugovora u Glazgowu nema nista.I ovaj treba da se hvata noge.Znaci da trazi drugi klub.
Kao reprezentativac i kao principijelna legenda.
I to sve da prsta nije pomakao, dok su drugi crkavali. Not bad...
Tako to kod nas giba.
Hasagic recimo konjske inekcije prima da bi zaigrao za repku ,dok je onaj baterijas na kraju heroj.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 31 mar 2011, 21:03

kokakolas je napisao/la:Saša Papac: "Ako me Sušić zovne, odmah bih došao"

"Tada bih se ja vratio u reprezentaciju. Naravno, pod uslovom da trebam selektoru Sušiću. Ukoliko misli da mu mogu pomoći, ukoliko me pozove da opet budem dio svoje reprezentacije, odmah bih došao", zaključio je Papac.

:shock: :shock: :shock:

Ovo fakat nisam ocekivao, da budem iskren...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 31 mar 2011, 21:04

_dreamer_ je napisao/la:
kokakolas je napisao/la:Saša Papac: "Ako me Sušić zovne, odmah bih došao"

"Tada bih se ja vratio u reprezentaciju. Naravno, pod uslovom da trebam selektoru Sušiću. Ukoliko misli da mu mogu pomoći, ukoliko me pozove da opet budem dio svoje reprezentacije, odmah bih došao", zaključio je Papac.

:shock: :shock: :shock:

Ovo fakat nisam ocekivao, da budem iskren...

Panticu, ti si znaci........ :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

maston
Kontakt:

Post Postao/la maston » 31 mar 2011, 21:07

e moj papac itekako ti susicu(repki) trebas, da sa spahom u tandemu imamo beton od odbrane!!! :D

_d1n0_
Kontakt:

Post Postao/la _d1n0_ » 31 mar 2011, 21:09

bilo bi extra kada bi se vratio, ali kada nas je napustio u najtežim trenucima... :?
Maggio 5, 2010: Coppa Italia
Maggio 16, 2010: Campione d'Italia
Maggio 22, 2010: Campione d'Europa
Agosto 21, 2010: Supercoppa Italiana
Dicembre 18, 2010: Campione del Mondo

Forza Inter ! Merda Milan !

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 31 mar 2011, 21:17

Papac dobro dosao nazad u repku :D :D ;)
15.10 - 15.06 ...

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 31 mar 2011, 21:19

Papac je covjek od rijeci,covjek sa karakterom..jasno je rekao da dok su Colakovic i Dominkovic u Savezu on ne zeli biti dio tima..sad kad su oni konacno otisli vise nema smetnji da Papac jedan od najboljih stopera u Skotskoj zaigra za reprezentaciju! ne treba ni spominjati kakvo bi nam on pojacanje bio! u najboljim je igrackim godinama,i moze nam biti od koristi i u ovim i u narednim kvalifikacijama! BIH ima sjajan tim,nikad nismo bili jaci,a sa povratkom Papca imat cemo konacno dobar i stoperski tandem! Ako je suspenzija Saveza ista dobro donjela onda je to povratak Papca u reprezentaciju! to me iskreno jako obradovalo! samo da FIFA I UEFA ne suspenduje i reprezentaciju,znacemo sutra nesto vise..

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 31 mar 2011, 21:22

_d1n0_ je napisao/la:bilo bi extra kada bi se vratio, ali kada nas je napustio u najtežim trenucima... :?
Ako cemo realno jedini je ostao pri rijeci i potpisu ;)
Znaci broj 1 karakter pa onda ostalo.... Sasa "welcome back"! ;)
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 31 mar 2011, 21:29

Za_raju je napisao/la:
_d1n0_ je napisao/la:bilo bi extra kada bi se vratio, ali kada nas je napustio u najtežim trenucima... :?
Realno..nije ostao pri rijeci i potpisu.
Taj jedini sto je realno ostao pri rijeci i potpisu je trenutno povrijedjen.A adresa mu je u Duizburgu 8-)
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 31 mar 2011, 21:30

Sale se vraca kada odu Suljo i iLjo ... :roll:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 31 mar 2011, 21:38

Za_raju je napisao/la:

Papac je uvijek dobro dosao u reprezentaciju,to je veliki profesionalac,koji iza sebe ima sjajnu karijeru! Igra u velikom klubu ,Rengersima,vec 5 godina,mto je dokaz njegove kvalitete! On ima karakter,i to cjenim kod njega! Ako nas UEFA ne suspenduje,Papac bi nam bio veliko pojacanje u nastavku kvalifikacija! Do sada je u dresu reprezentacije odigrao 25 utakmica,i ne bi mu trebalo puno da se uklopi u sjajan tim koji imamo! Jos da se Begovic pokaje za svoje greske koje je nesumnjivo imao neodazivanjem u zadnje dvije utakmice,imat cemo vrhunski tim! mada je i Hasagic dosta dobar golman,koji ima iskusktvo,vidilo se to protiv Portugala kada je u dvije utakmice bio nas najbolji igrac!.. u svakom slucaju Papac jedva cekam da te vidim ponovo u dresu BIH! dobro dosao!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.