Jeli on hoce da ide, ili ga oni "idu"?scudetto je napisao/la:Ja sam citao da hoce da ide iz Glazgowa,eh sad koliko je u tome istine ne znam...

Jeli on hoce da ide, ili ga oni "idu"?scudetto je napisao/la:Ja sam citao da hoce da ide iz Glazgowa,eh sad koliko je u tome istine ne znam...
Pa ja kod nas se svi pitaju osim selektora dajte molim vas ne baljezgajte gluposti...vrebac86 je napisao/la:Mislim stvarno da nebi bilo ok da se sad pozove ,I mislim da to susic nece uraditi ipak se Spaha pita!!!!!spielführer_21 je napisao/la:Al' je bolji od Mravca i Pandže zajedno.. I ja sam za to da igraju mlađi, ali ako nemamo za ove kvalifikacije boljih od Mravca i Pandže, onda nek' Papac izgura ove kvalifikacije do kraja. Naravno, pod uslovom da budemo igrali..harishp je napisao/la:Znaci Lulu,Saliha ili medu na klupu.Prekrasno...Pape bi nekom zbog toga oko izvalio![]()
Stopera nije igrao jos iz vremena fildjan lige.
Plus govorim za one koji duze prate repku,ovaj je imao kikseva maltene vise nego Mravac i Pandza zajedno u postotku.
Ali...bujrum ,opet se stvara koliko toliko konkurencija.
Ja procitah da on hoce da idePrincipatus je napisao/la:Jeli on hoce da ide, ili ga oni "idu"?scudetto je napisao/la:Ja sam citao da hoce da ide iz Glazgowa,eh sad koliko je u tome istine ne znam...
E ovo mene izbacuje iz tena.I kad neko pocne pricu o ko fol atmosferi u repci.spielführer_21 je napisao/la:Al' je bolji od Mravca i Pandže zajedno.. I ja sam za to da igraju mlađi, ali ako nemamo za ove kvalifikacije boljih od Mravca i Pandže, onda nek' Papac izgura ove kvalifikacije do kraja. Naravno, pod uslovom da budemo igrali..harishp je napisao/la:Znaci Lulu,Saliha ili medu na klupu.Prekrasno...Pape bi nekom zbog toga oko izvalio![]()
Plus govorim za one koji duze prate repku,ovaj je imao kikseva maltene vise nego Mravac i Pandza zajedno u postotku.
Kao reprezentativac i kao principijelna legenda.harishp je napisao/la: Od ugovora u Glazgowu nema nista.I ovaj treba da se hvata noge.Znaci da trazi drugi klub.
Referenca kao reprezentativac svakome dobro dodje zar ne.![]()
Ja ponavljam da je Papac duplo bolji igrač od ove dvojice, šta tu nije jasno? Jesam li rekao da njih treba objesiti, ako se vrati Papac? Neka ih, ako bolje nemamo, ali Papac je jednostavno bolji od njih.harishp je napisao/la:E ovo mene izbacuje iz tena.I kad neko pocne pricu o ko fol atmosferi u repci.spielführer_21 je napisao/la:Al' je bolji od Mravca i Pandže zajedno.. I ja sam za to da igraju mlađi, ali ako nemamo za ove kvalifikacije boljih od Mravca i Pandže, onda nek' Papac izgura ove kvalifikacije do kraja. Naravno, pod uslovom da budemo igrali..harishp je napisao/la:Znaci Lulu,Saliha ili medu na klupu.Prekrasno...Pape bi nekom zbog toga oko izvalio![]()
Jedan zaglavi u hitnoj zbog igranja u repci.Drugom kad ode na odmor kuci spominju i uzu , blizu,daljnu familiju zbog opet igranja u repci.Da bi neko treci ispao heroj i pobrao kajmak.
Tako to kod nas giba.Principatus je napisao/la:Kao reprezentativac i kao principijelna legenda.harishp je napisao/la: Od ugovora u Glazgowu nema nista.I ovaj treba da se hvata noge.Znaci da trazi drugi klub.
Referenca kao reprezentativac svakome dobro dodje zar ne.![]()
I to sve da prsta nije pomakao, dok su drugi crkavali. Not bad...
kokakolas je napisao/la:Saša Papac: "Ako me Sušić zovne, odmah bih došao"
"Tada bih se ja vratio u reprezentaciju. Naravno, pod uslovom da trebam selektoru Sušiću. Ukoliko misli da mu mogu pomoći, ukoliko me pozove da opet budem dio svoje reprezentacije, odmah bih došao", zaključio je Papac.
_dreamer_ je napisao/la:kokakolas je napisao/la:Saša Papac: "Ako me Sušić zovne, odmah bih došao"
"Tada bih se ja vratio u reprezentaciju. Naravno, pod uslovom da trebam selektoru Sušiću. Ukoliko misli da mu mogu pomoći, ukoliko me pozove da opet budem dio svoje reprezentacije, odmah bih došao", zaključio je Papac.
![]()
![]()
![]()
Ovo fakat nisam ocekivao, da budem iskren...
Ako cemo realno jedini je ostao pri rijeci i potpisu_d1n0_ je napisao/la:bilo bi extra kada bi se vratio, ali kada nas je napustio u najtežim trenucima...
Realno..nije ostao pri rijeci i potpisu.Za_raju je napisao/la:Ako cemo realno jedini je ostao pri rijeci i potpisu_d1n0_ je napisao/la:bilo bi extra kada bi se vratio, ali kada nas je napustio u najtežim trenucima...![]()
Znaci broj 1 karakter pa onda ostalo.... Sasa "welcome back"!
Papac je uvijek dobro dosao u reprezentaciju,to je veliki profesionalac,koji iza sebe ima sjajnu karijeru! Igra u velikom klubu ,Rengersima,vec 5 godina,mto je dokaz njegove kvalitete! On ima karakter,i to cjenim kod njega! Ako nas UEFA ne suspenduje,Papac bi nam bio veliko pojacanje u nastavku kvalifikacija! Do sada je u dresu reprezentacije odigrao 25 utakmica,i ne bi mu trebalo puno da se uklopi u sjajan tim koji imamo! Jos da se Begovic pokaje za svoje greske koje je nesumnjivo imao neodazivanjem u zadnje dvije utakmice,imat cemo vrhunski tim! mada je i Hasagic dosta dobar golman,koji ima iskusktvo,vidilo se to protiv Portugala kada je u dvije utakmice bio nas najbolji igrac!.. u svakom slucaju Papac jedva cekam da te vidim ponovo u dresu BIH! dobro dosao!Za_raju je napisao/la:_d1n0_ je napisao/la:bilo bi extra kada bi se vratio, ali kada nas je napustio u najtežim trenucima...
Ako cemo realno jedini je ostao pri rijeci i potpisu![]()
Znaci broj 1 karakter pa onda ostalo.... Sasa "welcome back"!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.