Chicago Bulls
Re: Chicago Bulls
evo barkly podrzava del negra cudo hehe kaze barkly bullsima bi bilo najbolje dovest jo johnsona
Hawksi dosta dobro kotiraju, sada je pitanje da li će dopustiti da im ode najbolji igrač. Ja bih više Bosha, sada sam nešto razmišljao i momak je najpodcjenjeniji igrač od ovih boljih.
zasto ce im bosh kad vec imaj all star pf igraca. njima bi lee sjeo ko kec na desetku.
Bosh, Rose, Noah, Deng
Lee igračina.
Lee igračina.
a vidi mene idola, ja kontam na atlantu. ccc
slazem se da bi bosh bio idealno rjeenje za nj.
Wolverine je napisao/la:a vidi mene idola, ja kontam na atlantu. ccc
Desi se
ma i ja sam za bosha koji place kako mu igra ekipa au bi bili dobri a bosh jos najmladi od free agenata
oj debakla poderasi ih wade opet samo 12 poena i dalje ne moze dat puno u united centru ali zato 10 asistencija kaze razmisljao sto tako malo daje poena u united centru i skontao kao da previse zuri i onda odlucio da sinoc posto je znao da ce igrat cesto po 2 igraca na njemu da ukljuci maksimalno suigrace i ukljucio ih je o,neal 24 bullsi losi rose 12 poena 5-16 sut za 3 poena ekipa sutala 26% plus losa odbrana i smanjili su sanse za play off veceras trreba denver dobit toronto koji bi 35-36 imao ak se to desi a bullsi igraju s netsi i pistonsi 35-38 ak dobiju te 2 tako da bi dse vratili u utrku za play off a bas sam mislio da ce dobit heat steta
Mislim da je ovo gotova stvar, iako se još mnogo toga treba igrati. Bullsi su zaista očajno jučer odigrali utakmicu.
poslije detroita idu sunsi kuci pa washington vani pa charlote milvoki i cavsi kuci pa netsi i toronto vani boston kuci i charlote vani
bullsi: netsi detroit suns washington charlote milvoki cavsi netsi toronto
boston charlote
toronto:DENVER MIAMI CHARLOTE LAC PHILA GSW CLEVLAND BOSTON
ATLANTA CHICAGO DETROIT NYK
BULLSI JOS 11 UTAKMICA RAPTORSI JOS 12
mislim da denver miami cavsi boston i atlanta mogu dobit raptorse a s obzirom na njihovu formu i neigranje odbrane mozda jos neko uspije ali je za bullse utakmica sezone vjerovatno u torontu tu bi se moglo odlucit 8 mjesto ako bullsi prije ne kiksaju znaci ako bullsi dobiju toronto i oni izgube ovih 5 onda bi imali 41-41
da bi bullsi to stigli moraju dobit netse detroit washington sunse sto ce bit tesko charlote bar 1 utakmicu milvoki netse opet i toronto sto bi onda i njih dovelo na 41-41 e onda nisam siguran ko bi isao toronto bi vodio u seriji 3-1 vjerovatno oni znaci ovo je sve teorija moze nis ne bi ovako a da bi bullsi usli morat ce im toronto pomoc dosad je 31-24 su imali omjer kad su bullsi krenuli u niz od 10 poraza a sad imaju 35-35 to tj 4-13 zadnjih 17 utakmica 23% pobjeda ako tako odigraju ovih 12 to je omjer 3-9 tj na kraju 38-44 a stvarno su mogli davno obezbjedit play off
bullsi: netsi detroit suns washington charlote milvoki cavsi netsi toronto
boston charlote
toronto:DENVER MIAMI CHARLOTE LAC PHILA GSW CLEVLAND BOSTON
ATLANTA CHICAGO DETROIT NYK
BULLSI JOS 11 UTAKMICA RAPTORSI JOS 12
mislim da denver miami cavsi boston i atlanta mogu dobit raptorse a s obzirom na njihovu formu i neigranje odbrane mozda jos neko uspije ali je za bullse utakmica sezone vjerovatno u torontu tu bi se moglo odlucit 8 mjesto ako bullsi prije ne kiksaju znaci ako bullsi dobiju toronto i oni izgube ovih 5 onda bi imali 41-41
da bi bullsi to stigli moraju dobit netse detroit washington sunse sto ce bit tesko charlote bar 1 utakmicu milvoki netse opet i toronto sto bi onda i njih dovelo na 41-41 e onda nisam siguran ko bi isao toronto bi vodio u seriji 3-1 vjerovatno oni znaci ovo je sve teorija moze nis ne bi ovako a da bi bullsi usli morat ce im toronto pomoc dosad je 31-24 su imali omjer kad su bullsi krenuli u niz od 10 poraza a sad imaju 35-35 to tj 4-13 zadnjih 17 utakmica 23% pobjeda ako tako odigraju ovih 12 to je omjer 3-9 tj na kraju 38-44 a stvarno su mogli davno obezbjedit play off
greska 4-11 zadnjih 15 utakmica ma jos ne odustajemo nemoj tako treba se jos borit sinoc se nisu borili
Nada posljedna umire.
Bice to dobro, na kraju cemo biti ja se nadam u playoff-u. Toronto je truba od ekipe 
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić VI STE PONOS NASE DRZAVE!!!!
ma da samo do kraja nis to nije nedostizno tamo 2 poraza zaredom ovamo 2 pobjede zaredom i to je to a mogli bi bullsi biti zahvalni toronto jer kako su krenuli dat ce im mjesto u play offu i bosha ak daju onda bi bullsi morali im bit zahvalni ma sanse bullsa za play off samo drze raptorsi a lako je rec nis od njih ali ne sto sam navijac al imam osjecaj da ce uspjet tako ugraju mladost izgore uvijek kad se ocekuje puno od njih a dignu se kad niko nis ne ocekuje jos samo da se noah potpuno oporavi igrao samo 10 minuta protiv miamia ma zbog rezultata i nije trebao vise sad bi mogao s netsima i 20 minuta ako nis trebalo bi bit zanimljivo do kraja jer pogledajte nba sve drugo je rijesene zapad zna se 1 mjesto zna se ko je u play offu jedinio ko ce bit drugi i ostale pozicije na istoku zna se ko je 1 ko 2 ko 3 jedino jos poredak od 6 do 8 mjesta i ovo nesigurno jos 8 mjesto toronta
Ma brate napeta je ta cijela situacija. No, i dalje ne mogu da vjerujem da su tek tako zijanili od Heatsa sa ovolikom razlikom. To zaista nisam očekivao.
ma nisam ni ja nije niko na kladionici je bio manji koeficijent na njih kad sinoc vidjeh poluvrijeme 33-63 odmah sam pomislio povreda neka nisu smjeli ovo dopustit al et poraz ko da je i s 1 razlike isto se pise ali ostavlja gorak ukus unistli su ih ali ovo ce ih natjerat da se uozbilje protiv netsa koliko oscilacija ima ova ekipa to nije normalno sjeti se samo kingsa u united centru i vodstva od 35 poena i poraz desi se to njima a onda dobiju clevland ili tak nes plus samo 18 utakmica skupa prva petorka odigrala skupa ak udu u play off bice jedina ekipa koje je s toliko problema s povredama usla u play off
Sve to stoji brate, ali jednostavno nisu smijeli dopustiti takvu nošarlantnost na terenu jučer. Ipak Miami nije neka vrhunska ekipa, ipak je to ekipa sa tri jaka igrača i to je to. Wade , Beasley te O'Neil. No, budimo realni, ni Bullsi nisu toliko jaki kao recimo lani . Imali smo onda sjajnoga Gordona, koji je bio killer kada bi ulazio. To je pokazao protiv Bostona. Čovjek potpiše sjajan ugovor sa Pistonsima, i propade tek tako. Ili mu pare udarile u glavu ili je nešto drugo. Uglavnom, ne može čovjek tek tako da zaboravi pogoditi nekada i koš.
slazem se miami nije neka ekipa ali su u formi trenutno odigrali su na nekoliko utakmica strasnu odbranu sto me iznenadilo wade je cudo kad je on tu oni su nes kad nije ne mogu nikog dobit ali ok to bilo gotovo a sto se tce te serije protiv bostona toliko ih je iscrpila bar ja mislim jer od tad su se iz te ekipe povrijedili gordon rose noah deng je bio povreden tad i opet sad miller tomas jedino iz te ekipe nije bio povrjeden salmons.Gordon je igrao povrjeden 3-4 utakmice s bostonom obnovio je tu povredu mislim 2 puta ove sezone jer je propustio dosta utakmica i detroit je plus imao povrede hamiltona princa i zato su van play offa a gordon je dobar suter iduce godine ces vidjet kad se skroz oporavi uz rookia imaju visok pick jos ce potpisat nekog tipa luis skole i idu u play off mislim da je imao povredu skocnog zgloba a to traje i ja sam to imao tak da smeta treba vremena da se vrati skroz u normalu a svakako da su bullsi bili tad jaci slazem se ali nek si mi sastavio 3 reda pa makar i ispali iz play offa hehe
Tako je kako je. Sada se ide kao i svaki put od utakmice do utakmice. Svaka se mora igrati kao da je finale, tako da moraju ostaviti srce na terenu ako žele playoff.
to volim cut ma rose opet u play off prosle godine prva utakmica 36 pooena jedini iz svoje generacije ima iskustvo igranja play offa ove godine ce steci to iskustvo west brooke i durant u 3 nba sezoni ako rose ude bice jedini 1 i 2 godinu u play offu od ovih mladih
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.