Kvalifikacije za EP 2012 (ostale grupe)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Re: Kvalifikacije za EP 2012 (ostale grupe)

Post Postao/la tony-mortale » 12 okt 2010, 23:16

Admir_Sa je napisao/la:Njima je predsjednik saveza Savicevic, a nama prijeratni piljari koje vi placate odlazeci na utakmice reprezentacije

Pametnom dosta

ima nešto i u tome, ako ništa drugo kad u uefi se sastaju predsjenici saveza savičevića ama baš svako zna, superstar svjetskog fudbala 90-ih, a nas iljo dominković i sl koje nezna van svog sela niko živ, ako ništa drugo sramota, a imamo itekako velikih imena za takvu funkciju(npr. sadašnji selektor bi bio idealan za to, a ne za ovo što sad radi)
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 okt 2010, 23:22

Admir_Sa je napisao/la:Njima je predsjednik saveza Savicevic, a nama prijeratni piljari koje vi placate odlazeci na utakmice reprezentacije

Pametnom dosta
Ima tu jos jedna kvaka.Poznajuci nas Balkanski mentalitet Savicevic je jedva uspio da sacuva stolicu zajedno sa Cicom skoro na sam pocetak kvalifikacija.U zargonu ebote Cico a ti njega sto ga dovede
Razlog slabi rezultati u prijateljskim mecevima i u Crnoj Gori narod poceo da talasa.Haman isto kao i kod nas.
E sad ti isti ce Cicu i Savicevica da kuju u zvjezde i legende.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 12 okt 2010, 23:24

nevjernik je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:Ovo sto Crno Gorci igraju je antifudbal, pijaca pred golom Crne Gore. Ja sam protiv takvog fudbala, al sta se moze danas je sve vise antifudbala.
haj iskreno, da si ti selektor CG, to bi drugacije postavio u gostima protiv 245255 puta skupljeg tima :roll:
Normalno da bi se branio, ali ovakav bunker pravio ne. Ovo je sve samo ne fudbalska utakmica. Svaka cast Crno Gorcima koje stvarno gotivim i drago mi je sto su pobjedili kao da je moja BIH pobjedila. Mozda bi i bilo dobro da i mi pocnemo igrati ovakav fudbal, jer nema nista od lijepog fudbala.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Io_Sono_Interista
Kontakt:

Post Postao/la Io_Sono_Interista » 12 okt 2010, 23:26

Pametnom dosta
ovo je bit svega zasto cemo se mi nagledat Crnogoraca na takmicenjima,a zasto cemo mi smjenjivat selektore i mislit da je to rjesenje problema...
...Io non rubo il campionato ed in Serie B non son mai stato...

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 12 okt 2010, 23:27

ahmic je napisao/la:
Omerbavarac je napisao/la:
ahmic je napisao/la:Ne mogu da vjerujem,pa vec imaju veci povjesni uspjeh od nas ...
Da li smo mi ikad s Spanijom ili Eng u gostima remi izvukli ...
Dobri su nema sta,imaju golmana cudnog pravo,vadi sve .........
Prijatelju, neupucen si. ;)

Malo se raspitaj oko rezultata, pa ces vidjeti.
Sta da se raspitam,Danska,Norveska ,Belgija --nisu to sile u rangu ENG...Ima tamosnja Italija nekad davno haman ili ti ko vec vise...Albanija -BiH 1-1,DA ne zaboravis..ENG-MON 0-0,HEHE
ne sjećaš se ,sudije Beneta sedam minuta nadoknade ,Marchene,i crveni kartona Bešlije i Halilovića i kad je Misimović prošao Ikera i pospremio loptu u mrežu
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 12 okt 2010, 23:35

A tek cete vidjeti sada kakvu ce kaznu Srbija dobiti, prvo zbog divljackog ponasanja navijaca, baklji, nozeva, politike na tribinama..., a sjetite se kako su prosli nakon divljanja na Marakani protiv nas i politike na tribinama, samo dvije utakmice bez gledalaca,a sve zahvaljujuci munibu i kompaniji kojima vi placate njihov nerad odlazeci na utakmice
nema potpisa

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 12 okt 2010, 23:39

Admir_Sa je napisao/la:A tek cete vidjeti sada kakvu ce kaznu Srbija dobiti, prvo zbog divljackog ponasanja navijaca, baklji, nozeva, politike na tribinama..., a sjetite se kako su prosli nakon divljanja na Marakani protiv nas i politike na tribinama, samo dvije utakmice bez gledalaca,a sve zahvaljujuci munibu i kompaniji kojima vi placate njihov nerad odlazeci na utakmice
nije isključeno i izbacivanje iz kvalifikacija ,ipak su to Talijani veliki utjecaj oni imaju na uefu i fifu ,a ne Bosanci koje niko ne pita ni za šta.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 12 okt 2010, 23:58

Halooo OFF Topic !!!
Je*o vas Munib :!: :roll:
Ovo su "Kvalifikacije za EP 2012 (ostale grupe)"
Italiji idu 3 boda što znači, 3:0 za Italiju, zna se zbog čega :lol:
Armenija 4-0 Andora
Azerbejdžan 1-0 Turska :o
Finska 1-2 Mađarska
Kazahstan 0-3 Njemacka
Bjelorusija 2-0 Albanija :lol: :(
Lihtenštajn 0-2 Češka
Danska 2-0 Cipar
Estonija 0-1 Slovenija autogol'
Makedonija 0-1 Rusija
Holandija 4-1 Švedska
Švicarska 4-1 Wales
Belgija 4-4 Austrija :o :shock: wahahah
Grčka 2-1 Izrael
Engleska 0-0 CG :lol:
Francuska 2-0 Luxemburg
Škotska 2-3 Španija :lol:
Italija 0-0 Srbija (3:0)
Island 1-3 Portugal
eto ih .........
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 13 okt 2010, 00:02

evo na ptc dnevniku dopisnik iz đenove kaže neslužbeno saznao od talijanskih kolega da će utakmica biti registrovana 3-0 za italiju, a srbija kažnjena sa 5 utakmica bez gledaoca, navodno iz uefe neslužbeno saznali
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Elmar
Kontakt:

Post Postao/la Elmar » 13 okt 2010, 00:57

Uvijek neka sranja. 8-)

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 13 okt 2010, 01:54

Ma kakva suspenzija, nema ništa od toga ljudi moji, šta vi to pričate? Možda bi pojedinci voljeli da se to desi, ali to jednostavno nije realno. Nije bilo međusobnog sukoba navijača na tribinama, nije bilo sukoba sa policijom, nije bilo ulijetanja navijača u teren, znači ničega toliko drastičnog da bi se moglo pričati o suspenziji. Domaćini su jednostavno preuveličali problem time što nisu reagovali. Namirisali su šansu da lako dođu do bodova i eventualno izbace Srbiju iz svih kombinacija za prva dva mjesta u grupi, i to je to.
Ne znam sjeća li se neko utakmice od prije par godina kad su u Kopenhagenu igrali Danci i Šveđani. Nevjerovatna utakmica, Šveđani vodili 3:0, Danci izjednačili, na samom kraju sudija svirao penal za Šveđane (mislim da je sudija bio Herbert Fandel), i sad pazite ovo, jedan od danskih navijača koji je bio iza gola, ulazi u teren i napada sudiju! Fandel u tom tenutku svira kraj i meč je prekinut. Danci su nešto novčano kažnjeni i mislim da im je taj stadion suspendovan, a niti su izbačeni, niti su igrali bez publike, koliko ja znam. Ali Srbija i Danska nisu isto, definitivno. Talijani imaju veze u uefi, moćni su, imaju jak lobi, ali ako uefa Srbiju izbaci zbog ovoga, to će biti prvorazredni skandal.

Ovom prekidu su, po nekom mom mišljenju doprinijeli i organizatori utakmice i sami talijanski igrači koji su zbog tri ili četiri baklje ubačene u teren, navodno insistirali da se meč prekine jer se "nisu osjećali bezbjedno" u sred Đenove i pred 40000 svojih navijača. :lol: :lol: :lol: :lol: To naravno ne opravdava degenerike među našim navijačima.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 13 okt 2010, 08:55

BIHfan je napisao/la:Ovo sto Crno Gorci igraju je antifudbal, pijaca pred golom Crne Gore. Ja sam protiv takvog fudbala, al sta se moze danas je sve vise antifudbala.
HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHA :!:
Nek je Sušić pobornik totalnog fudbala, pobogu. Vidjeli smo kako to on postavlja protiv poput Albanije i Katara.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Elmar
Kontakt:

Post Postao/la Elmar » 13 okt 2010, 12:44

@alan_kardec:

Molim boga da Srbiju izbacu iz takmicenja. ;)

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 13 okt 2010, 14:52

Ma divljaci, sta se od njih drugo moglo očekivati

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 okt 2010, 16:52

[youtube][/youtube]
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 13 okt 2010, 16:56

[youtube][/youtube]

Pogledajte bicikliste na 0:12 sekundi :lol:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 13 okt 2010, 17:00

Srbi ako ne uspijevaju udajljiti ove divljake sa trbina, koji pale albanske zastave i skadniraju Ubi siptara, nemaju sta trazit na ovim kvalifikacijama, stoga bi bilo dobro da ih suspendiraju.
Neznam kako UEFA i FIFA uopste dopustaju to. Cim jednom crncu kazes nigger odmah kaznjavaju :roll:

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 13 okt 2010, 17:11

Smijesna Engleska reprezentacija je ponovo pokazala svoje pravo lice cim je tu mali milion igraca luzerskog Totenhema a glavna uzdanica u ofanzivi Wayne Nemamenamapiuvaznimutakmicama Rooney. White Pele hahahahahahahahaha
Dio Arsenala

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 okt 2010, 17:21

Gdje si ti čovječe, zabrinuo sam se za tebe 8-)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 13 okt 2010, 17:28

-Paja je napisao/la:Smijesna Engleska reprezentacija je ponovo pokazala svoje pravo lice cim je tu mali milion igraca luzerskog Totenhema a glavna uzdanica u ofanzivi Wayne Nemamenamapiuvaznimutakmicama Rooney. White Pele hahahahahahahahaha
Samo je Crouch igrao iz Tottenhama jučer. :?
...što je više lome to je volim jače...

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.