Ma kakva suspenzija, nema ništa od toga ljudi moji, šta vi to pričate? Možda bi pojedinci voljeli da se to desi, ali to jednostavno nije realno. Nije bilo međusobnog sukoba navijača na tribinama, nije bilo sukoba sa policijom, nije bilo ulijetanja navijača u teren, znači ničega toliko drastičnog da bi se moglo pričati o suspenziji. Domaćini su jednostavno preuveličali problem time što nisu reagovali. Namirisali su šansu da lako dođu do bodova i eventualno izbace Srbiju iz svih kombinacija za prva dva mjesta u grupi, i to je to.
Ne znam sjeća li se neko utakmice od prije par godina kad su u Kopenhagenu igrali Danci i Šveđani. Nevjerovatna utakmica, Šveđani vodili 3:0, Danci izjednačili, na samom kraju sudija svirao penal za Šveđane (mislim da je sudija bio Herbert Fandel), i sad pazite ovo, jedan od danskih navijača koji je bio iza gola, ulazi u teren i napada sudiju! Fandel u tom tenutku svira kraj i meč je prekinut. Danci su nešto novčano kažnjeni i mislim da im je taj stadion suspendovan, a niti su izbačeni, niti su igrali bez publike, koliko ja znam. Ali Srbija i Danska nisu isto, definitivno. Talijani imaju veze u uefi, moćni su, imaju jak lobi, ali ako uefa Srbiju izbaci zbog ovoga, to će biti prvorazredni skandal.
Ovom prekidu su, po nekom mom mišljenju doprinijeli i organizatori utakmice i sami talijanski igrači koji su zbog tri ili četiri baklje ubačene u teren, navodno insistirali da se meč prekine jer se "nisu osjećali bezbjedno" u sred Đenove i pred 40000 svojih navijača.

To naravno ne opravdava degenerike među našim navijačima.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović