Bosna i Hercegovina - Gana
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Bosna i Hercegovina - Gana
joj piplice legende na slikama, samo mu fali ona traka na glavi 

Ah sto mi je fini Piplo
Vidi samo sto gleda Begovica,ko veli djete drago valja tebi pure jos jesti.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Piplica: De mi ba reci Kenane, ´sil gled´o one moje klipove na onom ju tubeu?

A sto se ti uvjek prikacis za Begovica i Medunjanina,jesul bas toliko zgrijesili sto su igrali za Kanadu i Holandijuharishp je napisao/la:Ah sto mi je fini Piplo![]()

Rotor Volgograd...
Pojacali bi nas a njih zaebali kad su vec krenuli.Ali takav nam grah pao.Valja ih sad trpiti desetak godina.demir44 je napisao/la:A sto se ti uvjek prikacis za Begovica i Medunjanina,jesul bas toliko zgrijesili sto su igrali za Kanadu i Holandijuharishp je napisao/la:Ah sto mi je fini Piplo![]()

Zadnja izmjena: harishp, dana/u 01 mar 2010, 19:30, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
gledam piplicu i plačem hahahahah
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ma znam ja da su oni tebi dragi,samo sto furas taj fazon o patriotizmu il cemu vec,od pocetka price o ovoj dvojici pa tako.... 

Rotor Volgograd...
ma zavidi njemu beg na kopackama, nosa piplica kopacke slicno onome sto su nosili prije 80 godinaharishp je napisao/la:Ah sto mi je fini Piplo![]()

Zadnja izmjena: steve-o, dana/u 01 mar 2010, 19:37, ukupno mijenjano 1 put.
To furanje o kretenizmu i pravljenje naivnih to jest budala ali samih sebe.demir44 je napisao/la:Ma znam ja da su oni tebi dragi,samo sto furas taj fazon o patriotizmu il cemu vec,od pocetka price o ovoj dvojici pa tako....
Patriotizam se ne konzumira u tom podrucju,to ti se po hiljadu puta reklo.Uostalom pitace te jel to sa kajmakom ili lukom.
P.S kod Piple je Simecki kopacke

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Piplica je stvarno najveca legenda na ovom okupljanju,, kakvom pozitivnom energijom taj covjek zraci to nije normalno,, pa samo kad ga vidis odmah se pocnes da smijes
,, Piplica je prva liga!!! zna li netko tko sve prenosi utakmicu,,osim BHTV-a,,,,!!! jer Bhtv je za satelitski signal kodirano i nemozemo gledati!!!

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
znal ko kad se i gdje se pustaju karte?
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
Znam da tog nema u fudbalu,ali ne znam kako bi se vec izrazio po tom pitanju,ok je moja greska...A patriotizam je bio od 92-95,tad se najbolje moglo vidjeti ko je patriota a ko ne...harishp je napisao/la:To furanje o kretenizmu i pravljenje naivnih to jest budala ali samih sebe.demir44 je napisao/la:Ma znam ja da su oni tebi dragi,samo sto furas taj fazon o patriotizmu il cemu vec,od pocetka price o ovoj dvojici pa tako....
Patriotizam se ne konzumira u tom podrucju,to ti se po hiljadu puta reklo.Uostalom pitace te jel to sa kajmakom ili lukom.
P.S kod Piple je Simecki kopacke
Rotor Volgograd...
- Marseille84
- Kontakt:
Prijateljski susret naše fudbalske reprezentacije i selekcije Gane, odigrat će se u srijedu u 17:30 sati, na stadionu "Asim Ferhatović Hase". Ulaznice za ovu prijateljsku utakmicu bit će puštene u prodaju sutra, od 12:00 sati, na četiri prodajna mjesta u Sarajevu.marsovac je napisao/la:znal ko kad se i gdje se pustaju karte?
- kod Tržnice
- u poslovnici "Centrotransa" u ulici Ferhadija (kod Katedrale)
- ispred poslovne zgrade N/FS BiH, u ulici Ferhadija
- na Željezničkoj stanici
Cijena ulaznica je 15 KM (Zapad), 10 KM (istok), 7 KM (sjever i jug)
To i govorim,tad nikom do fudbala nije bilo.Kontas @demire.
Problem sto poslije ili za vrijeme toga neko nije odgajan u tom maniru,vec profita,interesa i deblje guzice.
Cast izuzetcima.
Problem sto poslije ili za vrijeme toga neko nije odgajan u tom maniru,vec profita,interesa i deblje guzice.
Cast izuzetcima.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ja mogu da gledam. Ustvari posle kval tekme sam mogao da gledam, ali ja idem preko kablovske. A imam jarana koji je isto mogao da gleda preko satelita.vrebac86 je napisao/la:Piplica je stvarno najveca legenda na ovom okupljanju,, kakvom pozitivnom energijom taj covjek zraci to nije normalno,, pa samo kad ga vidis odmah se pocnes da smijes![]()
,, Piplica je prva liga!!! zna li netko tko sve prenosi utakmicu,,osim BHTV-a,,,,!!! jer Bhtv je za satelitski signal kodirano i nemozemo gledati!!!
Piplica je isto karikatura, sav je nekakav smijesan kad ga vidis

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Taj ce problem Rahimic da rijesi,prilikom jaceg vjetra. 

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ma skontao sam o cemu pricas.A ne mogu svi biti ni Bajramovic,Hasagic,Barbarez,Salihamidzic,neko mora biti i Medunjanin,Begovic i slicni...harishp je napisao/la:To i govorim,tad nikom do fudbala nije bilo.Kontas @demire.
Cast izuzetcima.
Rotor Volgograd...
To bi bilo to ,taki nam je grah pao...........
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Heh,nek smo se makar jednom usaglasiliharishp je napisao/la:To bi bilo to ,taki nam je grah pao...........

Nego jel bio ko na treningu danas,ovaj mi Baljic izgleda kao da je "tezgu" imao sinoc

Rotor Volgograd...
A ljudi mahniti.te Piplo se nije osiso,Balja izgleda mahmuran ko cep,Papetu bilo mrsko ustat sinoc pisat pa podbuho.
Legende su tu pa nece oni igrati.Tu su samo da kazu kako se nekad dobro jelo,ali i prdilo.

Legende su tu pa nece oni igrati.Tu su samo da kazu kako se nekad dobro jelo,ali i prdilo.

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.