Portland Trail Blazers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: Portland Trail Blazers
vidimo se u finalu na kraju doigravanja 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
-
Amen to that.LenBias je napisao/la:vidimo se u finalu na kraju doigravanja
Sad se probudio. Nakon -15 mislio sam da je kraj, ali onda ide serija, cak se i Lopez probudio itekako. Brine me jedino sto jedino Wiliams s klupe pogadja tj. zabija, ostali nista. Wes jos jednom pokazao kako strasno moze odigrati.
Nista, serija se nastavlja, ali tesko da mozemo uraditi nesto kod Warriorsa. Nadam se da sam u krivu, ali...
Nista, serija se nastavlja, ali tesko da mozemo uraditi nesto kod Warriorsa. Nadam se da sam u krivu, ali...
RIP CITY!
-
al' kakvu je utakmicu wes odigrao . . . strasno.
Ovu sezonu igra kao nikada, jednostavno savrseno..Evil Genius II je napisao/la:al' kakvu je utakmicu wes odigrao . . . strasno.
RIP CITY!
Kakva partija LaMarcusa. Sad gledam snimku i jednostavno savrsenstvo
. Iskreno, ovdje sam sumnjao u rezultat, ali opet su me demantirali, samo neka ovako nastave
.

RIP CITY!
jarane, ti često haman dobivaš trajne
šta ljudi čine kad pucaju od samopouzdanja
dominiraj
#Ripcity

šta ljudi čine kad pucaju od samopouzdanja

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Sta se ovo bijete
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
omaleni lamarcus, ne bi mrava zgazio 

ma nije ovo bio ban nikakav vec mi se nesto gmail shebo pa se nisam mogao vise ulogiratJTS je napisao/la:jarane, ti često haman dobivaš trajne![]()
šta ljudi čine kad pucaju od samopouzdanjadominiraj
#Ripcity

bogut malo podivljao, ali brzo su to momci rijesili

RIP CITY!
-
evo gledam ovaj snimak i nevjerovatno je koliko je jak timski duh ove ekipe. utakmice gdje smo ganjali 10+ smo redovno gubili prosle sezone ali ove je to druga prica i svaka cast stottsu na tome. sta reci za lamarcusa nego najbolja cetvorka u ligi, a wes je opet bio on fire i da je zavrsio utakmicu otisao bi hladno do 30 poena. batum je podigao odbranu na visi nivo definitivno, proslu utakmicu je postignuto samo 2 poena preko njega, ovu nesto vise ali opet je bio odlican. ne znam . . . jednostavno ova startna petorka je jedna od najmocnijih u nba, ali isto tako nam je klupa jedna od najjadnijih u ligi
rip city - where lamazing happens

rip city - where lamazing happens

Ide ovo odlično zasad.Drago mi je zbog Blazersa,uvijek su bili simpatična ekipa.Zamislite samo dinastiju Roy,LMA i Oden.Bili bi možda i najveća trojka svih vremena.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Roy je bio odličan igrač.
Aldridge se odlično razvio.
Oden-u je imao prevelike ruke za košarkašku loptu, tj. kristalne ruke kako je to Avdić govorio svojevremeno u prenosima Trail Blazersa. Ne znam kako bi se razvijao ali ne vjerujem da bi bio top 3 današnjih centara u nba.
Aldridge se odlično razvio.
Oden-u je imao prevelike ruke za košarkašku loptu, tj. kristalne ruke kako je to Avdić govorio svojevremeno u prenosima Trail Blazersa. Ne znam kako bi se razvijao ali ne vjerujem da bi bio top 3 današnjih centara u nba.
-
s obzirom na konkurenciju danasnjih centara veoma je moguce da bi bio u top 3. roy je bio masina, neopisivo mi je zao sta mu se desi sa karijere
lamarcus je sa 28 vec legenda kluba i statisticki je na putu da postane najbolja 4. blazersa svih vremena, a konkurencija je poprilicno ozbiljna.

Kawhi je napisao/la:Ide ovo odlično zasad.Drago mi je zbog Blazersa,uvijek su bili simpatična ekipa.Zamislite samo dinastiju Roy,LMA i Oden.Bili bi možda i najveća trojka svih vremena.

Sto se @lenbias mora odma javit
.
Sljedeci su Knicksi, nemaju sanse
!

Sljedeci su Knicksi, nemaju sanse

RIP CITY!
LenBias je napisao/la:Kawhi je napisao/la:Ide ovo odlično zasad.Drago mi je zbog Blazersa,uvijek su bili simpatična ekipa.Zamislite samo dinastiju Roy,LMA i Oden.Bili bi možda i najveća trojka svih vremena.

Inace, Mo pauzira veceras zbog tuce s Bogutom tako da ce Lillard preuzet veci dio utakmice
..

RIP CITY!
Znao sam da ćeš se ti javitLenBias je napisao/la:Kawhi je napisao/la:Ide ovo odlično zasad.Drago mi je zbog Blazersa,uvijek su bili simpatična ekipa.Zamislite samo dinastiju Roy,LMA i Oden.Bili bi možda i najveća trojka svih vremena.

Al realno bili bi jači od Wadea,Brona i Bosha.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
-
how about 11 in a row 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.