Zasto navijate bas za tim koji navijate?
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Zasto navijate bas za tim koji navijate?
Jednostavno kad nisam znao sta je fudbal ni koji su "nasi" stari me ufati za ruku i pravac Tusanj. I tako svakog vikenda, svakog drugog...i te uspomene, sjecanja, to je sad u krvi. Sloboda do groba!
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
Navijac Borca od malena a simpatizer Fulama i Djenove 

Veležovac me napravio, Veležovka rodila. Pa kako bi nekog drugog volio pored Veleža ? U krvi mi je taj klub.
Who dares, wins !
- neutralan__
- Kontakt:
FK Budućnost Banovići - Jednostavno moj klub,moj grad.Od svoje 4. godine sam išao na utakmice,a od 7. bio sa Ljumanima.Prirastao mi je ovaj klub srcu još davno,kada sam prvi put otišao na stadion.I od tada to je dio mene.
Još sam tu naučio svoje prve fudbalske korake.Jednom riječju ljubav se zove imenom tvojim.Malo je reći da ja navijam za ovaj klub.
Još sam tu naučio svoje prve fudbalske korake.Jednom riječju ljubav se zove imenom tvojim.Malo je reći da ja navijam za ovaj klub.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- Cautinho
- Kontakt:
Tijekom vremena sam mjenjao dosta klubova,i u zadnje vrijeme isto,to je neka moja cudna osobina a i takva mi je situacija.Ali eto,nekad moram i tome stati na kraj,a to je se desilo nedavno.
Pa samim tim,navijam za Manchester iz Citiya (
) i za Barcelonu.
I vi ste dosta toga rekli kako se ljubav rodila,i meni se isto tako rodila ljubav kada sam gledao Barcu i ne namjeravam mjenjati vise klub za koji navijam.Nadam se dugoj ljubavi,dokad god ja zivio.
Sto se tice nase PL,dragi su mi klubovi iz Sarajeva,mozda Zeljo malo vise od Sarajeva.Tu se jos nisam izjasnio.
Pa samim tim,navijam za Manchester iz Citiya (

I vi ste dosta toga rekli kako se ljubav rodila,i meni se isto tako rodila ljubav kada sam gledao Barcu i ne namjeravam mjenjati vise klub za koji navijam.Nadam se dugoj ljubavi,dokad god ja zivio.
Sto se tice nase PL,dragi su mi klubovi iz Sarajeva,mozda Zeljo malo vise od Sarajeva.Tu se jos nisam izjasnio.
Zadnja izmjena: Cautinho, dana/u 02 mar 2013, 16:23, ukupno mijenjano 1 put.
Keep walking.
- tyler durden
- Kontakt:
zivio jedno vrijeme kod rodbine u Madridu, oni navijali za Real,isao na utakmice s njima,pa tako i ja krenuo da navijam za Real 

Hugo Sanchez i njegova proslava gola saltom je najdalje što se sjećam početka navijanja za Madrid,zašto ? reći ću zašto ne
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
stao rat, dosla struja, kad ono za Barcelonu zaigrao ''nekakav'' Meho Kodro, i...ljubav se rodila.. 

Volim te Bosno!!!
Željezničar - genetika.
Rodiš se na Grbavici a prvo cega se sjecam ja da sam progovorio to je bilo "Željo"
Rodiš se na Grbavici a prvo cega se sjecam ja da sam progovorio to je bilo "Željo"

Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Moj stari je Velezovac, al ja nisam, jarane jos sam dobio ime po Tucetu, sad znas i kako se zovemNeToBoLa je napisao/la:Veležovac me napravio, Veležovka rodila. Pa kako bi nekog drugog volio pored Veleža ? U krvi mi je taj klub.

Rodjen u Mostaru u najljepse doba MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !
Velez na prvom mjestu , Izdvaja se pitomo ROĐENI
za Chelsea navijam od 2004 godine , pobjede nad Arsenalom 2 1 , i nad Barcom 4 2 , poceo mi se svidjati Chelsea i njihova igra , i dan danas simpatiziram od stranih Chelsea

Velez na prvom mjestu , Izdvaja se pitomo ROĐENI
za Chelsea navijam od 2004 godine , pobjede nad Arsenalom 2 1 , i nad Barcom 4 2 , poceo mi se svidjati Chelsea i njihova igra , i dan danas simpatiziram od stranih Chelsea

Zadnja izmjena: ANTIFA !, dana/u 18 feb 2012, 11:34, ukupno mijenjano 1 put.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Željeznicar - Zasto? zato sto mi stari navija za Želju,pa od rodjenja sam pjevao željine pjesme i navijao za njih,tako i ostalo i ostace.A I Ivica je jednom dobro rekao,Željo je religija i život.
United - zasto? Nisam bas siguran od kada navijam za United,ali sigurno preko 10 godina,pratio sam ga i prije nego sto je dosao Ronaldo,a to je bilo 2003,znaci poceo sam navijati 2001 ili 2002..Ne znam uvijek su mi dragi bili,sjecam se na fifi 2002,uvijek sam ih uzimao (good old times) i tako ostalo,nisam Unitedovu Ligasku utakmicu propustio sigurno 3 sezone,cak nosim i ogrlicu na vratu Uniteda,imam sal Uniteda,posteljinu,jednostavno bas volim taj klub.
A i sama cinjenica da imaju trenera koji je tu 25 godina i igrace koji su tu od pocetka svoje karijere dovoljno govori.
United - zasto? Nisam bas siguran od kada navijam za United,ali sigurno preko 10 godina,pratio sam ga i prije nego sto je dosao Ronaldo,a to je bilo 2003,znaci poceo sam navijati 2001 ili 2002..Ne znam uvijek su mi dragi bili,sjecam se na fifi 2002,uvijek sam ih uzimao (good old times) i tako ostalo,nisam Unitedovu Ligasku utakmicu propustio sigurno 3 sezone,cak nosim i ogrlicu na vratu Uniteda,imam sal Uniteda,posteljinu,jednostavno bas volim taj klub.
A i sama cinjenica da imaju trenera koji je tu 25 godina i igrace koji su tu od pocetka svoje karijere dovoljno govori.
Zadnja izmjena: Narin, dana/u 30 jul 2012, 16:18, ukupno mijenjano 1 put.
Zašto Željezničar? Zbog tradicije i genetike. ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!!!
Zašto Arsenal? Prije desetak godina sam počeo navijati za njih. Razlozi: Henry, Bergkamp, Ljungberg, Lehmann + tad su bili veoma uspješni, što danas nažalost nije slučaj...
Zašto Arsenal? Prije desetak godina sam počeo navijati za njih. Razlozi: Henry, Bergkamp, Ljungberg, Lehmann + tad su bili veoma uspješni, što danas nažalost nije slučaj...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
po zavrsetku rata , kada smo dobili struju(konstantno) , nekako smo pomocu antene (viljuske za jesti) nasli signal od HRT-a i par dana kasnije prva utakmica koju sam gledao igrao je Inter neznam tacno s kim? ali znam da je igrao Pancev, Delvecio, Berkamp itd itd. i od tada Inter i samo Inter!!
od nasih Zeljo mi nekako najdrazi (mozda plava boja) ili sto sam 2000 te dobio kamen na Kosevu od navijaca Sarajeva, i ako smo bili na na izletu kao ucenici! hahahhh
od ostalih izdvojio bih Hajduk, HSV(zbog barbareza) i dalje pratim sta se desava sa tim klubom!
od nasih Zeljo mi nekako najdrazi (mozda plava boja) ili sto sam 2000 te dobio kamen na Kosevu od navijaca Sarajeva, i ako smo bili na na izletu kao ucenici! hahahhh
od ostalih izdvojio bih Hajduk, HSV(zbog barbareza) i dalje pratim sta se desava sa tim klubom!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
ŽELJO - Kao mali sam išao na Jug i pjevao Željine pjesme čak sam jednom prilikom i zaradio sok od raje sa Juga jer sam znao sve pjesme
NK Hajduk - predobre koreografije
Chelsea - ne znam zašto uglavnom sam ih zavolio bez razloga

NK Hajduk - predobre koreografije

Chelsea - ne znam zašto uglavnom sam ih zavolio bez razloga
- Arsenalisation
- Kontakt:
Puu izdajnice....moj uzor-S.G je napisao/la:nekada sam navijao za arsenal,a onda mi amidza donio poklon iz Engleske-dres L'poola
tada je nekada i Torres presao u L'pool,jos su tu bili Hyypi-a,Babel,Arbeloa,Aurelio u strasnoj formi..dopao mi se i taj njihov stil igre,i tako je i pocelo

“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
Za FK Sarajevo otkad znam za sebe. Ja nisam birAo, on je mene izabrao. 

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Arsenalisation je napisao/la:Puu izdajnice....moj uzor-S.G je napisao/la:nekada sam navijao za arsenal,a onda mi amidza donio poklon iz Engleske-dres L'poola
tada je nekada i Torres presao u L'pool,jos su tu bili Hyypi-a,Babel,Arbeloa,Aurelio u strasnoj formi..dopao mi se i taj njihov stil igre,i tako je i pocelo

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Željo - stari bio pravi "manijak" za vrijeme Jugoslavije,išao bi na gostujuće tekme Želje,bilo Željo igrao u Zagrebu,Beogradu...Uglavnom dok sam bio mali stari mi je pričao o tim utakmicama,najboljim igračima Želje u tom periodu,pa kako kad nije imao para za kartu na Grbavici pokušao bi preskočit dio tribine,al' pošto je bio "elegantno popunjen"
teško bi mu išlo za rukom pa bi ga vidjela nekadašnja milicija na konjima pa bi se zaletili i pendrekom po rebrima.Trudio se po cijeloj familiji raširiti "vjeru" u Želju,pa tako čim mi se rodjak rodio prvi dan ga je učlanio u Želju i dan danas ima tu člansku knjižicu.Pričajući mi sve to shvatio sam da je Željo SVETINJA i odtad mi je Željo no.1.
Man United - gledao sam sa rodjakom negdje oko 2000 neku tekmu Uniteda i na sebi je imao dres Giggsa i uglavnom ja sam navalio da imam taj dres,pa mi je stari morao maksuz kupit.
Tako da mi je United prirastao srcu.
Ali moram reći da mi je naravno Željo draži od Uniteda jer naravno idem na utakmice i kad navijaš osjećaš se dijelom tog kluba.Moram reći da mi je Juve drag klub,prvenstveno zbog Trezegea i Del Piera.

Man United - gledao sam sa rodjakom negdje oko 2000 neku tekmu Uniteda i na sebi je imao dres Giggsa i uglavnom ja sam navalio da imam taj dres,pa mi je stari morao maksuz kupit.

Ali moram reći da mi je naravno Željo draži od Uniteda jer naravno idem na utakmice i kad navijaš osjećaš se dijelom tog kluba.Moram reći da mi je Juve drag klub,prvenstveno zbog Trezegea i Del Piera.
Kao dijete odmah poslije rata (negdje 1996 god) sam na HRT 3 gledao prenose španske Primere.Tada je u Valenciu nekako stigao i Goran Vlaovic kojeg sam odmah na prvu zavolio.
Od tog momenta sam poceo pratiti Valenciu.Iz pocetka samo zbog Gorana,a kasnije sam zavolio taj klub da danas nmg zamisliti zivot bez njega
Pratim Valenciu znaci skoro 17 godina i fkt taj klub obozavam
Od tog momenta sam poceo pratiti Valenciu.Iz pocetka samo zbog Gorana,a kasnije sam zavolio taj klub da danas nmg zamisliti zivot bez njega

Pratim Valenciu znaci skoro 17 godina i fkt taj klub obozavam

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net