FK Drina Zvornik

Hellas
Kontakt:

Re: FK Drina Zvornik

Post Postao/la Hellas » 31 jul 2010, 19:52

elSaik je napisao/la:Da, samo ignorišeš malu sitnicu, a to je da oni svi uzimaju rezultate sa naših portala.
A nasi portali ne da grijese, svaki minut javljaju drugaciji rezultat niko da saceka minut da se vidi sta je konacno nego izmisljaju :D

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 31 jul 2010, 19:53

drinin vuk je napisao/la:Premijer liga BiH - 1. kolo (završene utakmice)

FK Budućnost Banovići - FK Drina Zvornik 0:1
NK Zvijezda - NK Travnik 2:1

Na svim evro sajtovima i kladionicama stoji 0-1,nisam ja kriv sto se neko opasno zeza,cak nam ni igrace ne znaju,gol nije dao Milic vec Ninic....

1. ZVIJEZDA 1 1 0 0 3
2. DRINA Z. 1 1 0 0 3
3. RUDAR P. 1 1 0 0 3
4. (-1)ŽELJEZNIČAR 0 0 0 0 0
5. (-1)BORAC 0 0 0 0 0
6. (-1)OLIMPIK
Jesi ti djete rezultat je 1:1, mada možeš otići na drugi portal na kojem piše da ste pobijedili.
FEDERER= KLOC

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 31 jul 2010, 19:53

Ja bio na utakmici kako mozes da ubjedjujes druge da je 0:1.............KONAČAN REZULTAT 1:1
1947!

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 31 jul 2010, 19:55

Ljumani_Banovici je napisao/la:Ja bio na utakmici kako mozes da ubjedjujes druge da je 0:1.............KONAČAN REZULTAT 1:1
Hahahahaha ma vidis da nije normalan :D
Mi cemo protutanjati Zvornikom, i siguran sam u rezultat 0-3 :D
Visca, Beslija, Pehilj ;) i onda imate razloga za zavijanje Vukovi hahhahahaha cuj Vukovi :D

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 31 jul 2010, 19:57

Počela Premijer liga BiH
Slavili Zvijezda, Drina i Rudar
Utakmicama "Budućnost" - "Drina", "Rudar" - "Leotar" i "Zvijezda" - "Travnik" počeo je cirkus zvani Premijer liga Bosne i Hercegovine.
Foto: Arhiv/Fotoservis"Rudar" je prve bodove osvojio protiv trebinjskog "Leotara" minimalnom pobjedom od 1:0. Prvi pogodak u novoj sezoni Premijer lige i jedini gol na susretu u Prijedoru postigao je Žerić u 17. minuti.

"Zvijezda" je uspjela preokrenuti protiv "Travnika" i osvojiti bodove na početku nove sezone. "Veziri" su u vodstvo došli preko Čurića u 35. minuti.

Sedam minuta nakon toga Rusmir Jusić postigao je svoj prvi ovosezonski gol i stvari vratio na početak.

U 53. minuti Nermin Huseinbašić postigao je gol za potpuni preokret "Zvijezde" i, na kraju će se ispostaviti, konačno slavlje domaćih fudbalera.

Utakmica novih premijerligaša "Drine" i "Budućnosti" odigrana je u Banovićima. Gosti iz Zvornika bili su uspješniji i slavili su golom Milića iz 35. minute.

Hahahaha, koji debili, 100% im Vuk prodao informaciju.
FEDERER= KLOC

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 31 jul 2010, 19:57

Ljumani_Banovici je napisao/la:Ja bio na utakmici kako mozes da ubjedjujes druge da je 0:1.............KONAČAN REZULTAT 1:1
Onda ga ****,znao sam da je PL sranje od takmičenja,al ovoliko deorganizacije,neprofesionalnosti,nigdje nema,jbt ni rezultate ne mogu kako treba naći,da ne pričam o onom kinu od medija za koji pretplatu plaćam na njemu uopšte nema rezultata,bod je bod,svaki bod je bitan,što je najvažnije osvojen u gostima....Sad Borac
& $ - & " - & - &
ФСРС

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 31 jul 2010, 20:00

Pirke_TM87 je napisao/la:
Hahahahaha ma vidis da nije normalan :D
Mi cemo protutanjati Zvornikom, i siguran sam u rezultat 0-3 :D
Visca, Beslija, Pehilj ;) i onda imate razloga za zavijanje Vukovi hahhahahaha cuj Vukovi :D
Sam vi dodjite,pitanje prvo :kako ući na stadion?
drugo: jbg cigla nas može čekat sa raznih strana?
treće: mnogi su tvrdili da će doć,pa dodje 5 ljudi koji cijelu tekmu razmišljaju kako će izać sa stadiona,toliko o tome,a ja sam se prvi razočarao,ne rezultatom,već neprofesionalnošću ne samo ovog već svih portala,jbt na 99% kladionica stoji kraj 0-1,na većini portala.
p.s.nisam ja medijska kuća pa da se od mene preuzimaju informacije,ja sam napisao ono što piše na 99% medija i stranica....
& $ - & " - & - &
ФСРС

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 31 jul 2010, 20:01

drinin vuk je napisao/la:
Onda ga ****,znao sam da je PL sranje od takmičenja,al ovoliko deorganizacije,neprofesionalnosti,nigdje nema,jbt ni rezultate ne mogu kako treba naći,da ne pričam o onom kinu od medija za koji pretplatu plaćam na njemu uopšte nema rezultata,bod je bod,svaki bod je bitan,što je najvažnije osvojen u gostima....Sad Borac
ČESTITAM,ali da budemo realni Buducnost je bila JAČAiz jedne prilike ste dali gol....ali BOD je neshto veliko na strani
1947!

r_emir
Kontakt:

Post Postao/la r_emir » 31 jul 2010, 23:11

nahvali vučić navijače,kad tamo došli ima ih 8 i drže dva kišobrana i ništa ne rekoše ni riječi,ni glasa.

RagazziDelSud
Kontakt:

Post Postao/la RagazziDelSud » 31 jul 2010, 23:13

r_emir je napisao/la:nahvali vučić navijače,kad tamo došli ima ih 8 i drže dva kišobrana i ništa ne rekoše ni riječi,ni glasa.
ima slike nema tona.mute,šta ce se pravit budale ;) :|
Posuđujte novac od pesimista – oni ne očekuju da im ga vratite.

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 02 avg 2010, 00:30

haha i još kažu da će biti 5:0 za Banoviće, hehe dobro izvukošte bod
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 02 avg 2010, 00:33

B o X je napisao/la:haha i još kažu da će biti 5:0 za Banoviće, hehe dobro izvukošte bod
Haha cuj oni dobro izvukose bod,a vi iz peterca vecinu tekme niste izasli. :lol: :roll:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

r_emir
Kontakt:

Post Postao/la r_emir » 02 avg 2010, 00:40

B o X je napisao/la:haha i još kažu da će biti 5:0 za Banoviće, hehe dobro izvukošte bod

Ne mozes ti pricati ko je sta izvukao bolan,kad nisi ni gledao utakmicu.Da si barem pogledao ovaj pregled koji je veceras bio na bht1 vidio bi ko se izvukao

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 02 avg 2010, 00:42

Kako sam upoznat sa situacijom kod Drine, oni ce svoje utakmice igrati u Ugljeviku. S obzirom da je njihov stadion u fazi izgradnje. Ako mi neko od Drinovaca moze potvrditi ovo?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 02 avg 2010, 11:47

Omerbavarac je napisao/la:Kako sam upoznat sa situacijom kod Drine, oni ce svoje utakmice igrati u Ugljeviku. S obzirom da je njihov stadion u fazi izgradnje. Ako mi neko od Drinovaca moze potvrditi ovo?
FK Drina će svoje utakmice u PL igrati u Zvorniku,stadion je u dobrom stanju,izgradjena je zapadna tribina,stolice se postavljaju,svlačionice su sredjene ,uradjena je drenaža,stvoreni su svi uslovi za igranje u Zvorniku,radovi se privode kraju i derbi protiv Borca će se igrat u Zvorniku....

p.s. a svi vi koji pričate niste bili na utakmici šta pričate,gledao sam pregled,dali smo go i normalno odlučili da ga čuvamo do kraja utakmice,pa mi nije jasno kako neki kontaju da smo trebali ići na 0-2,ne vidim da je to normalno.
Drugo 99% na ovom forumu je prognoziralo da će Budućnost dobit,na poluvremenu svi su rekli da je utakmica prodana,a na kraju svi ti isti navode kako je Budućnost trebala dobit,budite vi zadovoljni što ste i bod izvukli...
& $ - & " - & - &
ФСРС

drug

Post Postao/la drug » 02 avg 2010, 12:04

Omerbavarac je napisao/la:Kako sam upoznat sa situacijom kod Drine, oni ce svoje utakmice igrati u Ugljeviku. S obzirom da je njihov stadion u fazi izgradnje. Ako mi neko od Drinovaca moze potvrditi ovo?
FK Drina će svoje utakmice u PL igrati u Zvorniku,stadion je u dobrom stanju,izgradjena je zapadna tribina,stolice se postavljaju,svlačionice su sredjene ,uradjena je drenaža,stvoreni su svi uslovi za igranje u Zvorniku,radovi se privode kraju i derbi protiv Borca će se igrat u Zvorniku....

p.s. a svi vi koji pričate niste bili na utakmici šta pričate,gledao sam pregled,dali smo go i normalno odlučili da ga čuvamo do kraja utakmice,pa mi nije jasno kako neki kontaju da smo trebali ići na 0-2,ne vidim da je to normalno.
Drugo 99% na ovom forumu je prognoziralo da će Budućnost dobit,na poluvremenu svi su rekli da je utakmica prodana,a na kraju svi ti isti navode kako je Budućnost trebala dobit,budite vi zadovoljni što ste i bod izvukli...
bez uvrede, ali ovakvo razmisljanje je i dovelo do toga da svi pljuju po nasoj ligi. Cuj nije normalno da se igra za gol vise :shock: . Pa **** te ne igras protiv Reala u gostima u polufinalu lige prvaka, ono treba ti remi za prolaz u finale pa se nesto cuvas. Nije veze.

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 02 avg 2010, 12:29

drinin vuk je napisao/la:FK Drina će svoje utakmice u PL igrati u Zvorniku,stadion je u dobrom stanju,izgradjena je zapadna tribina,stolice se postavljaju,svlačionice su sredjene ,uradjena je drenaža,stvoreni su svi uslovi za igranje u Zvorniku,radovi se privode kraju i derbi protiv Borca će se igrat u Zvorniku....
Pa hajde valjda nije problem uslikati 3-4 slike da i mi vidimo kako izgleda taj obnovljeni stadion u Zvorniku.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 02 avg 2010, 13:52

drug je napisao/la:

bez uvrede, ali ovakvo razmisljanje je i dovelo do toga da svi pljuju po nasoj ligi. Cuj nije normalno da se igra za gol vise :shock: . Pa **** te ne igras protiv Reala u gostima u polufinalu lige prvaka, ono treba ti remi za prolaz u finale pa se nesto cuvas. Nije veze.
Čovječe pa nije stvar šta bi ti ili ja volio gledat na utakmici,već je stvar da je sudbina naših klubova takva da je jedina bitna stvar opstati,bar što se tiče većine bh klubova ,a da ne govorim o timovima koji su tek ušli u PL.
Isto tako nije sve u ljepoti i nije sve u golovima,jbg rezultat se gleda,a taktika je valjda osnova svakog sportskog kolektiva, na kraju krajeva najlakše je da svi budemo selektori i pričamo kako bi trebao igrat .
p.s. navodim jedan banalan primjer u vezi LŠ,ako se sjećaš AC Milan je otišao u La Korunju sa 3-0,a zbog taktičke gluposti da igraju sa dva špica je izgubio sa 4-0 i ispao.
Svako bi volio gledat timove koji igraju za gol više,al jedino što se gleda je rezultat,a samim tim igra je u drugom planu...
Što se tiče slika stadiona,imam nekoliko,al čekam da stadion u potpunosti bude gotov pa da onda napravim slike koje ću staviti,a na kraju krajeva valjda većina vas nije internet navijača,valjda će ko doći u Zv da se i sam uvjeri,ne kažem ja da je stadion prelijep,savršen,al kakav je bio sad je bombona.
A priča se da će narednog ljeta se izgradit još jedna tribina iza gola i bit postavljeni reflektori....
& $ - & " - & - &
ФСРС

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 02 avg 2010, 14:44

Zadnja izmjena: B o X, dana/u 02 avg 2010, 18:49, ukupno mijenjano 1 put.
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 02 avg 2010, 14:52

Desni klik, copy image URL i onda između [img*][/*img] (bez *). Ovako ti se ne vide slike.

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.