A nasi portali ne da grijese, svaki minut javljaju drugaciji rezultat niko da saceka minut da se vidi sta je konacno nego izmisljajuelSaik je napisao/la:Da, samo ignorišeš malu sitnicu, a to je da oni svi uzimaju rezultate sa naših portala.

A nasi portali ne da grijese, svaki minut javljaju drugaciji rezultat niko da saceka minut da se vidi sta je konacno nego izmisljajuelSaik je napisao/la:Da, samo ignorišeš malu sitnicu, a to je da oni svi uzimaju rezultate sa naših portala.
Jesi ti djete rezultat je 1:1, mada možeš otići na drugi portal na kojem piše da ste pobijedili.drinin vuk je napisao/la:Premijer liga BiH - 1. kolo (završene utakmice)
FK Budućnost Banovići - FK Drina Zvornik 0:1
NK Zvijezda - NK Travnik 2:1
Na svim evro sajtovima i kladionicama stoji 0-1,nisam ja kriv sto se neko opasno zeza,cak nam ni igrace ne znaju,gol nije dao Milic vec Ninic....
1. ZVIJEZDA 1 1 0 0 3
2. DRINA Z. 1 1 0 0 3
3. RUDAR P. 1 1 0 0 3
4. (-1)ŽELJEZNIČAR 0 0 0 0 0
5. (-1)BORAC 0 0 0 0 0
6. (-1)OLIMPIK
Hahahahaha ma vidis da nije normalanLjumani_Banovici je napisao/la:Ja bio na utakmici kako mozes da ubjedjujes druge da je 0:1.............KONAČAN REZULTAT 1:1
Onda ga ****,znao sam da je PL sranje od takmičenja,al ovoliko deorganizacije,neprofesionalnosti,nigdje nema,jbt ni rezultate ne mogu kako treba naći,da ne pričam o onom kinu od medija za koji pretplatu plaćam na njemu uopšte nema rezultata,bod je bod,svaki bod je bitan,što je najvažnije osvojen u gostima....Sad BoracLjumani_Banovici je napisao/la:Ja bio na utakmici kako mozes da ubjedjujes druge da je 0:1.............KONAČAN REZULTAT 1:1
Sam vi dodjite,pitanje prvo :kako ući na stadion?Pirke_TM87 je napisao/la:Hahahahaha ma vidis da nije normalanLjumani_Banovici je napisao/la:Ja bio na utakmici kako mozes da ubjedjujes druge da je 0:1.............KONAČAN REZULTAT 1:1
Mi cemo protutanjati Zvornikom, i siguran sam u rezultat 0-3![]()
Visca, Beslija, Pehilji onda imate razloga za zavijanje Vukovi hahhahahaha cuj Vukovi
ČESTITAM,ali da budemo realni Buducnost je bila JAČAiz jedne prilike ste dali gol....ali BOD je neshto veliko na stranidrinin vuk je napisao/la:Onda ga ****,znao sam da je PL sranje od takmičenja,al ovoliko deorganizacije,neprofesionalnosti,nigdje nema,jbt ni rezultate ne mogu kako treba naći,da ne pričam o onom kinu od medija za koji pretplatu plaćam na njemu uopšte nema rezultata,bod je bod,svaki bod je bitan,što je najvažnije osvojen u gostima....Sad BoracLjumani_Banovici je napisao/la:Ja bio na utakmici kako mozes da ubjedjujes druge da je 0:1.............KONAČAN REZULTAT 1:1
ima slike nema tona.mute,šta ce se pravit budaler_emir je napisao/la:nahvali vučić navijače,kad tamo došli ima ih 8 i drže dva kišobrana i ništa ne rekoše ni riječi,ni glasa.
Haha cuj oni dobro izvukose bod,a vi iz peterca vecinu tekme niste izasli.B o X je napisao/la:haha i još kažu da će biti 5:0 za Banoviće, hehe dobro izvukošte bod
B o X je napisao/la:haha i još kažu da će biti 5:0 za Banoviće, hehe dobro izvukošte bod
FK Drina će svoje utakmice u PL igrati u Zvorniku,stadion je u dobrom stanju,izgradjena je zapadna tribina,stolice se postavljaju,svlačionice su sredjene ,uradjena je drenaža,stvoreni su svi uslovi za igranje u Zvorniku,radovi se privode kraju i derbi protiv Borca će se igrat u Zvorniku....Omerbavarac je napisao/la:Kako sam upoznat sa situacijom kod Drine, oni ce svoje utakmice igrati u Ugljeviku. S obzirom da je njihov stadion u fazi izgradnje. Ako mi neko od Drinovaca moze potvrditi ovo?
bez uvrede, ali ovakvo razmisljanje je i dovelo do toga da svi pljuju po nasoj ligi. Cuj nije normalno da se igra za gol visedrinin vuk je napisao/la:FK Drina će svoje utakmice u PL igrati u Zvorniku,stadion je u dobrom stanju,izgradjena je zapadna tribina,stolice se postavljaju,svlačionice su sredjene ,uradjena je drenaža,stvoreni su svi uslovi za igranje u Zvorniku,radovi se privode kraju i derbi protiv Borca će se igrat u Zvorniku....Omerbavarac je napisao/la:Kako sam upoznat sa situacijom kod Drine, oni ce svoje utakmice igrati u Ugljeviku. S obzirom da je njihov stadion u fazi izgradnje. Ako mi neko od Drinovaca moze potvrditi ovo?
p.s. a svi vi koji pričate niste bili na utakmici šta pričate,gledao sam pregled,dali smo go i normalno odlučili da ga čuvamo do kraja utakmice,pa mi nije jasno kako neki kontaju da smo trebali ići na 0-2,ne vidim da je to normalno.
Drugo 99% na ovom forumu je prognoziralo da će Budućnost dobit,na poluvremenu svi su rekli da je utakmica prodana,a na kraju svi ti isti navode kako je Budućnost trebala dobit,budite vi zadovoljni što ste i bod izvukli...
Pa hajde valjda nije problem uslikati 3-4 slike da i mi vidimo kako izgleda taj obnovljeni stadion u Zvorniku.drinin vuk je napisao/la:FK Drina će svoje utakmice u PL igrati u Zvorniku,stadion je u dobrom stanju,izgradjena je zapadna tribina,stolice se postavljaju,svlačionice su sredjene ,uradjena je drenaža,stvoreni su svi uslovi za igranje u Zvorniku,radovi se privode kraju i derbi protiv Borca će se igrat u Zvorniku....
Čovječe pa nije stvar šta bi ti ili ja volio gledat na utakmici,već je stvar da je sudbina naših klubova takva da je jedina bitna stvar opstati,bar što se tiče većine bh klubova ,a da ne govorim o timovima koji su tek ušli u PL.drug je napisao/la:bez uvrede, ali ovakvo razmisljanje je i dovelo do toga da svi pljuju po nasoj ligi. Cuj nije normalno da se igra za gol visedrinin vuk je napisao/la:FK Drina će svoje utakmice u PL igrati u Zvorniku,stadion je u dobrom stanju,izgradjena je zapadna tribina,stolice se postavljaju,svlačionice su sredjene ,uradjena je drenaža,stvoreni su svi uslovi za igranje u Zvorniku,radovi se privode kraju i derbi protiv Borca će se igrat u Zvorniku....Omerbavarac je napisao/la:Kako sam upoznat sa situacijom kod Drine, oni ce svoje utakmice igrati u Ugljeviku. S obzirom da je njihov stadion u fazi izgradnje. Ako mi neko od Drinovaca moze potvrditi ovo?
p.s. a svi vi koji pričate niste bili na utakmici šta pričate,gledao sam pregled,dali smo go i normalno odlučili da ga čuvamo do kraja utakmice,pa mi nije jasno kako neki kontaju da smo trebali ići na 0-2,ne vidim da je to normalno.
Drugo 99% na ovom forumu je prognoziralo da će Budućnost dobit,na poluvremenu svi su rekli da je utakmica prodana,a na kraju svi ti isti navode kako je Budućnost trebala dobit,budite vi zadovoljni što ste i bod izvukli.... Pa **** te ne igras protiv Reala u gostima u polufinalu lige prvaka, ono treba ti remi za prolaz u finale pa se nesto cuvas. Nije veze.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.