4 igraca pozadi su preduslov za uspeh u ovakvim mecevima. Villarreal nije vise jak kao pre neku godinu i ofanzivno mozemo da mu napravimo stete, jedino sto odbrana moze da nas zakuje. Mora da se postavi nisko i sa vise pokretljivijih igraca. Ako nam budu sevale kontre, sanse su nam mizerne.BegAx je napisao/la:Slazem se sa @Magicom
Budimo realni, u EL ima jacih timova od nas. Ovdje nas neki vec vide u polufinalu. Na osnovu cega? Nemamo mi bas neki fond igraca koji bi mogli da zamjene prije svega Cavania, Hamsika, Lavezzija, Maggia... Svi znamo da igramo sa 3 igraca u odbrani, i to ce jace ekipe moci da iskoriste. Nadam se da ce Mazzari promijeniti formaciju i da cemo igrati sa 4 odbrambena igraca. Ovaj prelazni rok ce biti veoma vazan za nas ukoliko zelimo da doguramo daleko u EL i Seriji A. Nadam se da ce Aurelio De Laurentiis koliko toliko odrijesiti kesu.
Btw. Evo prve su nas izvukli
Edit. SSC NAPOLI - Villareal FC... pa nije lose. Mislim da imamo izgleda AKO se ostvari ono sto sam napisao iznad.
Metalist/Bayer - Napoli/Villarreal
Ostajem kod toga da imamo 45% da prodjemo dalje. Za eventualni mec 1/8 finala je jos uvek rano govoriti.