Elvir Rahimic
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Re: Elvir Rahimic
Gledao sam sad malo ovaj neki ruski kup, CSKA pobjedio 3:0, Rahimic usao u 72 minuti i meni je izgledao kao u starim danima. Rutinska igra, dobro se krece, lijepo je vidjeti da se vratio poslije zdravstvenih problema. Nadam se i njegovom povratku u reprezentaciju.
Njegova rutina nam svakako nedostaje, kada on ne igra u repki, osjećam određeni vid zebnje prilikom kontri i ostaloga, znam da ćemo se s njim uskoro oprostiti, al u svakome slučaju, lijepo ga je vidjeti na terenu i u nacionalnom dresu 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Čuj igrao? Ja sam kontao da je on gotov?
Pukao mu čir, i operisao se negdje, ja mislim u Austriji, uglavnom jednom prilikom je i Pape izjavljivao da ga očekuje u sastavu protiv Grka u Zenici.
A cekaj bas je upisao nastup nakon operacije il ja ne kontam tebe zizu ? XD
Da, upisao je danas nastup u Kupu nakon operacije prvi put
Superzizu1991 je napisao/la:Da, upisao je danas nastup u Kupu nakon operacije prvi put
Svaka njemu cast i drago mi je sto je se vratio, ali ne treba se vracat u repku. To bi bio korak unazad za nas.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
a zasto? on je za zahirovica izumitelj nogometa..Cartman je napisao/la:Svaka njemu cast i drago mi je sto je se vratio, ali ne treba se vracat u repku. To bi bio korak unazad za nas.
Volim te Bosno!!!
Zato sto ima skoro 40 godina i nije igrao nogomet nekoliko mjeseci, a tesko da ce igrat nesto vise i u nastavku, u ligi sigurno nece.xavi26 je napisao/la:a zasto? on je za zahirovica izumitelj nogometa..Cartman je napisao/la:Svaka njemu cast i drago mi je sto je se vratio, ali ne treba se vracat u repku. To bi bio korak unazad za nas.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- storm_raider
- Kontakt:
Nema to neke veze.. Rahimic je stari lisac. Neka njega u reprezentaciji, ako nista neka Zahirovic od njega uci.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Pa maestro ce biti pojacanje za Grke...
ako bi rahimić bez problema prihvatio da sjedi na klupi, onda bi definitivno bilo dobro da ga se pozove. bolje da je on na klupi i da od njega uče mlađi igrači, te da upiše nekoliko važnih minuta (ili čak utakmica) kada nam treba smirenost, iskustvo i čvrstina, nego da na klupi sjedi sesar, koji neće ni igrat, nit će od njega iko učit.
s druge strane, ako bi ga se pozivalo s ciljem da uvijek bude prvotimac, ne znam koliko bi to bilo dobro. postoji povelik rizik da to bude pogrešan potez. ogromno poštovanje za generala, ali sad u kvalifikacijama se puno trči, pitanje je da li i koliko on može da izdrži taj tempo. glupo bi bilo da igra poluvrijeme ili tako nešto.
s druge strane, ako bi ga se pozivalo s ciljem da uvijek bude prvotimac, ne znam koliko bi to bilo dobro. postoji povelik rizik da to bude pogrešan potez. ogromno poštovanje za generala, ali sad u kvalifikacijama se puno trči, pitanje je da li i koliko on može da izdrži taj tempo. glupo bi bilo da igra poluvrijeme ili tako nešto.
Pape je i sam rekao da ce pozvati Rahimica za Grcku ako bude trenirao do tada. Ako ne bude "spreman" nece igrati.
Na kraju krajeva i ako ne bude on imaju Zahirovic i Medunjanin koji mogu da odlicno odrade tu utakmicu, a sad za Grcku da zove neke nove igrace da mu igraju nece se desiti.
Ali ja kao da gledam da ce se naci par pojedinaca koji ce otkopati neke igracine do tada. Pa ce smarati kao sto su smarali sa Zukanovicem, Coclicem ... i slicnim.
Na kraju krajeva i ako ne bude on imaju Zahirovic i Medunjanin koji mogu da odlicno odrade tu utakmicu, a sad za Grcku da zove neke nove igrace da mu igraju nece se desiti.
Ali ja kao da gledam da ce se naci par pojedinaca koji ce otkopati neke igracine do tada. Pa ce smarati kao sto su smarali sa Zukanovicem, Coclicem ... i slicnim.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Nije još Cocalić zaigrao za nas, još uvijek ćemo da smaramo, Zukanovića smo uvalili u reprezentaciju, mi zadovoljni.
, sada je red na Cocalića.
pa jel igra Elvir,vratio se?
jel nas zajebavaš?ahmic je napisao/la:pa jel igra Elvir,vratio se?
zizu1991 je napisao/la:upisao je danas nastup u Kupu nakon operacije prvi put
Ma nema vala ni skoro,samo cetiri godine masis.Cartman je napisao/la:Zato sto ima skoro 40 godina i nije igrao nogomet nekoliko mjeseci, a tesko da ce igrat nesto vise i u nastavku, u ligi sigurno nece.xavi26 je napisao/la:a zasto? on je za zahirovica izumitelj nogometa..Cartman je napisao/la:Svaka njemu cast i drago mi je sto je se vratio, ali ne treba se vracat u repku. To bi bio korak unazad za nas.
Uostalom koliko ima onaj ''ridjokosi zujan''
Samo prisustvo Rahima u repci je veliki plus,posto tu ima par maldih igraca koji ne znaju odakle puse a trebali bi na poziciju def.veznog.Oni pametni faulovi,presjecanje brzih kontranapada ili gasenja pozara dok je jos sa sibicom.Samo Rahimaga ima taj slif,a djecki nek uce dok je tu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Koliko Giggs ima godina?
Sigurno ce ga koristit Safet,i ti vec protiv Grcke...
ne rastu giggsi na svakom ugluahmic je napisao/la:Koliko Giggs ima godina?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.