Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Maša je u najboljim godinama, a gdje god igrala favorit je ili ar među prvih 5 favorita......ima karakter i volju ko niko na turu i muškom i ženskom....nikad se ne predajeClaus je napisao/la:Malo je reći, @Virtu4l.Imao sam sreću što sam odgledao ovaj meč, bio je to pun pogodak. Mnogo uzbuđenja, spašena meč lopta Na Li od strane Sharapove, mnogo turbulencija oko kiše i nevremena, odlični poeni, ali i senzacionalan povratak Ruskinje nakon 4-6 i 0:4 u setovima za Kineskinju. Marija pokazuje da još nije za staro gvožđe (ne u "onom" smislu naravno
), te da može pomrsiti račune mnogima, ako ništa na Masters turnirima, ali što ne reći i GS-ovima.
MISLIŠ NA???? SERENU, MARION? KOGA?Titova-Juga je napisao/la:E hvalim ti Bože pa je ovo debelo govedo izbaceno sa turnira.
Idi "jadna" u musku konkurenciju se natjeci!
DANTES je napisao/la:MISLIŠ NA???? SERENU, MARION? KOGA?Titova-Juga je napisao/la:E hvalim ti Bože pa je ovo debelo govedo izbaceno sa turnira.
Idi "jadna" u musku konkurenciju se natjeci!
Nažalost, ona će u jednom na izgled bezopasnom meču prosuti sve ove dobre stvari koje je napravila. Sad ide na svoju redovnu mušteriju Errani, a nakon toga slijedi prvi pravi izazov - Agnieszka Radwanska.VolimLiverpool je napisao/la:Ne bi me čudilo da Ana Ivanović osvoji ovaj RG.
uf ne bi ja otpisao erani, a za radvansku, pa lakše ani igrati za zvijerima tipa maša ili vika, ali lisice, i pametne igračice koje stalno miksuju su problem....to i njihovi mečevi pokazuju zadnjih godina....pa kad se sjetim samo šta joj je jednom uradila ona španjolka što igra servis-volej na šljaci.....Virtu4l je napisao/la:Nažalost, ona će u jednom na izgled bezopasnom meču prosuti sve ove dobre stvari koje je napravila. Sad ide na svoju redovnu mušteriju Errani, a nakon toga slijedi prvi pravi izazov - Agnieszka Radwanska.VolimLiverpool je napisao/la:Ne bi me čudilo da Ana Ivanović osvoji ovaj RG.
'Ta ce ona.Virtu4l je napisao/la:Yebeš tenis
Kakav talenat.SirAlexFerguson je napisao/la:Donna u finalu Taškenta
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.