Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

fera
Kontakt:

Re: Zaboravljeni fudbaleri koji bi mogli igrati za BiH

Post Postao/la fera » 06 dec 2008, 14:37

*D-i-N-O-V-i-Ć* je napisao/la:Samo da se ukratko vratimo na Asmira Begović....

Od oca mi rođak poznaje Asmira i ćesto je u kontaktu sa njigovim ocem... Njemu kaže čovjek da onaj James neda nikom da brani bila to prijatelsjka protiv lokalnih pijana ili uefa cup protiv Milana on sve mora da brani i tako proba da ubije konkurenciju.... I to je razlog zašto Asmir traži da ga posuđuje.... Al sad je došo novi manager pa možda se sve promjeni... ;) :)

PS: Igrač koji bi mogao biti izgubljen za nas je NIkola Šarac koji ima 17 godina a ljetos je prešo u Liverpool i proglašen je za najvećeg talenta danske :( :? :)
nije Šarac nego NIKOLA ŠARIĆ
decko je rođen u Sarajevu '91. ima sjajnu ljevicu inace Liverpool se borio sa Barcelonom i Tottenhamom. Inace nije njega puno briga za BiH jer je vec izjavio da zeli igrati za Dansku i da se ne osjeca bosancem nego bivsim Jugoslovenom jer je iz te drzave dosao u Dansku. Inace otac mu je srbin majka hrvatica pa ako da se moze desiti da zaigra i za neku od tih drzava. kako stvari stoje ne postoji ni najmanja sansa da on zaigra za nas
You are someone else I am still right here

Facasplaca
Kontakt:

Post Postao/la Facasplaca » 06 dec 2008, 14:52

Zar nije taj Begovic vec nastupio za Kanadsku reprezentaciju?

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 06 dec 2008, 15:01

Nemoze Asmir Begovic igrati za BIH posto mu je 21. godina i vec igra za Kanadu.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 06 dec 2008, 15:27

Tarik14 je napisao/la:Nemoze Asmir Begovic igrati za BIH posto mu je 21. godina i vec igra za Kanadu.
šta ima veze što je igrao za kanadu..oert kažem sere Uefa.. :mrgreen:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 06 dec 2008, 23:55

Lista od zaboravljenih fudbalera je duga ali samo da vidimo koliko ih realno ima :

V. Vidic
Trivunovic
Blatnjak
Pandza
Merzic
V. Music
Muharemovic
N. Halilovic
Grujic
Tolja
Milenkovic
Custovic
Avdic
Hrgovic
Smajic
Mirvic

:lol: :lol: :lol:

bego9
Kontakt:

Post Postao/la bego9 » 07 dec 2008, 01:07

Tarik14 je napisao/la:Lista od zaboravljenih fudbalera je duga ali samo da vidimo koliko ih realno ima :

V. Vidic
Trivunovic
Blatnjak
Pandza
Merzic
V. Music
Muharemovic
N. Halilovic
Grujic
Tolja
Milenkovic
Custovic
Avdic
Hrgovic
Smajic
Mirvic

jarane ovi su stari od cire blazevica staro sve ...

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 07 dec 2008, 01:27

Tarik14 je napisao/la:Lista od zaboravljenih fudbalera je duga ali samo da vidimo koliko ih realno ima :

V. Vidic
Trivunovic
Blatnjak
Pandza
Merzic
V. Music
Muharemovic
N. Halilovic
Grujic
Tolja
Milenkovic
Custovic
Avdic
Hrgovic
Smajic
Mirvic

Nadam se da nemas nista protiv ako malo prekomentarisem tu tvoju listu :mrgreen:

V. Vidic: Neigra trenutno nigdje, mislim da ima boljih odbranbenih na izboru od njega!
Trivunovic: Treba covjeka zvati u Februaru, neka se pokaze!
Blatnjak: Igra u veznom redu, a tu hvala bogu imamo i previse izbora! Nije potreban!
Pandza: I njega treba zvati u Februaru i isprobati! Mlad je i mislim da je trenutno na pravom putu!
Merzic: Prosle godine je solidno igrao za repku pa je na jednom nestao...treba ga pratiti!
V. Music: On je igracina bio, nema sta, i mislim da bi i sad bio bolji od nekih pojedinaca, ali..star je!Penzija majka!
Muharemovic: Nije u prvoj postavi u srednjem belgijskom klubu! Mislim da nije zasluzio poziv!
N. Halilovic: Igra napadaca, a mi tamo imao isti problem kao u vezi! A posto je i on pred penziju..adio amigo!
Grujic: Igra u 2.norveskoj ligi!ako se na zimu neproda u bolji klub onda sigurno nije bio dovoljno dobar..dakle :)
Tolja: Dobar golman! I Brasnic je zadovoljio, ali ja mislim da je Tolja cak malo bolji..znaci..zasto ne?
Milenkovic: Uvijek ostavljao srce na terenu...prije nego sto se zovu neki specijalni agenti iz PL bolje njega zvati
Custovic: Ako bi se (nedo bog) jedan od ova nasa 3 spica povredio,ja bi njega zvao!Standardan i zabija redovno!
Avdic: Izgleda da je dobar talenat!Treba ga pratiti, ali ne predugo..aBd sledece godine puni 21 godinu!
Hrgovic: Trebalo bi mu mozda opet pruziti priliku..nije los igrac a moze zatrebati..pogotovo ako Papac opet odkaze!
Smajic: Standardan u svojim klubu, traze ga izgleda Ajay i Feyenord..eventualno jedna vise muka za vezni red!
Mirvic: Pozvati u februaru i pogledati ga! Ako nezadovolji, nikome nista..ako zadovolji sreca za nas!

A nesmije se zaboraviti Sanel Jahic...treba i njemu ipak dati kako treba sansu da se pokaze!...pa i Semir Stilic..ma da mislim da ce njega sigurno pozvati u Februaru..a i nesmije se zaboraviti onaj boubacar dialiba..momak je mlad, brz i dobar igrac...moze se razviti u vrhunskog igraca a ne da mi kasnije sebi ujedamo za guzu sto smo ga izgubili..

bego9
Kontakt:

Post Postao/la bego9 » 07 dec 2008, 01:33

jarane samo jahic i milenkovic ostalo sve napolje gledao sam stilica sad protiv deportivo lacorunje u up uefa brate los je skroz ispromasivao se a igra u spicu netrebba nam takav .

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 07 dec 2008, 01:36

Drago mi je sto si prokomentarisao listu! Hvala ti! :D

Nadajmo se samo da ce Ciro pozvati neki od ovih igraca. Posebno mislim na Milenkovica, Trivunovica, Stilica i Jahica.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 07 dec 2008, 01:45

V. Vidic
Trivunovic
Blatnjak
Pandza
Merzic
V. Music
Muharemovic
N. Halilovic
Grujic
Tolja
Milenkovic
Custovic
Avdic
Hrgovic
Smajic
Mirvic

...zaboravio si Bajana...
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 07 dec 2008, 01:48

bego9 je napisao/la:jarane samo jahic i milenkovic ostalo sve napolje gledao sam stilica sad protiv deportivo lacorunje u up uefa brate los je skroz ispromasivao se a igra u spicu netrebba nam takav .
Oprosti me, ali kakve ti gluposti valjas. Stilic je odlican igrac i vrlo je bitan ovoj reprezentacije. Manje vise, svakoj utakmici daje gol za Lech Poznan. Jedan put si ga gledao, igrao je lose pa sta sad? :evil:

Ostalo sve napolje????? :?

bego9
Kontakt:

Post Postao/la bego9 » 08 dec 2008, 13:13

Tarik14 je napisao/la:
bego9 je napisao/la:jarane samo jahic i milenkovic ostalo sve napolje gledao sam stilica sad protiv deportivo lacorunje u up uefa brate los je skroz ispromasivao se a igra u spicu netrebba nam takav .
Oprosti me, ali kakve ti gluposti valjas. Stilic je odlican igrac i vrlo je bitan ovoj reprezentacije. Manje vise, svakoj utakmici daje gol za Lech Poznan. Jedan put si ga gledao, igrao je lose pa sta sad? :evil:

Ostalo sve napolje????? :?
jest dobar samo mozda sto je iz sarajeva al jos bolji bih bio da igra z a zelju a zeljo sa travnikom pa pozda bi mu i novo panic pomoga da padne u sesnestercu pa te on mozda i pogodio iz penala daj ne provaljuj se tarike ziv ti meni bio sta ce semir kad je ibisevic na klupi ko cire on nebi mogao ni na tribinama biti .svaka cast mali je pperspektiva mlad je al vrijeme ce pokazati nas je jel moramo ga voliti i bodriti kakav god je al samo nesmijemo ni zaboraviti ni husejnovica malog on je klasa za semira jaci je njegov trening u verderu nego u poljskoj utakmica .tako tare nemoj ziv bio ...... 8-) 8-)

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 08 dec 2008, 14:57

Ma Stilic sigurno ima buducnost u reprezentaciji ali je mozda treba cekati jos nekoliko godina dok dobije formu.

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 08 dec 2008, 23:26

Tarik14 je napisao/la:Ma Stilic sigurno ima buducnost u reprezentaciji ali je mozda treba cekati jos nekoliko godina dok dobije formu.
Pa ako tu formu nema sad, kad ce onda imati..momak igra fenomenalno i ako su Bartolovic i Ibricic zasluzili poziv onda je i on! Mislim da ce ga Ciro sigurno pozvati u Februaru! Nema mu druge!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 09 dec 2008, 00:56

Tarik14 je napisao/la:Ma Stilic sigurno ima buducnost u reprezentaciji ali je mozda treba cekati jos nekoliko godina dok dobije formu.
kaze bego da je kloc,zna bego gledo mu 1 utakmicu u kojoj je imao 100% priliku(pored gola jedinu) :lol:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Kemo
Kontakt:

Post Postao/la Kemo » 09 dec 2008, 09:34

a sta ce levat da se imalo prati nase fudbalere znao bi da stila nije napadac, i da ibisevic ne sjedi na klupi, i da je stila sad najbolji igrac poljske lige. said je isto dobar igrac ali trenutno ne moze igrati za amatere verdera

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 09 dec 2008, 15:29

Kemo je napisao/la:a sta ce levat da se imalo prati nase fudbalere znao bi da stila nije napadac, i da ibisevic ne sjedi na klupi, i da je stila sad najbolji igrac poljske lige. said je isto dobar igrac ali trenutno ne moze igrati za amatere verdera
ova sezone je saidova sansa bremen nije odavno imao losiji tim,a sad su i pizza i diego na duze staze suspendovani,mogao bi ovo mozda da iskoristi,momak je beton samo neka radi ostalo ce doci na svoje :!:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

robijas_tesanj
Kontakt:

Post Postao/la robijas_tesanj » 09 dec 2008, 17:16

po meni je poziv u repku zasluzio admir ljevakovic, bivsi igrac celika,sada prvotimac ceskih teplica, i njegov saigrac aidin mahmutovic, ljevakovic moze igrati desnog i lijevog beka , kao i sve pozicije u veznom redu, teplice su ga probale na svim tim pozicijama i odlicno je odigrao dok je mahmutovic najbolji strijelac teplica

zehro
Kontakt:

Post Postao/la zehro » 09 dec 2008, 17:36

ma kakav te bolan ljevakovic ajd mahmut inekako al ljeva pa prezime mu sve govori pa on da sta vrijedi vec bi bar bio u cotbusu.....jer sve sto u ceskoj vrijedi ide kod svabe...ev naseg dzeke...tek kad kad nesto napravis onda u A tim ...sit sam vise toga treba ovog treba onog zvat.....ja sam govorio sto ba ne zove koga iz slobode....a vidi sta uradi onaj kloc mikelini...sramota
robijas_tesanj je napisao/la:po meni je poziv u repku zasluzio admir ljevakovic, bivsi igrac celika,sada prvotimac ceskih teplica, i njegov saigrac aidin mahmutovic, ljevakovic moze igrati desnog i lijevog beka , kao i sve pozicije u veznom redu, teplice su ga probale na svim tim pozicijama i odlicno je odigrao dok je mahmutovic najbolji strijelac teplica
<><><>Play the game...but don't let the game play you!?<><><>

zehro
Kontakt:

Post Postao/la zehro » 09 dec 2008, 17:39

zar da nam zaboravljeni fudbaleri igraju za repku...svasta :o pored jednog dzeke da igra topic ili pored misketa neki trivundza :D :D :D
<><><>Play the game...but don't let the game play you!?<><><>

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], greenwood, Maverick, Sheyi, tuzlanskinacin i 41 gost.