Tarik14 je napisao/la:Lista od zaboravljenih fudbalera je duga ali samo da vidimo koliko ih realno ima :
V. Vidic
Trivunovic
Blatnjak
Pandza
Merzic
V. Music
Muharemovic
N. Halilovic
Grujic
Tolja
Milenkovic
Custovic
Avdic
Hrgovic
Smajic
Mirvic

Nadam se da nemas nista protiv ako malo prekomentarisem tu tvoju listu
V. Vidic: Neigra trenutno nigdje, mislim da ima boljih odbranbenih na izboru od njega!
Trivunovic: Treba covjeka zvati u Februaru, neka se pokaze!
Blatnjak: Igra u veznom redu, a tu hvala bogu imamo i previse izbora! Nije potreban!
Pandza: I njega treba zvati u Februaru i isprobati! Mlad je i mislim da je trenutno na pravom putu!
Merzic: Prosle godine je solidno igrao za repku pa je na jednom nestao...treba ga pratiti!
V. Music: On je igracina bio, nema sta, i mislim da bi i sad bio bolji od nekih pojedinaca, ali..star je!Penzija majka!
Muharemovic: Nije u prvoj postavi u srednjem belgijskom klubu! Mislim da nije zasluzio poziv!
N. Halilovic: Igra napadaca, a mi tamo imao isti problem kao u vezi! A posto je i on pred penziju..adio amigo!
Grujic: Igra u 2.norveskoj ligi!ako se na zimu neproda u bolji klub onda sigurno nije bio dovoljno dobar..dakle

Tolja: Dobar golman! I Brasnic je zadovoljio, ali ja mislim da je Tolja cak malo bolji..znaci..zasto ne?
Milenkovic: Uvijek ostavljao srce na terenu...prije nego sto se zovu neki specijalni agenti iz PL bolje njega zvati
Custovic: Ako bi se (nedo bog) jedan od ova nasa 3 spica povredio,ja bi njega zvao!Standardan i zabija redovno!
Avdic: Izgleda da je dobar talenat!Treba ga pratiti, ali ne predugo..aBd sledece godine puni 21 godinu!
Hrgovic: Trebalo bi mu mozda opet pruziti priliku..nije los igrac a moze zatrebati..pogotovo ako Papac opet odkaze!
Smajic: Standardan u svojim klubu, traze ga izgleda Ajay i Feyenord..eventualno jedna vise muka za vezni red!
Mirvic: Pozvati u februaru i pogledati ga! Ako nezadovolji, nikome nista..ako zadovolji sreca za nas!
A nesmije se zaboraviti Sanel Jahic...treba i njemu ipak dati kako treba sansu da se pokaze!...pa i Semir Stilic..ma da mislim da ce njega sigurno pozvati u Februaru..a i nesmije se zaboraviti onaj boubacar dialiba..momak je mlad, brz i dobar igrac...moze se razviti u vrhunskog igraca a ne da mi kasnije sebi ujedamo za guzu sto smo ga izgubili..