Hvala.
Meni je upalilo sa brisanjem cookiesa, pokusaj.123456 je napisao/la:Ima par dana u Mozili nemogu otvoriti Facebook dok u Exploreru bez problema.U Mozili sve ostale stranice otvara bar ove koje ja posjecujempa me zanima sta bi moglo biti
![]()
Hvala.
Almir9 je napisao/la:Meni je upalilo sa brisanjem cookiesa, pokusaj.123456 je napisao/la:Ima par dana u Mozili nemogu otvoriti Facebook dok u Exploreru bez problema.U Mozili sve ostale stranice otvara bar ove koje ja posjecujempa me zanima sta bi moglo biti
![]()
Hvala.
Probaj na MS Picture Manager..sikirica je napisao/la:Kako mogu smanjiti KB na slikama koje hocu postaviti kao avatar?
Uploadaj ovdje. Uzmi link avatara i postavi u postavkama tamo gdje se unosi URL.sikirica je napisao/la:Kako mogu smanjiti KB na slikama koje hocu postaviti kao avatar?
Ctrl plus + i povecajes...(ako je to to ?)Bosco je napisao/la:Nešto sam slučajno pritisno na tastaturi i rezolucija na ovom (samo na ovom) forumu mi se dosta smanjila. Evo i slika, pa ako neko zna kako da vratim sve u normalu bio bi mu zahvalan.
http://img841.imageshack.us/img841/4907/problemp.png
Ma nish drug...(samo ti meni pocni navijati za Manchester UnitedBosco je napisao/la:Aaaa, hvala vam puno obojici, evo povećo sam, onako slova mi bila skroz sitna, jedva čitao, sad je sce OK. Hvala još jednom majstori.
Giggs11 je napisao/la:Ma nish drug...(samo ti meni pocni navijati za Manchester UnitedBosco je napisao/la:Aaaa, hvala vam puno obojici, evo povećo sam, onako slova mi bila skroz sitna, jedva čitao, sad je sce OK. Hvala još jednom majstori.)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.