Moderator/ica: rio_Ferdy88
Zar vi niste navikli rušiti državne projekte?GT1970 je napisao/la:$ & но.1 је ? у $.... ' $ је онај ? " $ " $ - " " % "....
% " је % је & " уз ' $ $," органа " " " " група! То " је % у спорту $ се " " ? ' " на прсте $ &.... С $ стране " " а " евро ? " ' је & " % ".... То је %... " " & 3 - & 1! ? " " $ " ? је & " $ 5 $ ' & ЦЗ???????Devil je napisao/la:![]()
![]()
Sto je nekome tesko sto je neko bolji u ovome trenutku.
Mala ispravka drazvni projekat No.3 je pobedio.
GT1970 je napisao/la: % " је % је & " уз ' $ $," органа " " " " група! То " је % у спорту $ се " " ? ' " на прсте $ &.... С $ стране " " а " евро ? " ' је & " % ".... То је %... " " & 3 - & 1! ? " " $ " ? је & " $ 5 $ ' & ЦЗ???????
$ ' ' " ? " $ се " ?... ? $ " " " & " $ наравно то % & " ?,а то % се - & ? у " $ & ? " у " $ је & Европе & "," је $ се $ ".... " " " не $ " $ &,- " " " & " Спорта....
'ladno si napisao toliki post a nisi mi napisao kako smo to drzavni projekat No.1.GT1970 je napisao/la:% " је % је & " уз ' $ $," органа " " " " група! То " је % у спорту $ се " " ? ' " на прсте $ &.... С $ стране " " а " евро ? " ' је & " % ".... То је %... " " & 3 - & 1! ? " " $ " ? је & " $ 5 $ ' & ЦЗ???????Devil je napisao/la:![]()
![]()
Sto je nekome tesko sto je neko bolji u ovome trenutku.
Mala ispravka drazvni projekat No.3 je pobedio.
$ ' ' " ? " $ се " ?... ? $ " " " & " $ наравно то % & " ?,а то % се - & ? у " $ & ? " у " $ је & Европе & "," је $ се $ ".... " " " не $ " $ &,- " " " & " Спорта....
No to bi onda znacilo da je Partizan drzavni projekat koji je pomagao drugi drzavni projekat.? " " $ " ? је & " $ 5 $ ' & ЦЗ???????
Ne brini se igrace Partizanovci u reprezentaciji,pa nije on kao Udovicic.DANTES je napisao/la:Taman kad sam pomislio da će se nešto dobro uraditi odlaskom Udovičića, oni postave Savića..... Po kom li osnovu samo me zanima?!
U najboljem slučaju obojica su za pomoćnika.... Savić nema nikakvu referencu da bude selektor..... Apsolutno nikakvu....Devil je napisao/la:Ne brini se igrace Partizanovci u reprezentaciji,pa nije on kao Udovicic.DANTES je napisao/la:Taman kad sam pomislio da će se nešto dobro uraditi odlaskom Udovičića, oni postave Savića..... Po kom li osnovu samo me zanima?!
Uostalom jedan od glavnih saradnika ce mu biti Vlada Vujasinovic.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.