Vaterpolo

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Tribalian
Kontakt:

Re: Vaterpolo

Post Postao/la Tribalian » 09 nov 2012, 19:11

Kakva Zvezda – strašna Zvezda! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 09 nov 2012, 19:16

I eto ga nakon dugih godina konacno smo i to videli.Apsolutno zasluzeno Zvezda pobedjuje Partizan i pokazuje da zaista jeste vrlo jaka ove sezone i da Partizanova mladost nece moci da joj odgovori.Ima li smo kontrolu meca celo vreme,iz sopstvenih gresaka pruzali Partizanu priliku da se vrati u mec ali na kraju ipak pre svega zahvaljujuci sjajnom Prlainovicu slavimo sa 8:5.

Utakmica kao utakmica pravi derbi,cvrste odbrane,dosta iskljucenja,ali i dosta gresaka na obe strane.Po meni Prlainovic igrac utakmice,s tim da je postigao i onaj prelomni gol ujedno i najlepsi na utakmici sa kojim smo otisli na dva razlike.Strahinja odlican,brat mu takodje dodao jedan gol,Sefik na golu veoma dobar.Jednostavno svi koji su igrali doneli su ovu pobedu.Ipak najlepse mi je bilo videti trenere kraj bazena.Koliki je samo Vlada gospodin ne kao onaj majmun Udovicic da skace na svaku odluku protiv Partizana i na kraju se izljubise on i Savic. 8-) To je najveca pobeda danas,pobeda vaterpola. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

GT1970
Kontakt:

Post Postao/la GT1970 » 09 nov 2012, 20:01

$ & но.1 је ? у $.... ' $ је онај ? " $ " $ - " " % ".... :(

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 09 nov 2012, 22:08

:lol: :lol:
Sto je nekome tesko sto je neko bolji u ovome trenutku.
Mala ispravka drazvni projekat No.3 je pobedio. ;)

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 09 nov 2012, 22:15

GT1970 je napisao/la:$ & но.1 је ? у $.... ' $ је онај ? " $ " $ - " " % ".... :(
Zar vi niste navikli rušiti državne projekte?

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 09 nov 2012, 23:16

znaš ti onu staru sami protiv sistema.

Zvezdo zgazi ih sve!
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

GT1970
Kontakt:

Post Postao/la GT1970 » 11 nov 2012, 10:46

Devil je napisao/la::lol: :lol:
% " је % је & " уз ' $ $," органа " " " " група! То " је % у спорту $ се " " ? ' " на прсте $ &.... С $ стране " " а " евро ? " ' је & " % ".... То је %... " " & 3 - & 1! ? " " $ " ? је & " $ 5 $ ' & ЦЗ???????
$ ' ' " ? " $ се " ?... ? $ " " " & " $ наравно то % & " ?,а то % се - & ? у " $ & ? " у " $ је & Европе & "," је $ се $ ".... " " " не $ " $ &,- " " " & " Спорта.... :(

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 12 nov 2012, 17:24

GT1970 je napisao/la: % " је % је & " уз ' $ $," органа " " " " група! То " је % у спорту $ се " " ? ' " на прсте $ &.... С $ стране " " а " евро ? " ' је & " % ".... То је %... " " & 3 - & 1! ? " " $ " ? је & " $ 5 $ ' & ЦЗ???????
$ ' ' " ? " $ се " ?... ? $ " " " & " $ наравно то % & " ?,а то % се - & ? у " $ & ? " у " $ је & Европе & "," је $ се $ ".... " " " не $ " $ &,- " " " & " Спорта.... :(
:cry: :cry: :cry:
Jos da skapiras ono sto je @Devil napisao, gdje bi ti kraj bio :?:
Interesantno je to kako navijaci JSDP pricaju o nekakvim "drzavnim projketima" sa gorcinom, a pritom zaboravljaju da je SD za koje navijaju u najvecem delu svog bivstvovanja bilo 1 klasicni megagiga drzavni projekat.
Da nisam malo citao i proucavao istoriju, pomislio bih da su ga osnovali, te finansijski i organizaciono pomagali delovi cetnicke imigracijske zajednice, a ne JNA i vrh vladajuce komunisticke partije. ;)

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 12 nov 2012, 18:37

Olimpijakos – Crvena zvezda, utorak 13. novembar 2012., bazen „Papastreio“ 18:30, 4. kolo vaterpolo Lige Šampiona!

slika

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 12 nov 2012, 21:48

GT1970 je napisao/la:
Devil je napisao/la::lol: :lol:
% " је % је & " уз ' $ $," органа " " " " група! То " је % у спорту $ се " " ? ' " на прсте $ &.... С $ стране " " а " евро ? " ' је & " % ".... То је %... " " & 3 - & 1! ? " " $ " ? је & " $ 5 $ ' & ЦЗ???????
'ladno si napisao toliki post a nisi mi napisao kako smo to drzavni projekat No.1.
Osim ako to nije...
? " " $ " ? је & " $ 5 $ ' & ЦЗ???????
No to bi onda znacilo da je Partizan drzavni projekat koji je pomagao drugi drzavni projekat. :roll:

E moj ti bolje ti je nemoj da lupas gluposti i upustas se u raspravu kada nemas aspolutno pojma ko koga pomaze i kakvo je stanje u srpskom vaterpolu. ;)

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 12 nov 2012, 23:05

@magica čovjek koji ne navija za Zvezdu, ali uvijek brani njenu čast, nikad ne vrijeđa damu srpskog sporta..... Reci mi koji to veliki sportski kolektiv sem Hajduka, Voše i Želja nije osnovala i vodila država?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Texi
Kontakt:

Post Postao/la Texi » 13 nov 2012, 16:26

6. kolo A lige
http://www.waterpoloserbia.org/index.ph ... 4c7eecf50e" onclick="window.open(this.href);return false;

Sledi pauza do 15 decembra.

U 3 kolu SL ( 2 februara 2013 ) protiv Nemaca u Novom Sadu.

Spisak reprezentacije ( 1994 ) za Komen kup ( 15-18 novembar, Banjica )

Milan Vitorović, Lazar Dobožanov, Alen Osmanović, Dušan Mandić, Đorđe Tanasković, Aleksandar Njegovan, Mateja Asanović, Dimitrije Obradović, Stefan Ilić, Mihajlo Repanović, Nikola Jakšić, Nikola Radulović, Marko Manojlović, Nebojša Toholj, Draško Gogov, Ognjen Stojanović, Miloš Maksimović.

Raspored utakmica i treninga na Komen kupu
http://www.waterpoloserbia.org/index.ph ... 534316f839" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: Texi, dana/u 13 nov 2012, 16:31, ukupno mijenjano 1 put.
I think I'm a pussy one.

Texi
Kontakt:

Post Postao/la Texi » 13 nov 2012, 16:28

http://vaterpolovesti.com/2012/11/13/pa ... jili-hios/" onclick="window.open(this.href);return false;
I think I'm a pussy one.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 13 dec 2012, 21:20

$ – $ 4:19 (2:5, 0:2, 2:9, 0:3)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 14 dec 2012, 18:51

Savic novi selektor.Iskreno vise sam bio za varijantu Milanovica ali u odnosu na Udovicica i ovo je vidan napredak.
Sretno Savicu na novoj funkciji,i neka nas vaterpolo nastavi odusevljavati. 8-)

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 17 dec 2012, 22:23

Taman kad sam pomislio da će se nešto dobro uraditi odlaskom Udovičića, oni postave Savića..... Po kom li osnovu samo me zanima?!
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 17 dec 2012, 22:28

DANTES je napisao/la:Taman kad sam pomislio da će se nešto dobro uraditi odlaskom Udovičića, oni postave Savića..... Po kom li osnovu samo me zanima?!
Ne brini se igrace Partizanovci u reprezentaciji,pa nije on kao Udovicic.
Uostalom jedan od glavnih saradnika ce mu biti Vlada Vujasinovic. ;)

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 17 dec 2012, 22:38

Devil je napisao/la:
DANTES je napisao/la:Taman kad sam pomislio da će se nešto dobro uraditi odlaskom Udovičića, oni postave Savića..... Po kom li osnovu samo me zanima?!
Ne brini se igrace Partizanovci u reprezentaciji,pa nije on kao Udovicic.
Uostalom jedan od glavnih saradnika ce mu biti Vlada Vujasinovic. ;)
U najboljem slučaju obojica su za pomoćnika.... Savić nema nikakvu referencu da bude selektor..... Apsolutno nikakvu....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 19 dec 2012, 00:48

Ako se vec menjao selektor, onda su samo Savic i Milanovic dolazili u obzir. Kazu da je Milanovic i dalje u down-u zbog porodicne tragedije i da je to verovatno bio glavni razlog za njegovo nepostavljanje. Steta. Hteo sam da gledam ozbiljnu odbranu i mastovit napad, kao sto je igrao Partizan u sampionskoj godini.

@DANTES

Naravno da bi to bilo to od nerezmski stvorenih klubova, uz dodatak da ovde nije vazno da li je drzava stvorila neki klub ili ne, vec da u njega vise ne bi smela da ulaze. Treba nam 1 kvalitetna liberalizacija sporta. A navijaci&funkcioneri koji stalno kukaju na drzavu da im da koji dinar, pa onda ako ne dobiju - kukaju na one koji su se ovajdili, su u najmanju ruku izmanipulisani. To sam hteo da kazem.

Inace, veca je travestija ovo u Kragujevcu u odnosu na VKCZ, jer je VKCZ postojao i pre svega ovoga i osvajao trofeje i davao reprezentativce. VK Radnicki je klasican drzavni projekat, kao i ZRK Zajecar, a na to se niko ne osvrce. ;)
Vazno je samo da se prica na relaciji Partizan-Zvezda i da se onaj drugi optuzuje za intervencionizam, pri tome zaboravljajuci na isti takav intervencionizam u pojedinim periodima istorije klubova za koje se navija. 8-)

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 19 dec 2012, 14:52

Radnički je gori od Bečeja.... Savić nema referenci da vodi repku, ma šta oni koji ne vide dalje od klubaštva rekli.....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.