gdje nadje tri tekme, pa ova iz minska posljednja je bila jedna od boljih vatrenih u zadnje dvije tri godine. ko zna mozda je sa englezima dogovoreno ono bosansko - tri za triloptica je napisao/la:Bilića Capello pročitao jarane odavno nema šansevolio bi to vidjet ,ali sorry ovakva igra već tri tekme loše ,jadno!namučili se i danas a Ukrajnu da ne govorim!Sreća malo na njihovoj strani .
Sretno kockastima
Nogometna reprezentacija Hrvatske
Re: Nogometna Reprezentacija Hrvatske
- antipolitikaa
- Kontakt:
Kako stvari stoje ako ovako Bjelorusija odigra protiv Ukrajine kuci mogli bi ih vrlo lako zakinut za bod pogotovo sto su veliki rivali,mnogo je jos opcija al u srijedu je jedna cinjenica a to je da igraju dvije velesile nogometne Engleska:Hrvatska ,englezi zeljni osvete za najvecu bruku u zadnjih 30 godina ,a Hrvati iako uz losu igru redovito pruzaju odlicne partije protiv favorita,bit ce jako tesko bez modrica i corluke al ni englezi nisu u najjacem sastavu!
Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!
Samo se nadaj druze da nece biti sest za 0 to ce navjerovatnije biti i onda ce te sa vemblija dobiti veliko mahanje od englezabh hrvat je napisao/la:gdje nadje tri tekme, pa ova iz minska posljednja je bila jedna od boljih vatrenih u zadnje dvije tri godine. ko zna mozda je sa englezima dogovoreno ono bosansko - tri za triloptica je napisao/la:Bilića Capello pročitao jarane odavno nema šansevolio bi to vidjet ,ali sorry ovakva igra već tri tekme loše ,jadno!namučili se i danas a Ukrajnu da ne govorim!Sreća malo na njihovoj strani .
Sretno kockastima
Naser Oric
Don't forget Srebrenica!!!
Don't forget 11.07.1995!!!
Ljubav je stanje u kojem čovjek vidi stvari onakvima kakve one nisu.
Baraž mubarek olsun!!!
Baraž mubarek olsun!!!
trenutno je hrvatska druga na tabeli i ne vidim razloga da je ukrajina i bas neki veliki favorit protiv bjelorusa pogledavsi vecerasnju utakmicu. jos kada se tu pridoda priljateljstvo koje medju njima vlada , slicno onome izmedju srbije i hrvatske. mada ne bas u takvome obimu
- antipolitikaa
- Kontakt:
jbg sta je tu je,zivot je pun uspona i padova ,jedne godine mi engleze izbacili,oni ce ove najvjerovatnije nas ,nacija od 4,5 mil ljudi za mene dosta,toliko uspjeha ,toliko radosti,toliko velikih turnira,toliko povjesnih utakmica od one sa Njemackom 3:0,2:1 Italijom 2:1,2:0, Nizozemskom 2:1,Argentinom 4:3,Engleskom 2:0,3:2,da ne nabrajam dalje a ako se momci ne plasiraju boze moj pogledaj Portugal,Francusku pa cak i Argentinu uvjek netko jedne godine zaluta al se brzo vrati u prosjecnost dok velesila ostaje velesila!MT87TM je napisao/la:Samo se nadaj druze da nece biti sest za 0 to ce navjerovatnije biti i onda ce te sa vemblija dobiti veliko mahanje od englezabh hrvat je napisao/la:gdje nadje tri tekme, pa ova iz minska posljednja je bila jedna od boljih vatrenih u zadnje dvije tri godine. ko zna mozda je sa englezima dogovoreno ono bosansko - tri za triloptica je napisao/la:Bilića Capello pročitao jarane odavno nema šansevolio bi to vidjet ,ali sorry ovakva igra već tri tekme loše ,jadno!namučili se i danas a Ukrajnu da ne govorim!Sreća malo na njihovoj strani .
Sretno kockastima
Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!
Pa dobro od 4.5 mil pola je Bosanaca al nije bitno haj sto pravimo nama reprezentacije eto toliko smo merhametli da pravimo i nasim susjedima a ovo da neko zaluta smjesan si jer sve je sa razlog i sa zalaganjem se postiglo mislim da aludiras na nesto veoma osjetljivo
Naser Oric
Baraž mubarek olsun!!!
Baraž mubarek olsun!!!
- antipolitikaa
- Kontakt:
a ti pises gluposti i iznosis kojekakve cinjenice koje nemaju veze sa sportom stoga idi na bljesak ili sarajevo x com ako ti je do svađa i prepirki ima takvi na bacanje.MT87TM je napisao/la:Pa dobro od 4.5 mil pola je Bosanaca al nije bitno haj sto pravimo nama reprezentacije eto toliko smo merhametli da pravimo i nasim susjedima a ovo da neko zaluta smjesan si jer sve je sa razlog i sa zalaganjem se postiglo mislim da aludiras na nesto veoma osjetljivo
antipolitikaa je napisao/la:a ti pises gluposti i iznosis kojekakve cinjenice koje nemaju veze sa sportom stoga idi na bljesak ili sarajevo x com ako ti je do svađa i prepirki ima takvi na bacanje.MT87TM je napisao/la:Pa dobro od 4.5 mil pola je Bosanaca al nije bitno haj sto pravimo nama reprezentacije eto toliko smo merhametli da pravimo i nasim susjedima a ovo da neko zaluta smjesan si jer sve je sa razlog i sa zalaganjem se postiglo mislim da aludiras na nesto veoma osjetljivo
a ti ne pametuj sa svih gotovo foruma si banovan zbog palamudjenja politike i vrijedjana na nacionalnoj osnovi i ti nekom nesto govoris cudi me da si ovoliko izdrzao i na ovom forumu samo sve i na jednom kvarris i upropastavas teme za tisu
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "
Vidimo se na Sp oh sorry ipak ser necemo vidjeti jbg sta ces takav je zivot
Naser Oric
Baraž mubarek olsun!!!
Baraž mubarek olsun!!!
mnogi su nakon utakmice sa ukrajinom hrvatsku optpisali ali nakon ovih sest bodova protiv bjelorusije hrvatska sama odlucuje o svojoj sudbini, a i ako se ne plasira nije neki bauk kao sto neko vec gore napisa. dolaze sledece kvalifikacije i dvaput za redom se ne moze desiti da se ne plasiraju
- antipolitikaa
- Kontakt:
Znamo li se ?Urban je napisao/la:antipolitikaa je napisao/la:a ti pises gluposti i iznosis kojekakve cinjenice koje nemaju veze sa sportom stoga idi na bljesak ili sarajevo x com ako ti je do svađa i prepirki ima takvi na bacanje.MT87TM je napisao/la:Pa dobro od 4.5 mil pola je Bosanaca al nije bitno haj sto pravimo nama reprezentacije eto toliko smo merhametli da pravimo i nasim susjedima a ovo da neko zaluta smjesan si jer sve je sa razlog i sa zalaganjem se postiglo mislim da aludiras na nesto veoma osjetljivo
a ti ne pametuj sa svih gotovo foruma si banovan zbog palamudjenja politike i vrijedjana na nacionalnoj osnovi i ti nekom nesto govoris cudi me da si ovoliko izdrzao i na ovom forumu samo sve i na jednom kvarris i upropastavas teme za tisu

bh hrvat je napisao/la:mnogi su nakon utakmice sa ukrajinom hrvatsku optpisali ali nakon ovih sest bodova protiv bjelorusije hrvatska sama odlucuje o svojoj sudbini, a i ako se ne plasira nije neki bauk kao sto neko vec gore napisa. dolaze sledece kvalifikacije i dvaput za redom se ne moze desiti da se ne plasiraju
mala ispravka hrvatska ne odlucuje o svojoj sudbini, hrv. mora da pobjedi kazahstan u gostima, englesku na wembliju i da ceka gubljenje bodova ukraine na jednoj od njihove 3 utakmice, a ako se desi najrealnija opcija da ce hrvatska izgubiti u engleskoj i pobjediti kazahstan, ukraina popraviti gol-razliku na andori, i ukraina igra jos sa engleskom kuci i sa bjelorusijom u gostima, u ovoj kombinaciji ukraini je dovoljno 3 boda za prolaz, gol razliku bi trebali imati bolju od hrvatske i ici u baraz
- antipolitikaa
- Kontakt:
moj muamere i hrv i ukr odlucuju sami o sebi da sve dobiju do kraja na kraju bi odlucivala gol razlika!
- bilalinho2
- Kontakt:
ne ukrajini treba pobjeda protiv andore i bjelorusije i(li) engleske da idu u baraz, a ako hrvati pobjede na wembleyu i pretpostavimo da ce pobjedit u kazahstanu to je recimo 6 bodova a hrvati imaju 3 vise od ukrajine i tekmu vise znaci onda ce biti3 boda razlike za hrvate i oni ce u baraz,a ako izvuku remi na wembleyu onda englezi ili bjelorusi moraju uzeti bod(ove) ukrajincima da se nasi susjedi nadaju plasmanu na SP, a ako kojim slucajem dozive poraz opet se mogu plasirat ako pobjede kazahstan jer ukrajina ce dobit andoru i opet moraju trazit pomoc od engleza ili whiterussa lolmuamer10 je napisao/la:bh hrvat je napisao/la:mnogi su nakon utakmice sa ukrajinom hrvatsku optpisali ali nakon ovih sest bodova protiv bjelorusije hrvatska sama odlucuje o svojoj sudbini, a i ako se ne plasira nije neki bauk kao sto neko vec gore napisa. dolaze sledece kvalifikacije i dvaput za redom se ne moze desiti da se ne plasiraju
mala ispravka hrvatska ne odlucuje o svojoj sudbini, hrv. mora da pobjedi kazahstan u gostima, englesku na wembliju i da ceka gubljenje bodova ukraine na jednoj od njihove 3 utakmice, a ako se desi najrealnija opcija da ce hrvatska izgubiti u engleskoj i pobjediti kazahstan, ukraina popraviti gol-razliku na andori, i ukraina igra jos sa engleskom kuci i sa bjelorusijom u gostima, u ovoj kombinaciji ukraini je dovoljno 3 boda za prolaz, gol razliku bi trebali imati bolju od hrvatske i ici u baraz
sad ba hrvati imaju 3 boda i tekmu viseantipolitikaa je napisao/la:moj muamere i hrv i ukr odlucuju sami o sebi da sve dobiju do kraja na kraju bi odlucivala gol razlika!
A . C . A . B.
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club
ukraina uzima andoru i nek bude to ta utakmica manje, znaci vec sad se moze racunati ukraini ta 3 boda, znaci jednaki ste trenutno po bodovima, realno, e sad vi vidite ko ima vise sansi, hrvatska na wembliju ili ukraina na svom stadionu protiv engleske, uzmite motivaciju engleske koju zele pobjediti kao nikog do sad, i utakmicu eng sa ukrainom u ukraini bez bilo kakvog motiva za engleze, e ova druga kombinacija bjelorusija - ukraina, i kazahstan - hrvatska, je sansa hrvatske, ali treba biti posten i reci da je ukraina u dosta boljoj situaciji, ali i da ce 80% imati bolju gol razliku koja bi mogla biti jako bitna, bgmi komsijama se lose pisebilalinho2 je napisao/la:ne ukrajini treba pobjeda protiv andore i bjelorusije i(li) engleske da idu u baraz, a ako hrvati pobjede na wembleyu i pretpostavimo da ce pobjedit u kazahstanu to je recimo 6 bodova a hrvati imaju 3 vise od ukrajine i tekmu vise znaci onda ce biti3 boda razlike za hrvate i oni ce u baraz,a ako izvuku remi na wembleyu onda englezi ili bjelorusi moraju uzeti bod(ove) ukrajincima da se nasi susjedi nadaju plasmanu na SP, a ako kojim slucajem dozive poraz opet se mogu plasirat ako pobjede kazahstan jer ukrajina ce dobit andoru i opet moraju trazit pomoc od engleza ili whiterussa lolmuamer10 je napisao/la:bh hrvat je napisao/la:mnogi su nakon utakmice sa ukrajinom hrvatsku optpisali ali nakon ovih sest bodova protiv bjelorusije hrvatska sama odlucuje o svojoj sudbini, a i ako se ne plasira nije neki bauk kao sto neko vec gore napisa. dolaze sledece kvalifikacije i dvaput za redom se ne moze desiti da se ne plasiraju
mala ispravka hrvatska ne odlucuje o svojoj sudbini, hrv. mora da pobjedi kazahstan u gostima, englesku na wembliju i da ceka gubljenje bodova ukraine na jednoj od njihove 3 utakmice, a ako se desi najrealnija opcija da ce hrvatska izgubiti u engleskoj i pobjediti kazahstan, ukraina popraviti gol-razliku na andori, i ukraina igra jos sa engleskom kuci i sa bjelorusijom u gostima, u ovoj kombinaciji ukraini je dovoljno 3 boda za prolaz, gol razliku bi trebali imati bolju od hrvatske i ici u barazsad ba hrvati imaju 3 boda i tekmu viseantipolitikaa je napisao/la:moj muamere i hrv i ukr odlucuju sami o sebi da sve dobiju do kraja na kraju bi odlucivala gol razlika!
- antipolitikaa
- Kontakt:
Nitko ne kaze da Hrvatskoj ruze cvjetaju pogotovo sto se igra sa Englezima al meni osobno je draze sto se igra u gostima ,na wembeyu je bolja trava 

- Omerbavarac
- Kontakt:
Jest, ali i bolji su navijaci. Kad s jedne strane lijepa nasa, a s druge come on England!!!! Ko ce koga nadjacati?????
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Mali Maestro
- Kontakt:
Mali osvrt na utakmicu. Prije svega čestitke Hrvatskoj reprezentaciji i to je sve jer igrom nisam zadovoljan. Onog golumana Runju su vile nosale šta je taj odbranio svaka čast.Ako ovako bude igrala Bjelorusija Ukraincima ne će biti lahko.
PS.Nastavlja se niz kapitena Srne.
PS.Nastavlja se niz kapitena Srne.

Please
10 000 vatrenih navijaca će biti na vembliju, dovoljno da nadjacaju pirgave engleze.
- antipolitikaa
- Kontakt:
10 000?!jbt bit ce to spektakl !bh hrvat je napisao/la:10 000 vatrenih navijaca će biti na vembliju, dovoljno da nadjacaju pirgave engleze.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.