Braco se vec odavno oprostio od reprezentacije .ragazzidelsud1987 je napisao/la:Ja fakat neznam što pape ne pozove "Bracu" u reprezentaciju BiH , jest da ima godina ali momak zna s' loptom
Desavanja unutar reprezentacije
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Desavanja unutar reprezentacije
-
- Kontakt:
i nema vise bh pasos, o tome se raspravljalo X putaGoalgetter je napisao/la:Braco se vec odavno oprostio od reprezentacije .ragazzidelsud1987 je napisao/la:Ja fakat neznam što pape ne pozove "Bracu" u reprezentaciju BiH , jest da ima godina ali momak zna s' loptom
je li ravno ovo? je li ravno?
Ipak je to Gronkjaer biomirzza je napisao/la:Smijesan intervju, EP u Portugalu se igralo u junu/julu 2004, dakle nismo mogli igrati odlucujucu tekmu za prvenstvo nakon samog prvenstva?!
Tekma se igrala Oktobra 2003 godine!
Dalje ne bih da komentarisem osim da su najizgubljeniji na toj tekmi bili stoperski par Konjic-Hibic kojima se lopta odbijala od nogu u prvih 15 minuta, kapiten Barbarez se nije vidio, a mali decko Spahic izravni krivac za gol Danske, nakon sto je Jorgensen od njega napravio idiota.
Stavljanje Musica na lijevog beka kojeg je mislim Romedal pravio idiotom je Bakina greska.

Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- legenda reala
- Kontakt:
neno#4 je napisao/la:Ipak je to Gronkjaer biomirzza je napisao/la:Smijesan intervju, EP u Portugalu se igralo u junu/julu 2004, dakle nismo mogli igrati odlucujucu tekmu za prvenstvo nakon samog prvenstva?!
Dalje ne bih da komentarisem osim da su najizgubljeniji na toj tekmi bili stoperski par Konjic-Hibic kojima se lopta odbijala od nogu u prvih 15 minuta, kapiten Barbarez se nije vidio, a mali decko Spahic izravni krivac za gol Danske, nakon sto je Jorgensen od njega napravio idiota.
Stavljanje Musica na lijevog beka kojeg je mislim Romedal pravio idiotom je Bakina greska.![]()
![]()
Ili Jorgensen jer je Romedhal tada tek ušao u drugom poluvremenu ,a za Dance su još igrali Gravesen ,Jensen ,Tomason ,Laursen,Helveg ,Gronkjer ,Poulsen,Sorensen ,bogami su bili jaki ti Danci tada

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ma Gronkjaer sjecam se ko sad da je bilo. Aut linija, Gronkjaer ubi Musica nogamalegenda reala je napisao/la:neno#4 je napisao/la:Ipak je to Gronkjaer biomirzza je napisao/la:Smijesan intervju, EP u Portugalu se igralo u junu/julu 2004, dakle nismo mogli igrati odlucujucu tekmu za prvenstvo nakon samog prvenstva?!
Stavljanje Musica na lijevog beka kojeg je mislim Romedal pravio idiotom je Bakina greska.![]()
![]()
Ili Jorgensen jer je Romedhal tada tek ušao u drugom poluvremenu ,a za Dance su još igrali Gravesen ,Jensen ,Tomason ,Laursen,Helveg ,Gronkjer ,Poulsen,Sorensen ,bogami su bili jaki ti Danci tada

Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
E ovako mislim da je vrijeme da se protiv Luksemburga uputi poziv Cocalicu i da mu se kod nekog pozitivnog rezultata da sansa u drugom poluvremenu umjesto Rahimica a u paru sa Zahirovicem. Ovo ce nam sigurno trebati pred utakmicu sa Francuskom.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Pa da mu se na St Deni svežu noge u čvor i ne mogne meda protiv pijetlova, što zbog treme što zbog neuigranosti.kimbo je napisao/la:E ovako mislim da je vrijeme da se protiv Luksemburga uputi poziv Cocalicu i da mu se kod nekog pozitivnog rezultata da sansa u drugom poluvremenu umjesto Rahimica a u paru sa Zahirovicem. Ovo ce nam sigurno trebati pred utakmicu sa Francuskom.
To bi moglo na ulici fuce kad se raja dogovori, a u kvalifikacionoj tekmi koja će biti od velike važnosti ni u snu.
Samo ako ih se povrijedi četvorica iz veznog reda pa bude naknadnih pozivanja, Cocaliću da se razumijemo treba pružiti šansu ali NE u tako bitnoj utakmici.
Btw protiv Danske je na onoj strani probio Gronkjaer pored Spahića i kroz noge Konjiću uputio pas prema Jorgensenu koji nam hladno zabija u srce...
Nije bila bitna taktička odluka selektora, koja je bila dobra, koliko strah i trema igrača koji su sa 300 gledalaca na početku kvalifikacija došli prd više od 40 000.
Svjesni važnosti, značaja, težine tekme ušli su srcem kao i selektor i ''izgubili''.
Musić je bio na lijevom boku a ispred njega Hasan, Hasan je bježao i desno takođe mijenjao se sa Bešlijom, pokušavalo se ''zavarati'' čvrste Dance čija je taktika bila besprijekorna
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
@ramiral
Napokon dobijamo prepoznatljiv stil igre i takticku postavku u koju se samo stavljaju igraci. Znaci dva defanzivca ,Rahimic i Zahirovic a za njih moramo imati 2 zamjene. Jedna zamjena moguca je Besic a drugu moramo traziti. Cocalic je igrac prema kome sam iskreno malo pesimistican ali mora da dobije sansu. Ima sve dobre osobine za jednog defanzivnog srednjeg cak je i fleksibilan moze na vise pozicija. Pesimista sam jer mislim da nije dovoljno brz ali bih ga zelio vidjti u jednoj reprezentativnoj tekmi. Opet kazem treba ga staviti protiv Luksenburga i tko zna covjek mozda sve imponira u tom slucaju sve opcije protiv Francuza su otvorene , takvih igraca na klupi nam treba . Igraca koji mogu popuniti vise pozicija plus sto Cocalic ima koliko sam vidio solidnu igru glavom.
Napokon dobijamo prepoznatljiv stil igre i takticku postavku u koju se samo stavljaju igraci. Znaci dva defanzivca ,Rahimic i Zahirovic a za njih moramo imati 2 zamjene. Jedna zamjena moguca je Besic a drugu moramo traziti. Cocalic je igrac prema kome sam iskreno malo pesimistican ali mora da dobije sansu. Ima sve dobre osobine za jednog defanzivnog srednjeg cak je i fleksibilan moze na vise pozicija. Pesimista sam jer mislim da nije dovoljno brz ali bih ga zelio vidjti u jednoj reprezentativnoj tekmi. Opet kazem treba ga staviti protiv Luksenburga i tko zna covjek mozda sve imponira u tom slucaju sve opcije protiv Francuza su otvorene , takvih igraca na klupi nam treba . Igraca koji mogu popuniti vise pozicija plus sto Cocalic ima koliko sam vidio solidnu igru glavom.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
cocalic je itekako spreman za reprezentacije.i dalje mislim da je bolji defanzivac od zahirovica,mravca,trenutno besica.......nazalost ,nije dobio priliku. cocalic, zukanovic,eventualno hadzic,ako sredi papire, bi trebali upotpuniti reprezentaciju. polivalentni su,mogu igrati ,prakticno, sve odbrambene pozicije i u dobroj su formi vec drugu sezonu.kimbo je napisao/la:@ramiral
vranjes svakako ima mjesto u reprezentaciji.
naprijed bi trebalo napraviti rokade. ibricic i stilic, po mom misljenju ,nemaju mjesta u reprezentaciji. pjanic,medunjanin imiske su vise nego dovoljni na toj poziciji. takodjer muslimovic trenutno nema sta traziti u reprezentaciji. te ofanzivne pozicije trba podebljati igracima kakvi nam nedostaju, brzim ,krilnim igracima poput stevanovica,ako se pokaze,zeca ako pocne davati golove, cak mozda i visce........
Sent from my Commodore 64
@nihco
Ibricica bi i ja odstranio lagano od repke .
Stilic mislim da ima kvaliteta jos nije imao sansu da se pokaze da valja.
A to za brze igrace trebaju nam hitno 2 samo da trce ne moraju znat lopte nikako.
A to za brze igrace trebaju nam hitno 2 samo da trce ne moraju znat lopte nikako.

ja.da trce,smetaju u gradnji protivnickih napada,odvlace defanzivce-pa,mozda i daju go.......kimbo je napisao/la:@nihco
fakat takvi trebaju.maletic,ciji su najbolji dani davno prosli,pokazao se kao koristan,kada jnewmamo boljeg.
zahirovic je,vjerovatno,losiji igrac od medunjanina ali je na defanzivnom veznom duplo bolji. to smo vidjeli i da lulicem,koji ,generalno,nije bolji igrac od ibricica ali na boku je neuporedivo korisniji.
Sent from my Commodore 64
I da rezimiramo ko pravi rezultate igraci ili trener tacnije taktika???nihco je napisao/la:ja.da trce,smetaju u gradnji protivnickih napada,odvlace defanzivce-pa,mozda i daju go.......kimbo je napisao/la:@nihco
fakat takvi trebaju.maletic,ciji su najbolji dani davno prosli,pokazao se kao koristan,kada jnewmamo boljeg.
zahirovic je,vjerovatno,losiji igrac od medunjanina ali je na defanzivnom veznom duplo bolji. to smo vidjeli i da lulicem,koji ,generalno,nije bolji igrac od ibricica ali na boku je neuporedivo korisniji.
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Laganini neka igra protiv Luksa ali protiv Francuza bi bilo samoubistvo jednu tako važnu tekmu da igra ratnik koji nije uigran sa ostatkom ekipe... sjetimo se Medunjanina na Bilinom polju...kimbo je napisao/la:@ramiral
Cocalić da zbog širine kombinatorike i taktičkih mogućnosti, ali postepeno...
@ramiral
Nisam ni mislio da izadje u prvih 11 protiv Francuza. Jednostavno kao tip igraca ako bi se pokazao veoma dobar protiv Luksemburga (to se vecinom odma vidi moze li ili ne) staviti covjeka na klupu protiv Francuza kao rezerva nekom od destruktivaca. Cisto poslije primjera sa Zahirovicem ne smijemo nista apriori niti odbaciti niti gurati. Oprezno , korak po korak ali sistematski.
Nisam ni mislio da izadje u prvih 11 protiv Francuza. Jednostavno kao tip igraca ako bi se pokazao veoma dobar protiv Luksemburga (to se vecinom odma vidi moze li ili ne) staviti covjeka na klupu protiv Francuza kao rezerva nekom od destruktivaca. Cisto poslije primjera sa Zahirovicem ne smijemo nista apriori niti odbaciti niti gurati. Oprezno , korak po korak ali sistematski.
Haj' na sušeni sir i mezu... ima i hurmašica... pa da razradimo taktiku na St Denisukimbo je napisao/la:@ramiral

Spusti se tri stepenice pardon teme ispod imas sve o SIR Amaru i takticiramiral je napisao/la:Haj' na sušeni sir i mezu... ima i hurmašica... pa da razradimo taktiku na St Denisukimbo je napisao/la:@ramiral

Nakva Safija politiku prosipa... nećemo generalizirati ima i njih mnogo više pravih ljudi
Ma da hoćemo pobijediti večeras a dušebrižnici neka pozelene od muke

Ma da hoćemo pobijediti večeras a dušebrižnici neka pozelene od muke
veceras ponovo 2-0 za bih,onda u baraz sa Srbijom 

Zadnja izmjena: VAM, dana/u 06 sep 2011, 11:22, ukupno mijenjano 1 put.
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ja cega se sjecam kada je u pitanju utakmica sa Danskom na Kosevu je onaj cek od 100 000 eura na pocetku meca ostalo je sve bila Farsa!!!jos sam bio dole na terenu kod nase klupe pa je to sve izgledalo drugacije s moje tacke gledista...

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ne bi valjalo zbog usijanih glava, povratnika jednih i drugih, dobrosusjedskih odnosa, nezacijeljenih i nezaliječenih rana, netrpeljivosti, mržnje, animoziteta, poremećenih ličnosti koje tada dospiju u prvi plan... zbog milion malih i velikih razloga koji nemaju veze sa fudbalom i nogometnom filozofijom.VAM je napisao/la:veceras ponovo 2-0 za bih,onda u baraz sa Srbijom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.