Da tacno,jer nebi imao kad da se bori,Tyson bi ga vec u prvoj rundi sredio.Devil je napisao/la:Problem je sto se Klitschko protiv Mike ne bi ovako borio.
Vladimir Kličko vs David Haye (mec godine)
Moderator/ica: rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Vladimir Kličko vs David Haye (mec godine)
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
- skyisthelimit
bear grylls je napisao/la:DA hoce dati sansu davidu tui iako ima 38 sada godina vratio se uring ja mislim da bi imao sto kazu ameri punchers chans sa onom ljevicom.
bilo bi sramota za Wlamimirova da mu ne da revans, kako je nas odmah onom ircu pruzio revans, nije se borba ni zavrsila bila, ovako nam ipak ostaje da ukrajinci narednih godina odmaraju s pojasevima

Pasodzigera je napisao/la:Da tacno,jer nebi imao kad da se bori,Tyson bi ga vec u prvoj rundi sredio.Devil je napisao/la:Problem je sto se Klitschko protiv Mike ne bi ovako borio.

Zadnja izmjena: skyisthelimit, dana/u 03 jul 2011, 01:20, ukupno mijenjano 1 put.
15.10 - 15.06 ...
Mudre rijeći. To j ehaman sva suština trenutno dosadnijeg boksa.emir987 je napisao/la:sad ovi sto kazu da je ovaj boks nula, stavite se u njegovu poziciju i posteno priznajte da li bi vi napali nekoga i rizikovali jako puno ili bi vodili mec u smjeru u kojem i klicko, pametno i takticki do pobjede? i ja kazem da je tyson-ov boks bio 100 puta zanimljiviji, ali iz klickovog ugla, covjek je previse pametan da bi usao u neku rizicnu situaciju i mozda dao ili dobio KO, vec je odradio sto je i trebalo da radi.
Došli neki pametniji momci.

Neki zaboravljaju ili ne znaju...da je Tajson pred svaki meč plakao od straha (da, da, dobro ste pročitali) i uvijek bio jako nervozan (dobro, to je normala) te se ulaskom u ring ponašao kao pas kojeg pustite sa lanca.
On je svojom agresivnošću pokušao da pobjedi taj strah, koji je uvijek bio prisutan.
Na početku mu se posrećilo, jer su mečevi trajali nekih 5-6 minuta, gdje je bilo dovoljno, dok ga je bijes držao.
Ali, čim se neki protivnik našao koji je mogao eskivirati tih prvih par rudni, njega je stizao umor (jer nije navikao na taktički boks, a nije ni imao kondicije za nešto duži meč, s obzirom na način na koji je boksao) i to bi otprilike za njega bio početak kraja.
Vom Jäger zum Gejagten
Ja apsolutno verujem u to.Pasodzigera je napisao/la:Da tacno,jer nebi imao kad da se bori,Tyson bi ga vec u prvoj rundi sredio.Devil je napisao/la:Problem je sto se Klitschko protiv Mike ne bi ovako borio.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Titova-Juga
- Kontakt:
Pasodzigera je napisao/la:Da tacno,jer nebi imao kad da se bori,Tyson bi ga vec u prvoj rundi sredio.Devil je napisao/la:Problem je sto se Klitschko protiv Mike ne bi ovako borio.
Mike bi ovu dvojicu pojeo sa brzinskim one-two!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
skyisthelimit je napisao/la:bilo bi sramota za Wlamimirova da mu ne da revans, kako je nas odmah onom ircu pruzio revans, nije se borba ni zavrsila bila, ovako nam ipak ostaje da ukrajinci narednih godina odmaraju s pojasevima
bila bi sramota, ali ovaj ce cekat da ovaj napuni 37 pa ce se odluciti na borbu garant...i sad je cekao da se oporavi jer navodno je ranije bio povredjen, cekao je da ovaj jos vise dobije na godinama

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- bear grylls
- Kontakt:
HAhah tyson je bio jedan od najbolje kondicionaranih boksera ikad pogledaj malo njegove borbe sa kevinom roonyem kad je isao do kraja na odluku i nebi se zadihao to sto je kasnije itpustio rooneya pa poceo da pije drogira se i onda izgubio od bustera neznaci da je to sto ti govoris kad je ozbiljno trenirao i bio u primeu mogao je da boksuje 20 rundi.geronimo je napisao/la:Mudre rijeći. To j ehaman sva suština trenutno dosadnijeg boksa.emir987 je napisao/la:sad ovi sto kazu da je ovaj boks nula, stavite se u njegovu poziciju i posteno priznajte da li bi vi napali nekoga i rizikovali jako puno ili bi vodili mec u smjeru u kojem i klicko, pametno i takticki do pobjede? i ja kazem da je tyson-ov boks bio 100 puta zanimljiviji, ali iz klickovog ugla, covjek je previse pametan da bi usao u neku rizicnu situaciju i mozda dao ili dobio KO, vec je odradio sto je i trebalo da radi.
Došli neki pametniji momci.![]()
Neki zaboravljaju ili ne znaju...da je Tajson pred svaki meč plakao od straha (da, da, dobro ste pročitali) i uvijek bio jako nervozan (dobro, to je normala) te se ulaskom u ring ponašao kao pas kojeg pustite sa lanca.
On je svojom agresivnošću pokušao da pobjedi taj strah, koji je uvijek bio prisutan.
Na početku mu se posrećilo, jer su mečevi trajali nekih 5-6 minuta, gdje je bilo dovoljno, dok ga je bijes držao.
Ali, čim se neki protivnik našao koji je mogao eskivirati tih prvih par rudni, njega je stizao umor (jer nije navikao na taktički boks, a nije ni imao kondicije za nešto duži meč, s obzirom na način na koji je boksao) i to bi otprilike za njega bio početak kraja.
Hebo njih dvojicu, gledaj kako ova buba, pojela bi Klička 
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Ma mogu dogovorit revans odmah sutra. Nisu se umorili ni jedan ni drugiSaltCityAttack je napisao/la:skyisthelimit je napisao/la:bilo bi sramota za Wlamimirova da mu ne da revans, kako je nas odmah onom ircu pruzio revans, nije se borba ni zavrsila bila, ovako nam ipak ostaje da ukrajinci narednih godina odmaraju s pojasevima
bila bi sramota, ali ovaj ce cekat da ovaj napuni 37 pa ce se odluciti na borbu garant...i sad je cekao da se oporavi jer navodno je ranije bio povredjen, cekao je da ovaj jos vise dobije na godinama....jedino ako hoce da je borba u ovoj godini nekad pred kraj godine ili u vrh glave kroz godinu dana onda bi se moglo o tome i pricat....evo i sad lafa mu je nesto sa prsta bilo pa kuka ko curica

-
- Kontakt:
Ma Geronimo ,Tyson je imao protivnike,sto bi se reklo od zanata,koga je Klicko imo,Hoyfielda djedu kojeg je na mucku dobio,ono ocigledna kradja i sad covjeka pred sobom 12 rundi otvorenog,ali bas otvorenog. Kad bi mu nabrajo protivnike bilo bi smjesno.geronimo je napisao/la:Mudre rijeći. To j ehaman sva suština trenutno dosadnijeg boksa.
Došli neki pametniji momci.![]()
-
- Kontakt:
Bices jako smjesan ,ukoliko pokusas porediti Klicku sa Tysonom.Devil je napisao/la:Ja apsolutno verujem u to.
tuga brateGunnerS je napisao/la:Hebo njih dvojicu, gledaj kako ova buba, pojela bi Klička
[youtube][/youtube]![]()

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Nedo Bog da je mene onako udarila, hebo majku odležo bi je

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- skyisthelimit
znate li ko je Tomasz Adamek
e to vam je naredni protivnik Vitaliya u odbrani titule...tuga 

15.10 - 15.06 ...
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
skyisthelimit je napisao/la:znate li ko je Tomasz Adameke to vam je naredni protivnik Vitaliya u odbrani titule...tuga

Rođen s tobom da budem
- Titova-Juga
- Kontakt:
Pasodzigera je napisao/la:Bices jako smjesan ,ukoliko pokusas porediti Klicku sa Tysonom.Devil je napisao/la:Ja apsolutno verujem u to.
Objektivnost je nekim korisnicima ovog foruma slabija strana, a pogotovo kada je riječ o njihovim miljenicima...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
A ja to pokusao.Pasodzigera je napisao/la:Bices jako smjesan ,ukoliko pokusas porediti Klicku sa Tysonom.Devil je napisao/la:Ja apsolutno verujem u to.
Ako dozvolis da pocnem malo primecivati tvoje postove ti si spomenuo da oni ne bi izdrzali ni prvu rundu,zar to nije poredjenje kvaliteta dva boksera?

Takvo nesta se ne bi usudili raditi ni bokserski analiticari sa preko 30-40 "godina staza" u ovome a ne nas dvojica.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- skyisthelimit
kod Klicka samo valja muzika prilikom ulaska u ring, ostalo nista, nikakva odlika pravog sampiona, djaba njemu 50 pobjeda kad nije imao prave protivnike do veceras
15.10 - 15.06 ...
burazeri nisu boksali protiv evandera..to je valujev bioPasodzigera je napisao/la: Ma Geronimo ,Tyson je imao protivnike,sto bi se reklo od zanata,koga je Klicko imo,Hoyfielda djedu kojeg je na mucku dobio,ono ocigledna kradja i sad covjeka pred sobom 12 rundi otvorenog,ali bas otvorenog. Kad bi mu nabrajo protivnike bilo bi smjesno.

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
malo ko je reko ovdje da mu je Klicko drag sem onog momka sto je nabrojo da je skolovan, gospodin itd, drugo je sto neko ne shvata da je ovo rutinska pobjeda Klicka koju je odradio taman kako treba... nije on kriv sto ga ne nalupa neko, sto ga niko nije nakautiro... ovaj je imo priliku stao u ringu i nije odradio poso i to je sve, ljudi su na strani klicka jer je lajo, drzo neke glave uso u ring i bjezo od borbe...Titova-Juga je napisao/la:Pasodzigera je napisao/la:Bices jako smjesan ,ukoliko pokusas porediti Klicku sa Tysonom.Devil je napisao/la:Ja apsolutno verujem u to.
Objektivnost je nekim korisnicima ovog foruma slabija strana, a pogotovo kada je riječ o njihovim miljenicima...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.