Athletic Club de Bilbao
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Athletic Club Bilbao
Trener Atletik Bilbaa Marcelo Bielsa priznao je taktičku grešku na utakmici polufinala Lige Evrope sa Sportingom u Lisabonu.
Argentinac kaže da je pogriješio što je 17 minuta prije kraja meča izveo iz igre Andera Еreru. Tim iz Baskije je vodio sa 1:0, ali je na kraju ipak poražen rezultatom 2:1.
„Tim je patio zbog Еrerinog odsustva. Mislio sam da ćemo više lopti osvajati dok oni napadaju jer su samo išli naprijed. Sada moramo da pobjedimo kod kuće, ali to ne treba da se smatra nemogućim“, rekao je Bielsa.
Atletik je ušao u meč kao favorit posle pobjeda nad Mančester Junajtedom i Šalkeom, ali je na kraju ipak poražen.
„Ono što svakako ne može da se zaključi poslije utakmice je da smo potcjenili protivnike. Svakako nismo“, izjavio je Bielsa.
Argentinac kaže da je pogriješio što je 17 minuta prije kraja meča izveo iz igre Andera Еreru. Tim iz Baskije je vodio sa 1:0, ali je na kraju ipak poražen rezultatom 2:1.
„Tim je patio zbog Еrerinog odsustva. Mislio sam da ćemo više lopti osvajati dok oni napadaju jer su samo išli naprijed. Sada moramo da pobjedimo kod kuće, ali to ne treba da se smatra nemogućim“, rekao je Bielsa.
Atletik je ušao u meč kao favorit posle pobjeda nad Mančester Junajtedom i Šalkeom, ali je na kraju ipak poražen.
„Ono što svakako ne može da se zaključi poslije utakmice je da smo potcjenili protivnike. Svakako nismo“, izjavio je Bielsa.
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
El Rey León

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ocekujem prolazak athletica,ali nece biti nimalo lako . Mislim da ce biti izjednacena utakmica ,sporting ce se vjerovatno povuci i cekati svoju priliku iz kontri, tako da bi Athletic trebao voditi dosta racuna o tome da sto manje gubi lopte na sredini terena . Ocekujem uraganske napade domacina u prvih 30 minuta,ukoliko dodju de nekog brzog gola , kasnije ce sve biti lakse jer ce i Sporting morati napadati . Licno svejedno mi je ko ce proci ,mada bi volio spansko finale , al' opet s druge strane ,mislim da bi u finalu lakse bilo igrati protiv Sportinga . Pa stoga .. 

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Susa
bacim povremeni pogled i na ovu tekmu ,Athletic ih ubija koliko vidim .

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ma i nije baš ubijanje. Više to ide u intervalima. Prvih 20-ak dominira Athletic pa onda Sporting pokušava narednih 15 da bi Bilbao onda pokušao nešto pred pauzu.juznjak> je napisao/la:Susabacim povremeni pogled i na ovu tekmu ,Athletic ih ubija koliko vidim .
I dok ovo pišem, padoše dva gola. Sporting izjednačava iz ničega ali Bilbao stvari vraća u normalu par minuta kasnije. Čisto sumnjam da će se igrati produžeci.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
Dva najbolja napadaca u Spaniji,ne igraju u Realu ili Barci . Nice
. Znaci u finalu protiv Babe 

Cestitke Bilbao-u na zasluzeno izborenom finalu. Tokom cijele sezone su igrali odlican fudbal u LE i sada imaju priliku da 9.Maja osvoje trofej nakon dugog niza godina.
Ovaj uspjeh je jos veci jer su isti izborili igracima iz Baskije.
Ovaj uspjeh je jos veci jer su isti izborili igracima iz Baskije.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Fino, baš mi je drago zbog Bilbaa.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Svaka cast Baskijcima,Llorente je zasluzio da zabije za prolaz u finale 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Cestitke , nadam se da i trofej ide u Baskiju 

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Athetic Bilbao zasluženo ide u finale, a kad pogledamo da su prije toga izbacili Schalke i Manchester zaslužuju veliki respekt. Nadam se da će na kraju osvojiti Europa Ligu, ali svakako očekuje nam dobra utakmica u finalu.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Gazde

(moze i za pdf kako zamisljate forumase
)

(moze i za pdf kako zamisljate forumase

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Nadam se da trofej ide starijem bratu 

Don't hate what you don't understand.
- raul-zakon
- Kontakt:
Ne dajte Bielsu Blaugrani ni za živu glavu ! 

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Fenomenala klub. Ima fanatične navijače. Večeras iskreno sam navijao za Sporting L. al nimalo mi nije krivo što je Bilbao u finalu i nadam se da će osvojiti protiv mrskog Atletic Madrida
Predobro prvo poluvrijeme, fenomenalno. Al u drugom su se taktike više pokazale. Stvarno sa uživao. Ovaj vikend je pun predobrih tekmi i vi ste ga prekucali ( prvo poluvrijeme ).

Predobro prvo poluvrijeme, fenomenalno. Al u drugom su se taktike više pokazale. Stvarno sa uživao. Ovaj vikend je pun predobrih tekmi i vi ste ga prekucali ( prvo poluvrijeme ).
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Nije on za Barce.Ne vjerujem da bi izdržao pritisak.raul-zakon je napisao/la:Ne dajte Bielsu Blaugrani ni za živu glavu !
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- raul-zakon
- Kontakt:
Ko? Bielsa da podlegne pod pritiskom? You don't know what you're talking about, young man !LBJ MVP je napisao/la:Nije on za Barce.Ne vjerujem da bi izdržao pritisak.raul-zakon je napisao/la:Ne dajte Bielsu Blaugrani ni za živu glavu !

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Imam i ja visoko mišljenje u njemu,al mislim da bi sagorio u Realu.Ne zbog loših rezultata,uništio bi ga ego Pereza.raul-zakon je napisao/la:Ko? Bielsa da podlegne pod pritiskom? You don't know what you're talking about, young man !LBJ MVP je napisao/la:Nije on za Barce.Ne vjerujem da bi izdržao pritisak.raul-zakon je napisao/la:Ne dajte Bielsu Blaugrani ni za živu glavu !Kada Mourinho ode iz Reala, za mene su prihvatljive samo dvije varijante, ili da vratimo Brku(što je u domenu naučne fantastike), ili da dovedemo upravo Bielsu. Zaista imam visoko mišljenje o ovom čovjeku...
Pelle je imao odlične rezultate s obzirom da nije birao pojačanja,a na kraju otkaz.Bielsa bi bio doveden da ispunjava Perezu želje za razliku od Joze koji upravlja svime u klubu.Da se razumijemo ja želim da Jozo ode no nisam siguran dal je Bielsa prava osoba da ga naslijedi.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- raul-zakon
- Kontakt:
Da se ja pitam, Jozo bi ostao u Realu barem još 10 godina. Ili kao Ferguson da umre u klubu !Imam i ja visoko mišljenje u njemu,al mislim da bi sagorio u Realu.Ne zbog loših rezultata,uništio bi ga ego Pereza.
Pelle je imao odlične rezultate s obzirom da nije birao pojačanja,a na kraju otkaz.Bielsa bi bio doveden da ispunjava Perezu želje za razliku od Joze koji upravlja svime u klubu.Da se razumijemo ja želim da Jozo ode no nisam siguran dal je Bielsa prava osoba da ga naslijedi.

Zašto Del Bosque, to ne moram objašnjavati, svima je jasno.

Moderatori, sorry na offtopičarenju, ali otvorila se diskusija sasvim slučajno, moram čovjeku odgovoriti !

HALA MADRID !
HALA MADRID !
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Cestitke Baskijcima
Zasluzili su uzeti ovogodisnju EL vise nego i jedan drugi tim.Nadam se da ce Atletico u finalu biti dostojan protivnik ali moraju priznati da imaju za suparnika mnogo kvalitetniji tim.
Llorente je nenadyebiv.K`o sto sam i u mnogo navrata rekao ukoliko zadrze glavni rooster ovaj tim moze dosta vise ponuditi.Međutim da ce biti tesko,tesko ce.
Ko da gledam Roman vec lista pare za Fernanda

Llorente je nenadyebiv.K`o sto sam i u mnogo navrata rekao ukoliko zadrze glavni rooster ovaj tim moze dosta vise ponuditi.Međutim da ce biti tesko,tesko ce.
Ko da gledam Roman vec lista pare za Fernanda

Chelsea F.C.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.