Francuska - BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: BiH - Luxemburg / Francuska - BiH
na wiki pise da ce Husidic igrati za ameriku..? Tacna informacija ako jeste neka mu je sa srecom nemogu svi igrati za nasu repku..?Neka se razviju sportski i ekonomski kod drugi i nek se vratu u bosnu i potrosu malo para znaci manja investicija. Takodze sa junuzovicem. Nama je samo bitno da prikljucimo ove najbolje sefer,hajro...,
To je jedino moguce kod Bake Sliskovica i na menaderu 2003, ali na menaderu pise kada je Barabrez OM snaga 78 a kada je stoper 34 odprilike. Nekontam ni ja sta mi hoce stim da kaze
.
Sta ja predlazem? Da gradimo ekipu tako da nam igraci igraju na pozicijama dje igraju u klubovima, na pozicijama dje su najjaci, sam to.

Sta ja predlazem? Da gradimo ekipu tako da nam igraci igraju na pozicijama dje igraju u klubovima, na pozicijama dje su najjaci, sam to.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
mi trebamo sto prije rijesit papire sa anelom hadzicem...vidimo da nam dva stopera i dva zadnja vezna imaju kartone, a hadzic sjajno igra i jednu i drugu poziciju...i ne samo te pozicije 

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Ja se zezam.teodolit je napisao/la:Hoćeš reći MANAGER-a?!Anti NWO je napisao/la:Mislis na OM, FW, ZM? to imam sa menadera.
Licno mislim da je najgore to sto ga necemo imati za Luxic i eventualno za baraz. Protiv Francuza ne vjerujem da bi Pape izveo tim sa dva spica, vec ce se traziti dva pokretna krila. Jedan od njih bi napokon trebao da bude Lula, kojeg stalno vraca na poziciju beka radi ovih izostanaka, sto radi kartona, sto radi povreda.VanBasten je napisao/la:nadam se.Edvin_Mg je napisao/la:ma bit ce spreman 100 %,krajem septembra je on spremanVanBasten je napisao/la:Dal' ć eVedo biti spreman do te tekme, nešto mi ova njegoav izjava mutna pravo :S
Fali nam pravo, baš nam je falio u ovom dvomeču.
Ne znam jedino ko bi mu bio taj drugi brzac po strani, no vjerovatno bi lijevo isao Salihaga, a desno Lulaga. U sridu Pjanaga, na DM-ove Medunjanaga i Rahimaga/Zahiraga itd.
A moguce je i ovako iako Medunjanin nije tako pokretan, niti bi ga ja forsirao na strani:
----------------------------------Beg------------------------------
Mujdza----------Spaha----------Papac-------------Salihovic
-------------------Rahimic-------------Zahirovic----------------
Lulic-----------------------Pjanic-------------------Medunjanin
----------------------------Ed(win Po)---------------------------
Ma ima mali milion kombinacija kada su zdravi svi igraci i svaka je dobra, bitno je samo da nema povreda kljucnih igraca.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Ništa idi ugij Čokolino nastavi s tim igricama, i mislim da je vrijeme da ti polahko u krevetić pođeš.Anti NWO je napisao/la:To je jedino moguce kod Bake Sliskovica i na menaderu 2003, ali na menaderu pise kada je Barabrez OM snaga 78 a kada je stoper 34 odprilike. Nekontam ni ja sta mi hoce stim da kaze.

Ej i još nešta nemoj puno igrica, moglo bi ti štetiti.
A ovo gdje sada pišeš to ti je real world!

Zadnja izmjena: teodolit, dana/u 07 sep 2011, 23:51, ukupno mijenjano 1 put.
Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."
M. Selimovic - Tvrdjava
M. Selimovic - Tvrdjava
Ma sad imamo stopera, gdje naći napadače?Papastathopoulos je napisao/la:mi trebamo sto prije rijesit papire sa anelom hadzicem...vidimo da nam dva stopera i dva zadnja vezna imaju kartone, a hadzic sjajno igra i jednu i drugu poziciju...i ne samo te pozicije

glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Kod mene je sada svanuloteodolit je napisao/la:Ništa idi ugij Čokolino nastavi s tim igricama, i mislim da je vrijeme da ti polahko u krevetić pođeš.Anti NWO je napisao/la:To je jedino moguce kod Bake Sliskovica i na menaderu 2003, ali na menaderu pise kada je Barabrez OM snaga 78 a kada je stoper 34 odprilike. Nekontam ni ja sta mi hoce stim da kaze.
Sta ja predlazem? Da gradimo ekipu tako da nam igraci igraju na pozicijama dje igraju u klubovima, na pozicijama dje su najjaci, sam to.![]()
A ovo gdje sada pišeš to ti je real world!![]()

- Papastathopoulos
- Kontakt:
ja licno bih pozvao seferovica iz fiorentine pa da vidimo hoce li se odazvat, a on nije los uopste....btw, ja sam cuo da hadzic samo ne moze igrat golmana, znaci...VanBasten je napisao/la:Ma sad imamo stopera, gdje naći napadače?Papastathopoulos je napisao/la:mi trebamo sto prije rijesit papire sa anelom hadzicem...vidimo da nam dva stopera i dva zadnja vezna imaju kartone, a hadzic sjajno igra i jednu i drugu poziciju...i ne samo te pozicijeZec, van forme. Muslimović bez kluba i isto van forme. Imamo samo Ibiševića i Džeku. Eto Vedo se vraća krajem septembra kažu, ali koliko će biti spreman do meča?

BRAVO!Anti NWO je napisao/la:Kod mene je sada svanuloteodolit je napisao/la: Ništa idi ugij Čokolino nastavi s tim igricama, i mislim da je vrijeme da ti polahko u krevetić pođeš.![]()
A ovo gdje sada pišeš to ti je real world!![]()
.

Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."
M. Selimovic - Tvrdjava
M. Selimovic - Tvrdjava
Slažem se da ćemo vjerovatno tako igrati u Parizu._dreamer_ je napisao/la:
Licno mislim da je najgore to sto ga necemo imati za Luxic i eventualno za baraz. Protiv Francuza ne vjerujem da bi Pape izveo tim sa dva spica, vec ce se traziti dva pokretna krila. Jedan od njih bi napokon trebao da bude Lula, kojeg stalno vraca na poziciju beka radi ovih izostanaka, sto radi kartona, sto radi povreda.
Ne znam jedino ko bi mu bio taj drugi brzac po strani, no vjerovatno bi lijevo isao Salihaga, a desno Lulaga. U sridu Pjanaga, na DM-ove Medunjanaga i Rahimaga/Zahiraga itd.
A moguce je i ovako iako Medunjanin nije tako pokretan, niti bi ga ja forsirao na strani:
----------------------------------Beg------------------------------
Mujdza----------Spaha----------Papac-------------Salihovic
-------------------Rahimic-------------Zahirovic----------------
Lulic-----------------------Pjanic-------------------Medunjanin
----------------------------Ed(win Po)---------------------------
Ma ima mali milion kombinacija kada su zdravi svi igraci i svaka je dobra, bitno je samo da nema povreda kljucnih igraca.
Međutim uvijek je dobro imati igrača poput Vede, bar za zadnjih 10 minuta kada ćemo sigurno krenuti an sve ili ništa jer nam bod ništa ne znači. Onako svjež, brz, nezgodan, može ga i bubregom uvalit

Zadnja izmjena: VanBasten, dana/u 08 sep 2011, 00:05, ukupno mijenjano 1 put.
seferovic odigrao mislim 4 utakmice za onaj svicarski tim.VanBasten je napisao/la:Ma sad imamo stopera, gdje naći napadače?Papastathopoulos je napisao/la:mi trebamo sto prije rijesit papire sa anelom hadzicem...vidimo da nam dva stopera i dva zadnja vezna imaju kartone, a hadzic sjajno igra i jednu i drugu poziciju...i ne samo te pozicijeZec, van forme. Muslimović bez kluba i isto van forme. Imamo samo Ibiševića i Džeku. Eto Vedo se vraća krajem septembra kažu, ali koliko će biti spreman do meča?
salkic,kujovic,mahmutovic...
ovaj mali bekic izgleda stvarno ozbiljan
ovaj mali bekic izgleda stvarno ozbiljan
Zadnja izmjena: TKC, dana/u 08 sep 2011, 00:09, ukupno mijenjano 1 put.
ako vjeruješ prvi mi je pao napamet nakon vijesti o Vedinoj povredi. Malo sam aga pratio, 4 tekme j eodigrao, ali ništa specijalno. Možda i onaj Mahmutović, al je majstor za fuliti zicerPapastathopoulos je napisao/la:ja licno bih pozvao seferovica iz fiorentine pa da vidimo hoce li se odazvat, a on nije los uopste....btw, ja sam cuo da hadzic samo ne moze igrat golmana, znaci...VanBasten je napisao/la:Ma sad imamo stopera, gdje naći napadače?Papastathopoulos je napisao/la:mi trebamo sto prije rijesit papire sa anelom hadzicem...vidimo da nam dva stopera i dva zadnja vezna imaju kartone, a hadzic sjajno igra i jednu i drugu poziciju...i ne samo te pozicijeZec, van forme. Muslimović bez kluba i isto van forme. Imamo samo Ibiševića i Džeku. Eto Vedo se vraća krajem septembra kažu, ali koliko će biti spreman do meča?
![]()
![]()

- Papastathopoulos
- Kontakt:
a dobro, meni je mahmutovic vise za krila, mislim da on ne igra bas u napadu, al ko zna....mozda saida husejinovicaako vjeruješ prvi mi je pao napamet nakon vijesti o Vedinoj povredi. Malo sam aga pratio, 4 tekme j eodigrao, ali ništa specijalno. Možda i onaj Mahmutović, al je majstor za fuliti zicer

btw, jel ja ovo njusim mito i korupciju na forumu

Zadnja izmjena: Papastathopoulos, dana/u 08 sep 2011, 00:12, ukupno mijenjano 1 put.
jesi li samo gledao njegoce stats ili si gledao utakmice...?
Ma prekomandovan je u napad prošle sezone. Ove nisam još pogledao nijednom tekmu Teplica, ne znam jel idalje igra u špicu. I jest više za krila, ustvari to ej i igrao kad je došao u Telplice. Brz je momak i uporan strašno, ima i solidnu tehniku u duel igru, al kad 1:1 na golmana ne zna, pa ne zna... Sjećam se protiv Sparte, ma ubli Spartu, 3 zicera je fulio dok nije ugarao jedan s linije nekako. I na kraju samo 2:2. Bar je tako prošle godien biloPapastathopoulos je napisao/la:a dobro, meni je mahmutovic vise za krila, mislim da on ne igra bas u napadu, al ko zna....mozda saida husejinovicaako vjeruješ prvi mi je pao napamet nakon vijesti o Vedinoj povredi. Malo sam aga pratio, 4 tekme j eodigrao, ali ništa specijalno. Možda i onaj Mahmutović, al je majstor za fuliti zicer![]()
![]()
![]()
ako nije otisao u penziju sa 22-23 god
![]()
![]()
![]()

a Said čujem igra neke "divlje" turnire po Tz kantonu
bilo su nekakve price od Husejinovic i xanthi iz grcke.....ali jos nista novo ovdje.
Ne treba podcjenjivati Luxemburg ,nije to ona repka od prije 10-tak godina kada su uglavnom sluzili za popravljanje gol razlike. Naravno ne sumnjam u pobjedu , kada se oni uspjesno apsolviraju ,otici u Pariz rastereceni i tako probati iznenaditi kokoske koji i ne blistaju u ovim kvalifikacijama . Cini mi se da su upravo protiv nas odigrali najbolju utakmicu?!
Sto se tice formacije glupo bi bilo otvoriti se protiv takve repke, ako budemo u rezultatskom egalu do tamo 70min ,onda krenuti na sve ili nista i ubaciti Vedu ili koga vec.

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
ima li iko info koliko ce kostati aranzman u pariz?
treba nam jos igraca iz BiH
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.