SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Yahoo SS.BA liga - 2. sezona
Ima spolnu bolest za kosarku.
Ovo podržavam.Poslušajte adnana sviadnan24 je napisao/la:Love je meni bio prvi izbor...ne bi njega dao ni za sta...al' hajd nek vam budeNe treba glumiti debila Sterna kad su se vec dvije strane dogovorile...u tome i jest poenta cijele ove igre.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Saj Donnie uvedi ovo da se odma realizuju transferi ili da ih ti odobris, ovo je stvarno previse cekati i vidi ako ima neaktivnih od samog pocetka onda ih malo pratiti i ako se ne loguju za par dana odma mjenajti ih za druge aktivne.
Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nop. Ostaje ovako. Trejd ce, ako prodje naravno, biti zvanican u cetvrtak a ne u petak kako sam prvobitno rekao. U petak bi igraci imali debi za novi tim kad bi se igralo.
Ma ovako se predugo ceka i samim tim liga je neaktivnija.Donnie Darko je napisao/la:Nop. Ostaje ovako. Trejd ce, ako prodje naravno, biti zvanican u cetvrtak a ne u petak kako sam prvobitno rekao. U petak bi igraci imali debi za novi tim kad bi se igralo.
Povreda leđa.edo3majka je napisao/la:Jel povreda ili nesto drugo u pitanju?jose je napisao/la:Koliko sam skontao, Baron ti nece igrati do februara.edo3majka je napisao/la:McGrady OUT Baron Davis IN![]()
![]()
![]()
Sinoc sam gledao Atlantu i McGrady ne izgleda dobro, kad sam i ja izgubio vjeru onda mu se stvarno lose piseiako ima u meni jos tracak nade
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
@Mambe Sarajevo (ne'am pojma ko je),
Bacio sam neku ponudicu, pa...
@Don Burza,
Jesi l' ti šta iskombinovao? Ja jučer malkice gledao u sastave i nikako da dođem do nekog normalnog tradea za obojicu.
Bacio sam neku ponudicu, pa...
@Don Burza,
Jesi l' ti šta iskombinovao? Ja jučer malkice gledao u sastave i nikako da dođem do nekog normalnog tradea za obojicu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Monolog je napisao/la:@Mambe Sarajevo (ne'am pojma ko je),
Bacio sam neku ponudicu, pa...![]()
@Don Burza,
monoloze eto poslo sam ti ponudu... durant, jenings mo williams za paula i de rozana i nekog ko ti ne treba ako si za....
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Rule, eto ja sam tebi poslao zanimljivu ponudu.
Poslao sam predobru ponudu Bullsima za Ronda.Ne vidim razlog da ne prihvati.Dobio bi Parkera i J-Richa
Možda je previše od mene,ali jbg treba mi Rondo,a J-Rich je ionako višak 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
@Rule,
Nema nikakve ponude. Ti si to poslao i poslije stopirao. Helem, Mo svakako neće igrati kao prije (valja se laktati sa Billupsom + Paulom), a gubim previše asistencija ovim tradeom (a svakako sam tanak sa asistima, jer izuzev Paula, niko ne može dodati loptu).
Mada, možda bismo se mi mogli dogovoriti. Recimo Paul + Jackson = Durant + Evans. Ti bi dobio na asistencijama, osvojenim loptama, ja na poenima i skokovima. Naglasak na možda.
Nema nikakve ponude. Ti si to poslao i poslije stopirao. Helem, Mo svakako neće igrati kao prije (valja se laktati sa Billupsom + Paulom), a gubim previše asistencija ovim tradeom (a svakako sam tanak sa asistima, jer izuzev Paula, niko ne može dodati loptu).
Mada, možda bismo se mi mogli dogovoriti. Recimo Paul + Jackson = Durant + Evans. Ti bi dobio na asistencijama, osvojenim loptama, ja na poenima i skokovima. Naglasak na možda.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
stopirao sam da predomislio sam se iz tog razloga sto ti previse dajem cak duplo vise izuzev tih lopti... uzmi da ce durant po mercu preko 20 ic ili 25p imat ce izmedju 7 8 eventualno 10tak skokova, blokada procenat suta i bacanja...jenings ce isto po mojim procjenama ici preko 15p po susretu 5 6 skokova i ostalo mo villiams isto tako do 15takp 5 6 asist.... a dajes mi samo ukradene lopte... a tvoja ponuda je nerealna za evansa i duranta....
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Dobro. Moguće da je nerealna. Isto tako je nerealno očekivati da će Mo opet biti na 15+6 ove sezone. Jer, tu su i Billups i Paul, a sigurno da Clippersi neće zabijati 150 poena po meču. 
Monolog je napisao/la:Dobro. Moguće da je nerealna. Isto tako je nerealno očekivati da će Mo opet biti na 15+6 ove sezone. Jer, tu su i Billups i Paul, a sigurno da Clippersi neće zabijati 150 poena po meču.
pa dobro vidjet cemo... mada i ja sumnjam da ce ic preko ali et znajuci da je on suter moze se ocekivat da pogodi koju tricu, ostaje da vidimo:)
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Ponuda odlicna za Duranta poslana
edo3majka je napisao/la:Ponuda odlicna za Duranta poslana
prihvacena
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
tako da sam rijesio SVE POZICIJE....
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Jbg. ponuda je predobra da bi se odbila, ja imam neke druge planove u kojima mi Durant igra veliku ulogu, iako mi je zao Lee-aRule_hz je napisao/la:tako da sam rijesio SVE POZICIJE....
@monolog
nisam nista uradio
izgleda da cu ostati na ovom timu pa sta bude
dobijam neke ponude koje mi nit smrde nit mirisu pa ih odbijam
nisam nista uradio
izgleda da cu ostati na ovom timu pa sta bude
dobijam neke ponude koje mi nit smrde nit mirisu pa ih odbijam
Thomas Müller - Fußballgott
edo3majka je napisao/la:Jbg. ponuda je predobra da bi se odbila, ja imam neke druge planove u kojima mi Durant igra veliku ulogu, iako mi je zao Lee-aRule_hz je napisao/la:tako da sam rijesio SVE POZICIJE....
pa ne zalim se za ponudu, jarane iako si dobio puno kod DURANTA, kao i ja ponajvise C pa koliko sam promjenio puta FA cas onaj cas ovaj jbg , et rijesio sam, pored Buzera i Lee-a imam Mc Gee-a... sa tvojom dvojicom sam dobio 30tak poena, 20tak skokova 6 7 asist TO mi je sveden na minimum, zadovoljan sam... nadam se da ce ostali se slozit za ovaj trade... i da bude odobren do 25tog....
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.