Ermin Zec

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Re: Ermin Zec

Post Postao/la calcio » 25 sep 2009, 21:03

znaci opet dva gola..... proradio je u pravo vrijeme, samo neka tako nastavi. priznajem da sam bio blizu da ga otpisem a vjerujem da nisam usamljen :)

fico45
Kontakt:

Post Postao/la fico45 » 25 sep 2009, 21:40

Jos uvijek nemogu vjerovat da se nije naso barem na klupi u A-repki

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 sep 2009, 21:50

calcio je napisao/la:znaci opet dva gola..... proradio je u pravo vrijeme, samo neka tako nastavi. priznajem da sam bio blizu da ga otpisem a vjerujem da nisam usamljen :)
Bogami cini mi se da jesi.Bitno je da mi zombije Medzumanjina,Begovica i ostale koje raja ozivljava priziva i ne otpisuje :roll: Ove nase momke koji nemaju rezervnu repku ko ebe.Sijeticemo ih se jedne godine. :evil:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 25 sep 2009, 22:01

Zekonja, kao i Dzeko proradio na vrijeme. Trebaju nam igraci sa najboljom formom. Majstore samo tako nastavi, na zimu ces ABD U Njemacku.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 25 sep 2009, 22:25

harishp je napisao/la:
calcio je napisao/la:znaci opet dva gola..... proradio je u pravo vrijeme, samo neka tako nastavi. priznajem da sam bio blizu da ga otpisem a vjerujem da nisam usamljen :)
Bogami cini mi se da jesi.Bitno je da mi zombije Medzumanjina,Begovica i ostale koje raja ozivljava priziva i ne otpisuje :roll: Ove nase momke koji nemaju rezervnu repku ko ebe.Sijeticemo ih se jedne godine. :evil:
ne kazem da Medunjanin treba odmah da igra nego da mu se srede papiri tako da moze uskociti po potrebi a ne da se u zadnji cas sve rijesava. neznam sta nije jasno oko njega i Begovica? izbjeglice kao i mnogi drugi. snasli se u novim sredinama i iskoristili mogucnosti koje im te sredine pruzaju, kao i mnogi drugi. ali sad zele da igraju za BiH, jeli to mozda pogresno od njih? ako cemo njih napadati onda mozemo komotno napadati cijelu dijasporu koja tamo nekim tudjim drzavama placa poreze umjesto svojoj domovini, ne vidim razliku. ;) posto sam i sam dijaspora, to bi bilo jako licemjerno da sad napadam Begovica ili nekog drugog. bar ja tako mislim.

ali stani malo, zar ti nisi protiv da igraci iz premijer lige dobivaju sansu u repci? ako izuzmemo Dinamo, HNL i Premijer liga su tu negdje po jacini. ne mislis valjda da je puno teze zabiti dva gola katastrofalnom Zagrebu nego nekom premijerligasu?

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 sep 2009, 23:02

calcio je napisao/la:
harishp je napisao/la:
ne kazem da Medunjanin treba odmah da igra nego da mu se srede papiri tako da moze uskociti po potrebi a ne da se u zadnji cas sve rijesava. neznam sta nije jasno oko njega i Begovica? izbjeglice kao i mnogi drugi. snasli se u novim sredinama i iskoristili mogucnosti koje im te sredine pruzaju, kao i mnogi drugi. ali sad zele da igraju za BiH, jeli to mozda pogresno od njih? ako cemo njih napadati onda mozemo komotno napadati cijelu dijasporu koja tamo nekim tudjim drzavama placa poreze umjesto svojoj domovini, ne vidim razliku. ;) posto sam i sam dijaspora, to bi bilo jako licemjerno da sad napadam Begovica ili nekog drugog. bar ja tako mislim.

ali stani malo, zar ti nisi protiv da igraci iz premijer lige dobivaju sansu u repci? ako izuzmemo Dinamo, HNL i Premijer liga su tu negdje po jacini. ne mislis valjda da je puno teze zabiti dva gola katastrofalnom Zagrebu nego nekom premijerligasu?
:shock: Hm pa taj isti Zec zabi Dinamu skaricama dva gola u Sibeniku i jedan u Zagrebu.Zar jedan ispodprosjecni Kalinic ne ode u Englesku za 8 miliona eura. :roll: O ovim malo zvucnijim klocevima da i ne spominjem.
Ne racunam uopste Premier ligu jer je to liga kloceva sto u timovima sto u savezu.HNL makar zna da umota svoja sranja.Igrac iz Premijer lige moze u repci kvaliletno odigrati samo onda ako iz Poljskog,Ceskog,HNL kluba uspije da nesto ostvari i da ga na kraju krajeva kupi jaci klub,Ni u kom slucaju direktno u repku.To je ravno samounistenju zar nije dosta Vasilica i ostalih koji ni par minuta u repci nisu mogli da sastave a da ne naprave neki kiks.
I ne mjesasj dijasporu sa ljudima koji bi zbog koristi i vlastitu mater prodali.
Dijaspora je i Pjanic i njegov mukotrpan put prema repci.Salihovic koga je hertha ucjenila a ovaj odbio svabe zaigrao za mladu BIH i docekalo ga u koverti haj ti Sejo u treceligasa kao zahvala.Ali je Sejo mic po mic i ostao vjeran svojoj BIH a u Njemackoj drma li drma.
Kako rekoh o ovim dijasporcima koji jednom guzicom sjede na pet stolica,iskreno volio bih da obadvije noge slome sto prije.Oni su pametni a ostali su budale i jos ga treba moliti.Ma zamoli im se mamari :evil:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 25 sep 2009, 23:44

harishp je napisao/la:
calcio je napisao/la: ne kazem da Medunjanin treba odmah da igra nego da mu se srede papiri tako da moze uskociti po potrebi a ne da se u zadnji cas sve rijesava. neznam sta nije jasno oko njega i Begovica? izbjeglice kao i mnogi drugi. snasli se u novim sredinama i iskoristili mogucnosti koje im te sredine pruzaju, kao i mnogi drugi. ali sad zele da igraju za BiH, jeli to mozda pogresno od njih? ako cemo njih napadati onda mozemo komotno napadati cijelu dijasporu koja tamo nekim tudjim drzavama placa poreze umjesto svojoj domovini, ne vidim razliku. ;) posto sam i sam dijaspora, to bi bilo jako licemjerno da sad napadam Begovica ili nekog drugog. bar ja tako mislim.

:shock: Hm pa taj isti Zec zabi Dinamu skaricama dva gola u Sibeniku i jedan u Zagrebu.Zar jedan ispodprosjecni Kalinic ne ode u Englesku za 8 miliona eura. :roll: O ovim malo zvucnijim klocevima da i ne spominjem.
Ne racunam uopste Premier ligu jer je to liga kloceva sto u timovima sto u savezu.HNL makar zna da umota svoja sranja.Igrac iz Premijer lige moze u repci kvaliletno odigrati samo onda ako iz Poljskog,Ceskog,HNL kluba uspije da nesto ostvari i da ga na kraju krajeva kupi jaci klub,Ni u kom slucaju direktno u repku.To je ravno samounistenju zar nije dosta Vasilica i ostalih koji ni par minuta u repci nisu mogli da sastave a da ne naprave neki kiks.
I ne mjesasj dijasporu sa ljudima koji bi zbog koristi i vlastitu mater prodali.
Dijaspora je i Pjanic i njegov mukotrpan put prema repci.Salihovic koga je hertha ucjenila a ovaj odbio svabe zaigrao za mladu BIH i docekalo ga u koverti haj ti Sejo u treceligasa kao zahvala.Ali je Sejo mic po mic i ostao vjeran svojoj BIH a u Njemackoj drma li drma.
Kako rekoh o ovim dijasporcima koji jednom guzicom sjede na pet stolica,iskreno volio bih da obadvije noge slome sto prije.Oni su pametni a ostali su budale i jos ga treba moliti.Ma zamoli im se mamari :evil:
nije samo Vasilic iz Premijer lige igrao za repku, bilo je i uspjesnijih primjera, kao sto je bilo kloceva iz HNL u repci. ;) nemojmo gledati gdje ko igra vec kako igra.
svakom normalnom covjeku je vlastita familija na prvom mjestu pa tek onda drzava i sta ja znam... kad vidim da je kod nekog drzava na prvom mjestu to za mene nije patriotizam vec ocigledno nesto nije u redu sa doticnim. Begovic i Medunjanin su htjeli kao prvo osigurati opstanak svojim familijama i to je po meni okej, nemamo ih pravo zbog toga napadati. nisu sigurno igrali za Holandiju i Kanadu jer ih vise vole od BiH, pa valjda je to svima jasno? najbitnije je da sto vise kvalitetnih igraca stavimo na raspolaganje reprezentaciji, normalno da nemogu svi igrati ali ta sirina je jako bitna. vazda ce biti povreda i kartona a nije naodmet ni sto ce biti veca konkurencija.

gringo1
Kontakt:

Post Postao/la gringo1 » 26 sep 2009, 00:45

Malo je off.
Vidim da se usporeduje Premijer liga i HNL pa da dodam komentar.
Ove godine je Premijer liga kvalitetenija od HNL 100%,svi smo vidjeli da je Sarajevo pusilo u domacim tekmama a gazilo u evropi,znam da ce mnogi reci cuvali se za evropskih tekmi ali to nije istina grizli su oni ali nije mogla pobjeda nazor...
A samo zahvaljujuci nasaoj pisljivoj sreci i Hadzicu Sarajevo nije proslo Kluza kojeg je nadigralo u obje tekme a taj isti Kluz zgazi predstavnika Austrije u gostima..........itd
Recimo jedan Siroki je nadigrao Sturma koji je rame uz rame sa Red-Bul Salczburgom a taj isti Red-BUL je Zgazio Dinamo,onome ko dobro vidi to dovoljno govori...itd

A o uspijehu Slavije netreba ni govoriti...

Ali vratimo se mi Zecu koji je prava zvijer i nas oslonac narednih 15 godina i osiguranje da nam mjerilo vise nikad nebudu Armenija i Malta....
Zivi svaki dan kao da je posljednji a jedan ce i biti!!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 sep 2009, 01:39

@Calcio opstanak je bio osiguran sve i jednom igracu koji je imalo vrijedio.Bez obzira koju on repku izabrao :ugeek: Ja jos ni za jednog igraca nisam cuo da je izabrao BIH i zbog toga izgubio boravak,platu a klub kao klub i najbolji ga mjenjaju.Prema tome ta ti jarane za sad otpada solucija.Nije patriotizam samo se busati u prsa i vikati ja sam taj i taj rodne grude sin.A naravno familija istim tim putem gura sa tobom sto se tice uopste opstanka i zivota.Ali patriotizam je isto jedna vrsta indetiteta,da znas ko si i sta si kao i tvoje djete.
Jos ako imas sanse da nesto dobro ucinis za svoju zemlju a da te to bas i ne kosta nesto previse jos bolje.
A ovi koji bi okrenulu gujcu tamo gdje vise griju,takvi bi te isto nasadili i ostavili na cjedilu kad bi bilo najpotrebniji.
Repka jedne drzave nije samo omjer uspjeha ili neuspjeha,to je jedan nacionalni ponos koji ti ili neko sa strane kad se desi pobjeda ili neki odlazak na veliko prvenstvo ostavlja ponosnim a tako i oni koji igraju punim srcem za tu svoju drzavu.
Bilo kako uvjeren sam da ce Sibenik dobro utopiti Zeca a ovaj ne samo da zna zabiti,nego itekako sa loptom.gdje god ode BIH samo moze profitirati.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 26 sep 2009, 09:56

Mo sada imamo odlicnu priliku da popravimo ligu i podignemo cijene jer repka je napravila mnogo proteklih mjeseci...Sto se tice Zeca,pa on da je Hrvat bio bi skuplji 200 % kao i Dzeko a je recimo Francuz,to je realnost...Nadam se da ce se te stvari promijenit uskoro i da ce kvalitet naseg igraca biti na cijeni kao i isti kvalitet stranog ....Zec je igracina ,vec je vise puta dokazao....Zec i Bilbija su nase nade ,cini mi se i jedine za sada :-)

ZEno.T.
Kontakt:

Post Postao/la ZEno.T. » 26 sep 2009, 10:18

Milsim da zasluzuje Bundesligu i naravno reprezentaciju.Treba mu dati sansu !
12.9.2009.

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 27 sep 2009, 08:06

Bravo Ermine,e pa stvarno se mozemo pohvaliti vrhunskim napadacima kojih imamo sada zaista napretek.Bas divno.
BosnaE

jocker123
Kontakt:

Post Postao/la jocker123 » 30 sep 2009, 18:00

Na danas objavlljenom spisku reprezentativaca Bosne i Hercegovine za utakmice kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo naredne godine nema mladog Ermina Zec.
Trener hrvatskog Šibenika Branko Karačić pun je riječi hvala za svog napadača, kojeg smatra ponajboljim igračem HNL, ali Ćiro Zeca nije uvrstio na spisak.

"Znam ja o Zecu mnogo. Već je bio pozivan ranije. Kada sam ga u Rijeci uveo da nam donese preokret na terenu, on je zablokirao, pa nije mogao ni potrčati. To je dubok problem psihološke prirode, ta blokada, a to što Karačić kaže nabijem ja na neku stvar", rekao je selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Miroslav Blažević na pitanje zašto među pozvanima nije i Ermin Zec.

a debila covjeka

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 30 sep 2009, 18:04

totalno glupa izjava posto je zvao zeca i poslije rijeke, a nesmije ga mjerit po tome kako je igrao protiv rijeke posto je to bila prodana utakmica. ako tako mjeri nebi nikog vise smio zvati u repku koje igro tada.

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 30 sep 2009, 18:06

Kad smo mi igrali protiv Rijeke ...momak je od tad zabio najmanje 4 gola... ;) ;)
A C A B !

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 30 sep 2009, 18:09

jocker123 je napisao/la:Na danas objavlljenom spisku reprezentativaca Bosne i Hercegovine za utakmice kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo naredne godine nema mladog Ermina Zec.
Trener hrvatskog Šibenika Branko Karačić pun je riječi hvala za svog napadača, kojeg smatra ponajboljim igračem HNL, ali Ćiro Zeca nije uvrstio na spisak.

"Znam ja o Zecu mnogo. Već je bio pozivan ranije. Kada sam ga u Rijeci uveo da nam donese preokret na terenu, on je zablokirao, pa nije mogao ni potrčati. To je dubok problem psihološke prirode, ta blokada, a to što Karačić kaže nabijem ja na neku stvar", rekao je selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Miroslav Blažević na pitanje zašto među pozvanima nije i Ermin Zec.

a debila covjeka

kako samo papanska izjava majko moja :shock:
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 30 sep 2009, 18:18

Tako pricat o mladom igracu poput Zeca...Nevjerovatno.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 30 sep 2009, 18:20

ma ovo izmislili ovi sa ss.ba dje ce ovo rec pa nebi ga zvao protiv irana ako je ovako...fkt nea logike...

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 30 sep 2009, 18:20

ma nista cudno..... ermin nije u prelaznom roku promijenio klub,,, u sibeniku slaba primanja, menadzer nema para da uplati u savez pa zbog toga nije pozvan!!!!! nista novo!!!!! trebao bi neko isto nazvati Medunjanina pa mu reci da uplati sta na ziroracun repke,,,,, mozda dobije poziv?????? ko zna?????
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

doe78
Kontakt:

Post Postao/la doe78 » 30 sep 2009, 18:24

vrebac86 je napisao/la:ma nista cudno..... ermin nije u prelaznom roku promijenio klub,,, u sibeniku slaba primanja, menadzer nema para da uplati u savez pa zbog toga nije pozvan!!!!! nista novo!!!!! trebao bi neko isto nazvati Medunjanina pa mu reci da uplati sta na ziroracun repke,,,,, mozda dobije poziv?????? ko zna?????

Mali ne prosipaj se,jedan je davno odabrao holandiju, sad pati za bih...Drugog sam gledao protiv luxemburga,dosta sam vidio!!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: EdinjoBos, sagitarius i 8 gostiju.