Skijanje
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- anonymousHD
- Kontakt:
Re: Skijanje
Kakva druga vožnja Kostelića, svaka mu čast. Definitivno kralj slaloma. 
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
gledam ovo skijanje sad i ne vjerujem sta taj Kostelic radi
nego, zanima me jel ikad kod nas u BiH na Bjelasnici il negdje bila utrka svjetskog kupa?? nemam bas toliko godina da se sjecam tog, al bas bi volio da nekad bude, vjerujem da bi bilo jako puno ljudi ponajvise zbog Kostelica, al oduvjek smo mi u BiH bili fanatici na tribinama sto se svih sportova tice
nego, zanima me jel ikad kod nas u BiH na Bjelasnici il negdje bila utrka svjetskog kupa?? nemam bas toliko godina da se sjecam tog, al bas bi volio da nekad bude, vjerujem da bi bilo jako puno ljudi ponajvise zbog Kostelica, al oduvjek smo mi u BiH bili fanatici na tribinama sto se svih sportova tice
ZOIgospodin Seljakovic je napisao/la:gledam ovo skijanje sad i ne vjerujem sta taj Kostelic radi![]()
Bilo je na Jahorini mislim 1987 finale svjetskog kupa
Mislim da su se nakon olimpijade na Bjelasnici odrzavala takmicenja nizeg ranga od svjetskog kupa, al nisam bash 100% siguran
nema potpisa
-
karameldar
- Kontakt:
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
znam da je bilo Olimpijada...a kad sam bio klinac, prije desetak godina sa skolom sam bio na Bjelasnici il Igmanu, nisam bas siguran, al sjecam se da je bila jedna staza i dole na dnu je bio neki spiker koji je govorio na zvucnike vremena i imena skijasa...ovi su skijali bas u ovim odijelima skijaskim, normalnim, bas po tome sam i upamtio to...zato me zanima jel ima kod nas nekih predispozicija, jel ikad ikom palo napamet da organizira nesto, da se ozbiljno uhvati toga...mislim da bi moglo dobro proc, a vjerujem da bi nam savez ako uopce postoji dobio neku moralnu podrsku, a sigurno i jako puno para, te bi se moglo bolje radit, imala bi BiH sigurno nekog skijasa il skijasicu zbog kojih bi navijaci jos vise pohrlili na utrku...sumnjam da bi imali nekog uspjesnog kao Kostelice, al znamo da navijaci ove zemlje bez obzira na uspjehe uvijek podrze svojeAdmir_Sa je napisao/la:ZOIgospodin Seljakovic je napisao/la:gledam ovo skijanje sad i ne vjerujem sta taj Kostelic radi![]()
Bilo je na Jahorini mislim 1987 finale svjetskog kupa
Mislim da su se nakon olimpijade na Bjelasnici odrzavala takmicenja nizeg ranga od svjetskog kupa, al nisam bash 100% siguran
ove godine Kostelić opet rastura i trebao bi osvojiti velki kristalni globus i samo ga povreda može sprečiti u tome.
Moram priznati da cesto razmisljam o tome, imamo puno veci prirodni potencijal za organizaciju utrka od Hrvatske (opcenito zimske sportove), al' preduzece (ZOI 84) + savez (ne znam uopste kako funkcionise) ciji je to resor i nije bas "parali", a za organizaciju jedne utrke svjetskog kupa treba vreca para. Ipak mislim da to nije naucna fantastika, kad bi se htjelo..gospodin Seljakovic je napisao/la: jel ikad ikom palo napamet da organizira nesto, da se ozbiljno uhvati toga...mislim da bi moglo dobro proc, a vjerujem da bi nam savez ako uopce postoji dobio neku moralnu podrsku, a sigurno i jako puno para, te bi se moglo bolje radit, imala bi BiH sigurno nekog skijasa il skijasicu zbog kojih bi navijaci jos vise pohrlili na utrku...sumnjam da bi imali nekog uspjesnog kao Kostelice, al znamo da navijaci ove zemlje bez obzira na uspjehe uvijek podrze svoje...
Zasto da ne uspjesne kao Kostelice, uz pravi sistem. Ipak pusti san at the moment.gospodin Seljakovic je napisao/la: imala bi BiH sigurno nekog skijasa il skijasicu zbog kojih bi navijaci jos vise pohrlili na utrku...sumnjam da bi imali nekog uspjesnog kao Kostelice, al znamo da navijaci ove zemlje bez obzira na uspjehe uvijek podrze svoje
Evropa kup u snowboardu održat će se u subotu i nedjelju 11. i 12.februara na Bjelašnici, u sklopu obilježavanja godišnjice 14. ZOI u Sarajevu
[youtube][/youtube]
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
naravno da možemo organizovati sportska dešavanja u BiH i nesamo skijanje možemo i biatlon Cros Cantri itd. ali mi imamo nesposoban savez za to. pa hrvati imaju samo sjme i organiziraju trku a mi imamo Bjelašnicu i Jahorinu i možemo, nažalost samo teortski, organizovati sve disciplne dakle spust, super G, veleslalom i slalom.
-
SirAlexFerguson
- Kontakt:
Kostelić Ante oprao Đokovića:
Najbolji svjetski skijaš, Ivica Kostelić, proglašen je za najboljes sportaša Zagreba za proteklu godinu, a na dodjeli nagrada njegov otac i trener Ante Kostelić za Novu TV je prokomentarisao trenutnu situaciju u tekućoj sezoni.
Govorio je stariji Kostelić o njihovoj borbi protiv cijelog skijaškog svijeta, o situaciji u kojoj se nalazi porodica Kostelić.
"'Mi smo se pojavili u Svjetskom kupu kao crne ovce i to je dosta poremetilo taj sistem među nacijama. Onda je došlo do nekih pojava kojih prije nije bilo. Ima različitih vrsta pritisaka. Mi nemamo mogućnosti da se borimo protiv toga osim sportskim pobjedama", rekao je Kostelić i onda pokušao objasniti uspjehe svoje djece na primjeru jednog drugog sporta.
"Recimo tenis može svako igrati. Ima odličnih tenisera iz Čilea, Venecuele, Argentine...Skijaški krug je ograničen. Da vas podsjetim, Novak Đoković je rođen na Kopaoniku i probao je skijati. S obzirom da smo prijatelji s njima iskoristit ću ono što su rekli. Skijanje nije tenis, skijanje je mnogo komplikovanije", zaključio je popularni Gips
Najbolji svjetski skijaš, Ivica Kostelić, proglašen je za najboljes sportaša Zagreba za proteklu godinu, a na dodjeli nagrada njegov otac i trener Ante Kostelić za Novu TV je prokomentarisao trenutnu situaciju u tekućoj sezoni.
Govorio je stariji Kostelić o njihovoj borbi protiv cijelog skijaškog svijeta, o situaciji u kojoj se nalazi porodica Kostelić.
"'Mi smo se pojavili u Svjetskom kupu kao crne ovce i to je dosta poremetilo taj sistem među nacijama. Onda je došlo do nekih pojava kojih prije nije bilo. Ima različitih vrsta pritisaka. Mi nemamo mogućnosti da se borimo protiv toga osim sportskim pobjedama", rekao je Kostelić i onda pokušao objasniti uspjehe svoje djece na primjeru jednog drugog sporta.
"Recimo tenis može svako igrati. Ima odličnih tenisera iz Čilea, Venecuele, Argentine...Skijaški krug je ograničen. Da vas podsjetim, Novak Đoković je rođen na Kopaoniku i probao je skijati. S obzirom da smo prijatelji s njima iskoristit ću ono što su rekli. Skijanje nije tenis, skijanje je mnogo komplikovanije", zaključio je popularni Gips
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
-
SirAlexFerguson
- Kontakt:
Na današnjem treningu spusta u Sočiju nisu nastupili hrvatski reprezentativci.
Ivica Kostelić, Natko Zrnčić Dim, Dalibor Šamšal i Tin Široki odlučili su se nakon dva obavljena treninga spusta posvetiti treningu slaloma za nedjeljnu utrku superkombinacije.
Pobjednik današnjeg treninga je bio Streitberger iz Austrije.
Na prvom treningu spusta u srijedu Kostelić je zauzeo 18. mjesto, drugi trening je prekinut zbog slabe vidljivosti nakon što se niz stazu spustilo 36 skijaša.
Ivica Kostelić, Natko Zrnčić Dim, Dalibor Šamšal i Tin Široki odlučili su se nakon dva obavljena treninga spusta posvetiti treningu slaloma za nedjeljnu utrku superkombinacije.
Pobjednik današnjeg treninga je bio Streitberger iz Austrije.
Na prvom treningu spusta u srijedu Kostelić je zauzeo 18. mjesto, drugi trening je prekinut zbog slabe vidljivosti nakon što se niz stazu spustilo 36 skijaša.
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Sad' na ljeto Bjelasnica dobija novih 70 topova za vjestacno osnjezivanje, novu gondolu i cetverosjed, te osvjetljenje cijele glavne staze. Novi menadzment ZOI 84 radi na ispunjavanju uslova za organizaciju utrka Svjetskog kupa.tanzla je napisao/la:Moram priznati da cesto razmisljam o tome, imamo puno veci prirodni potencijal za organizaciju utrka od Hrvatske (opcenito zimske sportove), al' preduzece (ZOI 84) + savez (ne znam uopste kako funkcionise) ciji je to resor i nije bas "parali", a za organizaciju jedne utrke svjetskog kupa treba vreca para. Ipak mislim da to nije naucna fantastika, kad bi se htjelo..gospodin Seljakovic je napisao/la: jel ikad ikom palo napamet da organizira nesto, da se ozbiljno uhvati toga...mislim da bi moglo dobro proc, a vjerujem da bi nam savez ako uopce postoji dobio neku moralnu podrsku, a sigurno i jako puno para, te bi se moglo bolje radit, imala bi BiH sigurno nekog skijasa il skijasicu zbog kojih bi navijaci jos vise pohrlili na utrku...sumnjam da bi imali nekog uspjesnog kao Kostelice, al znamo da navijaci ove zemlje bez obzira na uspjehe uvijek podrze svoje...
Zasto da ne uspjesne kao Kostelice, uz pravi sistem. Ipak pusti san at the moment.gospodin Seljakovic je napisao/la: imala bi BiH sigurno nekog skijasa il skijasicu zbog kojih bi navijaci jos vise pohrlili na utrku...sumnjam da bi imali nekog uspjesnog kao Kostelice, al znamo da navijaci ove zemlje bez obzira na uspjehe uvijek podrze svoje
Evropa kup u snowboardu održat će se u subotu i nedjelju 11. i 12.februara na Bjelašnici, u sklopu obilježavanja godišnjice 14. ZOI u Sarajevu
[youtube][/youtube]
-
SirAlexFerguson
- Kontakt:
NAJBOLJI skijaš svijeta Ivica Kostelić oporavlja se u Daruvarskim toplicama nakon devete operacije desnog koljena obavljene u Baselu prije nekoliko dana. Tijekom desetodnevne terapije provodi vježbe za očuvanje mišića, smanjenje otoka koljena i opću kondiciju. Nakon operacije Ivici je danas prvi dan bez štaka.
"Osjećam se dosta dobro. Imao sam sličnu situaciju 2009. i onda sam također proveo rehabilitaciju u Daruvaru. Od tada imamo dobra iskustva koja smo čak i zabilježili i prema tim zabilješkama možemo provoditi sadašnju rehabilitaciju. Sad je rano za bilo što reći, ali mislim da teče sve prema planu i mogu reći da sam za sada zadovoljan", rekao je Kostelić za Media servis.
Uz vježbe na mobilizaciji desnog koljena, terapije magnetom, laserom i drenažom, Ivica će ovih dana provoditi i vježbe ravnoteže, te trenirati gornji dio tijela, a kako kaže, u planu je i isprobati snijeg:
"Mislim da ćemo možda iskoristiti ovo malo snijega, da stojimo malo na snijegu, da budem na skijama. Plivanje je dio rehabilitacije tako da je dan dosta ispunjen aktivnostima", istaknuo je Ivica.
Nakon toplica, Ivica će provesti nekoliko dana na Sljemenu, a onda trenirati u Austriji. Povratak u borbu za Veliki globus najavljuje 10. i 11. ožujka na Kranjskoj gori: "Trebamo vidjeti kakvo će stanje s bodovima biti kad se vratim u ožujku. Prepušteni smo na milost i nemilost konkurentima koji voze utrke sljedeća tri tjedna. Realno ćemo se znati postaviti tek kad se vratim na snijeg i kada budem imao priliku za prvi nastup", objasnio je Ivica.
Osim tzv. zlatnog dnevnika u kojem su opisane vježbe opravka, koje je radio prije dvije godine, u Daruvar je Ivica sa sobom ponio i neizostavni rekvizit, koji ga prati na svim putovanjima - gitaru:
"Ja uvijek nosim gitaru za sebe, a navečer se uvijek malo zasvira za opuštanje", zaključio je Kostelić.
"Osjećam se dosta dobro. Imao sam sličnu situaciju 2009. i onda sam također proveo rehabilitaciju u Daruvaru. Od tada imamo dobra iskustva koja smo čak i zabilježili i prema tim zabilješkama možemo provoditi sadašnju rehabilitaciju. Sad je rano za bilo što reći, ali mislim da teče sve prema planu i mogu reći da sam za sada zadovoljan", rekao je Kostelić za Media servis.
Uz vježbe na mobilizaciji desnog koljena, terapije magnetom, laserom i drenažom, Ivica će ovih dana provoditi i vježbe ravnoteže, te trenirati gornji dio tijela, a kako kaže, u planu je i isprobati snijeg:
"Mislim da ćemo možda iskoristiti ovo malo snijega, da stojimo malo na snijegu, da budem na skijama. Plivanje je dio rehabilitacije tako da je dan dosta ispunjen aktivnostima", istaknuo je Ivica.
Nakon toplica, Ivica će provesti nekoliko dana na Sljemenu, a onda trenirati u Austriji. Povratak u borbu za Veliki globus najavljuje 10. i 11. ožujka na Kranjskoj gori: "Trebamo vidjeti kakvo će stanje s bodovima biti kad se vratim u ožujku. Prepušteni smo na milost i nemilost konkurentima koji voze utrke sljedeća tri tjedna. Realno ćemo se znati postaviti tek kad se vratim na snijeg i kada budem imao priliku za prvi nastup", objasnio je Ivica.
Osim tzv. zlatnog dnevnika u kojem su opisane vježbe opravka, koje je radio prije dvije godine, u Daruvar je Ivica sa sobom ponio i neizostavni rekvizit, koji ga prati na svim putovanjima - gitaru:
"Ja uvijek nosim gitaru za sebe, a navečer se uvijek malo zasvira za opuštanje", zaključio je Kostelić.
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
-
SirAlexFerguson
- Kontakt:
Ivica potvrdio da se vraća u Kranjskoj gori 10.3.
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
samo ovo Najbolji skijaš para oći jer od trenutnih skijaša ima ih sa više titula i velikih i malih kristalnih globusa ali i sa svijetskih prvenstava npr. Bode Miler, Benjamin Rajh, Aksel Lund Svindal... tako da se nemože reći da je najbolji skijaš. trenutno da ali samo trenutno a to čega skinuti Hirser sa trona i u slalomu i u ukupnom poredtku.
-
SirAlexFerguson
- Kontakt:
Bože pomozi ovaj vikend, u vikendu kada su 2 SG-a i jedan spust nadam se da Feuz neće ostvariti žetvu bodova. Ivica se vraća sljedeći vikend u Kranjsku goru
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
-
SirAlexFerguson
- Kontakt:
Najbolji hrvatski skijaš Ivica Kostelić vraća se utrkama Svjetskog kupa. Ovog vikenda nastupit će na veleslalomu i slalomu u Kranjskoj Gori, gdje će se sigurno skupiti i velik broj navijača iz Hrvatske.
Organizatori 51. izdanja Pokala Vitranc uspjeli su, unatoč visokim temperaturama, dobro pripremiti stazu na skijalištu Podkoren pored Kranjske Gore. Ivica Kostelić vraća se u Kranjskoj Gori u karavanu Svjetskog kupa nakon pauze zbog ozljede koljena, a u petak ujutro obavio je lakši trening na stazi.
"Na treningu je bilo dobro, trebalo mi je nekoliko vožnji da zagrijem koljeno i da bolovi nestanu. Staza je tvrda, a što se tiče veleslaloma ne znam što mogu očekivati, jer rezultati na treninzima nisu bili baš najbolji. Nadam se bodovima u veleslalomu i to bi bio jedan dobar trening za nedjeljni slalom," izjavio je Ivica Kostelić nakon treninga u Kranjskoj Gori.
U hrvatskom taboru nadaju se velikom broju navijača, a posebno brojnu podršku očekuju na nedjeljnom slalomu. "Sigurno očekujem velik broj naših navijača, posebno u nedjelju. Bit će ih lijepo vidjeti u ciljnoj areni," dodao je najbolji hrvatski skijaš.
Prve vožnje subotnjeg veleslaloma i nedjeljnog slaloma započet će u 9.30 sati, a finalne vožnje na rasporedu su u 12.30 sati.
Organizatori 51. izdanja Pokala Vitranc uspjeli su, unatoč visokim temperaturama, dobro pripremiti stazu na skijalištu Podkoren pored Kranjske Gore. Ivica Kostelić vraća se u Kranjskoj Gori u karavanu Svjetskog kupa nakon pauze zbog ozljede koljena, a u petak ujutro obavio je lakši trening na stazi.
"Na treningu je bilo dobro, trebalo mi je nekoliko vožnji da zagrijem koljeno i da bolovi nestanu. Staza je tvrda, a što se tiče veleslaloma ne znam što mogu očekivati, jer rezultati na treninzima nisu bili baš najbolji. Nadam se bodovima u veleslalomu i to bi bio jedan dobar trening za nedjeljni slalom," izjavio je Ivica Kostelić nakon treninga u Kranjskoj Gori.
U hrvatskom taboru nadaju se velikom broju navijača, a posebno brojnu podršku očekuju na nedjeljnom slalomu. "Sigurno očekujem velik broj naših navijača, posebno u nedjelju. Bit će ih lijepo vidjeti u ciljnoj areni," dodao je najbolji hrvatski skijaš.
Prve vožnje subotnjeg veleslaloma i nedjeljnog slaloma započet će u 9.30 sati, a finalne vožnje na rasporedu su u 12.30 sati.
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.