NK Metalleghe BSI Jajce
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Metalleghe BSI Jajce
Čestitke na zasluženom bodu, da su bila i 3 ne bi bilo nezasluženo. Mi danas katastrofalni, dok je Metalleghe igrao koliko je trebao i usput su mogli i do pobjede da je bilo prisebnosti i malo sreće. 3 gola su poništena, 2 za Metalleghe, 1 za nas u zadnjem minutu, ali mislim da nijedan nije sporan i da su u sve 3 situacije bili čisti ofsajdi.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Nešto se šuška kod nas u gradu da nam je predsjednik par igrača otjerao, "navodno" zbog prodaje utakmica 

- DrustveniParazit
- Kontakt:
Hahaha neka neka, nema mjesta za one koji su odradili sve ovo do sad.josip3 je napisao/la:Nešto se šuška kod nas u gradu da nam je predsjednik par igrača otjerao, "navodno" zbog prodaje utakmica

Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Matej Delač
Knezevic otjeran(tkz. Celo,najbolji igrac i sigurno najbolji desni bek lige) ????

"I want to build a team that’s invincible, so that they have to send a team from bloody Mars to beat us!" -Bill Shankly
jajce123 je napisao/la:Knezevic otjeran(tkz. Celo,najbolji igrac i sigurno najbolji desni bek lige) ????![]()

ima tu neke istine
:
"No, domaćin u ovaj meč ulazi hendikepiran neigranjem 7 igrača pa se trener Nermin Bašić nalazi u velikim problemima kako da sastavi prvu postavu .Što zbog kartona, što zbog ozljeda, prekida saradnje,nediscipline...nedostaju nam Benović, Kovač, Goloman, Seferović, Kolašinac, Vranešević i Knežević.'

"No, domaćin u ovaj meč ulazi hendikepiran neigranjem 7 igrača pa se trener Nermin Bašić nalazi u velikim problemima kako da sastavi prvu postavu .Što zbog kartona, što zbog ozljeda, prekida saradnje,nediscipline...nedostaju nam Benović, Kovač, Goloman, Seferović, Kolašinac, Vranešević i Knežević.'
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Znači počelo se raspadat, šteta bilo je dobro krenulo.kovacic je napisao/la:ima tu neke istine:
Matej Delač
Matej Delač
S kim su sve prekinuli saradnju a tko je zbog nediscipline suspendovan?DrustveniParazit je napisao/la:Znači počelo se raspadat, šteta bilo je dobro krenulo.kovacic je napisao/la:ima tu neke istine:
"I want to build a team that’s invincible, so that they have to send a team from bloody Mars to beat us!" -Bill Shankly
Uvjerljiva pobjeda od 3:0 protiv Igmana.Strijelci:Balic,Bibic,Vidic.
Sljedece kolo protiv Goska,tad ce se vidjeti sta ova momcad moze.
Sljedece kolo protiv Goska,tad ce se vidjeti sta ova momcad moze.
Ako sam dobro shvatio, svi osim Knezevica i Vranesevica ce biti spremni za Gosk
Ne znam je li istina jer maloprije sam cuo informaciju da Nikola Bilic nije vise predsjednik kluba,nego da je to sada Dekic(direktor firme BSI)
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Mislim da se neće puno dobrog napraviti sa tim mjenjanjem sad u sred sezone.jajce123 je napisao/la:Ne znam je li istina jer maloprije sam cuo informaciju da Nikola Bilic nije vise predsjednik kluba,nego da je to sada Dekic(direktor firme BSI)

Matej Delač
Matej Delač
Sutra pobjeda za 3.mjesto znači 

Brato jesam malo popio ali dali sam vidio vas autobus maloprije u Mostaru. Ako moze neko da mi odgovori sve kontam da nisam poludio 

From father to son
Je,naš je autobus,momci kao inače dan ranije otputovali.
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Danas u Travniku na utakmici Travnik-Sarajevo na tribinu gdje su bili navijači Sarajeva bio je i neki lik komplet trenerka Metalleghe, cigara lagano. Nisam siguran jel' igra a sad al' mensčini da igra.
Matej Delač
Matej Delač
Cirkus od fudbala
http://****/clanak/8281/video-s ... etalleghea" onclick="window.open(this.href);return false;
http://****/clanak/8281/video-s ... etalleghea" onclick="window.open(this.href);return false;
Pozdrav drugovi;-)
http://www.nkmetalleghe-bsi.com/index.p ... na-mracaju" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.nkmetalleghe-bsi.com/index.p ... na-mracaju" onclick="window.open(this.href);return false;
- bavariapivo
- Kontakt:
da imalo veze imas sa pravilima nogometa onda nebi postavio taj link.coach je napisao/la:Cirkus od fudbala
ono jeste pogodila lopta igraca u ruku, ali kaznjeno igranje ruke ono nije, posalji video svim sudijskim organizacijama svijeta i u 95 % slucajeva rece ti isto da nije za penala, kao sto bih ti to htjeo trenercino nad trenerima
Ovim putem zelim da se uime FK Radnicki i Predsjednika zahvalim svima u Jajcu na doceku, gostoprimstvu, fer i korektnoj igri, ljubaznosti i svemu sto se desavalo za vrijeme naseg boravka na Mracaju.
Pokazali ste se kao odlicni domacini i ekipa vrijedna postovanja. Drago mi je takodjer da su trener, svi igraci i dobar dio objektivne publike Metalleghe-a redom rekli kako smo najbolja ekipa koja je u ovoj sezoni dosla u Jajce.
Gostoprimstvo ce vam biti uzvraceno kad se ponovo sretnemo u Lukavcu.
Veliki pozdrav za kraljevski grad!
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Pokazali ste se kao odlicni domacini i ekipa vrijedna postovanja. Drago mi je takodjer da su trener, svi igraci i dobar dio objektivne publike Metalleghe-a redom rekli kako smo najbolja ekipa koja je u ovoj sezoni dosla u Jajce.
Gostoprimstvo ce vam biti uzvraceno kad se ponovo sretnemo u Lukavcu.
Veliki pozdrav za kraljevski grad!
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.