Kauboji rešetaju iz svih pozicija, Duvnjak genijalan, kao i čitava odbrana
Kod Danaca samo Lindberg u drugom pol nešto pokušaje
Što bi rekli: Nešto je trulo u repKi Danskoj
Moderatori/ce: Monolog,Pasha,VanBasten
ja sad hoću da napišem...fantastični su, razigrani, sve funkcioniše, ali ima jedan tim na prvenstvu koji je skoro uvijek imao odgovor na Hrvatsku igru...za očekivati je finale i borbu za zlato, ali tvrditi da se isto već uzelobekicamir je napisao/la:Odlicno izgleda ,ali jos tu ima dosta posla!
Francuza se i ja najviše bojim, no njih smo u Srbiji u drugoj fazi sravnili sa zemljom.hodža je napisao/la:ja sad hoću da napišem...fantastični su, razigrani, sve funkcioniše, ali ima jedan tim na prvenstvu koji je skoro uvijek imao odgovor na Hrvatsku igru...za očekivati je finale i borbu za zlato, ali tvrditi da se isto već uzelobekicamir je napisao/la:Odlicno izgleda ,ali jos tu ima dosta posla!
Jedno je kad golman odbrani, drugo je kad protivnik ima pet zicera i profuli cijeli gollimenka je napisao/la:Može i Sri Lanka pobjediti Hrvatsku, samo trebaju realizirati svaki napad koji budu imali.
Alilović je obranio 40% svih danskih udaraca danas.legenda reala je napisao/la:
Jedno je kad golman odbrani, drugo je kad protivnik ima pet zicera i profuli cijeli gol
čak i da su dali svih 5 zicera i sve kontre(tri) koje su imali u utakmici opet bi izgubili 3 razlike...ahh,da, pa ni Hrvatska nije dala sve zicere,nije iskoristila sve sedmerce.znaci opet bi bila slicna razlika. utakmicu je odlucila hrvatska odbrana kojoj je najbolji rukometaš svijeta jedva dao 3 gola i koji se nije vidio na utakmici, a ne greške i nepreciznost Danske.Danska je igrala onoliko koliko je Hrvatska dopustila. da je obrnuto bilo ti bi vjerovatno pricao o nekakvoj svemirskoj dominaciji Danske,a ne o greškama Hrvatske.legenda reala je napisao/la:Jedno je kad golman odbrani, drugo je kad protivnik ima pet zicera i profuli cijeli gollimenka je napisao/la:Može i Sri Lanka pobjediti Hrvatsku, samo trebaju realizirati svaki napad koji budu imali.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.