Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia
.
Zadnja izmjena: nihco, dana/u 25 avg 2012, 16:21, ukupno mijenjano 2 puta.
Sent from my Commodore 64
dokaz interplanetarne gluposti naseg selektora. to moze reci neko u kafani ali selektor....... i ne pozvati igraca na koga, navodno, racuna protiv najtezeg protivnika, grcke, iduceg mjeseca.Se7en je napisao/la:Zdravo bukvalacBatko je napisao/la:Nemogu da vjerujem da je odjednom U21 repka postala važnija od A reprezentacije. Kakve gluposti čovjek pročita ovo nema nigdje?
Stevanović igrač utakmice u Welsu i nece ga koristiti već će zvati Ibru i Medunjanina...
O bože.
U-21 repka jeste vazna.. i ako ne mozemo pobj. Liht bez steve onda smo totalni baksuzi.
Salihovica, Misimovica, Lulica, Dzeku, Pjanic, Ibisevic
Sent from my Commodore 64
Stevanović ovim potezom će morati iz početka. U Lihtenštajnu će neki drugi igrači dobiti šansu, onda kad se ovaj vrati, plafon mu je na klupu. Ja da sam Stveanović bi izpizdio samo tako, oduzima mu se izboreno mjesto u prvih 11 A repke BIH.
I Zeljo i FK. Sarajevo mogu olahko uzeti ove iz Liht 
Sto se tice Latvije nisu oni toliko naivni, vecina igraca igra u Rusiji..
Prosle klf. su cini mi se i bili sa Grckom u grupi 1-0 i 1-1 znaci grci su im poznati..
Litvanija je u proslim znala uzeti Cesku u gostima, skotskoj bod od Spanije gubiti 3-1
Bice x u ovoj grupi, ehhh kad bi uzeli ovaj trio L u 6tekmi

Sto se tice Latvije nisu oni toliko naivni, vecina igraca igra u Rusiji..
Prosle klf. su cini mi se i bili sa Grckom u grupi 1-0 i 1-1 znaci grci su im poznati..
Litvanija je u proslim znala uzeti Cesku u gostima, skotskoj bod od Spanije gubiti 3-1

Bice x u ovoj grupi, ehhh kad bi uzeli ovaj trio L u 6tekmi

❤ si baš. CMOKić
O cemu pricas bolan? Sto bi trebao popizditi i ko njemu na desnom krilu moze uzeti mjesto? Iako bi i ja volio da bude u A repki,mislim da je ipak logicnije da odigra tu utakmicu protiv Grcke za U21,nek pokusaju doci do tog baraza..To bi bio lijep uspijeh naseg mladog tima i svakako da bi skrenuo paznju sakuta na njih sto znaci mogucnost za odlazak u bolje klubove..Stevanovic je pokretacka snaga tog tima i red je da bude na celu u puhodu ka tom cilju..I sam Safet je rako ako izgube bice prekomandovan u A selekciju protiv Latvije..A Lihtenstajn nije ozbiljan protivnik i on moram pasti taman igrali Svraka,Sesar i Vrancic od prve minuteBatko je napisao/la:Stevanović ovim potezom će morati iz početka. U Lihtenštajnu će neki drugi igrači dobiti šansu, onda kad se ovaj vrati, plafon mu je na klupu. Ja da sam Stveanović bi izpizdio samo tako, oduzima mu se izboreno mjesto u prvih 11 A repke BIH.

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Cak obrnuto,Stevanovic bi vrlo rado zavrsio zapoceti posao sa mladom repkom u kojem ima itekako udjela.Batko je napisao/la:Stevanović ovim potezom će morati iz početka. U Lihtenštajnu će neki drugi igrači dobiti šansu, onda kad se ovaj vrati, plafon mu je na klupu. Ja da sam Stveanović bi izpizdio samo tako, oduzima mu se izboreno mjesto u prvih 11 A repke BIH.
Mjesto u A repci BIH ga uvijek ceka,za to ne treba brinuti.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
A ako ne bude 6 bodova na tablici poslije 2 kola, znam ko će ispasti budala?
Ako ne uzmemo 6 bodova budale smo svi sto ikako pricamo i pratimo reprezentaciju 

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Onako malo za informaciju,nikada nismo imali 6 bodova na tablici poslije prvih dva kola.Batko je napisao/la:A ako ne bude 6 bodova na tablici poslije 2 kola, znam ko će ispasti budala?
Da nebi neko izletio,kao pa nikad nije bio laksi zrijeb,imali smo mi pocetnih tekmi i sa Farskim Ostrvima,Estonijom ili Maltom,Madzarskom.Ili prica kao sad smo jaca repka a odavno nismo imali vise stadardnih igraca u repci sa manjim minutama u klubovima i to sve oni koji su masno placeni od klubova.
Po vasem znaci,vazda budale.
Zato nije lose znati,gdje se nalazi rucna.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Super, eto sad ima i opravdanje, nisam ni sumnjao da ćeš ga ti prvi pronaći!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Sve osim 6 bodova je katastrofa. Ove 2 utakmice moraju služiti za nabijanje gol razlike.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Jok ,nego letite pred rudu.Nisam ni ja ni sumnjao ko ce biti od prvi.Batko je napisao/la:Super, eto sad ima i opravdanje, nisam ni sumnjao da ćeš ga ti prvi pronaći!
Kako rekoh nikada od postanka nismo osvojili 6 bodova u prva dva kola,po tvom ispada vazda budale.

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Pa kakve veze ima istorija? Ovo je nova ekipa, sve osim 6 poena u ova dva meča je katastrofa, i nema nikakvog opravdanja niti ima ikakvog utjecaja kako smo počinjali ostale kvalifikacije!
6 poena ili katastrofa , dalje nema!
Batko je napisao/la:Pa kakve veze ima istorija? Ovo je nova ekipa, sve osim 6 poena u ova dva meča je katastrofa, i nema nikakvog opravdanja niti ima ikakvog utjecaja kako smo počinjali ostale kvalifikacije!

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
''Nova ekipa''toga se ja i bojim.Inace ono su bile stare ekipeBatko je napisao/la:Pa kakve veze ima istorija? Ovo je nova ekipa, sve osim 6 poena u ova dva meča je katastrofa, i nema nikakvog opravdanja niti ima ikakvog utjecaja kako smo počinjali ostale kvalifikacije!

Gledam ove sedmice kvalifikacije za LS ili EL,nasih reprezentativaca na prste jedne ruke od toliko klubova i igraca mozes nabrojati.I to vecinom ili na klupu ili sa klupe.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
BEgović,SPahić,LUlić,Ibišević,Pjanić,Stevanović, standardni skoro svaku po 90min..
Salihović,Džeko, ulaze u drugom poluvremenu al imaju određenu minutazu..
PAndža ? ,Mujdža povrijedjen još malo, ZAhirović ? ,Ibričić počeo igrat za Gaziantespor , Šunjić ? uglavnom mozemo reći da su u solidnoj formi naši reprezentativci i da bi trebali odigrat dvije dobre utakmice na otvaranju kvalifikacija..
PAndža ? ,Mujdža povrijedjen još malo, ZAhirović ? ,Ibričić počeo igrat za Gaziantespor , Šunjić ? uglavnom mozemo reći da su u solidnoj formi naši reprezentativci i da bi trebali odigrat dvije dobre utakmice na otvaranju kvalifikacija..
Pet standardnih iz standardnog tima(s tim sto i Pjanu,malo malo pa zamijeni)I nije bas plaho obecavajucizgembo89 je napisao/la:BEgović,SPahić,LUlić,Ibišević,Pjanić,Stevanović, standardni skoro svaku po 90min..
Ali se opet slazem sa vecinom,ako nismo u stanju umociti oba meca u ova dva kola onda nas...........
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Igra li Supic standardno?harishp je napisao/la:Pet standardnih iz standardnog tima(s tim sto i Pjanu,malo malo pa zamijeni)I nije bas plaho obecavajucizgembo89 je napisao/la:BEgović,SPahić,LUlić,Ibišević,Pjanić,Stevanović, standardni skoro svaku po 90min..
Ali se opet slazem sa vecinom,ako nismo u stanju umociti oba meca u ova dva kola onda nas...........

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Eto Supica ako ovom se opet pokvari telefon.Djeca prckaju oko zica,sta li?Cartman je napisao/la:Igra li Supic standardno?harishp je napisao/la:Pet standardnih iz standardnog tima(s tim sto i Pjanu,malo malo pa zamijeni)I nije bas plaho obecavajucizgembo89 je napisao/la:BEgović,SPahić,LUlić,Ibišević,Pjanić,Stevanović, standardni skoro svaku po 90min..
Ali se opet slazem sa vecinom,ako nismo u stanju umociti oba meca u ova dva kola onda nas...........Nesto mi Begovic dosadan, nikad belaja oko njega. Jos je sad kupio novi telefon, pa ne ljuti se ni Susic.
Oko ovog nema belaja?dobar ti taj trodupli zimski san.

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Mislim da bi bilo bolje da Stevanovic odigra ove zadnje dvije utakmice za mladu repku posto je bio tu od pocetka kvalifikacija protiv Grcke i Njemacke ce biti vise skauta da ga pogleda nego protiv Lichtensteina i Latvie protiv svaba posebno da pokaze svabama da ima kvalitet za bundesligu sta znas mozda ga neko i kupi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.