Od novembra neznamo za porazZivinicko je napisao/la:Opet pobjeda, opet puna dvorana, opet sjajna atmosfera..Konjuh <3 <3

Konjuh ♥♥
Od novembra neznamo za porazZivinicko je napisao/la:Opet pobjeda, opet puna dvorana, opet sjajna atmosfera..Konjuh <3 <3
Bravooo... moze li rezultat celika ?Rukomet je napisao/la:Prijedor-Gradacac 25-23.
Nisam ni Jasko ni njegov pulencic, al jest mi drago sto Prijedor dobi jer su dobra ekipa i zasluzuju da ostanu u PLgradacac10 je napisao/la:ko da si jasko il kakav njegov pulencic, kolko ti je drago sto gradacac izgubi
Kako vi iz Gradačca ne kontate da vi nama niste konkurencija, a niti mi vama.eeMa17 je napisao/la:Nisam ni Jasko ni njegov pulencic, al jest mi drago sto Prijedor dobi jer su dobra ekipa i zasluzuju da ostanu u PLgradacac10 je napisao/la:ko da si jasko il kakav njegov pulencic, kolko ti je drago sto gradacac izgubi
a i dobro je sto je Gradacac izgubio
Ja sam cuo Derventa Konjuh 27 27 ! nemoguce da smo primili vise od 30 golovaRukomet je napisao/la:Krivaja-Gracanica 30-35 (12-16);
Derventa-Konjuh 37-37.
bgm 37 37 , svaka cast za Rukomet hvala na dojavi rezultataeeMa17 je napisao/la:Ja sam cuo Derventa Konjuh 27 27 ! nemoguce da smo primili vise od 30 golovaRukomet je napisao/la:Krivaja-Gracanica 30-35 (12-16);
Derventa-Konjuh 37-37.al dobro je nema poraza
Izgleda da jesusamo_lijevo je napisao/la:Jesu li se to hercegovacka braca pomagala medjusobno?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.