Avdija Vrsajevic

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

England
Kontakt:

Re: Avdija Vrsajevic

Post Postao/la England » 22 okt 2012, 11:22

Razlog zašto je Vrsajević u reprezentaciji:

Tino Sven Sušić
Općenito o igraču:
Državljanstvo: Belgijsko / hrvatsko
Datum rođenja: 13.02.1992.
Mjesto rođenja: Sarajevo, BiH
Visina: 185 cm
Težina: 77 kg
Pozicija: Vezni
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 22 okt 2012, 12:50

A odakle mu Boga ti hrvatsko državljanstvo ?
DRUG NEBI TI PUNCA

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 22 okt 2012, 13:05

cudno,mozda mu je mama hr..

dijalog
Kontakt:

Post Postao/la dijalog » 22 okt 2012, 13:53

kerum mu sredio da može putovat sa hajdukom :mrgreen:

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 22 okt 2012, 13:53

ahmic je napisao/la:cudno,mozda mu je mama hr..
al nasi bivsi fudbaleri vole hrvatice :mrgreen:

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 23 okt 2012, 14:24

England je napisao/la:Razlog zašto je Vrsajević u reprezentaciji:

Tino Sven Sušić
Općenito o igraču:
ne kontam koja veza ova dva igraca je razlog igranja ovog vrsajevica za reprezentaciju

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 23 okt 2012, 15:07

ciza je napisao/la:
England je napisao/la:Razlog zašto je Vrsajević u reprezentaciji:

Tino Sven Sušić
Općenito o igraču:
ne kontam koja veza ova dva igraca je razlog igranja ovog vrsajevica za reprezentaciju
masoni!

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 23 okt 2012, 19:42

Gledo sam Avdiju sad ovo protiv Istre mescini indisponiran totalno gubi lopte,ne moze da ustopa itd podsjeca me na vedina musića zagica se pravolinijski i onda belaj stat :D

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 28 okt 2012, 20:19

Avdija golgeter :D
Dao prvi gol za Hajduk otkako je u Splitu, prvi put da ne igra na poziciji beka nego ofenzivno, meni se čini da igra polušpicu.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 28 okt 2012, 20:24

:mrgreen:
60` Gol za Hajduk! Na odličnu dubinsku loptu Vršajević je dobro reagirao, izbjegao je ofsajd zamku, izašao sam na Vukovića i loptu ljevicom poslao u mrežu
Safetov miljenik nastavlja pružati brilijantne partije.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 28 okt 2012, 20:28

stavio ga da igra ofanzivno i iz prve prilike je zabio gol

sloboda
Kontakt:

Post Postao/la sloboda » 28 okt 2012, 20:33

Popuste malo momka vrsajevic igra u hajduku kakav takav ali igra u hajduku .To je ime na ovim prostorima i nije otici lako u split i igrati standardno pogotovo strancu a da nemas neki kvalitet.To samo moze neko pricati koji igra fudbal preko playstationa.Fuj kakav smo mi ljigav narod samo cekamo gresku nekog naseg igraca da bi onda poceli pljuvat valjda se time hrane ovi bolesnici.Podrzite momka i spahic je kapiten dosta dobrih utakmica odigrao za bosnu glavni igrac u odbrani i nakon njegovog kiksa protiv francuske ne odosmo nigdje.Nedo BOG da se to desilo vrsajevicu ili ti neznam vranjesu ja mislim da bi se trazili zivi ili mrtvi.Zato kazem malo podrske a lako je pljuvat i ovi sto pljuju vjerovatno lijece frustracije jer nisu mogli igrat u juniorima fk tvrtkovci pa postali treneri.Sve najbolje za avdiju

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 28 okt 2012, 20:40

sloboda je napisao/la:Popuste malo momka vrsajevic igra u hajduku kakav takav ali igra u hajduku .To je ime na ovim prostorima i nije otici lako u split i igrati standardno pogotovo strancu a da nemas neki kvalitet.To samo moze neko pricati koji igra fudbal preko playstationa.Fuj kakav smo mi ljigav narod samo cekamo gresku nekog naseg igraca da bi onda poceli pljuvat valjda se time hrane ovi bolesnici.Podrzite momka i spahic je kapiten dosta dobrih utakmica odigrao za bosnu glavni igrac u odbrani i nakon njegovog kiksa protiv francuske ne odosmo nigdje.Nedo BOG da se to desilo vrsajevicu ili ti neznam vranjesu ja mislim da bi se trazili zivi ili mrtvi.Zato kazem malo podrske a lako je pljuvat i ovi sto pljuju vjerovatno lijece frustracije jer nisu mogli igrat u juniorima fk tvrtkovci pa postali treneri.Sve najbolje za avdiju
Koliko gluposti.
Nije da kažem da njeg ne treba pozivati,neka ga zove,ali ne smije imati ozbiljniju ulogu u ekipi,a koliko vidim,Safet na njega najozbiljnije računa,predosjećam da će Avdija nastupiti u većini utakmica do kraja kvalifikacija.
A što se tiče dijela u kojem pričaš o tome kako samo kvalitetni igrači mogu biti članovi Hajduka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:još kao teško doći do dresa Hajduka ako si stranac,iako je cijeli niz Bosanaca,Crnogoraca,Rumuna i državljanja nama dalekih i stranih zemalja proteklih godina prodefilovalo Poljudom.
Još na kraju porediš Avdiju sa Spahićem,naravno da se njihove greške ne gledaju isto,prvi je godinama standardni reprezentativac koji je svojim mnogobrojim sjajnim nastupima zadužio da mu se greške opraštaju,ali nee,oćemo' jelda isti status za njega i za Avdiju koji je u reprezentaciji do sada zadužio samo opremu,kopačke itd.
Zadnja izmjena: Dylan Dog, dana/u 28 okt 2012, 20:43, ukupno mijenjano 2 puta.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 28 okt 2012, 20:42

sloboda je napisao/la:Popuste malo momka vrsajevic igra u hajduku kakav takav ali igra u hajduku .To je ime na ovim prostorima i nije otici lako u split i igrati standardno pogotovo strancu a da nemas neki kvalitet.To samo moze neko pricati koji igra fudbal preko playstationa.Fuj kakav smo mi ljigav narod samo cekamo gresku nekog naseg igraca da bi onda poceli pljuvat valjda se time hrane ovi bolesnici.Podrzite momka i spahic je kapiten dosta dobrih utakmica odigrao za bosnu glavni igrac u odbrani i nakon njegovog kiksa protiv francuske ne odosmo nigdje.Nedo BOG da se to desilo vrsajevicu ili ti neznam vranjesu ja mislim da bi se trazili zivi ili mrtvi.Zato kazem malo podrske a lako je pljuvat i ovi sto pljuju vjerovatno lijece frustracije jer nisu mogli igrat u juniorima fk tvrtkovci pa postali treneri.Sve najbolje za avdiju
bravo,i jos nesto ibricic nam je bio jedan od glavnih igraca u pobjedi u belgiji i igrao u istom tom hajduku,iako je pored njega bilo igraca koji su igrali u puno jacim klubovima pa nisu imali muda uzet loptu i prevest je preko pola i kao su vezni igraci,al ovdje pojedinci vide ono sto hoce,avdija nije planiran da ima neku bitnu ulogu,dobio je sansu zbog povreda ostalih

sloboda
Kontakt:

Post Postao/la sloboda » 28 okt 2012, 20:46

Ako cemo tako i ti ako mislis da je hajduk mali klub ti ocito nemas veze.Ne poredim ga sa spahicem koji je nas glavni igrac u repki al ruku na srce kiksara je i on ali je nas najbolji odbrambeni bez sumnje.I on je kako ga pratim jedno 7 penala skrivio nije ni on nedodirljiv ali je nas najbolji igrac u odbrani.Tako za ovog vrsajevica nije klasa ali nije ni jahic bio pa je odigrao pregrst utakmica kao i ovaj zahirovic sve je to u pet deka .

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 28 okt 2012, 20:49

kod naseg svijeta nije problem u vrsajevicu nego u klubu gdje igra!i dabogda iducu starto u prvoj radi ovih idiota

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 28 okt 2012, 20:56

sloboda je napisao/la:Ako cemo tako i ti ako mislis da je hajduk mali klub ti ocito nemas veze.Ne poredim ga sa spahicem koji je nas glavni igrac u repki al ruku na srce kiksara je i on ali je nas najbolji odbrambeni bez sumnje.I on je kako ga pratim jedno 7 penala skrivio nije ni on nedodirljiv ali je nas najbolji igrac u odbrani.Tako za ovog vrsajevica nije klasa ali nije ni jahic bio pa je odigrao pregrst utakmica kao i ovaj zahirovic sve je to u pet deka .
-Hajduk nije mali klub,ali nije klub u kojem igraju samo "kvalitetni" igrači.Ne znam šta podrazumjevaš pod "kvalitetan igrač",no svakako da većina igrača Hajduka nisu kvalitet za reprezentaciju Bosne i Hercegovine,ali eto Avdija haman jeste.

-Tu si u pravu.Spahić je naš najbolji odbrambeni igrač i nedodirljiv je,ne može se porediti njegov status kod javnosti i navijača sa statusom stanovitog Avdije.Problem?

-Jahić je većinu reprezentativnog staža odradio za vrijeme dok je igrao za AEK i Aris,dva kluba iz gornjeg dijela jake Grčke lige,kao član AEK-a učestovao je u laganim pobjedama nad Hajdukom(1:0,3:1) u njihovim europskim duelima.

-Ni meni nije drago vidjeti igrača iz druge Ruske lige u reprezentaciji,i to u prvoj postavi,no za njega se barem može reći da je mlad i perspektivan,Avdija nije ni to.

sloboda
Kontakt:

Post Postao/la sloboda » 28 okt 2012, 21:05

Au kako si se ti nalozio na avdiju,a zapamti niko nije nedodirljiv samo treba imati muda za to a posto je ovo bosna sve je jasno.Pa vidic i ferdinand na klupu zalijepe koji su veliki igraci samo je kod nas nedodirljivo.Ajd u redu vidim da si se nafuro na avdiju to je neki izgleda intimni problem.Da majstore u hajduku u prvih 11 igraju kvalitetni igraci.Torcida ce im glavu skinuti u splitu da se slepa a da to 40000 ljudi vidi jesi li ti normalan.Boli njih kita ko je avdija .Dole ili valjas ili ne valjas to su preveliki klubovi zvezda ,hajduk,dinamo partizan.Ti si vjerovatno neki maloljetnik pa se ne sjecas.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 28 okt 2012, 21:08

sloboda je napisao/la:Au kako si se ti nalozio na avdiju,a zapamti niko nije nedodirljiv samo treba imati muda za to a posto je ovo bosna sve je jasno.Pa vidic i ferdinand na klupu zalijepe koji su veliki igraci samo je kod nas nedodirljivo.Ajd u redu vidim da si se nafuro na avdiju to je neki izgleda intimni problem.Da majstore u hajduku u prvih 11 igraju kvalitetni igraci.Torcida ce im glavu skinuti u splitu da se slepa a da to 40000 ljudi vidi jesi li ti normalan.Boli njih kita ko je avdija .Dole ili valjas ili ne valjas to su preveliki klubovi zvezda ,hajduk,dinamo partizan.Ti si vjerovatno neki maloljetnik pa se ne sjecas.
Pazi,ti pišeš gluposti u korist Avdije,ja samo repliciram na te tvrdnje objašnjavajući zašto one nisu tačne,i onda sam se ja naložio u Avdiju i to je intimni problem :lol:
Zadnja izmjena: Dylan Dog, dana/u 28 okt 2012, 21:09, ukupno mijenjano 1 put.

Slobodanpad1945
Kontakt:

Post Postao/la Slobodanpad1945 » 28 okt 2012, 21:09

Avdija Vršajević donio pobjedu Hajduku u gradskom derbiju protiv Splita. :)

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 39 gostiju.