Ludi snovi

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Melo15
Kontakt:

Re: Ludi snovi

Post Postao/la Melo15 » 03 dec 2012, 00:30

vedofeelgood je napisao/la:Pa prvo sam ih sanjao kao uzimam banane jednu po jednu da jedem al svaka zelena, i eto lafo mi se zgade u snu, i kasnije jos 3 noci, vazda neki san, i uvijek pored mene neka zdjela s bananama i u 2 od te 3 noci me neko nudio bananama al ovaj put su bile kao zute i krenem da ih jedem i opet su fuj :oops:
pored bureka,janjetine,cevapa ti banane sanjas :lol: :lol:
mozda ih previse jedes pa ti se zgadile :lol:
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 03 dec 2012, 00:30

LBJ MVP je napisao/la:
Henderson je napisao/la:Nego, je li vam se nekad dogodilo da doživite nešto a već ste to vidjeli u snu ili imate osjećaj kao da unaprijed znate ko će izbiti iza krivine, šta će vam reći, da neku osobu odnekud poznajete ... ?
Deja vu mi se stalno dešava :roll: Kako me samo nervira to :twisted:

@Sveti kakvo dijete :lol:
dijete brate, malo dijete, sa izrazito plavim očima koje svijetle kao sijalice. životami :lol:
gojzerica je napisao/la:Sanjam neku noć, komšinica koja ima 50+ godina me zove na sex, ja pristanem, odem ja do nje i ono u snu kontam moram imati kondom.. I tako pitam ja nju imal, kae ima.. kad odjednom vidim ja svoju staru nešto se dere, kaže ''hare pušiiiiii'', a nisam pušio cigaru u snu..

I tako odem ja u kuću ljut na staru jer je to rekla, uzmem nož i zabijem sebi u ruku :shock:
a daj hahahahhahahaahahahahaaa hahahahahahaa kralja majko :lol: :lol: :lol:
naprijed rejal

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 03 dec 2012, 00:31

JA sam mislio da ovaj @Sveti rodjen samo da pod.**** katalonce al evo vidim da ima i pametnih stvari kod njega :D
Ja sam jednom se sjetio u snu da sanjam al opet se san nastavio isto kao i da ne znam :)

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 03 dec 2012, 00:34

MElloo je napisao/la:JA sam mislio da ovaj @Sveti rodjen samo da pod.**** katalonce al evo vidim da ima i pametnih stvari kod njega :D
Ja sam jednom se sjetio u snu da sanjam al opet se san nastavio isto kao i da ne znam :)
a brate ne znam šta da ti kažem :P
naprijed rejal

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 03 dec 2012, 00:34

Pa jel to na kraju nisi poyebo tu komsinicu nesretnice :twisted:

Inace, sve bih dao da sanjam ovu jednu komsinicu, na nju mislim dan-noc, al nece, umjesto toga, dobijam bananu, svaku noc, he-he
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 03 dec 2012, 00:35

vedofeelgood je napisao/la:Pa jel to na kraju nisi poyebo tu komsinicu nesretnice :twisted:
Poljubio sam je u usta, i pravo gadno mi je bilo.. :?

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 03 dec 2012, 00:38

vedofeelgood je napisao/la:Pa jel to na kraju nisi poyebo tu komsinicu nesretnice :twisted:

Inace, sve bih dao da sanjam ovu jednu komsinicu, na nju mislim dan-noc, al nece, umjesto toga, dobijam bananu, svaku noc, he-he
nista zapjevaj onu djevojka mog jarana ne zna sta je banana :lol:
kakvih se glupih snova ima ali i zanimljivih :lol: hocu ja da sanjam asistenticu :cry: :cry:

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 03 dec 2012, 00:44

Ja cesto sanjam da zakucavam (a nisam igrao kosarke jedno 2-3 godine) i svaki put kad to sanjam,znaci samo jedno zakucavanje,uvijek trznem nogom i instantno se probudim :lol:

a ovo za lucidne snove,meni se bas skoro desilo :D
citao ja na 9gag-u nesto o tome,malo opsirnije kako da se to postigne nego ovo uputstvo na forumu i bilo bas dugo i j'ebe ovaj dio sto treba ustat' nakon 6 sati :D
ali ja svaku noc nesto razmisljao o tome prije nego sto cu zaspat i proslo od toga jedno 2 sedmice,ja zaboravio na to skroz i sanjam da idem preko neke livade i skontam ja da sanjam i bas ono svjestan 100% i sjetim se kako sam citao to na 9gag-u i odmah ja pocnem letit,nisam letio ni 500 metara naumpadne mi komsinica,ali taj trenutak je bio ono kao u crtanim kad sijalica se iznad glave pojavi :lol:
i taman se ja stvorim pred komsinicom,probudim se :cry:

ne mogu vam opisati koliko je dobar osjecao bio...barem letit' :lol:

a prije 3 dana rodjak imao Out of body experience,kaze da je to bio jedan od najgorih osjecaja u njegovom zivotu.
na kraju sna vidio sebe kako spava,lebdio iznad svog tijela,mislio da je umro.
pokusavao da vristi,ali nije mogao i kad se probudio drhtao i bio preznojen sav...
#miasanmia

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 03 dec 2012, 00:46

Pa cime li sam ja zasluzio yebene banane da mi je znati, jedan leti, drugi guzi komsinice, samo ja se druzim s bananama :roll:
Arsene Wenger

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 03 dec 2012, 00:47

schweinsteiger je napisao/la:

a prije 3 dana rodjak imao Out of body experience,kaze da je to bio jedan od najgorih osjecaja u njegovom zivotu.
pokusavao da vristi,ali nije mogao i kad se probudio drhtao i bio preznojen sav...
E pa ovo isto se meni desilo jucer ujutro . Orginal !

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 03 dec 2012, 00:51

schweinsteiger je napisao/la:Ja cesto sanjam da zakucavam (a nisam igrao kosarke jedno 2-3 godine) i svaki put kad to sanjam,znaci samo jedno zakucavanje,uvijek trznem nogom i instantno se probudim :lol:

a ovo za lucidne snove,meni se bas skoro desilo :D
citao ja na 9gag-u nesto o tome,malo opsirnije kako da se to postigne nego ovo uputstvo na forumu i bilo bas dugo i j'ebe ovaj dio sto treba ustat' nakon 6 sati :D
ali ja svaku noc nesto razmisljao o tome prije nego sto cu zaspat i proslo od toga jedno 2 sedmice,ja zaboravio na to skroz i sanjam da idem preko neke livade i skontam ja da sanjam i bas ono svjestan 100% i sjetim se kako sam citao to na 9gag-u i odmah ja pocnem letit,nisam letio ni 500 metara naumpadne mi komsinica,ali taj trenutak je bio ono kao u crtanim kad sijalica se iznad glave pojavi :lol:
i taman se ja stvorim pred komsinicom,probudim se :cry:

ne mogu vam opisati koliko je dobar osjecao bio...barem letit' :lol:

znam taj post na 9gagu ja sam ga skinuo na hard i često čitam odlomke :D

vantjelesno iskustvo može biti jako traumatično za one koji ga dosegnu nehotično, ili ne znaju šta im se dešava.
naprijed rejal

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 03 dec 2012, 00:52

vedofeelgood je napisao/la:Pa cime li sam ja zasluzio yebene banane da mi je znati, jedan leti, drugi guzi komsinice, samo ja se druzim s bananama :roll:
da ne dr'kas puno,pa ono simbolicno? :lol: :lol:
#miasanmia

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 03 dec 2012, 00:53

Dajte taj post s 9gaga kad ste već spomenuli,ako ne želite javno može i pp :D
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 03 dec 2012, 00:54

LBJ MVP je napisao/la:Dajte taj post s 9gaga kad ste već spomenuli,ako ne želite javno može i pp :D
Uh kad ovaj pocne eksperimentisat sad, nece nam imat ko brojat glasove za zlatnu kantu. :D
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 03 dec 2012, 00:55

Cartman je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Dajte taj post s 9gaga kad ste već spomenuli,ako ne želite javno može i pp :D
Uh kad ovaj pocne eksperimentisat sad, nece nam imat ko brojat glasove za zlatnu kantu. :D
Našao sam zamjenu u slučaju nezgode :D
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 03 dec 2012, 00:55

schweinsteiger je napisao/la:
vedofeelgood je napisao/la:Pa cime li sam ja zasluzio yebene banane da mi je znati, jedan leti, drugi guzi komsinice, samo ja se druzim s bananama :roll:
da ne dr'kas puno,pa ono simbolicno? :lol: :lol:
Joj pa ne vjerujem da je to, al more bit' svašta :mrgreen:

Ogadile mi se banane sto je najgore, donjela stara maloprije kuci voca, medju tim vocem i banana i ja cim sam ih vidio naumpali mi ovi snovi, i fuj su mi eto.
Arsene Wenger

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 03 dec 2012, 01:04

slika
ovaj nemam ali je tekst skoro isti kao kod mene, ne mogu svoju da nađem sliku

a evo još jedne zanimljive situacije

slika

obrati pažnju na detalje o sjenama ljudi sa žarkim očima u bojama (ono dijete koje sam spominjao) :lol:
naprijed rejal

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 03 dec 2012, 01:09

I poslije ovog ja necu moc zaspat :cry:

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 03 dec 2012, 01:10

MElloo je napisao/la:I poslije ovog ja necu moc zaspat :cry:
isti smo :lol:
naprijed rejal

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 03 dec 2012, 01:12

Šta ako kad ja izađem iz tijela nego uđe u mene :lol:

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.