cestitke,cestitke...dafi je napisao/la:dinho je drama jbte.. ajde svaka cast i vama, puno mi je draze kada je Milan u vrhu tabele nego dole na dnu..
nadam se da cemo vec sljedece godine se boriti za Scudetto, a ne sa onim plavo-crnnim ****.. ipak Juve - Milan je najveci derbi Italije!
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
Sutra po pobjedu i potvrdu prolaska u drugi krug, forza milan
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Jao jest se ovih Milaneza nakupilo.
Hajde nek vam bude, pa da sutra pobijedite.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
pa da,za razliku od vas jos ce igrati Ligu Prvakaomerbavarac je napisao/la:Jao jest se ovih Milaneza nakupilo.![]()
![]()
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
- tony-mortale
- Kontakt:
prvo poluvrijeme ok, u drugom marsej puno bolji, al na karaju dobar rezultat, u drugu fazu se može čak i s porazom, dok pobjeda sigurno vodi dalje (možda i s prvog mjesta u grupi ako real ne pobjedi), znači u cirih po pobjedu i to je to
Dobra utakmica. Zao mi Marseilla, trebali su dobiti ovo. Nadam se da ce proci dalje.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Jasta,eno ih jos nisu sebi doslifanatique 1899 je napisao/la: Ma unistili smo ih, odrzali lekciju, ba...
Realno, Marsej se prvo poluvrijeme nije sastavio s loptom,dok se Milan drugo poluvrijeme izgubio ko abdest. Nestalo snage penzicima
Al ovako je bolje. Dobije Milan Ciriha, Marsej izbaci balerine iz Madrida i ugodjaj potpun.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
- tony-mortale
- Kontakt:
e sad jesu li trebali dobiti ili ne,nebi znao bez džemile i saradnika, al nisu dobili, a umjetnički dojam se u fudbalu ne ocjenjuje(kao ni prečke i stative), tako da sad su im šanse za prolaz stvarno minimalne jer real mora ići na pobjedu ako hoće prvo mjesto u grupi, tako da bi milan ako kojim slučajem i ne pobjedi u cirihu trebao proći.Trasimaco je napisao/la:Dobra utakmica. Zao mi Marseilla, trebali su dobiti ovo. Nadam se da ce proci dalje.
Zna li neko koliko marsej mora dobiti reala da je siguran za prolaz?
- neko_iz_mase
- Kontakt:
3:0
Macji kasalj kad je Real u pitanju
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
- Omerbavarac
- Kontakt:
More bit da bidne, more bit i da ne bidne.JameS je napisao/la:pa da,za razliku od vas jos ce igrati Ligu Prvakaomerbavarac je napisao/la:Jao jest se ovih Milaneza nakupilo.![]()
![]()
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- tony-mortale
- Kontakt:
to jest, al ipak nema marsej kvalitet jednog alcoronaneko_iz_mase je napisao/la:3:0
opet ovi milanist i juventini se lizu , kao oni igraju najveci talijanski derby , ako sta zaboravili vi ste drugoligasi a po sinoc prikazanom kao da i sad igrate drugu ligu
- tony-mortale
- Kontakt:
bar su i jedni i drugi uputili poneki šut na gol protivnika, za razliku od nekih "šampiona" koji centra nemogu preći protiv barselone Blegy je napisao/la:opet ovi milanist i juventini se lizu , kao oni igraju najveci talijanski derby , ako sta zaboravili vi ste drugoligasi a po sinoc prikazanom kao da i sad igrate drugu ligu
a sa kim ste vi ono igrali , marseile vas je pritiskao cijelu tekmu kao sto je nas barca , a pored svog postovanja prema marselezima oni ipak nisu barca , tako da vi o igri ne mozete puno pricati ali o sreci mozete itekako
legy psst...kad budete imali vise od 3 pogleda prema golu protiv neke ozbiljnije ekipe u LP nazovi me ostavicu ti broj na PP..
drago mi je da si to rekao , jer smo onim nakim neozbiljnim zabili 4 haha
A_d_0 je napisao/la:legy psst...kad budete imali vise od 3 pogleda prema golu protiv neke ozbiljnije ekipe u LP nazovi me ostavicu ti broj na PP..
- tony-mortale
- Kontakt:
o tome ti ja i pričam u seriji a kao sila a u LP kita, nešto tu nije baš jasno, u italiji protiv vas 1 penal u zadnje 3 god za vas 15-20, davali ste golove i rukom i kad vam je 6 igrača u ofsajdu a toga u evropi lave nema, a bilo je rezultata i po 6:0, al pošto je to za milan normalno to više nećemo ni spominjatilegy je napisao/la:drago mi je da si to rekao , jer smo onim nakim neozbiljnim zabili 4 haha
A_d_0 je napisao/la:legy psst...kad budete imali vise od 3 pogleda prema golu protiv neke ozbiljnije ekipe u LP nazovi me ostavicu ti broj na PP..
forza milan, championi d'europa sete volte
ma ne kazem ja nista svaka cast za tu pobjedu al nesto ste mi tanki u LP proteklih 70 godina.legy je napisao/la:drago mi je da si to rekao , jer smo onim nakim neozbiljnim zabili 4 haha
Buffon: Samo Milan može nešto napraviti u Europi
Velika je razlika između igranja u Italiji i Europi. U Italiji se mnogo toga bazira na fizičkoj kondiciji, te kvaliteti, ali u Europi su svi sjajno organizirani. Vidjeli smo to na primjeru Intera kod Barcelone. Nemate li do kraja razvijen sustav nećete moći odigrati dominantnu utakmicu na gostovanjima.
Jedina talijanska momčad koja može nešto postići u Europi je Milan i zato oni tradicionalno dobro igraju u Ligi prvaka - poslao je poruku Buffon svome klubu, ali i pecnuo talijanskog prvaka Inter.
Velika je razlika između igranja u Italiji i Europi. U Italiji se mnogo toga bazira na fizičkoj kondiciji, te kvaliteti, ali u Europi su svi sjajno organizirani. Vidjeli smo to na primjeru Intera kod Barcelone. Nemate li do kraja razvijen sustav nećete moći odigrati dominantnu utakmicu na gostovanjima.
Jedina talijanska momčad koja može nešto postići u Europi je Milan i zato oni tradicionalno dobro igraju u Ligi prvaka - poslao je poruku Buffon svome klubu, ali i pecnuo talijanskog prvaka Inter.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
na sta je Italijanska liga spala da im Milan spasava cast u evropimiky_hz je napisao/la:Buffon: Samo Milan može nešto napraviti u Europi
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.