Pa ako ti ime ide kao to ispod avatara, a cujes goloubove kako izgovaraju tvoje ime, da se razumijemo definitivno je do imenaBelminM23 je napisao/la: ja mislim da to svi cuju

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Pa ako ti ime ide kao to ispod avatara, a cujes goloubove kako izgovaraju tvoje ime, da se razumijemo definitivno je do imenaBelminM23 je napisao/la: ja mislim da to svi cuju
ovo je polarni, ja sam grizlibagrcavi je napisao/la:Pa ne možeš umrijeti ako jedeš jetru iste vrste kojoj pripadaš.
Šta ti je država jbt, odmah lete da popravljaju.Kod nas da primjeni ovu metodu mor'o bi prezimiti u šumi.gojzerica je napisao/la: Čovek izgubljen u jednoj od ogromnih kanadskih šuma, spasao se tako što je sekirom oborio dalekovod i čekao električare da dođu da uklone kvar.
Shanks je napisao/la:Šta ti je država jbt, odmah lete da popravljaju.Kod nas da primjeni ovu metodu mor'o bi prezimiti u šumi.gojzerica je napisao/la: Čovek izgubljen u jednoj od ogromnih kanadskih šuma, spasao se tako što je sekirom oborio dalekovod i čekao električare da dođu da uklone kvar.
Al' stvarnogojzerica je napisao/la:Ukoliko na Guglu ukucate tilt, stranica će se nakriviti.
Kod mene ne radiLillard0 je napisao/la:Al' stvarnogojzerica je napisao/la:Ukoliko na Guglu ukucate tilt, stranica će se nakriviti....
Ovo sam davno pročitao, ali jaka furka pravogojzerica je napisao/la:Zaavljhuujći nobniečoj mćoi ljdksuog mgzoa, pemra irtažsiavnjima zansntevknia sa Cmbargeida, njie vžano kjoim su roedsljdoem npiasnaa slvoa u rčijei, jdieno je btino da se pvro i zdanje sovlo nlaaze na sovm msjteu.
Ovo nije tačno, zato što ja stalno zaspim na stomaku i spavam na njemu, i rijetko kad sanjam sexgojzerica je napisao/la:
Spavanje na stomaku vam drastično povećava šanse da imate snove o seksu.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, JackW, VensanKasel i 11 gostiju.